NEW SERVER UP FOR PROJECT REALIT MOD
IP:213.8.254.38:16569
a 32 slots server based at the UK check it out!
המוד כשמו כן הוא,נבנה במטרה ליצור חווית משחק מציאותית יותר:
כאשר תקפוץ עם קיט של 30 קילו על הגב לא תרגיש כמו שחקן NBA בדרך לslam dunk.
לוקח זמן לכבוש דגלים וככל שיהיה יותר שיתוף פעולה ויותר שחקנים ייהיו בטווח הדגל כך הוא יעלה מהר יותר.
ישנו קיט חדש של סקווד לידר שמו OFFICER,בו ניתן להשתמש כאשר יש ארבע חברים בסקווד,כולל המפקד,ניגשים למקום כלשהוא בדגל כאשר אתה בחוליה או מפקדה,לוחצים על T, נפתח תפריט בו ניתן לבקש קיט.בקיט הOFFICER ניתן להציב נקודות spawn ניידות בהן ניתן לבקש קיטים ולחזור למשחק כמובן.
הניקוד שונה לגמרי ובפעם האחרונה ששיחקתי הראונד נגמר כשלמקום הראשון היה יותר מ850 נקודות.ישנם שרתים מדורגים,על ידי שיטת הדירוג האלטרנטיבית (ABR) ושרתים אשר יופיעו כאשר אופציית הRANKED תהיה מסומנת.
בשעות היום ישנם יותר שרתים אירופאיים,בשעת הלילה עולים השרתים האמריקאיים.ישנם גם שרתים שרצים מסביב לשעון מציע להכנס לאחד כזה כשהוא ריק ולהתנסות קצת קודם.
אין כוונת! רוצה להרוג מישהו רחוק? זום אין דרך הכוונת של הנשק,כל נשק.מטיל מטול כוונת ברזל אקדח עד כוונת אופטית שעוזרת מאוד.
אדי שיחק בשרת כמו טטלה עם פינג 100 והסתדר מעולה.
עופרז והישראלי השני פרשו,ושני חברי הסקווד הנותרים פרשו קצת אחריהם.
יום ראשון לא רע,הגיעו הרבה אירופאים.
אדי שיחק בשרת כמו טטלה עם פינג 100 והסתדר מעולה.
עופרז והישראלי השני פרשו,ושני חברי הסקווד הנותרים פרשו קצת אחריהם.
יום ראשון לא רע,הגיעו הרבה אירופאים.
היה משעמם ובזמן משחק הזה הגעתי למסקנה
1.אתה טיפש
2.אתה טיפש מאוד
יש בקבוצה שלנו 2 אנשים ושלכם 8 אתה צועק 10 דקות נו קבוצות!@#!
יש בקבוצה שלנו 2 אנשים ושלכם 8 אתה צועק 10 דקות נו קבוצות!@#!
ובעצמך לא עובר חחח חמור אתה.
צעקתי פעם אחת.ואז עברתי לממשק האדמין, שעה! ניסיתי להכנס אליו וכשהצלחתי הקבוצות היו מאוזנות..
אז חזרתי למסך של המשחק.
והחכמה שלך הולכת לפניך..עובדה שבסוף נכנסת.
מחר נתחיל קצת יותר מוקדם עם קצת מזל.
יש הרבה אנשים ששואלים למה השרת דווקא באירופה, אז ככה החברה שלי של השרתים ממוקמת באנגליה כך שלהריץ שרת משחק על אחד מהשרתים שלנו לא עולה לי כסף.
נראה אם יש ביקוש למשחק אם אנשים בכלל נכנסים לשרת ואחרי זה נשקול להריץ אותו בארץ,
אני לא רואה שום טעם להשקיע כל כך הרבה עכשיו בשביל הקהילה כי זה לא שרת Ranked או משהו שיהיהו אליו המון כניסות.
אז אנחנו נריץ אותו בתור ניסיון אם זה ילך טוב נפתח בארץ ואולי נעשה מסע התרמות דרך printmall וכ'ו כדי להריץ שרת בארץ לקהילה לגמרי זה כולל TeamSpeak שהוא לא בבעלות פרטית, ו2-3 שרתי משחק של BF2/BF2142 יש לי הרגשה מאוד טובה לקהילה בתור אנשים שכן רוצים לקדם פה עיניינים ומוכנים לתרום כמה שקלים.
נאוריקו אמר שיש בעיה בכל הספקיות,
לכולם יש פינגים גרועים יותר מהרגיל לאחרונה.
אני נוטה להסכים עם כך,לפני זה הייתי משחק בשרתים עם פינגים בסביבות ה100.
ויש המון שרתים גם לPR וגם לEOD (בEOD רובם ריקים מאדם רוב שעות היום).
אני קראתי וזוכר טוב מאוד את התקופה שכולם בכו שEA מקשיבה לנובים ומשנה את המשחק
שיהיה קל יותר,יש לכם הזדמנות לבדוק בחינם משחקים שמבוססים על BF2,והם קצת יותר קשים.
ודורשים שכל.ומה אתם עושים? בוכים שזה קשה מדי בשבילכם.XD
נראה לי שהשרת קצת נדפק. אדי גיל ואני נכנסו לשם היום, היינו בקבוצות שונות והתחלנו לירות אחד בשני. לא רק שלא מתנו, גם אף אחד לא רואה את השני יורה :O וכשמישהו מת מנפילה או משהו כזה אז הגופה מתחילה לרחף באוויר.
נראה לי שהשרת קצת נדפק. אדי גיל ואני נכנסו לשם היום, היינו בקבוצות שונות והתחלנו לירות אחד בשני. לא רק שלא מתנו, גם אף אחד לא רואה את השני יורה :O וכשמישהו מת מנפילה או משהו כזה אז הגופה מתחילה לרחף באוויר.
עשיתי לשרת ריסטרט.ככה זה הרצה,בסוף נלבן את כל הבעיות.
כמו שהבנתי השרת נמצא באנגליה ... אז פינגים יהו 80-90 מי שכבר שיחק רציתי לדעת האם אפשרי לשחק עם הפינגים כאלו במשחק הזה... תודה
כן למעשה המשחק רץ טוב מאוד עם פינגים גבוההים ולא עושה שום בעיות, חוץ מהHITBOX
כאשר אתה יורה על מישהו יכול להיות שאתה רואה שהוא נפגע אבל בעצם זה פיספס אותו.
אחחחחחח איזה מוד אדיר... שיחקתי בו כמעט שעתיים עכשיו, פשוט תענוג. עבודת צוות, תקשורת, וחילופי אש פשוט מענגים. מה שבטוח בחיים לא תהיה רמה של כיפיות כזאת עם ישראלים, רק עם בריטים/אמריקאים.
מאיימים עלי........
אומרים לי אני חייב להוריד את המוד..
מישהו יכול לאבזר אותי דרך האקספייר להורדה מהירה? ואיזה הסבר קטנטן על המוד?
אין לי כוח לדפדף בכל הספאם הזה