PS3 או XBOX 360 - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: PS3 או XBOX 360
1
מחבר הודעה

ratchetxys האווטר המזניב של

מצליחן

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 09.05, 18:37

ברירת מחדל PS3 או XBOX 360

שלום, יש לי WII ואני מעריץ גדול של כל המשחקים שסוחפים אבל אני רוצה גם קונסולה "כבדה" - גרפיקה טובה משחקי אינטרנט טובים וכמובן אקשן מה שאין כל כך בWII.
אני יודע שיש 2 שמתחרים על התואר - PS3 וXBOX 360.
יש לי את הכסף רק צריך להחליט אז מי שיכול שיגיד משהו על הקונסולה משחקים, רשת , שלטים ועוד.
אני עכשיו יותר בראש ל-PS3, אז כל אחד שיגיד מה עדיף ויסביר למה עדיף וככה כל מי שמבולבל יוכל לדעת.
תודה
עריכה: בכל מקרה בשניהם אני קונה HD CABLE אבל לLCD שלי יש שתי אפשריות:HDMI וHD שיש להכניס לטלוויזיה הרבה כבלים כאלה כחול ירוק ועוד.
אז השאלה מה ההבדל ומה יותר שווה-HDMI או HD עם הרבה כבלים?

אין קונסולה אין חיים
PS3: Ratchetxys
Wii Number:1742191656357596
החלתפתי סוף סוף אחרי כ800 הודעות תמונה!
נכבוש את העולם!
(/__\)
( O.o)

( > <)
זהו ארנב...להעתיק אותו לחתימה שלכם כדי לכבוש את העולם!

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#2   פורסם: 10.05, 00:06

בקשר לכבל:אין כזה דבר HD כבל אתה מדבר על קומפונט ועדיף לחבר בHDMI האיכות יותר טובה.

בקשר לקונסולה:במילה אחת PS3.
נכון שעדיין אין הרבה משחקים אבל דווקא יש משחקים טובי שהתנסתי ב3(ספיידרמן 3, וירטואה טניס, רזיסטנס) ועוד משחקים טובים שלא ניסיתי:מוטורסטורם, LAIR שיוצא בקרוב, MGS שיוצא בספטמברת KILL ZONE 2 ועוד.
הקונסולה יותר איכותית מהאקס בוקס היא פחות רועשת, פחות חמה ואין לה בעיות "טבעת מוות" טיפשיות כמו באקס בוקס 360.
אתה מקבל בPS3 רשת אלחוטית מובנת, כונן בלו ריי לצפיה בסרטי בלו רי(דבר שכל אחד בארץ יהיה צריך תוך כמה שנים) הSIXIX שהוא נחמד ועוד הרבה דברים מעולים.
אקס בוקס=לא לקנות
PS3=זהב~!~!~

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#3   פורסם: 10.05, 15:58

Doenyas
ציטוט:
צפה בהודעה
הקונסולה יותר איכותית מהאקס בוקס היא פחות רועשת, פחות חמה ואין לה בעיות "טבעת מוות" טיפשיות כמו באקס בוקס 360.
תיקון טעות: הקונסולה יותר חמה, וזה נובע מהעובדה שהיא צורכת הרבה יותר חשמל. אין מה לעשות, בשביל להפעיל מעבד עם 7 ליבות צריך אנרגיה.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#4   פורסם: 10.05, 16:09

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
תיקון טעות: הקונסולה יותר חמה, וזה נובע מהעובדה שהיא צורכת הרבה יותר חשמל. אין מה לעשות, בשביל להפעיל מעבד עם 7 ליבות צריך אנרגיה.
תיקון תיקון טעות: לPS3 יש מאווררים פנימיים שמקררים אותה ושומרים על חום נורמלי. ל360 צריך לקנות מאוורר מיוחד או לשים לידה מאוורר ביתי כדי שיקרר אותה. העובדה שהPS3 צורכת יותר חשמל אכן גורמת ליותר חום, אבל היא לא נמסה מבפנים... כמו ה360 עם הRROD. החומרה של הPS3 יותר איכותית מהחומרה של ה360 בהכל. איכות ההנסדה וכו... כל זה, כמובן, נובע מהעובדה שסוני היא ענקית אלקטרוניקה, ומייקרוסופט טובה ב... תוכנות, מן הסתם.

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#5   פורסם: 10.05, 16:15

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה
תיקון תיקון טעות: לPS3 יש מאווררים פנימיים שמקררים אותה ושומרים על חום נורמלי. ל360 צריך לקנות מאוורר מיוחד או לשים לידה מאוורר ביתי כדי שיקרר אותה. העובדה שהPS3 צורכת יותר חשמל אכן גורמת ליותר חום, אבל היא לא נמסה מבפנים... כמו ה360 עם הRROD. החומרה של הPS3 יותר איכותית מהחומרה של ה360 בהכל. איכות ההנסדה וכו... כל זה, כמובן, נובע מהעובדה שסוני היא ענקית אלקטרוניקה, ומייקרוסופט טובה ב... תוכנות, מן הסתם.
מבחינת הנדסת חומרה של הPS3 (וגם הPS2) היא דווקא הדבר הכי לא ידידותי למשתמש.
אני לא יודע לפי מה אתה מדבר על הנדסת תוכנה, אם אתה מתכוון לעובדה שהוא עובד שקט ועמיד הרבה יותר אז אתה צודק, אם אתה מדבר מבחינת המבנה של הPS3 והעבודה איתו בתור מפתח אז ה-360 טובה בהרבה.

חזרה לראש העמוד

F.P

F.P האווטר המזניב של

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 10.05, 16:16

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה
זה מזכיר לי את הסיפור של האדם שסיפר שהחום של הפס3 חיסל את ה-360 שלו... וזה היה עוד בלי שהפס3 אפילו הריצה משחק.

יש לי גם: (SPM)

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#7   פורסם: 10.05, 21:25

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
זה מזכיר לי את הסיפור של האדם שסיפר שהחום של הפס3 חיסל את ה-360 שלו... וזה היה עוד בלי שהפס3 אפילו הריצה משחק.
הוא כתב של 1UP ד"א, ספר על זה בפודקאסט של יום שישי שעבר

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#8   פורסם: 10.05, 16:28

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה
לקנות את הקיט החיצוני הוא פשוט טעות מוחלטת. אין שום צורך בקיט אם שמים את הקונסולה במקום מאוורר.
ההנדסה של הPS3 בעיקרון טובה יותר, אבל בהיבט של השלט היא נחותה מהX360 ברמות.
מן הסתם, הסיבה שמיקרוסופט טובה בתוכנות, הופכת את הX360 לידידותית בהרבה למפתחים, בעוד לפתח לPS3 זה סיוט מתמשך. וגם איכות ההנדסה של סוני כחברת אלקטרוניקה לא מעידה. המלצה שלי למשל היא לקנות בחום מסכים שלהם, אבל להתרחש ממערכות הסטריאו הגרועות שלהם.

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#9   פורסם: 10.05, 01:19

או העמדה הנוגדת:
אין לPS3 משחקים טובים כרגע, היא עולה 600$, לא מקבלים בה כבל HDMI...

חזרה לראש העמוד

t-ger האווטר המזניב של

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 10.05, 08:13

טוב על טעם וריח אין על מה להתווכח...

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#11   פורסם: 10.05, 12:28

על עובדות אפשר, לא?? משחקים זה טעם וריח, עובדות כגון חומרה יותר טובה, יותר שווה, יותר אמינה הן ניתנות לויכוח, נכון?? וכבר הוכח 189913958 פעמים שהPS3 פשוט טובה יותר בהכל.

בארה"ב היא עולה 600$ שפה בארץ זה 4400 שקל... ה360 עולה 400$ שפה בארץ זה מתורגם ל3700 או משהו כזה. מה עם הELITE, כמה היא תעלה? וגם היא ד"א לא משתווה בגרוש לPS3. הHDMI הישן שלה חלש יותר מהHDMI של הPS3, והחומרה נשארה אותו דבר כך שתתכוננו לשמוע RROD בזמן הקרוב! יש לה 120 גיגה שבחיים לא תמלא נראה לי. ובואו לא נשכח שלPS3 אפשר לקנות איזה HD שרוצים ולא חייבים לקנות משהו מיוחד ויקר תחת כמו שMS עושה עם ה360. אני כולה ב20 גיגה מתוך ה60 גיגה והורדתי מלא דברים, אז נראה לי אני אסתדר עם ה60 גיגה שלי, תודה רבה.

ל360 אין שלט עם חיישן תנועה וזה לא משהו שאפשר לחבר כperipheral (עד כמה שמייקרוסופט חורשת על הדברים האלה). נכון לSIXAXIS אין רטט, אבל סוני כבר עכשיו עובדת על זה. הסיבה שהיא לא הכלילה אותו היא בגלל Imersion הז**** האלה. http://en.wikipedia.org/wiki/Patent_trolls

בקיצור, הPS3 מחוסנת לעתיד, ה360 - לא כל כך.

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#12   פורסם: 10.05, 14:19

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה
על עובדות אפשר, לא?? משחקים זה טעם וריח, עובדות כגון חומרה יותר טובה, יותר שווה, יותר אמינה הן ניתנות לויכוח, נכון?? וכבר הוכח 189913958 פעמים שהPS3 פשוט טובה יותר בהכל.
Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה

בארה"ב היא עולה 600$ שפה בארץ זה 4400 שקל... ה360 עולה 400$ שפה בארץ זה מתורגם ל3700 או משהו כזה. מה עם הELITE, כמה היא תעלה? וגם היא ד"א לא משתווה בגרוש לPS3. הHDMI הישן שלה חלש יותר מהHDMI של הPS3, והחומרה נשארה אותו דבר כך שתתכוננו לשמוע RROD בזמן הקרוב! יש לה 120 גיגה שבחיים לא תמלא נראה לי. ובואו לא נשכח שלPS3 אפשר לקנות איזה HD שרוצים ולא חייבים לקנות משהו מיוחד ויקר תחת כמו שMS עושה עם ה360. אני כולה ב20 גיגה מתוך ה60 גיגה והורדתי מלא דברים, אז נראה לי אני אסתדר עם ה60 גיגה שלי, תודה רבה.

ל360 אין שלט עם חיישן תנועה וזה לא משהו שאפשר לחבר כperipheral (עד כמה שמייקרוסופט חורשת על הדברים האלה). נכון לSIXAXIS אין רטט, אבל סוני כבר עכשיו עובדת על זה. הסיבה שהיא לא הכלילה אותו היא בגלל Imersion הז**** האלה. http://en.wikipedia.org/wiki/Patent_trolls

- הכונן DVD של ה360 מהיר פי 2 מהכונן בלו ריי של הPS3.
- הכרטיס מסך של ה360 חזק משל הPS3.
- יש לשלט של ה360 רטט.
- השלט של ה360 אשכרה בנוי בצורה הגיונית (תחליפו במיקום של הסטיק אנלוגי השמאלי והD PAD, ברוכים הבאים לשנת 2002 סוני...).
- יש ל-360 יתרון של זיכרון.
- יש ל-360 רשת טובה יותר, מהירה יותר ונוחה יותר.
- יש ל-360 פי כמה וכמה משחקים.
- ה-360 עולה 200$ פחות או 300$ פחות אם אתה לא צריך דיסק קשיח.
- אתה אשכרה מקבל את הכבל HD בתוך החבילה של ה-360 ולא צריך לקנות כבל HDMI ב-200 שקל.
- כל האקסקלוסיביים המעניינים של סוני מחברות צד ג' חוץ מאשר (בנתיים) MGS4 ו-FFXIII עברו גם ל-360 כולל ACE COMBAT 5 שיוצא ל-360 חודשים לפני הPS3.
- ה-360 עולה בארץ פחות מ-3000 שקל (ואם תתאמץ תמצא אותו ב-2800 שקל כמו שאני מצאתי) והגרסה הזולה עולה קרוב ל-2400, הPS3 עולה בארץ 4400 שקל.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#13   פורסם: 10.05, 15:00

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
[right]

- הכונן DVD של ה360 מהיר פי 2 מהכונן בלו ריי של הPS3.
- הכרטיס מסך של ה360 חזק משל הPS3.
- יש לשלט של ה360 רטט.
- השלט של ה360 אשכרה בנוי בצורה הגיונית (תחליפו במיקום של הסטיק אנלוגי השמאלי והD PAD, ברוכים הבאים לשנת 2002 סוני...).
- יש ל-360 יתרון של זיכרון.
- יש ל-360 רשת טובה יותר, מהירה יותר ונוחה יותר.
- יש ל-360 פי כמה וכמה משחקים.
- ה-360 עולה 200$ פחות או 300$ פחות אם אתה לא צריך דיסק קשיח.
- אתה אשכרה מקבל את הכבל HD בתוך החבילה של ה-360 ולא צריך לקנות כבל HDMI ב-200 שקל.
- כל האקסקלוסיביים המעניינים של סוני מחברות צד ג' חוץ מאשר (בנתיים) MGS4 ו-FFXIII עברו גם ל-360 כולל ACE COMBAT 5 שיוצא ל-360 חודשים לפני הPS3.
- ה-360 עולה בארץ פחות מ-3000 שקל (ואם תתאמץ תמצא אותו ב-2800 שקל כמו שאני מצאתי) והגרסה הזולה עולה קרוב ל-2400, הPS3 עולה בארץ 4400 שקל.
-מהירות כונן הבלו-ריי היא X2 והיא קוראת 9 מגהבייט לשניה. מהירות כונן הDVD של ה360 היא 16X איך היא אינה יציבה לכן הקריאה הממוצעת היא 16 מגהבייט לשניה. הדיסק הקשיח בPS3 מאפשר למשחק לטעון מהר יותר, והדיסק בלו-ריי מאפשר שכפול מידע שגם תורם לטעינה מהירה יותר. ב360 אין דיסק קשיח לכן לא ניתן להשתמש בטעינה מהירה יותר. בדיסקים DVD אין גם מספיק מקום לשכפול מידע וקוד ולכן גם בזה לא ניתן להשתמש.
-משהו שולי לגמרי של תראה בכלל על המסך.
-משהו שסוני יכולים לתקן והם עושים את זה כבר... נראה לך מייקרוסופט תכניס חיישן תנועה לשלטים שלה??
-לדעתך זה טוב יותר, לדעתי ולדעת 110 מיליון שחקני PS2, עדיף שהסטיקים יהיו קרובים זה לזה. ("על טעם ועל ריח...") ברוך הבא למאה ה21, איפה שלכל אחד יכולה להיות דעה משלו!
-שטויות במיץ עגבניות לשתיהם יש 512MB. ל360 יש משותף, ולPS3 יש 256 למעבד, ו256 ליחידה הגרפית.
-טובה יותר בינתיים; נוחה יותר, שוב "על טעם ועל ריח..."; מהירה יותר!? פחחח ממתי P2P מהירים יותר מDEDICATED?? כן כן לך תחשוב על זה עוד קצת.
-להזכיר לך שהוא יצא שנה מוקדם יותר? לסוני תמיד היו יותר משחקים ויותר משחקים טובים. לשם השוואה - לPS2 היו בערך 2600 משחקים, לXBOX היו כמעט 1300. למה נראה לך שהפעם זה יהיה שונה?
-זה לא משפיע על העובדה "איזה מהן יותר טובה".
-זה רק בELITE שתעלה בדיוק אותו מחיר בארץ. וHDMI זה שטות של כבל ואפשר למצוא אותו בכל חנות באיזה 100 שקל. 100 שקל זה שטות לעומת ה4400 שכבר השתמשת בהם בשביל הPS3.
-אתה בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר?? אתה עושה יותר מדי הכללות. המשחקים היחידים שאשכרה "נטשו" את הPS3 הם Assassin's Creed וDMC4... כל השאר לא מעניינים את התחת שלי.
-ה360 CORE עולה בין 2400-2900... אבל מי קונה את הCORE?? הCORE לא משתווה לPS2 מבחינת המשחקים ומבחינת החומרה (חוץ מזה שהיא חדשה יותר) אין שום הבדל. הפרימיום עולה בין 3100-3900. כמה הELITE תעלה מעניין אותי.. בין 4000-4500?? עדיף לקנות PS3... תמיד. ושוב המחיר לא משפיע על העובדה שהPS3 היא קונסולה טובה יותר ושווה יותר את הכסף, במיוחד בארץ.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#14   פורסם: 10.05, 16:06

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה

הנה דוגמא לאחד שפשוט רושם ערימה של שטווית מגוחכות ולא מבין מהחיים שלו. חבל שהוא מטעה אנשים אחרים.
1) X360 בארץ עולה 3200 ש"ח בגירסת הפרמיום (ו2400 בגרסת הקור). אם אתה רוצה להתווכח על עובדות תתווכח על המחיר ותפסיק לקדוח בשכל
2) הHDMI של העלית הוא בדיוק אותו הHDMI של הPS3, כי זה חיבור סטנדרטי. בנוסף, אף אחד לא צריך HDMI כי מקבלים בדיוק אותה איכות של DVI, ולכן לא צריך את העלית ולא את הPS3 בשביל איכות הוידאו הכי טובה. מה זו השטות הזאת על HDMI פחות ויותר טוב?
3) 120GB אפשר למלא כמו כלום. באותו היגיון עקום אפשר לטעון שגם את ה60GB של הPS3 לא תמלא. מי שלא רוצה 120GB יכול לקנות את הפרימיום במחיר שפוי, ואת ההפרש לשים בבנק, או לקנות בו משחקים טובים (מה שבPS3 אין כל כך)
4) חיישן תנועה כבר יש לו בWII, והוא קצת הרבה יותר טוב מהבדיחה שהכניסו לPS3.
5) הסיבה שאין לPS3 רטט היא שסוני מטומטמים, מעתיקים פטנטים ואז חושבים שלא יתבעו אותם. אחר כך תובעים אותם והם מפסידים המון כסף, וגם אין להם רטט בשלט.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#15   פורסם: 10.05, 16:25

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
הנה דוגמא לאחד שפשוט רושם ערימה של שטווית מגוחכות ולא מבין מהחיים שלו. חבל שהוא מטעה אנשים אחרים.
1) X360 בארץ עולה 3200 ש"ח בגירסת הפרמיום (ו2400 בגרסת הקור). אם אתה רוצה להתווכח על עובדות תתווכח על המחיר ותפסיק לקדוח בשכל
2) הHDMI של העלית הוא בדיוק אותו הHDMI של הPS3, כי זה חיבור סטנדרטי. בנוסף, אף אחד לא צריך HDMI כי מקבלים בדיוק אותה איכות של DVI, ולכן לא צריך את העלית ולא את הPS3 בשביל איכות הוידאו הכי טובה. מה זו השטות הזאת על HDMI פחות ויותר טוב?
3) 120GB אפשר למלא כמו כלום. באותו היגיון עקום אפשר לטעון שגם את ה60GB של הPS3 לא תמלא. מי שלא רוצה 120GB יכול לקנות את הפרימיום במחיר שפוי, ואת ההפרש לשים בבנק, או לקנות בו משחקים טובים (מה שבPS3 אין כל כך)
4) חיישן תנועה כבר יש לו בWII, והוא קצת הרבה יותר טוב מהבדיחה שהכניסו לPS3.
5) הסיבה שאין לPS3 רטט היא שסוני מטומטמים, מעתיקים פטנטים ואז חושבים שלא יתבעו אותם. אחר כך תובעים אותם והם מפסידים המון כסף, וגם אין להם רטט בשלט.
1) אממ, סתכל מעל ההודעה שלך ותראה מה כתבתי על המחירים.
2) הHDMI ב360 הוא HDMI 1.2 וזה ממש לא חיבור סטנדרטי. הHDMI בPS3 הוא HDMI 1.3 וכך תמיד היה. HDMI הרבה יותר איכותי מDVI, זה הגיון ישר.
3) אבל אם תמלא את ה120 האלה תצטרך לקנות עוד HD של מייקרוסופט שעולה כך: 20 גיגה 100 דולר, 120 גיגה 180 דולר. בארץ המחירים המטורפים האלה יתורגמו ל 800 שקל בשביל ה20 ג'יגה, ו1200 בשביל ה120 גיגה (הערכה שלי). לPS3 אתה יכול לקנות איזה דיסק קשיח שאתה רוצה של 2.5". והם מגיעים לגדלים של איזה 300 גיגה ואולי יותר... אז... כן.
4) יפה שאתה קורא לזה בדיחה, אבל לדעתי הSIXAXIS עדיף על הWIIMOTE המעצבן והמעוות! (שוב, דעות...) הוא גם לא יוכל לשחק במשחקים כמו LAIR וWARHAWK על הWII שלו...
5) חחחחח אתה רציני??? תגיד לי שאתה צוחק. לא קראת את המאמר?? זה בדיוק מה שאימרשיון עושה. היא עושה פטנטים, לא עושה מוצרים שמשתמשים בפטנטים האלו, ותובעת חברות שכן משתמשות בפטנטים האלו, אפילו אם החברות האלו לא ידעו על קיום הפטנטים האלה, ולפי חוק זה מותר. הבעיה היא שסוני לא עמדה לוותר לטרול הזה. (ד"א הם תבעו גם את מייקרוסופט אבל אלה מיהרו מיד לקנות 10% מהחברה... מצחיק, אני יודע). סוני הפסידה במשפט, אבל היום הם ביחסים טובים והם עובדים ביחד על שלט עם רטט וחיישן תנועה.

עכשיו אתה.. תפסיק ל**** לאנשים בשכל.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#16   פורסם: 10.05, 16:40

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה
1) אממ, סתכל מעל ההודעה שלך ותראה מה כתבתי על המחירים.
2) הHDMI ב360 הוא HDMI 1.2 וזה ממש לא חיבור סטנדרטי. הHDMI בPS3 הוא HDMI 1.3 וכך תמיד היה. HDMI הרבה יותר איכותי מDVI, זה הגיון ישר.
3) אבל אם תמלא את ה120 האלה תצטרך לקנות עוד HD של מייקרוסופט שעולה כך: 20 גיגה 100 דולר, 120 גיגה 180 דולר. בארץ המחירים המטורפים האלה יתורגמו ל 800 שקל בשביל ה20 ג'יגה, ו1200 בשביל ה120 גיגה (הערכה שלי). לPS3 אתה יכול לקנות איזה דיסק קשיח שאתה רוצה של 2.5". והם מגיעים לגדלים של איזה 300 גיגה ואולי יותר... אז... כן.
4) יפה שאתה קורא לזה בדיחה, אבל לדעתי הSIXAXIS עדיף על הWIIMOTE המעצבן והמעוות! (שוב, דעות...) הוא גם לא יוכל לשחק במשחקים כמו LAIR וWARHAWK על הWII שלו...
5) חחחחח אתה רציני??? תגיד לי שאתה צוחק. לא קראת את המאמר?? זה בדיוק מה שאימרשיון עושה. היא עושה פטנטים, לא עושה מוצרים שמשתמשים בפטנטים האלו, ותובעת חברות שכן משתמשות בפטנטים האלו, אפילו אם החברות האלו לא ידעו על קיום הפטנטים האלה, ולפי חוק זה מותר. הבעיה היא שסוני לא עמדה לוותר לטרול הזה. (ד"א הם תבעו גם את מייקרוסופט אבל אלה מיהרו מיד לקנות 10% מהחברה... מצחיק, אני יודע). סוני הפסידה במשפט, אבל היום הם ביחסים טובים והם עובדים ביחד על שלט עם רטט וחיישן תנועה.

עכשיו אתה.. תפסיק ל**** לאנשים בשכל.
1)כתבת 3700 או משהו כזה. טעית ברמות
2) HDMI נותן בדיוק אותו וידאו כמו DVI, עם תוספת של אודיו על אותו כבל. זה מטוטמם לחלוטין, כי הטלוויזיה שלך בד"כ לא משמשת כמפענח אודיו, אלא מערכת הקולנוע הביתית שלך. מבחינת איכות התמונה, מדובר בדיוק באותה איכות תמונה ואותם 1080P. ואגב, להגיד שHDMI1.2 לא חיבור סטנדרטי זה מטומטם לחלוטין, לאור העובדה שמדובר בתקן סטנדרטי.
3) כתבתי מראש שעדיף לשים את הכסף על הרדיסק במשחקים טובים, שלPS3 כמעט ואין.
4) הוא בדיחה כי הוא החיישנים שלו לא נותנים לך שליטה מלאה כמו בWIIMOTE. או שעושים משהו כמו שצריך, או שלא עושים אותו בכלל. השימוש במשחקים בשלט הזה הוא כרגע מזערי ביותר בדיוק מהסיבה הזו.
5) אם תקרא את אותו המאמר תמצא ששורה או שתיים מעל אימרזון נמצאת IBM. אתה טוען שגם IBM היא חברה לפטנטים בלבד שתובעת חברות אחרות? מדובר בחברה ששקדה ועבדה קשה על פטנט, ואחר כך באו והעתיקו אותו בלי לשלם לה. היא תבעה את מיקרוסופט וסוני, ומיקרוסופט פשוט הסכימה לשלם על הטכנולוגיה כי בסופו של דבר החברה פיתחה אותה. סוני לעומת זאת החליטה ללכת ראש בראש בבית משפט, והפסידה המון כסף - כנראה שבצדק. זה מאד חד צדדי שסוני דורשת תמיד אכיפת פטנטים שלה, אבל לא מוכנה לשלם על פטנטים של אחרים.
6) שמתי לב שהתעלמת מכמה נקודות מאד חשובות לגבי השטויות הטכנולוגיות שכתבת.

חזרה לראש העמוד

bozeman האווטר המזניב של

מנהל פורום Xbox

#17   פורסם: 10.05, 13:14

חבל שלא קראת את כל הוויכוחים הקודמים והיית רואה ש"עובדות" על חומרה כמו שהבאת זכו פה לתילי תילים של פרשנויות.
חוץ מזה - עם כל הכבוד לאיזה חומרה או מה - סה"כ זאת קונסולת משחקים. והם צריכים להיות טובים לפס3 אין משחקים. (ונראה מה עוד יהיה לה, ואת המשחקים הטובים - כרגע יוצאים גם ל360 אם לא בלעדית ל360)

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#18   פורסם: 10.05, 13:58

איזה פרשנויות שמרשנויות?? הCELL מעבד פי 800 יותר טוב כי IBM יצרה את שניהם (גם את הXenon) והיא אמרה את זה בעצמה. LAIR למשל, זה משחק שהXenon פשוט לא יכול לעבד.

ואני יודע שזה לא רק על ה CELL אבל עובדה שכולם (הרבה אתרים למיניהם) אומרים שהPS3 היא חומרה טובה יותר. לא סתם עולה לסוני 500 דולר יותר לייצר אותה מה360. והELITE היא פשוט גניבה! אותה חומרה בדיוק עם HDMI מיושן וזול שעולה להם איזה 20 דולר ודיסק קשיח של 120 גיגה שבטח הוסיף כולה 50 דולר למחיר הייצור, ובכמה הם מוכרים אותה? 480$... החמדנות של MS תעלה להם ביוקר. היא כבר עולה להם ביוקר עם הRROD.

והבלו-ריי... יו איזה דבר. 50 ג'יגה על דיסק (גודל מקסימלי תיאורטי - 200 גיגה. TDK כבר יצרה דיסק של 100 גיגה). הDVD של ה360?? מקסימום 9 גיגה... מה זה יתן להם בעוד 3 שנים??? מה?!

ונכון אתה צודק, בתכלס זה מכונה למשחקים, אבל החומרה היא רמז ענק לסוג המשחקים שתראה בעתיד ולפי מה שאומרים, Gears ניצל כ95% מהפוטנציאל של הXenon כך שמשחקים יותר מושקעים מזה בחיים לא תראה. הCELL לא קם אפילו וכבר יש לו משחקים יפים לאללה כמו Motorstorm, Resistance ו F1:CE. ולPS3 יש עוד מלא משחקים שנראים יפה לאללה שמגיעים... MGS4, RnC:TOD, Heavenly Sword, FFXIII, Lair, Assassin's creed וכו וכו...

ואסור לשכוח גם שחבילת הCORE של ה360 באה בלי דיסק קשיח, כך שמפתחים אף פעם לא יוכלו להשתמש בו למשחקים... לא תהיה אפשרות להעביר מידע לHD, ובכך להפחית את זמן הטעינה של משחקים. ובכלל זה מונע אפשרויות שהPS3 נותן לעתיד.

אה ולזה שפתח את הנושא, אתה רצית אונליין נכון?? אז תענה לי על השאלה הזאת, אתה רוצה לשלם 50$ לשנה בשביל לשחק אונליין? או שאתה מעדיף משהו חינמי ועם פוטנציאל למשהו הרבה יותר טוב מזה שבתשלום? הPSN הוא חינמי... השירות של ה360 הוא אומנם טוב יותר כרגע אבל אסור לשכוח שהוא קיים כבר איזה 6 שנים והוא עולה 50 דולר לשנה...

ואיזה משחקים יוצאים בלעדית ל360??? משחקים משעממים תחת! (רואה מה זה "דעה"?)

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#19   פורסם: 10.05, 14:24

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה
והבלו-ריי... יו איזה דבר. 50 ג'יגה על דיסק (גודל מקסימלי תיאורטי - 200 גיגה. TDK כבר יצרה דיסק של 100 גיגה). הDVD של ה360?? מקסימום 9 גיגה... מה זה יתן להם בעוד 3 שנים??? מה?!

ונכון אתה צודק, בתכלס זה מכונה למשחקים, אבל החומרה היא רמז ענק לסוג המשחקים שתראה בעתיד ולפי מה שאומרים, Gears ניצל כ95% מהפוטנציאל של הXenon כך שמשחקים יותר מושקעים מזה בחיים לא תראה. הCELL לא קם אפילו וכבר יש לו משחקים יפים לאללה כמו Motorstorm, Resistance ו F1:CE. ולPS3 יש עוד מלא משחקים שנראים יפה לאללה שמגיעים... MGS4, RnC:TOD, Heavenly Sword, FFXIII, Lair, Assassin's creed וכו וכו...

ואסור לשכוח גם שחבילת הCORE של ה360 באה בלי דיסק קשיח, כך שמפתחים אף פעם לא יוכלו להשתמש בו למשחקים... לא תהיה אפשרות להעביר מידע לHD, ובכך להפחית את זמן הטעינה של משחקים. ובכלל זה מונע אפשרויות שהPS3 נותן לעתיד.

אה ולזה שפתח את הנושא, אתה רצית אונליין נכון?? אז תענה לי על השאלה הזאת, אתה רוצה לשלם 50$ לשנה בשביל לשחק אונליין? או שאתה מעדיף משהו חינמי ועם פוטנציאל למשהו הרבה יותר טוב מזה שבתשלום? הPSN הוא חינמי... השירות של ה360 הוא אומנם טוב יותר כרגע אבל אסור לשכוח שהוא קיים כבר איזה 6 שנים והוא עולה 50 דולר לשנה...

מאיפה הבאת את הנתון שGEARS משתמש ב-95% מהקסנון. אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות אז לפחות תגיד נתונים אמיתיים.
ולבלו ריי אין שימוש למשחקים, בקושי קיים משחק ל-360 שתופס 6 ג'יגה על הדיסק ובנתיים ממילא ה-360 מציגה גרפיקה יותר טובה מאשר הPS3 כך שכנראה הבלו ריי חסר כל משמעות (אולי חוץ מאשר משחקים כמו FFXIII וגם אז אפשר להשתמש באופציה הנדירה של... לשים את המשחק על שני דיסקים... בהחלט נוראי להחליף דיסק פעם ב-25 שעות חד פעמית. עכשיו אני מבין למה שווה לשלם אקסטרה 1500 שקל על PS3 ולא לקנות 360).

חזרה לראש העמוד

bozeman האווטר המזניב של

מנהל פורום Xbox

#20   פורסם: 10.05, 15:04

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה
ואיזה משחקים יוצאים בלעדית ל360??? משחקים משעממים תחת!
אולי גירס או וור? משחק השנה, מזכיר לך משהו?

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#21   פורסם: 10.05, 15:36

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אולי גירס או וור? משחק השנה, מזכיר לך משהו?

עזוב אותך, יש ל-360 חרא של בלעדיים. MASS EFFECT, GEARS OF WAR, TOO HUMAN, LOST PLANET, הספלינטר סל הבא, HALO 3, FORTZA 2, CRACKDOWN, BLUE DRAGON, לוסט אודסי, ACE COMBAT 5... הכל חרא.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#22   פורסם: 10.05, 16:04

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה

עזוב אותך, יש ל-360 חרא של בלעדיים. MASS EFFECT, GEARS OF WAR, TOO HUMAN, LOST PLANET, הספלינטר סל הבא, HALO 3, FORTZA 2, CRACKDOWN, BLUE DRAGON, לוסט אודסי, ACE COMBAT 5... הכל חרא.
הסתכלתי על הרשימה הזאת וראסמי אתה צודק...

אני מנסה להסביר לך שמשחקים זה משהו סובייקטיבי, ואותי לא מעניין אף משחק של מייקרוסופט. מצד שני God of War ו God of War 2 וGod of War 3 שיצא לPS3 עוד שנתיים (המשמעות המקורית של GOW) אלה משחקים שאני לא יכול בלעדיהם.

תראה את החתימה שלך, אתה מנסה להגיד שלא איכפת לך איזה קונסולה משחקת את המשחקים שאתה אוהב, אז מה אתה מתווכח איתי על החומרה?? היה יותר חכם בשבילך פשוט להגיד "נכון הPS3 חזקה יותר וטובה יותר אבל מה איכפת לי אני משחק לי משחקים שאני אוהב ב360 שלי" אבל לא, בחרת להיות מטומטם וללכת נגד הזרם. זאת גם בטח לא הפעם הראשונה שאתה עושה את זה.

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#23   פורסם: 10.05, 16:13

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה
הסתכלתי על הרשימה הזאת וראסמי אתה צודק...
Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה

אני מנסה להסביר לך שמשחקים זה משהו סובייקטיבי, ואותי לא מעניין אף משחק של מייקרוסופט. מצד שני God of War ו God of War 2 וGod of War 3 שיצא לPS3 עוד שנתיים (המשמעות המקורית של GOW) אלה משחקים שאני לא יכול בלעדיהם.

תראה את החתימה שלך, אתה מנסה להגיד שלא איכפת לך איזה קונסולה משחקת את המשחקים שאתה אוהב, אז מה אתה מתווכח איתי על החומרה?? היה יותר חכם בשבילך פשוט להגיד "נכון הPS3 חזקה יותר וטובה יותר אבל מה איכפת לי אני משחק לי משחקים שאני אוהב ב360 שלי" אבל לא, בחרת להיות מטומטם וללכת נגד הזרם. זאת גם בטח לא הפעם הראשונה שאתה עושה את זה.
משחקים זה באמת עניין של טעם. אם שום דבר על ה360 לא מעניין אותך אז אל תקנה אותו.
אבל בנושא הכוח אני מתווכח כי זה מגוכח ללכת על הPS3 כי הוא "מפלצת כוח". הכל הייפ של סוני, עדין אף אחד לא הוכיח שאפשר להוציא על הPS3 אפילו פריים אחד לשניה יותר מאשר ה360. אז בסופו של דבר מדובר במשחקים ולהגיד שעדיף לקנות PS3 כי היא "שוחטת את התחרות מבחינה כוח" זה פשוט לא נכון.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#24   פורסם: 10.05, 16:22

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה פרשנויות שמרשנויות?? הCELL מעבד פי 800 יותר טוב כי IBM יצרה את שניהם (גם את הXenon) והיא אמרה את זה בעצמה. LAIR למשל, זה משחק שהXenon פשוט לא יכול לעבד.

ואני יודע שזה לא רק על ה CELL אבל עובדה שכולם (הרבה אתרים למיניהם) אומרים שהPS3 היא חומרה טובה יותר. לא סתם עולה לסוני 500 דולר יותר לייצר אותה מה360. והELITE היא פשוט גניבה! אותה חומרה בדיוק עם HDMI מיושן וזול שעולה להם איזה 20 דולר ודיסק קשיח של 120 גיגה שבטח הוסיף כולה 50 דולר למחיר הייצור, ובכמה הם מוכרים אותה? 480$... החמדנות של MS תעלה להם ביוקר. היא כבר עולה להם ביוקר עם הRROD.

הו, והנה ערימת שטויות נוספת מאותו יוצר שאני צריך להסביר מה לא נכון בה:
1) מאחר ולא פיתחת את הXENON, אין ספק שלהגיד שהXENON לא יוכל להריץ אל LAIR זו שטות מוחלטת. המשחק עדיין לא יצא.
2) הCELL לא פי 800 יותר טוב, ואולי גם לא פי 2 יותר טוב. יש לו פי 2 ושליש יותר ליבות, זה נכון, אבל אלו ליבות יעודיות לדברים ספציפיים. כל משחק שלא יודע לנצל אותן באופן מוחלט (והמשחקים היום לא יודעים לנצל אותן באופן מוחלט, וכנראה בעתיד גם לא ידעו, כי למפתחים קשה מאד לפתח מולטי תרדינג) לא ירוץ בצורה אופטימלית. הליבות בX360 לעומת זאת, הן ליבות כלליות ולא ספציפיות - ולכן הן יודעות לטפל בכל משימה שנותנים להן. כח החישוב הכללי של מעבד הX360 הוא גדול יותר, ובין היתר זו גם אחת הסיבות שמשחקים היום נראים יותר טוב על הX360 (ביחד עם הארכיטקטורה היותר מוצלחת שלה). זה פשוט יותר קל למפתחים.
3) הPS3 היא יקרה יותר, בגלל שסוני החליטה לדחוף לתוכה כונן בלוריי מפוקפק, שאף אחד לא באמת צריך (ומי שצריך, יכול לקנות אותו בנפרד בחצי מחיר). זו אחת הטעויות הכי גדולות של סוני, שגרמו לכך שהקונסולה נראית כמו שהיא נראית היום.
4) יש היום משחקי X360 שתופסים יותר מדיסק אחד (יש לפחות אחד, ובאופן מפתיע הוא אולי המשחק הכי מצליח ביפן לקונסולה הזאת), מה שאומר שזה לא מפריע לאנשים. בכל מקרה, אני לא רואה שום סיבה שמשחק צריך לתפוס בשנים הקרובות יותר מDVD כפול אחד, כי עד לא מזמן משחקים תפסו פחות מחצי מזה. גם ככה במשחקים רוב התוכן הוא לא סרטים (C&C 3 למשל הוא יוצא דופן) אלא טקסטורות, ולכן אין בעיה משמעותית של נפח. מה גם שמשחקים שתופסים יותר מקום הם מן הסתם יותר איטיים, כי הם מצריכים יותר קריאה מהדיסק.
5) בשביל לחשוב שגירס (שברוב המקומות מוסכם שהוא המשחק הכי מרשים גרפית שיצא עד היום) ניצל 95% מכוח העיבוד של המעבד צריך להיות אידיוט מוחלט. ברוב המקומות דיברו על בערך 15% ניצול. כדי להוכיח שאתה לא מדבר שטויות (לפחות בסעיף הזה), תביא קישור למשהו אמיתי שמדבר על ניצול כזה גבוה. מה שחוסם היום את גירס ומשחקים רבים אחרים לדור הבא, זה לא מגבלה של מעבד אלא מגבלה של כרטיס מסך. וכידוע, כרטיס המסך של הX360 חזק בהרבה מכרטיס המסך של הPS3 (אתה מוזמן לחפש בפורום דיון על ארכיטקטורת כרטיס המסך ולהבין בעצמך). זו עוד סיבה שמשחקים לPS3 נראים היום פחות טוב מאשר לX360.
6) XBCONNECT הוא חינמי. חפש גם דיון על זה.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#25   פורסם: 10.05, 16:46

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
הו, והנה ערימת שטויות נוספת מאותו יוצר שאני צריך להסביר מה לא נכון בה:
1) מאחר ולא פיתחת את הXENON, אין ספק שלהגיד שהXENON לא יוכל להריץ אל LAIR זו שטות מוחלטת. המשחק עדיין לא יצא.
2) הCELL לא פי 800 יותר טוב, ואולי גם לא פי 2 יותר טוב. יש לו פי 2 ושליש יותר ליבות, זה נכון, אבל אלו ליבות יעודיות לדברים ספציפיים. כל משחק שלא יודע לנצל אותן באופן מוחלט (והמשחקים היום לא יודעים לנצל אותן באופן מוחלט, וכנראה בעתיד גם לא ידעו, כי למפתחים קשה מאד לפתח מולטי תרדינג) לא ירוץ בצורה אופטימלית. הליבות בX360 לעומת זאת, הן ליבות כלליות ולא ספציפיות - ולכן הן יודעות לטפל בכל משימה שנותנים להן. כח החישוב הכללי של מעבד הX360 הוא גדול יותר, ובין היתר זו גם אחת הסיבות שמשחקים היום נראים יותר טוב על הX360 (ביחד עם הארכיטקטורה היותר מוצלחת שלה). זה פשוט יותר קל למפתחים.
3) הPS3 היא יקרה יותר, בגלל שסוני החליטה לדחוף לתוכה כונן בלוריי מפוקפק, שאף אחד לא באמת צריך (ומי שצריך, יכול לקנות אותו בנפרד בחצי מחיר). זו אחת הטעויות הכי גדולות של סוני, שגרמו לכך שהקונסולה נראית כמו שהיא נראית היום.
4) יש היום משחקי X360 שתופסים יותר מדיסק אחד (יש לפחות אחד, ובאופן מפתיע הוא אולי המשחק הכי מצליח ביפן לקונסולה הזאת), מה שאומר שזה לא מפריע לאנשים. בכל מקרה, אני לא רואה שום סיבה שמשחק צריך לתפוס בשנים הקרובות יותר מDVD כפול אחד, כי עד לא מזמן משחקים תפסו פחות מחצי מזה. גם ככה במשחקים רוב התוכן הוא לא סרטים (C&C 3 למשל הוא יוצא דופן) אלא טקסטורות, ולכן אין בעיה משמעותית של נפח. מה גם שמשחקים שתופסים יותר מקום הם מן הסתם יותר איטיים, כי הם מצריכים יותר קריאה מהדיסק.
5) בשביל לחשוב שגירס (שברוב המקומות מוסכם שהוא המשחק הכי מרשים גרפית שיצא עד היום) ניצל 95% מכוח העיבוד של המעבד צריך להיות אידיוט מוחלט. ברוב המקומות דיברו על בערך 15% ניצול. כדי להוכיח שאתה לא מדבר שטויות (לפחות בסעיף הזה), תביא קישור למשהו אמיתי שמדבר על ניצול כזה גבוה. מה שחוסם היום את גירס ומשחקים רבים אחרים לדור הבא, זה לא מגבלה של מעבד אלא מגבלה של כרטיס מסך. וכידוע, כרטיס המסך של הX360 חזק בהרבה מכרטיס המסך של הPS3 (אתה מוזמן לחפש בפורום דיון על ארכיטקטורת כרטיס המסך ולהבין בעצמך). זו עוד סיבה שמשחקים לPS3 נראים היום פחות טוב מאשר לX360.
6) XBCONNECT הוא חינמי. חפש גם דיון על זה.
1) מאחר ולא פיתחת את LAIR ואתה לא IBM (שיצרה את שני המעבדים) וכנראה לא שמעת מה ג'וליאן אגרברט (או איך שלא קוראים לו), הבימאי\מפיק של LAIR אמר אני מחוייב לקרוא לך טיפש.
2) "זה פשוט קל יותר למפתחים" בגלל שהCELL זה טכנולוגיה חדשה ולא מוכרת. ומאיפה הבאת את השטות הזאת שמשחקים נראים יותר טוב על ה360?? תראה את LAIR מול Gears...
3) הכונן בלו-ריי עולה להם 125$ לייצר. סה"כ מחיר הייצור של הPS3 הוא 840$. הבלו-ריי קיים בשביל נוחות לשחקנים ולמפתחים וכמובן כבונוס גם כנגן סרטים בHD! זאת האסטרטגיה הכי מצויינת! אתה רואה את זה כטעות כי אתה כנראה כבר בזבזת על ה360 של מייקרוסופט. הבעיה היא שהמשחקים לא יצאו עדיין... ולא מותק, הPS3 הוא נגן הבלו-ריי הכי זול כרגע... ותמיד בעצם. גם בארץ.
4) זה לא מפריע לאנשים אבל זה לבטח יתרון של הבלו-ריי. אתה צודק בקשר לטקסטורות, אבל זה משהו שהבלו-ריי והHDD בPS3 יוכלו לעשות מצוין ביחד (Texture streaming). הDVD וחוסר הHDD ב360, זה חיסרון ענק לטובת הבלו-ריי.
5) יו אם היה לי את הלינק הזה... היית שותק.
אתה צודק! הארכיטקטורה של הGPU של ה360 טובה יותר, אמרתי את זה כבר! אבל ההבדלים הם שטויות שלא תראה בכלל על המסך, והDVD והחוסר בHDD פשוט ימנעו מהGPU הזה להגיע לתוצאות בעתיד, בעוד הGPU הCPU הבלו-ריי והHDD והSIXAXIS עם החיישן התנועה רק יתרמו למשחקים מפוצצים! זה הדבר הכי טוב בPS3! מייקרוסופט השקיעו בדבר הלא נכון!
6) מה זה בכלל??? זה לא משתווה לLIVE נכון? נכון או לא נכון?? זה בטח לא משתווה לPSN.
7) נמאס לי שאתה קורא לדברים שאני אומר שטויות.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#26   פורסם: 10.05, 17:03

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה
1) מאחר ולא פיתחת את LAIR ואתה לא IBM (שיצרה את שני המעבדים) וכנראה לא שמעת מה ג'וליאן אגרברט (או איך שלא קוראים לו), הבימאי\מפיק של LAIR אמר אני מחוייב לקרוא לך טיפש.
2) "זה פשוט קל יותר למפתחים" בגלל שהCELL זה טכנולוגיה חדשה ולא מוכרת. ומאיפה הבאת את השטות הזאת שמשחקים נראים יותר טוב על ה360?? תראה את LAIR מול Gears...
3) הכונן בלו-ריי עולה להם 125$ לייצר. סה"כ מחיר הייצור של הPS3 הוא 840$. הבלו-ריי קיים בשביל נוחות לשחקנים ולמפתחים וכמובן כבונוס גם כנגן סרטים בHD! זאת האסטרטגיה הכי מצויינת! אתה רואה את זה כטעות כי אתה כנראה כבר בזבזת על ה360 של מייקרוסופט. הבעיה היא שהמשחקים לא יצאו עדיין... ולא מותק, הPS3 הוא נגן הבלו-ריי הכי זול כרגע... ותמיד בעצם. גם בארץ.
4) זה לא מפריע לאנשים אבל זה לבטח יתרון של הבלו-ריי. אתה צודק בקשר לטקסטורות, אבל זה משהו שהבלו-ריי והHDD בPS3 יוכלו לעשות מצוין ביחד (Texture streaming). הDVD וחוסר הHDD ב360, זה חיסרון ענק לטובת הבלו-ריי.
5) יו אם היה לי את הלינק הזה... היית שותק.
אתה צודק! הארכיטקטורה של הGPU של ה360 טובה יותר, אמרתי את זה כבר! אבל ההבדלים הם שטויות שלא תראה בכלל על המסך, והDVD והחוסר בHDD פשוט ימנעו מהGPU הזה להגיע לתוצאות בעתיד, בעוד הGPU הCPU הבלו-ריי והHDD והSIXAXIS עם החיישן התנועה רק יתרמו למשחקים מפוצצים! זה הדבר הכי טוב בPS3! מייקרוסופט השקיעו בדבר הלא נכון!
6) מה זה בכלל??? זה לא משתווה לLIVE נכון? נכון או לא נכון?? זה בטח לא משתווה לPSN.
7) נמאס לי שאתה קורא לדברים שאני אומר שטויות.
1) אני לא אמרתי מה הXEON יכול או לא יכול לעשות. אתה אמרת. אתה גם לא היסתמכת על מפתח מIBM, אלא על מה שאמר מישהו שלא פיתח שום משחק לXEON ולכן לא יודע מה הוא יכול ולא יכול להריץ (מה גם, שהמישהו מקבל כסף מסוני בשביל זה).
2) לראות את LAIR מול גירס? איפה אתה חי? LAIR לא יצא עדיין. איך אפשר להשוות משחק שיצא אליו? אני משווה משחקים קיימים למשחקים קיימים, ולא משחקים שלא יצאו למשחקים שלא יצאו (כי אז הייתי משווה למאס אפקט שנראה טוב יותר). אובליביון למשל, שיצא לX360 4 חודשים אחרי שהיא יצאה, ויצא לPS3 ארבעה חודשים אחרי שהיא יצאה, נראה יותר טוב על הX360. וזה למרות שלמפתחים היתה שנה שלמה להשלים את הפיתוח לPS3. הCELL לא מוכר למפתחים בדיוק כמו הXEON, ולכן זה תירוץ דבילי שלא תופס
3) כונן הבלו ריי עלה לסוני המון כסף לפתח, לא רק לייצר. המחיר 825$ שאתה סתם זורק לאוויר הוא הערכות שאף אחד לא יודע כמה הן מדוייקות. אני לא קניתי אף קונסולה, אבל אני לא אידיוט בשביל לקנות קונסולה עם נגן שאני לא צריך במחיר כזה מופקע. מילא היא היתה עולה אותו דבר, אבל אין לי שום צורך כרגע בנגן בלו ריי, מה גם שאני לא יודע אם הפורמט המנצח יהיה בלו ריי או HDDVD. אז הניחוש שלך לגבי הוא גם טעות. אם כבר אז האסטרטגיה שמאפשרת לי כצרכן לבחור אם אני בכלל רוצה כונן כזה או לא היא יותר טובה. סוני מכריחה אותי, ואין לי כרגע שום סיבה לצרוך את השטות הזו.
4) מה זו השטות הזאת? טקסטורות יושבות בזיכרון הRAM לאורך המשחק ולא בכונן הקשיח, כי צריך אליהם גישה סופר מהירה. נפח הזיכרון הדינמי הגדול יותר שיש בX360 נותן לה עדיפות בפריסת טקסטורות, וזה עוד לפני שדיברנו על ביצועים יותר טובים בזמן אמת בזכות הEDRAM. חוסר בכונן קשיח לא מפריע לטקסטורות ולא משפיע על הביצועים הגרפיים, אלא רק על זמן הטעינה בהתחלה. מה גם שבגירסת הפרימיום יש כונן קשיח, אז למי שקונה אותה אין בעיה בטעינה.
5) יש גוגל. חפש את הלינק הזה. עד אז עדיף שאתה תשתוק.
6) זה לא משתווה לLIVE, אבל זה חינמי, ובנתיים עובד טוב יותר כנראה מהPSN, בגלל שמדובר ברשת ותיקה בהרבה. זה פשוט כמו לשחק ברשת הביתית שלך.
7) אם נמאס לך שאני אומר שאתה כותב שטויות, תדייק במה שאתה כותב, אל תביא מספרים לא נכונים, ותשתדל לא לכתוב שטויות. או לפחות אל תפתח דיונים שכבר עלו פה ואתה כנראה לא כל כך מבין בהם

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#27   פורסם: 10.05, 14:42

התכוונתי להגיד ש95% מהפוטנציאל של המעבד כבר שומש, מפתחים מכירים 95% ממנו במילים יותר פשוטות. קראתי את זה איפשהו ואני לא זוכר איפה, סלח לי אבל אני לא מוצא את זה עכשיו. הCELL הוא מעבד חדש לגמרי, בעוד הXENON מבוסס על טכנולוגיות קיימות.

לבלו-ריי אין שימוש למשחקים?? איך אתה מצפה שמישהו יקח אותך ברצינות כשאתה אומר כאלה שטויות?
Resistance לוקח 22 גיגה מהדיסק... בקושי קיים משחק פרוץ ל360 שתופס 6 גיגה.

להחליף דיסקים?? תחסכו לי את זה בבקשה... אתה מדבר בציניות אבל נראה אותך כשזה יקרה באמת.

לידיעתך, הHDDVD לא שמיש למשחקים, והוא אפילו יותר גרוע מהבלו-ריי.

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#28   פורסם: 10.05, 14:48

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה
התכוונתי להגיד ש95% מהפוטנציאל של המעבד כבר שומש, מפתחים מכירים 95% ממנו במילים יותר פשוטות. קראתי את זה איפשהו ואני לא זוכר איפה, סלח לי אבל אני לא מוצא את זה עכשיו. הCELL הוא מעבד חדש לגמרי, בעוד הXENON מבוסס על טכנולוגיות קיימות.

לבלו-ריי אין שימוש למשחקים?? איך אתה מצפה שמישהו יקח אותך ברצינות כשאתה אומר כאלה שטויות?
Resistance לוקח 22 גיגה מהדיסק... בקושי קיים משחק פרוץ ל360 שתופס 6 גיגה.

להחליף דיסקים?? תחסכו לי את זה בבקשה... אתה מדבר בציניות אבל נראה אותך כשזה יקרה באמת.

לידיעתך, הHDDVD לא שמיש למשחקים, והוא אפילו יותר גרוע מהבלו-ריי.
אמרתי משהו לHD DVD למשחקים?
כן, לא צריך במשחקים בלו ריי.
אתה יודע למה משחקי PS3 תופסים 20 ג'יגה? כי המפתחים מתעצלים לדחוס את הקבצים עליהם, אין להם סיבה כשיש להם דיסק כזה גדול. הרי הוא נראה פחות טוב מGEARS ממילא אז בדיוק משמש האקסטרה 16 ג'יגה שהוא תופס לעזאזל?
ולא, אין משחק PC או משחק 360 שתופסים דיסק DVD מלא, אפילו לא קרוב האמת וגם אין צורך.
ואם 95% מהמעבד של ה360 נוצל ב-GEARS אז תסביר לי איך זה שMASS EFFECT נראה יותר טוב מGEARS?
הPS3 לא חזק מה360 וגם אם כן זה בכזה אחוזון קטנטן שצריך להיות מאסטרו בשביל לזהות את ההבדל (ובנתיים המשחקים שיצאו לשתי המערכות רצים ונראים יותר טוב על ה360. אני יודע שזה כי ה360 יותר נוחה לעבודה אבל עדין).
בקיצור, עדין לא ראינו כלום מה-360 או מהPS3 מבחינת כוח אז למה סתם לדבר באויר.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#29   פורסם: 10.05, 15:37

חלאס לדבר על משחקים! גירז אוף וור לא מעניין אותי.. (להתווכח על דעות זה דבר אידיוטי כמו לדפוק חמור בתחת)

ב2006 לא יצאו משחקים מרהיבים מדי לPS2, ובהתחשב בעובדה שה360 הייתה קונסולה חדשה וGEARS היה משחק שכולם ציפו לו (ראה: HYPE) הוא היה חייב לקבל את משחק השנה. הקטע הוא שלPS3 יש ארבעה משחקים כאלה (MGS4, Heavenly Sword, Lair, FFXIII).

להגיד לך למה?? כי העולם מכיר את הפלייסטיישן יותר מאשר הוא מכיר את הXBOX... זאת עובדה שהמכירות מוכיחות. 117 מיליון PS2 נמכרו מאז שנת 2000... אתה יודע כמה XBOX נמכרו? קרוב ל25 מיליון.

Neogaf זה אחד מהאתרים החכמים ביותר ברשת... הקהילה שם יודעת הכל על גרפיקה, מעבדים וכל החרטא הזה... לפעמים מגיע לשם איזה מעריץ 360 קטן שאומר משהו כמו "היחידה הגרפית של ה360 חזקה יותר משל הPS3" והם פותחים לו את התחת עם כל מיני מושגים טכניים שיבלבלו לכם את השכל... התמונה הגדולה היא כך: כן, ליחידה הגרפית של ה360 יש יותר יכולות, אבל יכולות אלו הם דברים שוליים שאתם בקושי תראו על המסך.. יש כל כך הרבה דרכים להוציא תוצאות מדהימות מהיחידה הגרפית של הPS3 כך שהמסקנה הכללית היא: אתם לא תראו את ההבדל... לעומת זאת, יש הבדל קולוסאלי בין המעבדים של שתי הקונסולות. הCELL כל כך חזק, שהוא אף עוזר לRSX (היחידה הגרפית של הPS3) בביצועים שלה... יש ביניהם איזשהו שיתוף שמאפשר להגיע לתוצאות מדהימות. הXENON פשוט לא משתווה אליו וזה משהו שאפילו IBM (שיצרה את שני המעבדים) אומרת, אז די להתווכח! הPS3 היא קונסולה חזקה יותר עם יותר פוטנציאל.

ואם מסתכלים על החברות שייצרו את הקונסולות האלה, סוני טיפ'לה יותר טובה ממייקרוסופט באלקטרוניקה, או שפספסתי משהו? לא נראה לי שפספסתי משהו.

אני לא מדבר אפילו על הRROD...

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#30   פורסם: 10.05, 16:50

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה
Neogaf זה אחד מהאתרים החכמים ביותר ברשת... הקהילה שם יודעת הכל על גרפיקה, מעבדים וכל החרטא הזה... לפעמים מגיע לשם איזה מעריץ 360 קטן שאומר משהו כמו "היחידה הגרפית של ה360 חזקה יותר משל הPS3" והם פותחים לו את התחת עם כל מיני מושגים טכניים שיבלבלו לכם את השכל... התמונה הגדולה היא כך: כן, ליחידה הגרפית של ה360 יש יותר יכולות, אבל יכולות אלו הם דברים שוליים שאתם בקושי תראו על המסך.. יש כל כך הרבה דרכים להוציא תוצאות מדהימות מהיחידה הגרפית של הPS3 כך שהמסקנה הכללית היא: אתם לא תראו את ההבדל... לעומת זאת, יש הבדל קולוסאלי בין המעבדים של שתי הקונסולות. הCELL כל כך חזק, שהוא אף עוזר לRSX (היחידה הגרפית של הPS3) בביצועים שלה... יש ביניהם איזשהו שיתוף שמאפשר להגיע לתוצאות מדהימות. הXENON פשוט לא משתווה אליו וזה משהו שאפילו IBM (שיצרה את שני המעבדים) אומרת, אז די להתווכח! הPS3 היא קונסולה חזקה יותר עם יותר פוטנציאל.
Neogaf מרכז פורומים, שבהם כל ילד חסר הבנה כמוך יכול לכתוב. זה לא הופך את זה לנכון ולא אומר שום דבר על ה"חוכמה" של האתר (ממתי אתר יכול להיות חכם?)
אולי כשמגיע איזה ילד חסר הבנה אפשר להאכיל אותו בשטויות ומושגים טכניים, אבל אותי למשל אי אפשר. אתה מוזמן לפתוח לי את התחת עם מושגים טכניים שיבלבלו לי את השכל שתיקח מאתר נאוגף. אני אבהיר פה שוב: היחידה הגרפית של הX360 היא בעלת הפרש עצום מהיחידה של הPS3. על הPS3 יושב כרטיס מסך דור קודם של ATI. על הX360 יושב כרטיס מהדור החדש של NVIDIA שמקביל לכרטיסי ה8800 (ובמחשבי PC ראינו איזה הפרש ביצועים הם נותנים) אם ארכיטקטורה מאוחדת (הנה מושג טכני). הוא הרבה יותר מתקדם ממה שיש על הPS3 ועובד בצורה הרבה יותר טובה עם המעבד מאשר מה שיש על הPS3.
הטיעון שלך כאילו הCELL כל כך חזק שהוא עוזר לRSX הוא מגוחך: מראש התפקיד של כרטיס מסך הוא לעזור למעבד ולהוריד ממנו עומס. ברור שהCELL יותר חזק מהXENON, אבל אם הCELL היה כל כך חזק, לא היה צריך כרטיס מסך. ואם הוא "עוזר" לכרטיס מסך, זה במילים אחרות אומר שהכרטיס מסך לא מתמודד עם העומס שיש עליו - ולכן זה לא כרטיס מסך טוב כנראה.
כרטיס המסך הטוב יותר מאפשר לX360 להוציא משחקים טובים יותר כי היום כבר ידוע שמשחקים עתירי גרפיקה מוגבלים בעיקר על ידי כרטיס המסך ולא על ידי המעבד. מעבד ישן עם כרטיס חזק יריץ משחקים הרבה יותר טוב ממעבד חדש עם כרטיס מסך חלש.
עצם העובדה שלמרות כל החירטוטים על העוצמה של הCELL עדיין אותם משחקים נראים יותר טוב על הX360, כנראה אומרת משהו. שאנשים בנאוגף יסבירו את זה.

חזרה לראש העמוד

חדשדשון

#31   פורסם: 08.07, 01:09

Soulxxx בכל מה שקשור לאיכות הקונסולה אתה צודק אחי אין מה להגיד הקונסולה של סוני לוקחת גם באיכות ובעתיד תקח גם בביצועים עד לפה צדקת אבל בו נדבר דוגרי בשביל מה קונים קונסולה ? בשביל
להגיד שאפשר לגלוש בה באינטרנט להתקין עליה לינוקס או ווינדוס או משו בסגנון ?
התשובה היא לא ! (ומי שקונה קונסולה בשביל הדברים האלה ממש פראייר שישפר את המחשב זה יצא לו הרבה יותר משתלם)קונים קונסולה בשביל לשחק איתה במשחקים נטו אז נכון שלפיאס 2 היו פי אלף יותר משחקים אז נכון ומה זה עוזר לך עכשיו
עכשיו המצב שונה לגמרי אם תסתכל קצת אחורה לפיאס היה הפרש של שנה שנתיים על הXBOX ככה שאין פלא שהיו לה יותר משחקים ועכשיו ל360 יש הפרש דומה על הפיאס שלוש
שלא נדבר על זה שפעם הדבר היחידי שהכירו זה פיאס במיוחד כל הישראלים שלא מבינים בקונסולות והדבר היחידי שהם מכירים זה סוני פלייסטשן חוץ מזה שעכשיו מיקרוסופט שהיא במקרה החברה הכי עשירה בעולם קונה את הזכויות לכל המשחקים או יותר נכון כמעט לכולם למשל dmc vf ac ויש שמועות חזקות שגם טקן הולך להגיע ויכול מאוד להיות שגם MGS שאלה אם אני לא טועה המשחקים הכי טובים לסוני עכשיו עזוב את זה שמשחקים כאלה בורחים ללסוני מה נשאר לה להציע מול ה360 ? כלום ! לעומת זאת ל360 יש את GEARS שעברתי אותו שלוש פעמים שלא נדבר שאני חורש עליו אם חברים רק שתבין איזה משחק סוס זה חוץ ממנו מתוכננים לו עוד שתי המשכים שהולכים להיות משופרים מכל הבחינות יש ל360 את היילו 3 שעומד לצאת שזה רק משחק שסוני היו מתים שיהיה להם (ראה 2KILLZONEׂ ) נינג'ה גיידן שתיים הולך לצאת ל360 (ולא החיקוי העלוב הזה נינג'ה גיידן סיגמה ) מאס אפקט וועוד מלא משחקים טובים שאם אני יתחיל לפרט עליהם אני לא יגמור
לסיום ל360 יש משחקים הרבה יותר איכותיים בגלל שמיקרו קונה את כל הזכויות
חוץ מזה שהלייב שלה הוא מס 1 ככה שאם מסתכלים על השחקים שבסופו של דבר זה מה שקובע אפשר לראות שה360 לוקח אין מה לעשות
אלא אם כן המשחקים זה לא מה שחשוב לך

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#32   פורסם: 10.07, 11:41

מממ.... רוב הדברים פה הם בולשיט שסוני הכריזו.

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#33   פורסם: 10.07, 14:00

אוי נו, עוד אחד שחיי בסרט של סוני...
לפחות תקרא כתבה אחת שבאמת מדברת על החומרה של ה360 והPS3, אחרי זה תדבר.
אם אין לך כוח לקרא אז אני אסכם לך.
ל360 יש כרטיס מסך חזק יותר והעובדה שהוא משתמש במערכת שיידרים מאוחדת הופכת אותו לאפילו יותר חזק.
ל360 יש יתרון ענקי של זיכרון מערכת ווידאו
לפס3 יש מעבד חזק יותר מל360 אבל קשה נורא לנצל אותו אז לא תראה משחקים מחברות צד ג' שבאמת יראו טוב על הPS3

וסתם עובדות מהשטח. המיצג הטכנולוגי של הPS3 שהוא מן הסתם MGS4, הידאו קוג'ימה אמר שאפשר להריץ אותו בכיף על 360.
עוד כמה עובדות, יותר קשה לתכנת לPS3 מאשר את עימנואל הלפרין ולכן רוב המשחקים שיוצאים גם ל360 וגם לPS3 יוצאים בגרסה עדיפה על ה360 מבחינה גרפית/טכנית (רק תראה את מודאן 2008 או NCAA2008 או NFL 08 של 2K, כולם רצים על ה360 ב60FPS ועל הPS3 ב-30FPS).
בקיצור, לא כל מה שיחצ"נים שופכים לך לאוזן זה נכון.

חזרה לראש העמוד

ארז רונן האווטר המזניב של

עורך מִשְׁנֶה

#34   פורסם: 10.07, 14:53

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אוי נו, עוד אחד שחיי בסרט של סוני....
למה לטרוח להגיב אחרי "עם ויקיפדיה לא מתווכחים", לכל הרוחות?

חזרה לראש העמוד

bozeman האווטר המזניב של

מנהל פורום Xbox

#35   פורסם: 10.05, 16:53

אני אוהב את זה שאחרים עושים לי את העבודה של להתווכח - כה לחי!
חוץ מזה סולX - כל מה שנאמר כאן (על ידך ואחרים) כבר היה כתוב בתרדים קודמים. מסקנה: צדקתי בהודעה הראשונה - חבל על הוויכוח...

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#36   פורסם: 10.05, 20:43

אוקיי המשך קטן...

הזרמת טקסטורות (Texture Streaming) זה משהו שניתן ועוד איך (וF5 עושים את זה עם LAIR) לעשות עם הHD והמקום הנוסף בבלו-ריי. בGears עשו את זה גם דרך הDVD. זה למה הוא נראה כל כך טוב. בResistance לא היה את זה מכיוון שInsomniac עדיין לא ידעו איך לעשות את זה (בגלל Cell), עכשיו הם עושים את זה עם RnC:TOD, ואתה יכול גם לצפות לResistance Rise of Man להראות כמו Gears, אולי אפילו יותר טוב.

בלוקבאסטר כבר התחילה לשווק 30-40 סרטי בלו-ריי בארץ... אין שום מידע על הHDDVD. מסתבר שהPS3 עוזר לBlu-ray בתחום והסרטים, והBlu-ray עוזר לPS3 בתחום המשחקים. איזה יופי של שיתוף פעולה, לא?? הרי למה נראה לך בלוקבאסטר התחילו לשווק? אנשים ביקשו מהם. איזה אנשים?? אנשים עם PS3 בבית. למה?? כי הם רוצים לראות מה זה הבלו-ריי הזה.

כמובן שצריך HDTV כדי לראות את הHigh Definition של הבלו-ריי, אבל לפי מה שבלוקבאסטר אומרים, מסכי LCD ופלאזמה כבר פלשו למלא בתים בארץ, וזאת עוד סיבה למה הם משווקים את הסרטים האלה. לך תדע, אולי עוד מעט הם גם ישווקו נגנים של בלו-ריי?? כמובן שהם יעלו יותר מהPS3 כי ככה הם גם עולים בחו"ל! ואז יותר אנשים יקנו את הPS3 כי הוא גם משחק משחקים בHD! וואו! איזה תרחיש נחמד... ולא הזוי במיוחד אם תחשוב על זה קצת.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#37   פורסם: 14.05, 15:13

Soulxxx
ציטוט:
צפה בהודעה
אוקיי המשך קטן...

הזרמת טקסטורות (Texture Streaming) זה משהו שניתן ועוד איך (וF5 עושים את זה עם LAIR) לעשות עם הHD והמקום הנוסף בבלו-ריי. בGears עשו את זה גם דרך הDVD. זה למה הוא נראה כל כך טוב. בResistance לא היה את זה מכיוון שInsomniac עדיין לא ידעו איך לעשות את זה (בגלל Cell), עכשיו הם עושים את זה עם RnC:TOD, ואתה יכול גם לצפות לResistance Rise of Man להראות כמו Gears, אולי אפילו יותר טוב.

בלוקבאסטר כבר התחילה לשווק 30-40 סרטי בלו-ריי בארץ... אין שום מידע על הHDDVD. מסתבר שהPS3 עוזר לBlu-ray בתחום והסרטים, והBlu-ray עוזר לPS3 בתחום המשחקים. איזה יופי של שיתוף פעולה, לא?? הרי למה נראה לך בלוקבאסטר התחילו לשווק? אנשים ביקשו מהם. איזה אנשים?? אנשים עם PS3 בבית. למה?? כי הם רוצים לראות מה זה הבלו-ריי הזה.

כמובן שצריך HDTV כדי לראות את הHigh Definition של הבלו-ריי, אבל לפי מה שבלוקבאסטר אומרים, מסכי LCD ופלאזמה כבר פלשו למלא בתים בארץ, וזאת עוד סיבה למה הם משווקים את הסרטים האלה. לך תדע, אולי עוד מעט הם גם ישווקו נגנים של בלו-ריי?? כמובן שהם יעלו יותר מהPS3 כי ככה הם גם עולים בחו"ל! ואז יותר אנשים יקנו את הPS3 כי הוא גם משחק משחקים בHD! וואו! איזה תרחיש נחמד... ולא הזוי במיוחד אם תחשוב על זה קצת.
1) אני לא יודע איך הגעת להזרמת טקסטורות (texture streaming) בעוד אני דיברתי על פריסת טקסטורות. זה שני דברים שונים, ואני לא בטוח שאתה מבין באף אחד מהם - כי אתה ממש מתלהב מזה שאפשר לעשות הזרמת טקסטורות על הPS3. לידיעתך, עוד מהPS2 היו משחקים עם הזרמת טקסטורות (killzone הנורא למשל) ואפילו על הPS1 היו משחקים כאלו. לעשות משחק עם זה לPS3 זה לא בדיוק הישג טכנולוגי (ועצם זה שרשמת בעצמך שבגלל הCELL לא ידעו לעשות את זה רק ממחישה את הנקודה שלי בבעיות בפיתוח משחקים לPS3). כשRise of Man יצא, אני בטוח שהוא יראה יותר טוב מGears, אבל כנראה זה לא יקרה בזמן הקרוב, ואני גם די בטוח שעד אז יצאו לא מעט משחקים שיראו יותר טוב מGears. השאלה היא האם הוא יראה יותר טוב ממשחק מקביל שיצא באותו זמן לX360, כי עד עכשיו הPS3 די נכשלה בתחום הזה.
2) נגן בלוריי של פיוניר בארה"ב אפשר לקנות היום בפחות מ300$. זה בערך חצי מPS3. אני לא הייתי קונה ב600$ נגן בלו ריי ש"גם" משחק משחקים, כמו שלא הייתי קונה ב600$ קונסולה ש"גם" מנגנת סרטי בלו ריי. אני מעדיף שיתנו לי את האפשרות לקנות רק את מה שאני רוצה בעצמי.
מי שמחליט שהוא חייב גם קונסולה חדשה וגם נגן HD, הPS3 היא אופציה נהדרת בשבילו, אבל כמובן שהיא לא היחידה. הוא יכול לקנות X360 עם תוספת לנגן HDDVD במחיר נמוך יותר, או WII ובנפרד נגן בלוריי במחיר נמוך יותר, או כל קומבינציה אחרת.
ובעוד חמש שנים גם ככה תוכל לקנות נגן משולב לHDDVD ובלוריי ב-200 ש"ח בסופר, כמו שהיום אתה קונה נגני DVD במחיר הזה.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames