טכניקות מתקדמות בSSBM - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: טכניקות מתקדמות בSSBM
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Vall3y

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 08.06, 18:38

ברירת מחדל טכניקות מתקדמות בSSBM

אני לאט לאט אמשיך לעדכן את הדיון הזה. תשאירו תגובות לגבי שאלות או מושגים\טכניקות שאתם רוצים שאני אכתוב עליהן.

קישורים:Tier List

הטייר ליסט היא רשימת הדמויות של סמאש, שאנשים חכמים ומבינים ישבו לכתוב אותה, שמציינת את הדמות הטובה ביותר ב-metagame הנוכחי, עד לגרועה ביותר.

Top Tier
Fox
Falco

High Tier
Sheik
Marth
Peach

Middle Tier
Captain Falcon
Ice Climbers
Samus
Doctor Mario
Jigglypuff
Mario
Ganondorf

Low Tier
Link
Luigi
Donkey Kong
Roy
Young Link
Pikachu

Bottom Tier
Yoshi
Zelda
Mr. Game and Watch
Ness
Bowser
Kirby
Pichu
Mewtwo

מושגים

Jab: א.ק.א. Neutral tilt. הכוונה היא ל-A ללא כיוון כאשר עומדים. אצל רב הדמויות זהו אגרוף מהיר וחלש. אפילו שהוא חלש, הוא מהלך שימושי מאוד אצל רב הדמויות בגלל המהירות שלו (בד"כ המתקפה המהירה אצל הדמות). לומדים להעריך את ה-jab רק כאשר משחקים זמן רב, ובכל זאת כדאי לזכור את השימושים שלו. למשל, לאחר שמסיימים SHFFL, ג'אב יכול למנוע שילד גראב (יוסבר בהמשך). או כשמגיעים לסיטואציה של 'פנים מול פנים', כדאי להיות הראשון שתוקף ולכן ג'אב ומהירותו ניהיים שימושיים.

N/F/B/U/D-air: קיצור (בהתאמה) ל- Neutral/Forward/Back/Up/Down air. אלו המתקפות A באוויר של הדמויות. למשל Fair = קדימה על האנאלוג + A באוויר. Nair = שום כיוון (נייטרלי) על האנאלוג + A.

:F/U/D-Smash כנ"ל, אך הפעם הכוונה היא למתקפות ה'סמאש', אלו המבוצעות עם ה-C-Stick על האדמה. למשל, Dsmash = Down Smash.

:F/U/D-tilt כנ"ל, אך הפעם הכוונה היא למתקפות ה'טילט', אלו המבוצעות ע"י הזזה של האנלוג לכיוון ולחיצה על A בזמן שעומדים. הUtilt היא מתקפה ששחקנים חדשים מסתבכים איתה (קופצים או נותנים סמאש). מה שהם לא יודעים זה שאין צורך להוזיז את האנאלוג עד הסוף. מספיק להוזיז אותו ממש קצת ואז ללחוץ על A.

Angled Smash/Tilt: לכמה דמויות (מאריו, סאמוס, פוקס ועוד...) יש אפשרות 'לזוות' מתקפות סמאש או טילט שלהן (או שניהן). הכוונה היא לא לתקוף ישר, אלא אפשר גם לכוון את האנאלוג באלכסון למטה או למעלה ולהשפיע על הכיוון של המתקפה. הדבר הזה טוב בעיקר ל-edgeguard. סאמוס למשל משתמשת בFsmash down angled בשביל למנוע מיריבים לעשות Sweetspot לקצה. יש גם שימושים שונים, למשל בקומבואים של מאריו. מאריו מסיים את הקומבואים שלו עם Fsmash, לרב רק up angled יגיע.

Lag: בד"כ מתייחס לפרק הזמן שבא אחרי ביצוע מהלך, בה הדמות מתאוששת מהמהלך ולא יכולה לעשות כלום. מתקפה עם לאג ניכר: Fsmash של מארת' - לאחר הנפת החרב, לוקחים למארת' מס' רגעים עד שהוא מתאושש ואפשר לשלוט עליו שוב. לא לבלבל עם הזמן עד שהמתקפה מבוצעת (למשל: Warlock Punch של גאנון (Neutral B). לוקח זמן רב לבצע אותו, אך הלאג אינו ניכר עד כדי כך).

Knockback: מושג המתייחס למרחק ה'הדף' שמהלך גורם, למרחק שהמהלך 'מעיף'. למשל, לגאנון יש מהלכים רבים בעלי נוקבאק גבוה, כמו ה-Fair שלו, ה-Ftilt, ובמיוחד ה-Neutral B שלו (שלא תתבלבלו, זה שאני מזכיר אותו הרבה לא אומר שהוא שימושי... בכלל). ל-Jabs יש בד"כ נוקבאק נמוך (חוץ משל גאנון). מתקפות עם נוקבאק גבוה משתמשות ל-K.O. בד"כ, להריגות, ואילו מתקפות עם נוקבאק יותר נמוך בד"כ משתמשות בשביל קומבואים, אפרוץ', וכו'...

Edge Guard: הכוונה היא 'לשמור' על הקצה מפני היריב - למנוע ממנו לחזור אל הזירה, לאחר שהועף ממנה קודם לכן. אדג' גארד ניתן לעשות בכמה דרכים; ניתן לקפוץ מחוצה מהזירה ולתקוף את היריב באוויר, לחכות ליד הקצה ולתקוף כאשר הוא מגיע, לבצע Edge Hog וכו'. לכל דמות יש את טכניקות האדג' גארד היעילות שלה. שחקנים חובבנים נוטים להסתייג מאדג' גארד, בטענה שזה 'לא הוגן' או 'צ'יפ'. אין שום סיבה לא לנסות לעשות אדג' גארד כל פעם שיש הזדמנות. אם גם אתה חושב ככה, עיין באתר של סירלין (בקישורים).

Edge Hog: מכיוון שהמשחק לא מאפשר ליותר מדמות אחת להחזיק בקצה של זירה בייחד, ניתן למנוע מהיריב לתפוס את הקצה ע"י תפיסתו במקומו, ובכך לפגוע ביכולת החזרה שלו. את ה-Edge Hog הכי פשוט ובטוח לבצע ע"י Short Hop, כאשר מסתכים לכיוון מרכז הזירה, ו-Air Control אל כיוון הקצה. דרך יותר מהירה היא להסתכל אל מרכז הזירה ולבצע Wavedash אחורה. עוד דבר שחשוב לדעת, זה שברגע שתופסים את הקצה מקבלים 29 פריים של בלתי פגיעות (כחצי שנייה), ולאחר שמתגלגלים ממנו (R או L בזמן שתופסים אותו) מקבלים עוד מספר רב של פריים בלתי פגיעות (משתנה בין דמות לדמות). כל עוד דמות היא בלתי פגיעה, המשחק מחשיב את זה כאילו היא תופסת את הקצה. זאת אומרת שאם אתה תופס את הקצה, ומארת' עומד להגיע אליו עם למעלה B הוא יפגע בך ויתפוס את הקצה, אך אם תתגלגל רגע לפני שהוא עושה את הלמעלה B, אתה תיהיה בלתי פגיע ולא תיפגע וגם תמשיך לתפוס את הקצה ככה שמארת' לא יצליח לתפוס אותו.

Sweetspot: בכלליות, מושג המתייחס לנקודה הכי טובה. בד"כ הכוונה היא ל-sweetspot של מהלך, או sweetspot של הקצה. יש מהלכים אשר מחולקים לכמה hitboxים, כאשר כל hitbox הוא בעל נזק ונוקבאק שונה. למשל ה-Fair של פאלקון, א.ק.א הברך - יש איזור קטן ממש במרכז הברך, שנמשך למשך 3 פריים, שאם פוגעים בזמן הזה במקום הזה המהלך הוא בעל נוקבאק אדיר ונזק גבוה. זהו הסוויטספוט של הברך. כאשר מדברים על סוויטספוט על הקצה, מתכוונים לכך שכשחוזרים לזירה, תופסים את הקצה בדיוק, ככה שקשה לעשות על הדמות אדג' גארד.

Hitbox: היטבוקס הוא שטח בלתי נראה שמגיע כשמבצעים מתקפה. ההיטבוקס הוא בעצם האיזור שצריך לגעת בו כדי לגרום לנזק ונוקבאק. טיפה קשה להסביר את זה. בדקו את הקישור בקישורים.

Disjointed Hitbox: היטבוקס של מתקפה, אשר נמצא מחוץ להיטבוקס של הדמות (ההיטבוקס שצריך לפגוע בו עם מתקפות כדי לפגוע בדמות) נקרא דיסג'וינטד היטבוקס. הדוגמא הכי טובה היא המתקפות של מארת'. החרב מגיעה רחוק, מחוץ לגוף שלו. אי אפשר לפגוע לו בחרב, אך החרב יכולה לפגוע בך. בגלל זה נוטים לחשוב שלמתקפות של מארת' יש פריוריטי גבוה, שלרוב זה בכלל לא כך.

Phantom Hit: תופעה מוזרה שמתחרשת כאשר Hitbox אחת בקושי נוגעת באחרת. התוצאה היא זהה לפגיעה רגילה, אך בלי נוקבאק בכלל ורק חצי מהאחוזים.

טכניקות

Wavedash: מין גלישה מהירה בעלת אין ספור שימושים. כדי לבצע, יש לקפוץ, ומייד לאחר עזיבת הקרקע לבצע air dodge אלכסוני כלפי מטה, שיהיה כמה שיותר אלכסון לכיוון ההוריזון. הכי קל להבחין עם לואיג'י. הWD הוא מהלך כל כך מגוון, שיהיה קשה להסביר למה הוא משמש פה, אבל אני אתן כמה שימושים. קודם כל, לא כל דמות צריכה WD, בניגוד למה שפעם חשבו. דמויות כמו לואיג'י ו-IC מסתמכות על הWD לגמריי לצרכיי התזוזה שלהם, שכן הוא ממש ארוך. עוד שימוש הוא Wave-smashing, שזה WD ומייד לאחריו סמאש. זאת דרך לרווח את הסמאש שלכם כראוי. שימו לב שהWD אינו משנה את הכיוון שאליו אתם מסתכלים. ה-WD משמש גם ל-edgehog מהיר, כאשר מסתכלים לצד השני ומבצעים WD אחורה אל הקצה. בגדול ה-WD משמש לשלושה דברים: ריווח, מיינדגיימס, וניידות. אל תמעיטו בערכו של הWD. לוקח זמן ללמוד ליישם אותו למשחק.

Dash Dance: א.ק.א DD. אם רצים לכיוון השני לפני שהאנימציה של תחילת הריצה נגמרה, ניתן להתחיל את הריצה הזאת תוך פריים אחד. ע"י לחיצה מהירה של ימינה שמאלה ימינה שמאלה ניתן לבצע 'ריקוד ריצה' מבלבל. זה טוב למיינדגיימס, לגרום ליריב לזרוק התקפות ולהחמיץ וכו'.

Short Hop: קפיצה נמוכה. מבוצעת ע"י לחיצה קצרה על כפתור הקפיצה (המטרה היא לשחרר את הכפתור כמה שיותר מהר [2 פריים לפני הקפיצה]). יש דמויות בעלות SH שקל לבצע (כמו באוזר, גאנון, פאלקו), ודמויות עם SH שקשה לבצע (כמו פוקס, שיק, סאמוס). הSH חיוני למשחק מהיר, ומפחית את הזמן שאתה פגיע באוויר. חובה במשחק תחרותי. על מנת להיווכח מהו SH באופן הקל ביותר אני ממליץ לנסות עם פאלקו.

Fast Fall: נפילה מהירה - מגדיל את מהירות בה הדמות נופלת. מבוצעת ע"י לחיצת למטה עם האנאלוג אחרי שמגיעים לשיא גובה קפיצה. גם ה-FF חיוני לשיפור מהירות המשחק, ולהפחתת משך הזמן שאתה פגיע בו כשאתה באוויר. חובה במשחק תחרותי.

L-Cancel: מבטל חצי מ'לאג' הנחיתה של מתקפות A מהאוויר, כלומר מקצר את הזמן בו הדמות לא יכולה לעשות כלום לאחר שהיא נחתה מהאוויר בזמן שביצעה מתקפת A באוויר. מבוצעת ע"י לחיצת L, R או Z רגע לפני שנוחתים על הרצפה. הדבר מצריך מעט אימון אך לבסוף הוא נהפך לאינסטינקט. הכי קל להבחין על מתקפת Dair של לינק, או Bair של באוזר. ה-LC הוא חובה במשחק תחרותי, שכן הוא מקצר זמן שאתה פגיע בו באופן ניכר.

SHFFL: לרב מבוטא כ'שאפל', shuffle, או מתקפות shffl'ed וכו'. ה-SH הוא שילוב של שלושת הטכניקות הנ"ל - קפיצה נמוכה, נפילה מהירה, וביטול חצי מהלאג. זאת הדרך המהירה ביותר לבצע מתקפה באוויר. המהלך חובה לגמרי אצל 90% מהדמויות. גם אם קשה לבצע אותו בהתחלה, אסור להתייאש שכן אי אפשר לשחק בלעדיו אצל רב גדול מהדמויות.

:Tech רגע לפני שנופלים על הרצפה (20 פריים לפני, 1/3 שנייה), ניתן ללחוץ על R\L כדי לבצע Tech. הTech גורם לך להתאושש מהר יותר מהנפילה, ומלווה בכמה פריים של בלתי פגיעות. ניתן לעשות גם טק ימינה או שמאלה, ע"י החזקת הכיוון. אם לוחצים R או L בזמן שחוטפים מכה, לא יהיה ניתן לעשות Tech לאחר מכן. אם לא תעשה טק, שחקן טוב יוכל בקלות להעניש אתכם כל פעם שתיפלו על הרצפה. עוד פירוט על הנושא הזה בערך Tech Chase.

Wall Tech: מבצעים כמו טק רגיל, אך רק כשנתקעים בקיר. ניתן להחזיק למעלה על מנת לבצע קפיצה מייד לאחר הטק. השימוש העיקרי של ה-Wall Tech הוא לשרוד Edge Guard. כאשר חוזרים אל הזירה מלמטה, קרוב אל הקצה, וחוטפים מכה לידו, ניתן לעשות SDI ו-ASDI כדי להתקרב אל הקיר, ואז לבצע טק. שמתי סרט בקישורים שכדאי לבדוק.

Tech Chase: לאחר שדמות נופלת על הרצפה, יש לה 4 אפשרויות: לא לעשות טק, לעשות טק במקום, לעשות טק ימינה, לעשות טק שמאלה. אם היריב מצליח לנחש מה אתה הולך לעשות, הוא יוכל להעניש אותך מייד כשתסיים את הטק (בכל האפשרויות יש כמה פריים של לאג ללא בלתי פגיעות, ככה שאתה פגיע תמיד). בעיקרון, כל פעם שהיריב נופל על הרצפה, כדאי לנסות לחזות מה הוא הולך לעשות ולזרוק מתקפה שם.

Directional Influence: א.ק.א DI. השפעה כיוונית. לאחר שנפגעים ממהלך, יש אפשרות להשפיע על כיוון הטרג'קטורי (הכיוון אליו המכה מעיפה) ע"י החזקת הכיוון עם האנאלוג. דבר זה משמש לשני דברים: היחלצות מקומבואים (ע"י DI [לרב] הרחק [away] מהיריב, ככה שיהיה לו קשה יותר להמשיך את המכה), ושרידה (ע"י DI אנכי למכה. למשל: אם פוקס יפגע בי עם Usmash, הדבר החכם לעשות יהיה לעשות DI הרחק ממנו, ככה שבמקום לעוף ישר למעלה אני אעוף גם הצידה ופחות למעלה. עוד דוגמא: על הFsmash של מארת' כדאי לעשות DI למעלה, כדי לעוף פחות לצדדים ויותר למעלה). הDI הוא דבר שקל ללמוד אבל קשה מאוד להשתמש בו באופן קבוע, שכן הוא דורש ניסיון (כל סיטואציה מצריכה DI שונה), ומהירות תגובה גבוהה (DI עובד רק זמן קצר לאחר המכה, אחרי זה אין שום השפעה). לא להתבלבל עם Air Control (שזוהי החזקת ימינה או שמאלה בזמן שאתה באוויר ע"מ להשפיע על הכיוון שהדמות תיפול אליו), או עם Smash DI ו-Auto Smash DI.

Auto Smash DI and Smash DI: א.ק.א SDI וASDI. לאחר שחוטפים מכה, יש כמה פריים בהם הדמות קפואה. זהו פרק זמן מאוד קצר (פריים = 1/60 שניות), שלא מבחינים בו רב הזמן (הכי קל להבחין על הCharged Beam של סאמוס). בזמן הפריים האלו ניתן לתת 'סמאש' על האנאלוג שיגרום לדמות לזוז מרחק קטן לכיוון הזה. לאחר שהפריים האלו יגמרו, הדמות תזוז עוד מרחק קטן לכיוון בו האנאלוג הוחזק (אם בכלל). הדבר הזה שימושי רק ל-Wall Techs.

Chaingrab: אקא chainthrow, cg. טכניקה יעילה מאוד, אשר שחקנים חובבנים חושבים שהיא לא הוגנת. הרעיון הוא לזרוק את היריב, ולתפוס אותו שוב, מבלי שהוא יוכל לצאת מהתפיסה. זהו אחד מהקומבואים המובטחים היחידים בסמאש. לא כל דמות יכולה לעשות CG, ודמות שיכולה לא יכולה לעשות את זה על כל דמות. יש אחוזים ומאצ' אפים ספציפיים שבהם אפשר לעשות CG. הדמות המפורסמת ביותר לCG היא שיק, שיכולה לעשות CG על הרבה מאוד מהדמויות. הרבה דמויות יכולות לעשות CG על פוקס ופאלקו עם זריקה למעלה, כמו מארת' או מאריו.

Crouch Cancel: כאשר מחזיקים למטה בזמן שחוטפים מכה, המרחק שתעוף יוקטן בחצי. אם המרחק מספיק קטן (ע"ע המכה בעלת נוקבאק לא כל כך גבוה, והאחוזים נמוכים, והדמות כבדה וכו') הדמות לא תעוף בכלל. בגלל שאם תעוף ותחזיק למטה הDI שלך יהיה גרוע, CC לא משמש בשביל לשרוד, אלא רק במקרים בהם הדמות לא תעוף בכלל. במקרים האלה מבצעים מה שנקרא Crouch Cancel Counter, שזה לחטוף מכה בזמן שמתכופפים, ולהחזיר מייד. דמויות טוב לכך הן דמויות כבדות כמו סאמוס.

Ledge Hop: לגד' הופ הוא כאשר מחזיקים בקצה של שלב, ניתן לשחרר אותו (ע"י לחיצת אחורה או למטה), ומייד לקפוץ. טכניקה מאוד יעילה ופשוטה, ויש לה שימושים רבים. יש דמויות שיכולות לעשות לדג' הופ ומייד מתקפה בצורה טובה. הרבה דמויות יכולות לעשות לדג' הופ ואז מייד לעשות אייר דודג' אל השלב ככה שזה יהיה כמו WD מהקצה (ledge dash). עוד שימוש הוא בשביל אדג' גארד - שיק למשל נתלית על הקצה, עושה לדג' הופ, נותנת BAIR, ותופסת אותו שוב.

Jump Cancel: או בקיצור JC, זה שימוש בפריימים של הקפיצה לפני שהדמות עוזבת את האדמה (נע בין 2 ל-9 פריימים). במהלך הפריימים האלה, הדמות נחשבת כאילו היא בעמידה נייטרלית על האדמה. משתמשים בזה בשביל לקבל תפיסה בעמידה, אבל מתוך ריצה (JC Grab), בשביל Usmash מתוך ריצה (JC Usmash), או Up B\Usmash מתוך מגן (כיוון שאפשר לקפוץ ממגן - Up B\Usmash out of shield).
כדי לבצע, יש ללחוץ על כפתור הקפיצה ומייד לבצע תפיסה או Usmash.

נערך לאחרונה על ידי Vall3y, 17.12 בשעה 15:46.

I want to seize fate by the throat." ~Ludwig V. Beethoven"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Fizz

מנהל קהילת סמאש

#2   פורסם: 08.06, 19:02

עד כמה שזה נשמע מוזר, אולי כדי לפרט *קצת* על דברים עוד יותר פשוטים, למשל שאני התחלתי לשחק תחרותי לא ידעתי על טילט :ד

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של I.T.P

מנהל קהילת סמאש

#3   פורסם: 08.06, 19:17

הוא צודק, תסביר גם על טילטים, דאשים, ג'אבים, ספיישלים, וכמובן, CC וDJC ועוד ועוד ועוד

אבל עבודה מצויינת

אלוף הסמאש הנצחי! מקום שני ע"פ טורניר ויגיימס1+2

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Vall3y

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 08.06, 19:57

אוקיי אני אדאג להוסיף אותם בקרוב.
זה גם מזכיר לי שכדאי להוסיף קישורים למדריך של נובריל בגיימר או למדריך של Wobbles על האספקטים של משחק תחרותי.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#5   פורסם: 13.06, 19:20

לא חשוב, הסתדרתי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Vall3y

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 13.06, 22:21

נו נו בבקשה תשאל

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Novril

משתמש רציני

#7   פורסם: 13.06, 23:21

אני פשוט קיצרתי ועיברתתי את המדריך של וובלס זה הכל. אל תציג את זה כאילו הם שני מדריכים שונים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Vall3y

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 14.06, 08:55

אני בטוח שלוובלס לא יהיה אכפת...
אגב, לא כדאי לשים את זה בבית הלאומי למשחק מכות?
ואיפה קונים GGAC, או האם יש אלטרנטיבה? אני מאמין שכן -.-

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של I.T.P

מנהל קהילת סמאש

#9   פורסם: 14.06, 16:49

אנשים שלא מהטופ טייר של הקהילה, אין לכם שאלות לגיא? שום דבר? איך מבצעים X? איך יותר קל לעשות Y? זה נראה לי מאוד תמוה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Vall3y

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 14.06, 21:56

כן אני גם מקבל בקשות למושגים כי נגמרים לי הרעיונות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של D1rtCraft

משתמש רגוע

#11   פורסם: 15.06, 05:55

אתה יכול לעדכן את ההגדרות של הסמאשים והטילטים ולכלול בהם את האפשרות ל-angle. רצוי אפילו כי זה משמעותי. תוסיף על cg גם אפשרי. תוסיף קטע על ההיטבוקס. אני עייף מדי לחשוב על עוד אבל נראה מה יבוא לי מחר D=.

חוצמזה, ססססאמק, איפה הפסטס?! מזה בגרויות? כולכם חכמים מספיק!

PEACE BUNNIES!

__()_()
("'/(x_x)\'")
___|'/
___|../~~~~

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#12   פורסם: 15.06, 10:28

גיא, אתה יכול לכתוב על מושגים שהם יותר ספציפים לכל דמות, סתם נגיד pillar או wall of pain אתה יודע. אני חייב ללכת עכשיו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Vall3y

נינג'ה בלגי

#13   פורסם: 15.06, 11:42

רעיון טוב אני גם אוסיף אותם
וגם שילד גראב

אני חושב שמושגים לדמויות ספציפיות צריך לבוא אחר כך, כי חוץ מFC או SHL אין הרבה מושגים ספציפיים שהם בסיסיים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של I.T.P

מנהל קהילת סמאש

#14   פורסם: 15.06, 12:50

DJC וCC

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של EvilMana

משתמש רציני

#15   פורסם: 15.06, 17:06

D1rtCraft
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה יכול לעדכן את ההגדרות של הסמאשים והטילטים ולכלול בהם את האפשרות ל-angle. רצוי אפילו כי זה משמעותי. תוסיף על cg גם אפשרי. תוסיף קטע על ההיטבוקס. אני עייף מדי לחשוב על עוד אבל נראה מה יבוא לי מחר D=.

חוצמזה, ססססאמק, איפה הפסטס?! מזה בגרויות? כולכם חכמים מספיק!
אתה יכול להיות הכי חכם בעולם, אם אתה לא לומד הסטוריה, אין מצב שתעבור

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames