Jedi Academy - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: Jedi Academy
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Poke

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 11.01, 20:36

ברירת מחדל Jedi Academy

יש שחקני JK3 בפורום הזה?
לא חושב שיש בכלל מספיק שחקנים ישראלים בשביל לפתוח קהילה אבל אם יש שחקנים שרוצים לשחק לפעמים אתם מוזמנים לשרת של הקלאן שלי בכתובת 70.86.167.26:29070 אנחנו משחקים בחוקים נוקשים כלפי lamers (לא להתקיף כשהחרב סגורה, אגרופים לא נחשבים כלי נשק וכו') ובעיקר עושים קרבות אחד על אחד (למרות שניתן סתם לעשות ffa).
ועכשיו מבצע! תאמרו לי (Poke) שבאתם מויגיימס ותקבלו Empower חינם אין כסף!

יש ימים שאנחנו עושים Trials לחברים ואז כל מי שלא בקלאן חייב לעזוב למשך המבחנים, אבל לפעמים אם יש לכם מזל תגיעו בימים של HellJumpers שבו תהיה לכם הזדמנות לקבל נשקים ולהתמודד מול קבוצת הנשק הטקטית המובחרת שלנו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Poke

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 13.01, 19:58

מישהו בכלל? :sad1:

חזרה לראש העמוד

חדשדשון

#3   פורסם: 14.01, 19:25

יש לי את המשחק על המחשב אבל הוא לא חוקי אם תוכל ליצור איתי קשר בפרטי איך לשחק ברשת אם צריך משהו מיוחד אני בטוח שאני אכנס לשחק

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Poke

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 14.01, 20:10

לפי מה שידוע לי (ידע כללי גרידא, לא מנסיון, בהחלט לא), כל עוד יש לך דיסק שעובד, אין שום סיבה שהמשחק לא יעבוד ברשת. אתה צריך כמובן להוריד את ה1.01 Patch כדי להיכנס לשרתים.
ואם כבר אתה בעניין, אני מציע גם להשיג את JA+ Mod, המוד הכי פופולרי ובאמת משהו מדהים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Pizza-Man

מצליחן

#5   פורסם: 14.01, 21:30

משחק כמעט נוסטלגי! אני ועוד שניים הקמנו אקדמיה רצינית מאד למשחק משרידים של קלאן ותיק וצנוע ב-JK2, והיא דיי שיגשגה לזמן מה עד שהשרתים שלנו הותקפו במפתיע ונפלו. כרגע אין לי את המשחק, אבל שיהיה לכם בכיף. :smiling:

Ophir

חזרה לראש העמוד

חדשדשון

#6   פורסם: 15.01, 15:19

Poke
ציטוט:
צפה בהודעה
לפי מה שידוע לי (ידע כללי גרידא, לא מנסיון, בהחלט לא), כל עוד יש לך דיסק שעובד, אין שום סיבה שהמשחק לא יעבוד ברשת. אתה צריך כמובן להוריד את ה1.01 Patch כדי להיכנס לשרתים.
ואם כבר אתה בעניין, אני מציע גם להשיג את JA+ Mod, המוד הכי פופולרי ובאמת משהו מדהים.
מה זה המוד הזה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Poke

מודל לחיקוי

#7   פורסם: 15.01, 18:59

tomash
ציטוט:
צפה בהודעה
מה זה המוד הזה?
על שרתים שמפעילים את המוד הזה (היום זה בערך 90% מהשרתים) אפשר לעשות כלמיני דברים נורא שימושיים שאי אפשר לעשות במקור. כמה דוגמאות:
-כאשר נכנסים לדו-קרב, אתה לא רואה את האנשים מחוץ לדו-קרב והם לא יכולים להפריע לך, ומבחוץ הם רואים אתכם נלחמים אבל חצי "שקופים".
-חרבות בכל הצבעים (מודל RGB) וגם אפקטים שונים.
-אפשרות להשתמש ב"Hook" שנותן לך לזרוק חבל לנקודה מסויימת ולהגיע לשם מהר. נורא שימושי שרוצים להגיע למקום מסויים מהר, או להציל את עצמך ממוות (לא פעיל בזמן קרבות או בשרתים שמבטלים את זה כמו שרתים עם נשקים).
-אפשרות לחימה עם אגרופים ובעיטות
-Emotes
-JetPack
-אפשרויות נוספות לאדמינים כמו Empower (נותן כוחות מלאים לשחקן ומאנה אינסופית), Merc (כל הנשקים ותחמושת מלאה, אי אפשר להשתמש בחרב אור כשיש את זה), Protect (מגן מנזק, נגמר ברגע שמתקיפים), טלפורטציה, ועוד הרבה הרבה.

ויש עוד דברים נורא נחמדים שנורא שווה להוריד את המוד בשבילם (ניתן "להשתמש" בכל האפשרויות האלו בשרת עם JA+ גם בלי להוריד את המוד לצד המשתמש, אבל אז אתה לא רואה את האפקטים ואתה לא יכול להשתמש בHook ברמת שליטה מלאה).

לינק להורדה

כדי להתקין, אתה פותח את הזיפ ככה שהתיקיה "Japlus" נמצאת בGamedata, ואם יש בעיה תמיד יש תוכנית התקנה כאן, למרות שזה גרסה 2.3 במקום 2.4Beta.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#8   פורסם: 03.05, 20:15

אחי תודה שהבאתי לי את הפאץ!!! לא יכולתי לשחק בלעדיו וד"א אני משחק כבר שנתיים בזה

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#9   פורסם: 03.05, 20:24

המשחק לא עובד לא .... זה נתקע לי מתי שזה נכנס לי לשרתים... מישהו יכול להביא לי הורדה של המשחק? Jedi Academy?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Ravid

מנהל פורום פעולה ו- ET:QW

#10   פורסם: 04.05, 10:44

קרא חוקים, אל תקפיץ

Ravid "Kill The Human Food" at your service

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames