חדשות: GDC: ההפתעה של סוני - Home - קהילות משחקים - Vgames
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: חדשות: GDC: ההפתעה של סוני - Home
1
מחבר הודעה

Jaymz הסמלון האישי של

מצליחן

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 07.03, 22:31

ברירת מחדל Home

למי שעוד לא שמע, קרא, ראה - Home.

ובמכה אחת סוני גרמה ל-Mii להיראות כמו בדיחה (לא שזה היה יותר מבדיחה לפני כן) וגם נותנת פייט רציני ל-Live.

האם סוני חזרה למשחק?

לדעתי? כן. זה נראה פשוט מדהים וסוני יכולה לקחת את זה לאלף כיוונים שונים.

Hell, It's about time.

חזרה לראש העמוד

ADi

ADi הסמלון האישי של

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 07.03, 22:42

אני לא חושב שה-Mii הם בדיחה, זה סגנון אחר, אבל לא ציפיתי ממך לשום דבר אחר.

כן, זה בהחלט צעד בכיוון מאוד מאוד נכון. זה כאילו לקחת את הטוב מכל העולמות ולשלב באחד, ואני מאמין שסוני יוכלו לעשות את זה. אני מקווה שהם יידעו לעשות את זה פשוט ככל הניתן, כך שזה לא יהיה רק לגיימרים.

מעניין.

חזרה לראש העמוד

moonjib הסמלון האישי של

מצליחן

#3   פורסם: 08.03, 01:12

כמו ג'יימס, גם אני חושב שזה מהלך מאוד נכון ונבון מצד סוני. הייתי אומר מדהים.
אני שמח שהם סוגרים את הפער שניצר בינם לבין נינטנדו ומייקרוסופט (במיוחד).
באמת מדהים.

עריכה: אפשר גם להזכיר את Little Big Planet (יש שני טריילרים), מין משחק אינטראקטיבי כזה, שגם כן מזכיר קצת את Home.

נראה מהנה בטירוף, מין שילוב עיצובי שדומה לויוה פיניאטה ולבובות rag dol, משחק פאזל מהנה וייחודי, ואלמנטי שיתוף כמו MySpace ושאר שירותיים חברתיים.
ח"ח לסוני, שיחקו אותה (ולפי מה שקראתי מהתרשמויות ברחבי האינטרנט, גם הקהל (מפתחים, עיתונאים) מאוד התלהב.

עריכה 2: אבל אישית, כל העניין הזה של עולם וירטואלי ודירה וירטואלית (Home) נשמע לי קצת לא משהו, אני מעדיף מערכת הישגים כמו שיש ב-360, בלי יותר התחכמויות.
רק Plain text וסטטיסטיקות, עם קצת הודעות ושיחות קוליות.

כמובן שלא היו מעתיקים ממיקרוסופט, והיו עושים את זה קצת ייחודי, אבל כל הרעיון של Home נראה לי קצת דוחה (אותי אישית).
לא בא לי לטייל בעולם וירטואלי, לדבר, ולראות פרופילים/דירות של אנשים, בשביל זה יש את האינטרנט.
לא יודע...

נערך לאחרונה על ידי moonjib, 08.03 בשעה 01:21.

shonon>moonjib

-true friends stab you in the front-

חזרה לראש העמוד

moonjib הסמלון האישי של

מצליחן

#4   פורסם: 08.03, 01:29

עזבו, אני משנה את דעתי, ה-Home זה הדבר הכי טיפשי שסוני עשו.
מה הקטע לבלות בעולם וירטואלי עם כאילו החברים שלך?
לא עדיף פשוט לשחק עם אנשים ולזכות ב-acchievments רגילים בלי יותר מידי זיוני שכל.
למה אני צריך לתוך משחק בשביל לראות את הביצועים והסטטיסטיקות שלי במקום להכנס לתפריט בקונסולה?

סתם טיפשי...

shonon>moonjib

-true friends stab you in the front-

חזרה לראש העמוד

DrKeo הסמלון האישי של

מנהל קהילת Xbox

#5   פורסם: 08.03, 01:32

קודם הם גונבים את הסטיק האנלוגי מה-N64 ומוציאים את הדול שוק.
אז הם גונבים את השלט תנועה של נינטנדו ומוציאים אותו בגרסה זולה בשם סיקס אקסס.
עכשיו הם מעתיקים את ה-MII של נינטנדו ואת האצ'יבמנטס של מיקרוסופט בגרסה פחות אטרקטיבית מכל אחד מהם בהתאם.

המקוריות מסוני והלאה אה?

Hell, Its about time

עדי --- אוגוסט

חזרה לראש העמוד

ארז רונן הסמלון האישי של

עורך מִשְׁנֶה

#6   פורסם: 08.03, 10:07

That's our Sony!

כבר שיצאה השמועה על ה-Home בקוטאקו (מה שהוביל לריב עם סוני בעקבות פרסום השמועה, היה מצחיק) הבנתי שסוני שוב נפלה עם ה-PS3. כמה יפנים צריך כדי להבין שמה שהקונסולה צריכה כדי להצליח היא דבר ייחודי? לא חיקוי ושיפור של מאה דברים אחרים - מה שבאמת יקנה את לב הגיימרים הוא דבר אחד פשוט וחדשני.

ההישגים ב-360 הם דבר פשוט וחדשני: לא צריך לעשות כלום חוץ מלשחק כדי להשיג אותם. לא צריך לעשות כלום חוץ מלהדליק את הקונסולה כדי לבדוק מה בדיוק עשית ובאיזה משחק. זה פשוט, ומאוד ממכר.

גם ה-Mii של ה-Wii הם חידוש פשוט וממכר. כן, זה פשטני, אבל פשטני זה לא בהכרח רע. זה נותן ליצור דמויות עם סגנון גרפי פשוט וייחודי במעט מאוד זמן, ולהציג לכל החברים + בחלק מהמשחקים. בלי יותר מדי כאבי ראש. כמה תנועות שלט וכפתורים וזהו.

ועכשיו ה-Home של סוני. בכנות אי אפשר להכחיש: זה נראה מאוד מרשים. לפחות מבחינה גרפית זה נראה ברמה אחת עם משחקי הדור הבא המרשימים ביותר כיום (למרות שעם ההסטוריה של סוני אין מניעה מכך שהמוצר הסופי יראה הרבה פחות טוב).

מצד שני - זה לא מציג שום חידוש. נראה כמו גירסת קונסולות ל-Second Life. הדמויות אמנם מרשימות ועמוסות פוליגונים, אבל לדעתי נעדר מהן האלמנט האישי שיש ב-Miiים של נינטנדו: זה מוכח שדמויות מונפשות פשוטות מציגות הרבה יותר רגש ואישיות מדמויות מסובכות ועמוסות פרטים.

חזרה לראש העמוד

choopy הסמלון האישי של

עורך ראשי

#7   פורסם: 08.03, 11:10

אני חושב שאתה טועה.
הם ממש יוצרים פה עולם וירטואלי מעניין, עם סרטים, מוסיקה ומשחקים בתוכו, בניגוד לעולם הוירטואלי המשעמם תחת (ועדיין מצליח) של Second Life.
אם הם מצליחים לחבר את זה לכל המשחקים שיוצאים על הפלטפורמה בצורה טובה, כך שזה גם ישמש כמקום שבו תחפש מתחרים למשחקי אונליין, זה ממש יכול להיות שוס.

יובל בירב,
עורך ראשי, Vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

Vgames הסמלון האישי של

משתמש רשום

#8   פורסם: 08.03, 11:19

ברירת מחדל חדשות: GDC: ההפתעה של סוני - Home

סוני מכריזה על "Home" - עולם וירטואלי חדשני לפלייסטיישן 3

לכתבה המלאה לחץ כאן!

חזרה לראש העמוד

Chaotic הסמלון האישי של

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: 08.03, 11:30

למען האמת, דעתי חלוקה בנושא הזה. מצד אחד, זה יכול להיות הדבר שיסתום את הפה להרבה מאוד מבקרים וימשוך לא מעט קונים חדשים. מצד שני, זה יכול להיות מסובך מידי ולא נגיש מספיק לרבים ולכן לא ישפיע במיוחד שכן היחידים שקונים היום את הPS3 הם גיימרים כבדים שמוכנים להוציא לא מעט כסף על הקונסולה ועל המשחקים.

אני רק רוצה להזכיר למי שחושב שמיקרוסופט מקוריים שאת הXBOX הם לא המציאו - הם קנו. את רעיון הסטטיסטיקה הם לא המציאו. הם פשוט הכניסו למערכת שלהם. סטטיסטיקות על משחקים היו הרבה לפני ויהיו הרבה אחרי XBOX LIVE. הם פשוט הכניסו אותו למערכת בצורה טובה, פשוטה ונגישה.

הנגישות נראית לי הבעיה הכי גדולה של המערכת הזאת. במקום פשוט ללחוץ על אייקון ולהגיע לספריית סרטים, צריך ללכת 300 מטרים ווירטואלים ולהיכנס לקולנוע? נראה לי שזה מאט את התהליך ובסופו של דבר, אחרי פעמיים-שלוש של התלהבויות, ימאס ואנשים יקוו שתיהיה דרך יותר פשוטה לעשות דברים. מצד שני, אני ובערך כולם כאן, לא יודע בידיוק איך זה יפעל, אז יכול להיות שזה לא יהיה כל כך מסובך. אולי סתם כתיבת פקודה מסוימת או לחיצה על אייקון תעביר אותך לקולנוע הווירטואלי בלי צורך בהטרדות מיותרות. למערכת יש הרבה פוטנציאל. היא נראית טוב מבחינה גרפית והרעיון הוא חדשני (לא היה עולם ווירטואלי דומה בשום קונסולה קודם). אם זה יהיה פשוט לתפעול, אני מאמין שסוני בדרך הנכונה.

בגלל הפעולות האחרונות של סוני בעולם הקונסולות, אני לא בטוח אם זה יצליח. אם זה יהיה פשוט, נגיש ומהיר, אני לא רואה סיבה שזה יכשל. הכל עניין של להכניס למערכת מחשבה ורגש.

הממ...
Current Geometry Wars high score: 332,375

Not Just Another Dead Fish

חזרה לראש העמוד

Menaged הסמלון האישי של

מפקח פורום

#10   פורסם: 08.03, 14:32

טיפשי או לא, זה בחינם, ככה שזה לא ממש משנה.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

קפיצה לפורום

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            תפוז אנשים - OK - עמוד הבית האישי שלךמה זה OK?