מוכר pes 2008 pal לאקס בוקס 360 לפרטים נוספים תפנו אלי בפרטי.... (המשחק עדין ארוז ולא פתוח לא נגעתי בו....)
מגיע לאזורי נתניה ותל אביב....
רק 250 שקל....
או שתציעו משחקים להחלפה ברמה דומה (ntsc or free rgion)
WII בן פחות מחודשיים NTSC
מצב מעולה ,קורא צרובים עם 2 שלטים (ווימוט) ושני נונוצוקים
+ 50 משחקים מהטובים שקימיים + ערכת ספורט!
בין המשחקים :super smash bros brawl ,
SUPER MARIO GALAXY ,
nba 08 ,
wwe 08 ,
wii sports ,
resident evil 4 ,
worms ,
super paper mario ,
rayman ,
bully schollarship edition ,
pro evolution soccer 08 ,
okami
ועוד מלא משחקים מעולים!
נינטנדו wii במצב מעולה, נקנה לפני מספר חודשים, מוכר עקב אי שימוש ובגלל שאני רוצה לקנות מחשב חדש
הwii בא עם שתי נונצ'אק ועם שלטים רגילים,מעמדבצבע כסף והמשחק-
Nights:Journey Of Dreams
הwii הוא אירופאי (pal) וזאת אומרת שיש לו את הwii sports
המחיר הוא 2000 ש"ח
עוד דבר, מוכן להחליף על אקסבוקס 360 (חברים שלי שמאוד אוהבים את הwii שלי רצו להחליף איתי על רקס בוקס 360 ואז התברר שיש להם את טבעת המוות, אז אני מוכן להחליף על אקס בוקס 360 בלי טבעת המוות)
מי שקונה/מחליף איתי יקבל מתנה מיוחדת במינה- כוס מים, כן, כן כוס מים שלמה (טוב אולי חצי...)
מעוניין לקנות XBOX 360 שיהיה במצב טוב ! מי שרוצה למכור שישלח לי הודעה פרטית בה מצורפים כל הפרטים כמו מאיפה אתם מה יש לכם וכמה אתם דורשים (מחיר סביר בבקשה)
מעוניין לקנות XBOX 360 שיהיה במצב טוב ! מי שרוצה למכור שישלח לי הודעה פרטית בה מצורפים כל הפרטים כמו מאיפה אתם מה יש לכם וכמה אתם דורשים (מחיר סביר בבקשה)
נינטנדו wii במצב מעולה, נקנה לפני מספר חודשים, מוכר עקב אי שימוש ובגלל שאני רוצה לקנות מחשב חדש
הwii בא עם שתי נונצ'אק ועם 2 שלטים רגילים,מעמד בצבע כסף והמשחק-
Nights:Journey Of Dreams
הwii הוא אירופאי (pal) וזאת אומרת שיש לו את הwii sports
המחיר הוא 2000 ש"ח בלבד
עוד דבר, מוכן להחליף על אקסבוקס 360 (חברים שלי שמאוד אוהבים את הwii שלי רצו להחליף איתי על רקס בוקס 360 ואז התברר שיש להם את טבעת המוות, אז אני מוכן להחליף על אקס בוקס 360 בלי טבעת המוות)
מי שקונה/מחליף איתי יקבל מתנה מיוחדת במינה- כוס מים, כן, כן כוס מים שלמה (טוב אולי חצי...)
אחי כמה אתה רוצה על גריס אני מוכן גג 70 ש"ח בגלל שהוא עולה 30$ בפלי אסיה שזה 90 ש"ח עם אתה רוצה?
המשחק מגיעה עם הקופסא והחוברת והכל?
אני מחיפה מאיפהאני שולח לך בפרטי את המ'ס טלפון שלי תתקשר.
מעוניין למכור את הסוני 2 שלי (ומי שרוצה גם את הראשון חח)
אז ככה אני מוכר את הסוני 2 שלי והערכה כוללת:
סוני 2 + צ'יפ מטריקס אינפיניטי
שני כרטיסי זיכרון של 8 מגה + שמירות
2 משחקים מקוריים GOD OF WAR 1 והמשחק של הסדרה 24
תיקיה של משהו כמו 60 משחקים צרובים (לא ריפ!) ועובדים
שני שלטים שחורים
תיק נשיאה לפלייסטיישן
כבלים ושנאי
**הסוני בגירסת SLIM 2007 (הגרסה האחרונה של 2007 קניתי אותו לא מזמן)**
אגב.. הסוני עוד בקופסה ואפילו לא הורדתי את המדבקה שמגנה על השריטה על הפלסטיק חחח
אני מוכר כי אני רוצה לקנות XBOX 360 אם מישהו מוכר ומעוניין להחליף בתוספת תשלום מצידי או סתם למכור לי צרו קשר וגם מי שמעוניין לקנות
אגב יש לי גם סוני אחד ללא צ'יפ עם שני שלטים ושנאי ופיפא 2000 ועוד כמה משחקים מקוריים אז מי שמעוניין לקנות גם שיצור קשר
על כל הערכה של הסוני 2 והכל אני רוצה 2000 שקל אבל מוכן להתפשר לרציניים!
יש כמה
1 מכרתי וקיבלתי מזומן.
ורשמתי שקניתי אקס בוקס כי הזמנתי אבל זה שאמור היה לקנות את החתיכה השנייה דפק לי ברז ולקח רק את ה GTA + DUAK SHOCK 3 אז ביטלתי עם החנות את ההזמנה.
יש לי PS3 חדש חדש לגמרי. חדש לחלוטין ואני מחליף אותו ב XBOX 360 חדש לחלוטין בלי פריצה