אוקיי אז אני אציג את עצמי שמי רגב אני בן 17 וחצי. לפני גיוס. גר במושב סמוך לעיר רחובות ומשחק סיאס כ 3 שנים.
עלה במוחי רעיון ליצור ליגה גדולה (ובכסף) אשר תפעל על פי שיטת מחזורים (ולא טורניר כנהוג היום מי שמפסיד עף) ממש כמו לדוגמא בליגה שלנו בכדורגל או בכדורסל בארץ.
פניתי למנהלים של קהילת הסיאס בוויגימס עם הרעיון שלי והם אמרו לי לפנות אל הקהילה בנושא שאני פותח בפורום ולראות את התגובות עליו. אז בבקשה תגיבו.
עכשיו פרטים על איך שהליגה אמורה להתנהל: לפי דעתי אמורות להיות 2 ליגות. ליגת פרו וליגת אדוונס. למרות שתלוי בקבוצות שירשמו.
צוות וויגיימס יאסוף מכל קבוצה את הכסף הנדרש (מבחינתי לא פחות מ 150-200 שקל לקבוצה שזה יוצא לדוגמא יש 6 שחקנים בקבוצה? 200 לחלק ל6 יוצא סביבות 28 שקל לשחקן) ובמידה וירשמו מספיק קבוצות לפתיחת ליגת פרו וליגת אדוונס בנפרד זה יעשה.
כל קבוצה אשר תשלם את הכסף על הליגה תקבל התחייבות מוויגימס (בקבלת קבלה על התשלום לליגה או חתימת חוזה לא אכפת מה) שהליגה תעבור במקצועיות ובלי אפליות.
צוות ויגיימס יעמיד חוקים לליגה אשר כל מי שיעבור על החוקים ייענש. לדוגמא: חוק שקובע שצריך לקבוע משחק לפחות יומיים לפני התאריך המקורי של המשחק, אם הקבוצה תנסה לשנות לדוגמא יום לפני היא לא תוכל לבכות ותנסה להפעיל פרוטקציות כי יש חוזה.
זהו. זה בערך התבנית שאני מקווה שהולכת להיות אבל זה יכול להיות רק בעזרתכם.
ליגה מקצועית וגדולה שתיפרש על פני כמה חודשים תוכל לתרום רבות לקהילה ותגרום לקבוצות חדשות להיפתח ולקבוצות מרץ להתאמן.

מקווה שבאמת ייצא לפועל.
תודה רבה