המממ.
אני Nod כי סגנון המשחק שלהם מתאים לי. מהיר, מתגנב, ודורש לעשות הרבה פעולות במהירות ובו זמנית. (אם אתם משחקים נכון).
חוץ מבדמו לא הסתכלתי בכלל על העלילה.
המממ.
אני Nod כי סגנון המשחק שלהם מתאים לי. מהיר, מתגנב, ודורש לעשות הרבה פעולות במהירות ובו זמנית. (אם אתם משחקים נכון).
חוץ מבדמו לא הסתכלתי בכלל על העלילה.
GDI אבל אולי מחר שיהיה לי את המלא אני יעדיף משו אחר בינתים לפי הדמו אני ג'דאי חח....
דרך אגב מישו רוצה אולי לעשות איזה משחק RA עוד ג'נרלס סתם לכייף?
I Wont Suffer, Be Broken, Get Tired Or Wasted, Surrender To Nothing Or Give Up What I Started And Stopped It From End to Begining, A New Day Is Coming And I'am Finally FREE
Song by 30 Second To Mars called Ataack
nod טובים
אבל לא הולך לי איתם אין לי איתם טקטיקה ולרוב יש אצלהם מלא דברים שאני לא יודע מה הם עושים ואני סתם מבזבז כסף אם יש מישוה שאולי יכול לעזור לי קצת להבין אותם יותר טוב
לא יצא לי לשחק ב-c&C 3 ,אז אני אדבר על הרושם שלי מ-Tiberian dawn ומשמש טבריינית.
אני אישית לא יודע ממש במי לתמוך.ל-GDI יש גישה ארה''ב-ית כזאת, וה-NOD הם טרוריסטים
שלא יודעים מה הם רוצים מעצמם.
אם מדברים על המשחק עצמו , אני אוהב קצת יותר את ה-NOD (גם ב-c&c הראשון וגם ב- tiberian sun) בגלל סגנון לוחמת הגרילה שלהם, הסייבורגים,השימוש בטיבריום כנשק וכל זה.
אבל ה-GDI היו ממש מגניבים ב-tiberian sun עם כל המקים שלהם והציוד המשוכלל.
אבל בתכלס, הכל אידיאולוגיות, ואם לא אכפת לכם מהסיפור ,אתם לא מכירים באמת את המשחקים .....
סקרין ולא רק משום הכוח הצבאי שלהם (אני דוגל בעוצמה אווירית והסקרין הם הכוח שהכי מתאים לטקטיקת עוצמה אווירית) אלא גם משום שהם יעילים וקרים. GDI הם כוחות הטוב המשעממים שרק רוצים להציל את האנושות מהטיביריום ובדרך חילקו את הכדור ככה שרוב האנושות שתומכת בנוד נשארת למות בגיהנום שנוצר עקב הטיביריום ועקב המלחמות של הGDI נגד הנוד. הנוד הם חבורה של פאנטים רצחניים שעוקבים אחרי משוגע שמאמין שהטיביריום הוא השלב הבא באבולוציה האנושית, רעיון נחמד חוץ מזה שהוא מעוניין שהאבולוציה הזאת תקרה בבום אחד גדול, דבר שיגרום לסופה של האנושות ולא לעליית מדרגה אבוליציונית. ולבסוף יש לנו את הסקרין, תרבות חייזרית מתקדמת שעוסקת באיסוף של הטיביריום לאורך היקום (חברת נוודים אולי?), אין להם את השאלות המוסריות מה טוב ומה רע אלא רק מה התוצאה הסופית ואיך להגיע אלייה וזה הדבר שאני מעריץ בהם: כדי להשיג מטרה אפשר להשתמש בכל האמצעים.
א.אתה משועמם אם אתה קורא את זה
ב.אי אפשר לגעת אם המרפק באף
ג.ניסית לגעת אם המרפק באף לפני זמן קצר ולא הצלחת
ה.לא שמת לב שדילגתי על-ד.
ו.אחרי ה' העלית גיחוח
ז.אחרי ו' העלית גיחוח יותר גדול מאשר אחרי ה'
למרות שאני משחק עם נוד. gdi יותר מתאימים לגישה של האמריקאים ושלנו נגד הטרור. ולעומת זאת נוד יש את ההפך שמיוצג על ידי חיילים כמו הפנאטים. והסקרין סתם גרועים אין אישיות.
למרות שאני משחק עם נוד. gdi יותר מתאימים לגישה של האמריקאים ושלנו נגד הטרור. ולעומת זאת נוד יש את ההפך שמיוצג על ידי חיילים כמו הפנאטים. והסקרין סתם גרועים אין אישיות.
XD אין אישיות.
אבל תאמת הסקרין הם אלה שהכי הגיונים מבחינת המשחק, הרי אתה מייצר Barracks, ואז אתה משלם כסף ויוצאים חיילים? ם_O איך בידיוק זה קורה?
מצד שני כל הבניינים המייצרים של הסקרין הם שיגורים, ככה שהיגיוני שעולה כסף לתחזק את השיגורים והחיילים בכלל מגיעים ממקום אחר.
מבחינת אידיאולוגיה - אני בעד GDI. אין כמו איחוד מוחות שכזה, ונשקים כאלה... אין להם מתחרים על הקרקע.
מבחינת לוחמה - NOD. מחתרתי, מהיר וקטלני. הם לא בנויים לעימותים גדולים, מעדיפים לחנוק את היריב מוקדם. Hooya. =]
סקרין? זה לא שיש להם אידיאולוגיה, או שיטת לחימה.. הם חבורת חרקים מוזרה, שנחתו בשביל קריסטלים ירוקים. איזה קשר אפשר להרגיש למשהו שאפשר לרסס עם K900?
xD
אני בעד סקרין
יש להם את חיל האוויר הכי חזק שראיתי
שיחקתי מול חבר שלי כל הזמן הוא ניצח אותי
עברתי לסקרין ופשוט עשיתי לו ביצפר הפכתי אותו לנוב דרגה ראשונה!
נשקים הרסניים שכיף להישתמש בהם!
על פי שאני אוהב את NOD,דרך אגב:
יש אומנות לחימה יפנית שמשתמשת בעקרונות של NOD (האמת שזה ההיפך)
קוראים לה ג'ייג'יסו,לחימת הצללים.