WiiWare - משחקים חדשים להורדה מה-Wii - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360

מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים

נושא: WiiWare - משחקים חדשים להורדה מה-Wii
1
מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 27.06, 08:52

ברירת מחדל WiiWare - משחקים חדשים להורדה מה-Wii

בלוגיסט שהיה בפגישת המפתחים של נינטנדו הודיע:

ציטוט:
On Wednesday morning, Nintendo will officially announce to the general public its plans for WiiWare, downloadable games for the wildly popular Wii videogame console. Unlike the vintage games already being offered for legacy systems (i.e. Nintendo Entertainment System, Super Nintendo Entertainment System, Nintendo 64, Sega Genesis and TurboGrafx 16) through the Virtual Console, these games will be built specifically for the Wii and sold via the Wii Shop Channel for Wii Points currency, much like the Xbox 360- and Playstation 3-specific games being sold on Xbox Live Arcade and Playstation Network.

What's more interesting is that Nintendo isn't only seeking WiiWare from established publishers and developers like Ubisoft and Sega. At a Nintendo developer's conference earlier this week, the company informed attendees that it was seeking from indie developers as well. Shorter, original, more creative games from small teams with big ideas; these are the buzzwords that you'll be hearing from Nintendo when its Wednesday announcement goes wide. Fils-Aime told us that while Nintendo, as the retailer, would itself determine the appropriate pricing for each game on a per-title bases, the games themselves would not be vetted by Nintendo. Instead, Nintendo would only check the games for bugs and compatibility, with developers and publishers responsible for securing an E for Everyone, E10+ for Everyone 10 or older, T for Teen or M for Mature rating from the Entertainment Software Rating Board--Adults Only titles like Manhunt 2 aren't welcome. Look for the first WiiWare titles from Nintendo and third-parties to become available next year. And check back shortly with Level Up for more details on our conversation with Fils-Aime.
ובכן, באסה שזה רק שנה הבאה.
אבל אין ספק שזו תוספת מצוינת.

האווטר המגניב של Barvazon

מצליחן

#2   פורסם: 27.06, 09:06

אלו חדשות טובות מאוד, אני מקווה שהם גם יוסיפו דמואים של המשחקים כמו בקונסולות אחרות..., ככה שאפשר יהיה לדעת באמת אם אתה רוצה לקנות איזה משחק, עכשיו אני גם מבין את השמועה שאומרים שיהיה אפשר לחבר הארד דיסק ל wii.

אם תלחצו על הקישור תוכלו להרשם לנינטנדו, וגם אני אקבל כוכבים.
http://www.nintendo-europe.com/NOE/e...p?m=l&a=Barvaz

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#3   פורסם: 27.06, 11:33

Barvazon
ציטוט:
צפה בהודעה
אלו חדשות טובות מאוד, אני מקווה שהם גם יוסיפו דמואים של המשחקים כמו בקונסולות אחרות..., ככה שאפשר יהיה לדעת באמת אם אתה רוצה לקנות איזה משחק, עכשיו אני גם מבין את השמועה שאומרים שיהיה אפשר לחבר הארד דיסק ל wii.
אני לא חושב שהם יוסיפו דמואים... אם אני זוכר נכון, אין מספיק מקום בWII בשביל דמואים. הרי כל דמו של משחק WII שוקל כמה מאות מגה בייטים, לא?

הרעיון בהחלט טוב. זה צעד נחמד מאוד. אני לא מבין כל כך למה הם לא עשו את זה מההתחלה. זה צעד די מתבקש וברור. אולי זו דרך ליצור הרגשה מזויפת של חידוש תמידי.

הממ...
I Don't need to "Get a life." I'm a gamer. I got lots of lives!

"It was not impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible building it anywhere else"

Congratulations, you found the secret text of
paystry. Have a cookie!

PES 08 - איך נפלו גיבורים.

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

#4   פורסם: 27.06, 11:43

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
חידוש תמידי.
דינג דינג דינג.

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#5   פורסם: 27.06, 15:03

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
דינג דינג דינג.
ציטוט לא נכון עדי, הוא אמר "דרך ליצור הרגשה מזויפת של חידוש תמידי" ולא "חידוש תמידי".
להזכיר שכשיצא הפיצ'ר הזה לWII הוא יהיה קיים בXBLA כבר שנתיים וחצי? איפה בדיוק הקטע של חידוש תמידי בנושא הספציפי הזה?

"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
רונן, לא עברי לידר.

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#6   פורסם: 27.06, 15:06

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ציטוט לא נכון עדי, הוא אמר "דרך ליצור הרגשה מזויפת של חידוש תמידי" ולא "חידוש תמידי".
להזכיר שכשיצא הפיצ'ר הזה לWII הוא יהיה קיים בXBLA כבר שנתיים וחצי? איפה בדיוק הקטע של חידוש תמידי בנושא הספציפי הזה?
שנתיים וחצי? לא 6?

הממ...

"It was not impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible building it anywhere else"

paystry. Have a cookie!

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

#7   פורסם: 27.06, 15:12

האמת שאני מסכים איתו לגמרי. לא ציטטתי את כל מה שרציתי כי אני בעבודה וזה נעלם לי. אבל אני מסכים לגמרי.

הסיבה היחידה שזה לא יוצא בחג המולד הזה הוא כדי שהמשחקים הרגילים יניעו את המכירות, ואז היא תשחרר בקול תרועה את ה-WiiWare. כמו מה שהיא עושה עד עכשיו- מהלכים שיווקיים גאונייים!!

אני פשוט לא מאמין שזו אותה נינטנדו הם ממש החכימו!!

אני חושב על הרצון שלכם שנינטנדו תשדרג את ה-Wii כדי לשמור על הטריות שלה, כמו ה-iPOD, ובכן, אני מקווה שעכשיו כולם הבינו איך היא מתכוונת לעשות את זה.

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#8   פורסם: 27.06, 15:14

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
האמת שאני מסכים איתו לגמרי. לא ציטטתי את כל מה שרציתי כי אני בעבודה וזה נעלם לי. אבל אני מסכים לגמרי.

הסיבה היחידה שזה לא יוצא בחג המולד הזה הוא כדי שהמשחקים הרגילים יניעו את המכירות, ואז היא תשחרר בקול תרועה את ה-WiiWare. כמו מה שהיא עושה עד עכשיו- מהלכים שיווקיים גאונייים!!

אני פשוט לא מאמין שזו אותה נינטנדו הם ממש החכימו!!

אני חושב על הרצון שלכם שנינטנדו תשדרג את ה-Wii כדי לשמור על הטריות שלה, כמו ה-iPOD, ובכן, אני מקווה שעכשיו כולם הבינו איך היא מתכוונת לעשות את זה.
צעד חכם יהיה גם להשיק כונן קשיח ביחד עם השירות הזה... אחרת, חבר'ה לא יוכלו לשחק בהרבה משחקים, לא?

הממ...

paystry. Have a cookie!

מצליחן

#9   פורסם: 27.06, 15:21

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא חושב שהם יוסיפו דמואים... אם אני זוכר נכון, אין מספיק מקום בWII בשביל דמואים. הרי כל דמו של משחק WII שוקל כמה מאות מגה בייטים, לא?.
יש שמועה שצריך לצאת הארד דיסק ל wii
דיברנו על זה כבר...

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#10   פורסם: 27.06, 15:30

Barvazon
ציטוט:
צפה בהודעה
יש שמועה שצריך לצאת הארד דיסק ל wii
אבל אומרים שיש להם בעיות עם זה כי הוא יהיה חיצוני והם מפחדים שישתמשו בו לפירטיות.

"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
רונן, לא עברי לידר.

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

#11   פורסם: 27.06, 15:44

אני לא יודע כמה בעיות פירטיות יכולות להיות. בתיאוריה לכל Wii יש מספר סידורי, ויכול להיות שהם יכולים לעשות איזה קוד בלתי ניתן לפיצוח. או להשתמש בכרטיסי SD.

האווטר המגניב של HealingAura

מצליחן

#12   פורסם: 27.06, 15:45

רגע, זה להוריד משחקי דמו של משחקים או להוריד משחקים מלאים?
למשחקים מלאים אין מקום ב512 מגה... אני לא בטוח שגם לדמואים של משחקים יש מקום, אז די בטוח שהם יצטרכו להוסיף HD חיצוני.
יהיה נחמד לראות דמואים של משחקים כדי שנוכל לבדוק אם אנחנו אוהבים את זה לפני שמזמינים מחו"ל

האווטר המגניב של Poke

מודל לחיקוי

#13   פורסם: 27.06, 15:49

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא יודע כמה בעיות פירטיות יכולות להיות. בתיאוריה לכל Wii יש מספר סידורי, ויכול להיות שהם יכולים לעשות איזה קוד בלתי ניתן לפיצוח. או להשתמש בכרטיסי SD.
כבר היום כרטיסי SD נשארו דיי בלתי-פריצים עם אותה שיטה, אבל מה שמניחים שיעשו עם דיסק קשיח זה פשוט לשים תמונת ISO של הדיסק על הכונן, ואז כנראה עם אמולצית מערכת תחת לינוקס, להריץ אותו כמו דיסק רגיל. אין הרבה איך להתמודד נגד דבר כזה, אבל הרי זה כבר קיים עם דיסקים רגילים היום עם צ'יפ.

מצליחן

#14   פורסם: 27.06, 15:51

כל דבר שאפשר לנעול אפשר גם לפתוח..., השאלה כמה מאמץ זה דורש והאם זה שווה וזול

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#15   פורסם: 27.06, 16:24

HealingAura
ציטוט:
צפה בהודעה
רגע, זה להוריד משחקי דמו של משחקים או להוריד משחקים מלאים?
למשחקים מלאים אין מקום ב512 מגה... אני לא בטוח שגם לדמואים של משחקים יש מקום, אז די בטוח שהם יצטרכו להוסיף HD חיצוני.
יהיה נחמד לראות דמואים של משחקים כדי שנוכל לבדוק אם אנחנו אוהבים את זה לפני שמזמינים מחו"ל
זה בשביל להוריד משחקים קטנים וחביבים. בדומה לGeomatry wars, PacMan CE ב360 או Super Stardust HD בPS3. אני מניח שהמשחקים בWII יהיו יותר פשוטים ויותר קטנים. רק GW שוקל בגירסת המחשב שלו 60 MB. אני מניח שקצת פחות בגירסאת ה360.

הממ...

paystry. Have a cookie!

1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames