22 דקות של HEAVENLY SWORD - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: 22 דקות של HEAVENLY SWORD
1
מחבר הודעה

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 08.07, 21:46

ברירת מחדל 22 דקות של HEAVENLY SWORD

בדיוק כשהתלוננתם שלא הראו מספיק...
עדיין לא רואים הרבה מדי, אבל יש פה המון גיימפליי.
http://www.gametrailers.com/player/u...ylist=featured

אני מוכרח לציין שיש פה את אנימציית הפנים הטובה ביותר שראיתי, הראה לי.
הפקה ממש גדולה.
אני מקווה שלא יאכזב, בינתיים עושה רושם של משחק של 9.0, עם פוטנציאל ל9.5 וסיכוי לאכזב לכיוון ה-8.0... אבל הסרט הזה הסיר כמה דאגות שהיו לי.
נראה חוויה סינמטית וזורמת שחסרה מאוד בפס3.
אהבתי במיוחד את הקטעים שאתה שולט בפגזים/חצים.

בקיצור - תראו הכל, כי יש הרבה. והשניות הממש אחרונות מראות עוד כמה קטעים שלא ראינו, אז אל תכבו עד שזה עובר לסרט הבא.

חששות:
הגיימפליי יכול להיות חיקוי "זול" של GOW, בלי הרבה גיוון.

בכלל, זה חיקוי של GOW... אבל אם הוא יהיה ממש טוב - למי אכפת?!

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#2   פורסם: 08.07, 22:27

איך זה בדיוק חיקוי זול של GOW? הוא נראה פי אלף יותר טוב, האנימציה שם היא היפה ביותר שראיתי, והגיימפליי נראה מדהים בצורה מטורפת.

אתה יודע GOW לא המציא את הז'אנר, אז איך הוא חיקוי שלו?

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 08.07, 22:55

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
איך זה בדיוק חיקוי זול של GOW? הוא נראה פי אלף יותר טוב, האנימציה שם היא היפה ביותר שראיתי, והגיימפליי נראה מדהים בצורה מטורפת.

אתה יודע GOW לא המציא את הז'אנר, אז איך הוא חיקוי שלו?
איך הוא חיקוי שלו... בא נראה:
-הסגנון האמנותי לא רחוק מזה של GOW
-החרבות שלה פאקינג 2 חרבות (באחד המצבים) עם שרשראות מחוברות (!!!)
-מערכת הקרב ולחיצה מתוזמנת
-ואפילו העלילה - שמתחילה ב"מוות" של הגיבור/ה בדיוק כמו ב GOW1...

כן... קצת חיקוי הייתי אומר.
אבל חיקוי זה לאו דווקא משהו רע... אם הוא נעשה בצורה טובה ומוסיף מספיק אלמנטים משל עצמו.

הבעייה היא שפה, לפחות ממה שראינו - הגיימפליי מעט חוזר על עצמו ואין קסמים שיוסיפו עוד גיוון. במקום זה יש 3 מצבי קרב.
אני מקווה מאוד שהחששות שלי לא ייתממשו, כי אז יש פה משחק איכותי מ-א-ו-ד, אפילו אולי AAA.
למזלנו, לא נשאר עוד הרבה זמן עד שנדע.

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#4   פורסם: 08.07, 22:57

אני חוזר בי במה שאמרתי על הצוות. משחק נראה מעולה.
אכן חיקוי של GOW בצורה די בוטא (אפילו הסיפור מתחיל אותו דבר, מראים את הסוף שבו הגיבור מת ואז חוזרים להתחלה) אבל כל כך הרבה משחקים מחקים כל כך הרבה משחקים אז מה זה משנה.
הבאסה היחידה היא שמיקרוסופט הטפשים וויתרו על המשחק

חזרה לראש העמוד

Chaotic האווטר המזניב של

מודל לחיקוי

#5   פורסם: 09.07, 01:00

הסרטון הזה בהחלט היה מלא תוכן. הוא לימד אותי לא מעט על המשחק.
הדבר ששמתי לב אליו יותר מהכל זה שמבחינת ערכי ההפקה, אין למשחק הזה הרבה מתחרים. עושים בו שימוש בטכנולוגיה הכי מתקדמת בנמצא ועושים בה שימוש נהדר, לפי מה שראיתי. בשבילי, סיפור זה אחד הדברים הכי חשובים במשחק והדרך שבה מועבר הסיפור במשחק הזה נראית לי נהדר. הם מצאו דרך נהדרת לחבר את השחקן לדמויות - לעשות את הדמויות יותר אנושיות. אין דרך טובה יותר לעשות דמויות אנושיות יותר, מאשר להשתמש באנשים בשביל לגלם אותן. האנימציות בסרטונים נעשו בצורה כל כך טובה ואותנטית שהעיניים המתות קצת נראו לא במקום. זה באמת נעשה בצורה נהדרת וזה כבר אלמנט חשוב שמוצא חן בעיני במשחק.

רוב החששות בנוגע למשחקיות נמוגו, מבחינתי. אני לא חושב שתיהיה בעיה מבחינת מיחזור של המשחקיות פשוט בגלל שראיתי בסרטון הזה מלא גיוון. יש שתי דמויות שמשוחקות בצורה שונה לחלוטין. יש כמה צורות לגשת לכל קרב. ככל הנראה, יש מגוון אדיר של אויבים. המשחקיות נראית לי נהדר. לדעתי, לא תיהיה בעיה של התמחזרות תוך כדי המשחק, אבל בשביל לדעת בביטחון צריך לחכות לראות בביקורות איך המשחק הזה באמת מרגיש לכל אורכו.

עוד דבר שנורא אהבתי בסרטון זה האיזכור של לארה. אני חושב שהצגת הדמות החדשה הזו לצד הדמות של לארה הדגימה בצורה נהדרת כמה שהתעשייה התקדמה. לארה היא דמות שנחשבה בעבר לעמוקה מאוד בעולם המשחקים. היום, היא לא מתקרבת לעומק שאנשים מצפים לו ממשחק. בסופו של דבר, לארה היא דמות שכל מה שיש לה בראש זה "הו, דברים נוצצים ודברים להרוג בדרך". הדמות החדשה הזאת (שאת שמה שכחתי, לצערי), פשוט הרבה יותר עמוקה ממנה. לחשוב שלא רק הדמות הראשית היא בעלת רקע ועומק מרשימים למדי, בהחלט עוזר לי להתלהב מהמשחק הזה עוד קצת.
לפי דעתי, סוני לא הציגו אותו כמוכר קונסולות בלי סיבה. הוא נראה נהדר כרגע.

משהו רע שראיתי במשחק? בחלקים מסוימים אפקט הHDR היה פשוט מוגזם. כבר לא היה אפשרי לראות מה הולך. אולי זה בגלל איכות הסרטון, אבל אני מניח שאם אכן יש בעיה, היא תתוקן בשלב הליטוש היותר מאוחר בהפקה.

הדבר שהרשים אותי יותר מכל דבר זה שעוד לפני שאמרו את זה, ידעתי שהשחקן ההוא (ששיחק גם את גולום בשר הטבעות, אם אני לא טועה) הוא השחקן שמשחק את המלך. פשוט רואים שזה הוא ולפי דעתי, מדובר בהישג מרשים במשחק מחשב. הסרטון הזה גורם לי לחשוב בקצת יותר אופטימיות על תקופת החגים הקרובה של סוני.

הממ...
I Don't need to "Get a life." I'm a gamer. I got lots of lives!

Current Geometry Wars high score: 332,375

Not Just Another Dead Fish

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#6   פורסם: 09.07, 01:40

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
משהו רע שראיתי במשחק? בחלקים מסוימים אפקט הHDR היה פשוט מוגזם. כבר לא היה אפשרי לראות מה הולך. אולי זה בגלל איכות הסרטון, אבל אני מניח שאם אכן יש בעיה, היא תתוקן בשלב הליטוש היותר מאוחר בהפקה.
זה בגלל שזה מצולם ממסך טלביזיה בחלק מהקטעים, HDR עובר נורא בצורה כזאת.
אני בטוח שזה נראה טוב בHD בDIRCT FEED.
עדין אני מבואס שמיקרוסופט וויתרו עליו, כלומר לסוני כבר יש את GOW, הוא יכל להיות קאונטר לא רע. אולי לא ברמה של GOW אבל קאונטר לא רע בכלל.

חזרה לראש העמוד

Chaotic האווטר המזניב של

מודל לחיקוי

#7   פורסם: 09.07, 02:17

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
זה בגלל שזה מצולם ממסך טלביזיה בחלק מהקטעים, HDR עובר נורא בצורה כזאת.
אני בטוח שזה נראה טוב בHD בDIRCT FEED.
עדין אני מבואס שמיקרוסופט וויתרו עליו, כלומר לסוני כבר יש את GOW, הוא יכל להיות קאונטר לא רע. אולי לא ברמה של GOW אבל קאונטר לא רע בכלל.
אני בספק אם לא יצא ל360 איזה משחק דומה בקרוב. מיתולוגיה זה דבר מאוד פופולארי לאחרונה ומשחקי מכות זה דבר נהדר.
לא יהיו הרבה משחקים עם ערכי הפקה דומים, כי זה פשוט מטורף, אבל לעשות משחק מצוין אפשר גם בלי השקעת הכסף העצומה, למרות שהיא ללא ספק עוזרת ליצור אווירה אפית ושואבת הרבה יותר פנימה.

הממ...

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#8   פורסם: 09.07, 02:21

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
אני בספק אם לא יצא ל360 איזה משחק דומה בקרוב. מיתולוגיה זה דבר מאוד פופולארי לאחרונה ומשחקי מכות זה דבר נהדר.
לא יהיו הרבה משחקים עם ערכי הפקה דומים, כי זה פשוט מטורף, אבל לעשות משחק מצוין אפשר גם בלי השקעת הכסף העצומה, למרות שהיא ללא ספק עוזרת ליצור אווירה אפית ושואבת הרבה יותר פנימה.
IGN אומרים ש-TOO HUMAN הוא מטורף מבחינת ערכי הפקה/עלילה אבל הם לא חושפים ממנו כלום בנתיים.
אבל דברתי ככה על HS בגלל שהם הציעו את המשחק למיקורוספט קודם אבל הם דחו אותם. באמת חבל

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#9   פורסם: 09.07, 02:57

היה באתר גם סרטון של HAZE. היה בו קטע ממש משעשע.
כשהמפתחים שחקו עם שלט של ה360 הם טשטשו את השלט כדי שלא יראו שמשחקים אותו גם עם שלט של 360

חזרה לראש העמוד

Hardcore האווטר המזניב של

מנהל קהילת PS

#10   פורסם: 09.07, 03:03

גם לא כתוב באתר של Haze אקס בוקס, רק PS3. ואותו דבר בסרטון. אולי סוני פתחו במושג חדש, פרסום אקסלוסיבי?

דניאל,
מנהל קהילת Sony Playstation
hardcore@vgames.co.il
PS3 ID: TheDKA

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#11   פורסם: 09.07, 11:50

Hardcore
ציטוט:
צפה בהודעה
גם לא כתוב באתר של Haze אקס בוקס, רק PS3. ואותו דבר בסרטון. אולי סוני פתחו במושג חדש, פרסום אקסלוסיבי?
גם הורידו מהטריילר של MGS4 את הסמל של הPS3. מה קרה, פתאום דברים כאלה זה כן משמעותי?
הוא פשוט יוצא ל360 ולPC ב-2008. ב-BONUS ROUND אמרו השערה דווקא די חכמה שפרי ראדיקל מפחדים שהמשחק ילך לאיבוד על ה-360 באותה תקופה בין HALO 3 ל-MASS EFFECT ל-GTAIV והם רוצים מכירות ועל הPS3 יש יחסית וואקום בסגנון (לפחות ביחס ל360 שהוא רווי משחקי FPS).
אתה יודע, זה ששחקו איתו לפני איזה שבוע בשלט של ה360 רק מחזק את העובדה שיש עדין גרסת 360.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת PS

#12   פורסם: 09.07, 12:11

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה

גם הורידו מהטריילר של MGS4 את הסמל של הPS3. מה קרה, פתאום דברים כאלה זה כן משמעותי?
הוא פשוט יוצא ל360 ולPC ב-2008. ב-BONUS ROUND אמרו השערה דווקא די חכמה שפרי ראדיקל מפחדים שהמשחק ילך לאיבוד על ה-360 באותה תקופה בין HALO 3 ל-MASS EFFECT ל-GTAIV והם רוצים מכירות ועל הPS3 יש יחסית וואקום בסגנון (לפחות ביחס ל360 שהוא רווי משחקי FPS).
אתה יודע, זה ששחקו איתו לפני איזה שבוע בשלט של ה360 רק מחזק את העובדה שיש עדין גרסת 360.
לא אמרתי שהוא יהיה אקסקלוסיבי לPS3, אמרתי שבינתיים הפרסום מתייחס רק לPS3 (פרסום אקסקלוסיבי).

דניאל,
hardcore@vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#13   פורסם: 09.07, 12:51

Hardcore
ציטוט:
צפה בהודעה
לא אמרתי שהוא יהיה אקסקלוסיבי לPS3, אמרתי שבינתיים הפרסום מתייחס רק לPS3 (פרסום אקסקלוסיבי).
כן, זאת הכוונה שלי הייתה. סתם שעשע אותי שהם צנזרו את השלט של ה360. זה נראה כמו משהו מראליטי בMTV שמטשטשים למשהו את הסמל על החולצה את הפחית משקה

חזרה לראש העמוד

ADi

ADi האווטר המזניב של

מודל לחיקוי

#14   פורסם: 09.07, 09:53

אין ספק ששופכים כאן הרבה כסף. אני אוהב את העיצוב האומנותי והכיוון הכללי, והסרטונים בין לבין וכד'. ולדעתי זה יגרום לאנשים לשקול מחדש מה לקנות.

זה מזכיר לי מאוד את BloodRayne מבחינת האנימציות של הגיבורה, שגם ההיא הייתה אלסטית ומחסלת בצורה מעניינת. וזה נראה לי משחקיות דומה, קצת שטוחה, אבל עם המון הרג.

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#15   פורסם: 09.07, 11:50

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
זה מזכיר לי מאוד את BloodRayne מבחינת האנימציות של הגיבורה, שגם ההיא הייתה אלסטית ומחסלת בצורה מעניינת. וזה נראה לי משחקיות דומה, קצת שטוחה, אבל עם המון הרג.
אלוהים, אני מקווה שזה לא יצא דומה לBLOODRAYNE...

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#16   פורסם: 09.07, 21:06

אמנם לא ראיתי את הסרטון, אבל קראתי את התגובות שלכם.

רק רציתי לציין את העניין שהעלו פה לגבי המוות של הגיבור בתחילת המשחק ולאחר מכן חוזרים להתחלה. זה דבר כל כך נפוץ היום, גם בסדרות טלויזיה... כמעט כל פרק שני שיוצא של סדרה מתחיל מהסוף ואז חוזר להתחלה... אז מהבחינה הזאת באמת ש- GOW לא יכול לקחת קרדיט...

אבל כן, גם אני מעריץ של GOW וזה יהיה די מעצבן אם זה יצא משחק שדומה לו יחסית... גם Ninja Gaiden מאוד דומה במשחקיות שלו ל- GOW (לפחות ממה שראיתי בדמו) וזה חרא שהרבה מהמשחקים שהכי נחשבים ל- PS מאוד דומים אחד לשני...

חזרה לראש העמוד

Chaotic האווטר המזניב של

מודל לחיקוי

#17   פורסם: 09.07, 21:08

Mati_
ציטוט:
צפה בהודעה
אמנם לא ראיתי את הסרטון, אבל קראתי את התגובות שלכם.

רק רציתי לציין את העניין שהעלו פה לגבי המוות של הגיבור בתחילת המשחק ולאחר מכן חוזרים להתחלה. זה דבר כל כך נפוץ היום, גם בסדרות טלויזיה... כמעט כל פרק שני שיוצא של סדרה מתחיל מהסוף ואז חוזר להתחלה... אז מהבחינה הזאת באמת ש- GOW לא יכול לקחת קרדיט...

אבל כן, גם אני מעריץ של GOW וזה יהיה די מעצבן אם זה יצא משחק שדומה לו יחסית... גם Ninja Gaiden מאוד דומה במשחקיות שלו ל- GOW (לפחות ממה שראיתי בדמו) וזה חרא שהרבה מהמשחקים שהכי נחשבים ל- PS מאוד דומים אחד לשני...
נינג'ה גיידן שונה מאוד מGOW. בGOW אתה הולך ומרסק לכולם את הצורה בקלות יחסית. אפשר, אם רוצים, להשתמש בקומבו אחד בכל המשחק ולהסתדר עם זה. נינג'ה גיידן תלוי הרבה יותר על עשיית הפעולה הנכונה ברגע הנכון ודיוק מזוכיסטי. הם לא דומים במשחקיות.

הממ...

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#18   פורסם: 09.07, 23:25

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
נינג'ה גיידן שונה מאוד מGOW. בGOW אתה הולך ומרסק לכולם את הצורה בקלות יחסית. אפשר, אם רוצים, להשתמש בקומבו אחד בכל המשחק ולהסתדר עם זה. נינג'ה גיידן תלוי הרבה יותר על עשיית הפעולה הנכונה ברגע הנכון ודיוק מזוכיסטי. הם לא דומים במשחקיות.
אתה זכאי לדעה שלך כמובן אבל לי זה מרגיש כאילו Ninja Gaiden זה ממש כמו לשחק GOW רק ברמה יותר קשה (גם התיאור שלך בפועל פשוט אומר שנינג'ה גיידן יותר קשה...).

בכל מקרה... אני רק מקווה שיתחילו לנסות לחדש ולא סתם למחזר כל הזמן

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#19   פורסם: 09.07, 21:12

תראה, יש המון המון דמיון בין HS ל-.GOW
- שניהם בעת עתיקה
- שניהם אותו סגנון משחק בדיוק
- לשניהם יש את אותה מערכת מצלמה
- בשניהם יש גיבור עם חרבות שמשולבות בשלשלאות
- בשניהם יש קטעים סינמטים שצריך ללחוץ בהם על כפתורים בתזמון
- בשניהם מראים איך הגיבור מת בהתחלה ואז העלילה חוזרת אחורה ומראה את המעללים שהביאו אותו/אותה לשם

לא סתם קוראים למשחק goddess of war
ובקשר לנינג'ה גאיידן. הוא יצא שנה שלמה לפני GOW הראשון כך שאי אפשר לקחת לו את הקרדיט.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת PS

#20   פורסם: 09.07, 21:34

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
תראה, יש המון המון דמיון בין HS ל-.GOW

- שניהם בעת עתיקה
- שניהם אותו סגנון משחק בדיוק
- לשניהם יש את אותה מערכת מצלמה
- בשניהם יש גיבור עם חרבות שמשולבות בשלשלאות
- בשניהם יש קטעים סינמטים שצריך ללחוץ בהם על כפתורים בתזמון
- בשניהם מראים איך הגיבור מת בהתחלה ואז העלילה חוזרת אחורה ומראה את המעללים שהביאו אותו/אותה לשם

לא סתם קוראים למשחק goddess of war
ובקשר לנינג'ה גאיידן. הוא יצא שנה שלמה לפני GOW הראשון כך שאי אפשר לקחת לו את הקרדיט.
ויש גם שוני
הגרפיקה של GOW נראית כמו סרט משנות השבעים ביחס לגרפיקה העילאית של HS
בHS אפשר לשחק שתי דמויות (ואולי יותר?)
בHS אפשר לירות בתותח
בHS יש פי 1000 אויבים (לפחות ניתן לראות על המסך פי 1000)
בHS השתמשו בשחקנים אמיתיים לשם סרטי המעבר בזמן.
אכן נשמע כמו שינויים קוסמטיים אך מדובר בהרבה יותר

דניאל,
hardcore@vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#21   פורסם: 09.07, 21:39

Hardcore
ציטוט:
צפה בהודעה
ויש גם שוני
Hardcore
ציטוט:
צפה בהודעה
הגרפיקה של GOW נראית כמו סרט משנות השבעים ביחס לגרפיקה העילאית של HS
בHS אפשר לשחק שתי דמויות (ואולי יותר?)
בHS אפשר לירות בתותח
בHS יש פי 1000 אויבים (לפחות ניתן לראות על המסך פי 1000)
בHS השתמשו בשחקנים אמיתיים לשם סרטי המעבר בזמן.
אכן נשמע כמו שינויים קוסמטיים אך מדובר בהרבה יותר
אמרתי שזה אותו משחק?
ברור שיש הבדלים, אני רק מציין שיש בינהם דמיון ענקי.
בו נגיד שHS הרבה יותר דומה לGOW מאשר DMC או נינג'ה גאיידן.
ושוב, לא סתם קוראים לו בפורומים GODDESS OF WAR.

חזרה לראש העמוד

Chaotic האווטר המזניב של

מודל לחיקוי

#22   פורסם: 09.07, 22:09

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
[right]
אמרתי שזה אותו משחק?
ברור שיש הבדלים, אני רק מציין שיש בינהם דמיון ענקי.
בו נגיד שHS הרבה יותר דומה לGOW מאשר DMC או נינג'ה גאיידן.
ושוב, לא סתם קוראים לו בפורומים GODDESS OF WAR.
לא צריך להחזיק בעובדה שהוא דומה למשחק אחר נגדו, לפי דעתי. יש הרבה משחקים שדומים למשחקים אחרים. ככה זה תמיד היה בתעשיה. תראו רק כמה העתקי טטריס יש בעולם.
חוץ מזה, מי מאיתנו היה מתלונן אם היו משיקים משחק ברמה של GOW? אני לא אומר שהמשחק הזה יהיה ברמה של GOW, אבל אם יש כל כך הרבה דברים משותפים ביניהם, יכול להיות שהם יהיו דומים גם באיכות.

הממ...

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#23   פורסם: 09.07, 23:32

GOW, NG, POP... הרבה משחקים שבעצם הופכים את הסגנון הזה של beatem up להרבה יותר מרשים ומגוון.
HS נראה כמו עוד כותר מצויין בכיוון, ובאמת ערכי ההפקה מעולים. הבעיה היחידה שנראת לי היא שכשעוברים מקטעי הקישור למשחק עצמו אז זה כבר לא נראה אותו דבר - וגם אם כן אז כנראה שהאקשן והאפקטים המיותרים (כמו בכל המשחקים האלו, שהחרב משאירה שובל אחריה) כל כך מעמיסים שקשה לשים לב. צריך כנראה לראות את המשחק בעינים בשביל לראות סופית אם הוא נראה גם כל כך מרשים תוך כדי הקרב עצמו. בינתיים אפשר להגיד סחתיין על מה שראינו כאן.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames