שלום.
חזרו אלינו הבחינות למועדון Vgames למתקדמים, והפעם במתכונת משופרת. ההבדל הוא פשוט ולעניין - כל שחקן אשר רוצה לנסות את מזלו בבחינות לאדוונס יוכל להכנס לבחינות !! הבחינות יכללו כמות נבחנים של 50 שחקני CS.
קבוצת הבוחנים תתחיל כ-CT, וקבוצת הנבחנים כ-Terrorists. ושוב, כמו בפעם שעברה, תצורת המשחק תהא mr10.
האג'נדה, היא כמובן, להתרשם ולבחון את יכולות השליטה של כל שחקן ושחקן.
המבחנים יתקימו בתאריך 24.6 (יום ראשון) - בשעה 16:00 יחלו המבחנים - סיום משוער 20:00.
כל המעוניינים להצטרף להרשמה, נדרשים:
לכתוב פה, באשכול תגובה ובה יהיה כתוב:- מייל (Email)
- כינוי מלא במשחק + במירק
לדוגמא: אני כותב תגובה ובה:
weatstorm@vgames.co.il
nick: weatstorm
במידה והשחקן עמד בקריטריונים (ראה שורה אחת למטה) הוא יקבל תגובה בפורום שהשחקן אושר ואכן ממתין לו במייל פרטי ונטרילו.
הבהרה: רק שחקנים אשר מעל מנת הודעות של 50 יקבלו מייל בחזרה לתיבת המייל עם פרטי הונטרילו. אשר מחויבים להיות בו כשעה לפני תחילת המבחנים.
במקרה וקבלתם מייל יש לשהות בערוץ vGames.Tests#. כמו כן, המשתמשים אשר קיבלו מייל עם פרטי ונטרילו מחוייבים בהגעה מוקדמת של כ60 דקות טרום תחילת המבחנים לשרת הונט, וזאת ע"מ שנוכל לפזר אתכם, ולעדכן אתכם עם הפרטים הנדרשים.
קבוצות יורכבו במקום באופן אקראי בזמן שתיהיו בשרת הונטרילו
כתובת ה-HLTV יפורסם ביום המשחקים.
הבהרה: נבחנים אשר יביאו פרטי ונטרילו לחברייהם יושהו לאלתר מכל פעילות כלשהיו של VGAMES, חברה אני יודע להיות נחמד, אך מי שמכיר אותי יודע שלפעמים זה לא נעים. ( רוב הזמן אני נחמד
)
פרטים נוספים יעודכנו בפורום, אנא השארו מעודכנים.
בהצלחה ! !!!!!!! אני מצפה לרישום כבד :>
שחקני אדוונס אשר מעוניינים לבחון יש לתת לי הודעה ביום הבחינות במטרה לבחון.