דיון זה קיים על מנת שנוכל לשמור על קשר ולהכיר אחד את השני.
כל אחד רשאי לכתוב תגובה אחת בלבד, ובה ימלא את הפרטים הבאים:
שם: גיל: איזור מגורים: MSN: ICQ: Email: אמצעי תקשורת נוסף: אמצעי תקשורת מועדף: תמונה:
בהצלחה!
אני - שם: סיון סגל גיל: 15 איזור מגורים: ראשון לציון MSN: Sivan_Sivan9@walla.co.il ICQ: 252878612 Email: SivanSegal1@gmail.com אמצעי תקשורת נוסף: - אמצעי תקשורת מועדף: מסנג'ר, אימייל, פלאפון - אבל אתן אותו רק כאשר זה יהיה הכרחי. תמונה: כשתהיה נורמאלית אוסיף.:smiling:
שם: יהלי יעקב גיל: 15 איזור מגורים:גבעת שמואל MSN: - ICQ: 409404929 Email: 5yeheli5@walla.com אמצעי תקשורת נוסף: --------- אמצעי תקשורת מועדף: אימייל תמונה:-----------------------
נערך לאחרונה על ידי The Master, 13.06 בשעה 19:17.
DM:
[RiP]Kill_4_Fun
-------------------
Role Play:
Johny Neckelson
------------------
WarRock:
themaster8
שם: אור. גיל: 14 וכמה חודשים. איזור מגורים: אזור חיפה. MSN: zaqwsx9@walla.co.il. ICQ: אין וגם עם יש אני בקושי משתמש בו. Email: ראה ערך MSN. אמצעי תקשורת נוסף: שתי גביעי יופלה וחוט ביניהם עם אופציה לשילוב גביע באדי(ואו זה היה גרוע). אמצעי תקשורת מועדף: MSN. תמונה: במידה ויהיו מפגשים, כנראה שתראו אותי שם או שתסיפו אותי למסנג'ר תקבלוש מה עם באמת תבקשו יפה.
שם: דורית
איזור מגורים: איזור חיפה והקריות
msn: לא פעילה בו
EMAIL: horse53@walla.com
אמצעי תקשורת נוסף: אין
אמצעי תקשורת מועדפים: אין
תמונה: שלחו הודעה באיימיל ואני אוכל לשלוח לכם שואמי שלי..
שם: ליאור
גיל: 12 איזור מגורים: מודיעין MSN: shahar_lior@walla.com ICQ: 495593764 Email: shahar_lior@walla.com אמצעי תקשורת נוסף: אמצעי תקשורת מועדף: icq תמונה: תמונה של מה???