Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure - קהילות משחקים - Vgames
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של HealingAura

מנהל פורום נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 10.07, 04:29

ברירת מחדל Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure

Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure

מוציאה לאור: Capcom
מפתחת: Capcom
ז'אנר: הרפתקה
מספר שחקנים: 1
מחיר: $39.95
מדורג E for everyone לפי ESRB
תאריכי יציאה:
ארה"ב: 23 לאוקטובר 2007 (מעודכן)
יפאן: 25 לאוקטובר 2007 (מעודכן)
אירופה: 7 לדצמבר 2007 (מעודכן)
תמונת קופסא:

אתר המשחק: http://www.zackandwiki.com
סיפור:
האגדה מספרת על פיראט בשם Barbaros אשר גנב אוצר עצום והחביא אותו באי מסתורי. למרות שאף אדם אינו יודע על מיקומו המדוייק של האוצר, במהלך השנים סופרו אודותיו סיפורים רבים ופיראטים רבים ניסו את מזלם במציאתו. אחד ממחפשי האוצר, פיראט מתחיל בשם Zack, מצא גולגולת מסתורית מדברת - הגולגולת של Barbaros בכבודו ובעצמו.
Barbaros הבטיח לZack שיגלה לו את המפתח אל האי, אם Zack יעזור לו להסיר את הקללה שמוטלת עליו.
תוכן המשחק:
  • 7 איזורים שונים, כל אחד מכיל מספר שלבים: הריסות הג'ונגל, המקדש הקפוא, ספינת האויר, הטירה ועוד, כולל מעל 20 תתי-שלבים לחקור.
  • בוסים שונים ומגוונים.
  • מעל 30 אויבים שונים ומשונים להיתקל בהם.
  • מעל 100 חפצים שונים לתפעל.
  • מעל 500 חפצים שונים לחפש ולאסוף.
  • מעל 30 שעות משחק.

רקעים:סרטונים:

קישורים:
Buy Zack & Wiki IGN Campaign
Wired: Zack & Wiki producer interview
Kutaku's Please go buy Zack & Wiki
Capcom's Zack and Wiki Reviewer's Guide *חדש*

רשמים:
IGN preview
"Zack & Wiki is a true Wii-only experience in every sense, whether it be style, gameplay, or just the attitude the development team is taking towards what Nintendo's system can do."
1UP
"It's a completely new, unique game on the Wii, where pointing, clicking, and turning the Wii Remote to open doors is intuitive and fun."
Destructoid
"If you are looking for something fun, creative, challenging, and wholly different than anything else out there, I cannot recommend Zack & Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure enough."
GameSpot
"A nice mix of puzzle solving and adventure, Zack & Wiki looks like it's going to be plenty of fun. "
Joystiq
"The puzzles and piratey atmosphere (reminiscent of Monkey Island) make Zack & Wiki incredibly satisfying."
G4TV
"Overall, we were very impressed with Zack and Wiki, and can't wait until it comes out on October 23rd, and if that makes us less-than-hardcore, so be it."
EuroGamer
"Capcom gets double-extra-super bonus points for this one"
cubed3
"Capcom is set to bring a true classic style adventure to Wii in the form of Zack & Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure."
computerandvideogames
"This is shaping up into a premium Wii title and, frankly, we were in love with it the moment we got our hands on it."
GameSpy
"While we've only had the chance to see a few of the levels in Zack & Wiki, we've been impressed by the game's style, sense of humor, and out-of-the-box design fundamentals."
GameTap
"There’s no question that Zack & Wiki is visually one of the most stunning Wii games I’ve seen."
Nintencast
"For those of you who haven’t been following this title, shame on you, because the truth is Zack and Wiki should be having your full attention over the coming months." *חדש*

ביקורות:

IGN

אני רוצה משחק מעניין ומהנה:
When you solve one of the game's booby-trapped levels, you will absolutely feel like you've accomplished a genuine feat
אני מחפש משחק ייחודי לWii:
An original Wii project that really makes the most of the console
אני מעדיף משחקים שפונים לא רק לילדים:
This is a game for adults and not so much kids
אני מעריך גרפיקה ועיצוב אומנותי במשחקים:
The worlds are brought to life with gorgeous graphics complete with fluid character animation, detailed architecture, advanced particle and lighting effects and a host of other visual extras, from reflective objects to foreground heat distortion.
אני מתלבט אם לקנות:
Buy it. Now.
תוצאה סופית: 90 (Outstanding)
פרסים ומדליות:
IGN.COM Editor's Choice Award
ולסיכום:
The end product is one of those welcomed surprises – an unpredictably top-quality undertaking whose winning marriage of sometimes-genius environmental puzzles and beautiful graphics will suck you in.

GameSpot

On top of good control, Zack & Wiki's puzzle designs are fiendishly clever, and in a very deceptive way.
It's just the sort of game Wii owners have been pining for, the sort of game that blends accessibility and challenge into one seamless whole
Though the level designs never grow very big, the methodology for solving each stage's tricky puzzles is rarely in plain sight, and a good bit of experimentation and problem-solving skill is required, especially in the game's devilish later levels.
Zack & Wiki might just be one of the nicest-looking games on the Wii
אני מתלבט אם לקנות:
If you own a Wii, Zack & Wiki belongs in your collection.
תוצאה סופית: 85 (Great)
פרסים ומדליות:
Family Friendly Fun (ידידותי לילדים ופונה גם למבוגרים)
Just Right (רמת קושי לא קשה מידי ולא קלה מידי)
Outstanding Visual Design (עיצוב אומנותי מדהים)
Sharp Control (שליטה מעולה)
Sucks You In (משחק ממכר ששואב אותך לתוכו)
ולסיכום:
All told, Zack & Wiki is a winner.

1UP

It's a huge world of wonderful puzzles to solve, with creative approaches to even the most mundane solutions
Hopefully ushering in a second generation of similarly focused and truly innovative games, it plays to all of the system's strengths and cleverly disguises its limitations: inseparable, tailor-made use of motion control, 24 levels of profoundly satisfying puzzles to solve, and a perfect setup for cooperative family play.
This is most certainly not just a kids' game, and it'll be far too hard for most children to play alone.
For what they are (the graphics), they look great, with bright colors, a slightly cel-shaded look, and expressive animations reminiscent of The Legend of Zelda: The Wind Waker (that's a good thing).
אני מתלבט אם לקנות:
it's worth looking into for every Wii owner, and if it isn't the best game for the system, it's at least the most "must-play" Wii experience next to Wii Sports
תוצאה סופית: 90 (Excellent)
פרסים ומדליות: אין
ולסיכום:
Thankfully, Zack & Wiki is far more than the sum of its pieces, and it absolutely succeeds despite any minor problems.

GameTrailers.com Review
ציון: 84

GamePro

Zack & Wiki came along and breathed new life into the sails of my Wii.
Thankfully, the inventive controls keep things feeling fresh and enjoyable.
What seems like the perfect game for kids is actually a challenging game for adults
The cute graphics and cartoonish soundtrack also lend to the game's charm.
אני מתלבט אם לקנות:
I'm already looking forward to a squeal.
תוצאה סופית: 85 (100 בשליטה, 90 בגרפיקה, 90 בסאונד)
ולסיכום:
Zack & Wiki is a terrific game that will stick with you for a long time

Destructoid

It's the best game available on the system today, and one of the best and most innovative adventure games ever made.
Through a combination of normal puzzles -- though admittedly, "normal" is a bit of a misnomer in a game where you use your flying, magical monkey friend to transform deadly enemies into useful items -- and incredibly rewarding motion control scenarios, Zack and Wiki feels like something totally familiar, yet incredibly new and original
Zack and Wiki is challenging, no matter what age you are
Graphically, Zack and Wiki looks great
אני מתלבט אם לקנות:
PURCHASE ZACK AND WIKI AS SOON AS HUMANLY POSSIBLE
Buy It! Or Die!
תוצאה סופית: 90
ולסיכום:
ZACK AND WIKI: QUEST FOR BARBAROS' TREASURE IS THE BEST GAME AVAILABLE ON THE WII RIGHT NOW.

The Bell Tree

let it be known that Zack & Wiki features an array of unforgettable and lovable characters
Undebatably, this is the first third party effort that just nails Wii controller functionality
The rest of the game is fiendishly difficult, and the headscratchers are plentiful
one of the first third party games to truly differentiate themselves from the last generation, graphically
אני מתלבט אם לקנות:
If there's one third party game you should get this holiday season, it's this one
תוצאה סופית: 96
ולסיכום:
Truly, one of the most groundbreaking and original games in years... you'll enjoy it more than you may think.

נערך לאחרונה על ידי HealingAura, 22.11 בשעה 20:04.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Barvazon

מצליחן

#2   פורסם: 10.07, 08:20

אני לא מבין את הקטע הזה, למה הם לא מוציאים את כל הגירסאות לכל האיזורים באותו זמן ???

אם תלחצו על הקישור תוכלו להרשם לנינטנדו, וגם אני אקבל כוכבים.
http://www.nintendo-europe.com/NOE/e...p?m=l&a=Barvaz

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#3   פורסם: 10.07, 08:22

לא יודע לי השליטה נראית מסובכת, כאילו למה בלי הנונצ'אק?

"החיים הם כמו אופניים בעליה, אם אתה לא עושה כלום אתה מדרדר"
אמרה שהיא דרך חיים(לא שלי,של מישהו)

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום נינטנדו

#4   פורסם: 10.07, 11:01

מורגן: מאותה סיבה שאתה לא משתמש במקשי הכיוונים במקלדת כשאשר אתה משחק RPG, אלא משתמש בעכבר להוביל את הדמות לאן שאתה רוצה.

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#5   פורסם: 10.07, 11:43

גם אני מאוד מתלהב מהמשחק הזה ומהסגנון אומנות (ציור), וזה שהמחיר שלו הוא 40$ משאיר אותי ללא ספק, אני קונה אותו.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#6   פורסם: 10.07, 11:46

עם כל החיישנים עדיין הwiimote לא דומה לעכבר,תחשוב שכל המשחק תשחק עם היד מורמת באוויר(אני כבר מרגיש את הכאב)

"החיים הם כמו אופניים בעליה, אם אתה לא עושה כלום אתה מדרדר"
אמרה שהיא דרך חיים(לא שלי,של מישהו)

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום נינטנדו

#7   פורסם: 10.07, 11:58

F.P: לפי דעתי זה פשוט כל כך מתאים לWii לקבל משחקים עם גרפיקת אנימציה - ככה זה גם נראה מצוין, היפאנים שמחים, ויש משחק שכל המשפחה יכולה לשחק . מתי אמרו שהמחיר שלו יהיה 40$? וואי אני מקווה שאם הוא יגיע בגרסאת PAL אז גם לנו תהיה הנחה.

מורגן: הwiimote לא דומה לעכבר כאשר אתה משחק בו Wii Sports כי אתה מתעסק ב gestures. אבל כאשר אתה מקליד משהו או לוחץ על כפתורים אז הוא כן דומה, ולי אישית הרבה יותר נוח לשים את היד על איזה משענת (גם כשאני משחק במחשב) של הכיסא/כורסא כשאני משתמש ככה בwiimote.

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#8   פורסם: 10.07, 12:03

HealingAura
ציטוט:
צפה בהודעה
F.P: לפי דעתי זה פשוט כל כך מתאים לWii לקבל משחקים עם גרפיקת אנימציה - ככה זה גם נראה מצוין, היפאנים שמחים, ויש משחק שכל המשפחה יכולה לשחק . מתי אמרו שהמחיר שלו יהיה 40$? וואי אני מקווה שאם הוא יגיע בגרסאת PAL אז גם לנו תהיה הנחה.

מורגן: הwiimote לא דומה לעכבר כאשר אתה משחק בו Wii Sports כי אתה מתעסק ב gestures. אבל כאשר אתה מקליד משהו או לוחץ על כפתורים אז הוא כן דומה, ולי אישית הרבה יותר נוח לשים את היד על איזה משענת (גם כשאני משחק במחשב) של הכיסא/כורסא כשאני משתמש ככה בwiimote.
אני כבר אמרתי פעמים רבות את דעותי לגבי סגנון הגרפיקה המומלץ לווי. ואני מסכים איתך שהסגנון העיקרי של משחקי הווי צריך להיות מצויר. אין מה לעשות, זה נראה טוב גם על חומרה חלשה, וזה גם נותן צבעוניות רבה למשחקים, אך בו בזמן לא מבטל את האופציה להיות חשוך ואפל.

חבל רק שחוץ מקפקום אף מפתחת לא עושה את זה.

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום נינטנדו

#9   פורסם: 10.07, 12:13

דרך אגב, מה דעתכם על הסרטונים? אני אהבתי בעיקר את הראשון (גם המוזיקת רקע נחמדה )

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#10   פורסם: 11.07, 03:39

אני מצפה לו מאוד!

כולם לעמוד, לנדב יש כמה מילים לומר לקהילה, ולאנושות כולה:

"אני חוזר בי ממה שאמרתי, RE:UC נראה כמו משחק לא רע בכלל".

זהו זה, הוא שחרר את זה. אפשר לשבת.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Yoni_Uzan

משתמש רציני

#11   פורסם: 11.07, 03:51

המשחק הזה נראה אדיר. זה הפרוייקט היחידי מצד שלישי שאני מצפה לו. הסגנון מגניב, ו-IGN מצליחים להלהיב אותי עם הרשמים שלהם. אחת הסיבות בגללן אני מוכר את ה-360 וקונה Wii.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#12   פורסם: 12.07, 13:10

זה אולי אחד המשחקים הבודדים על הWII שעשו לי את זה כשקראתי עליהם. אבל אני עדיין לא מבין למה החליפו לו את השם לדבר הנורא הזה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Barvazon

מצליחן

#13   פורסם: 12.07, 13:48

כן זה ניראה משחק מגניב בטירוף, יש תאריך יציאה ?

אם תלחצו על הקישור תוכלו להרשם לנינטנדו, וגם אני אקבל כוכבים.
http://www.nintendo-europe.com/NOE/e...p?m=l&a=Barvaz

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#14   פורסם: 12.07, 20:45

עוד משחק חובה לווי, ואפילו לא של נינטנדו. בתקווה שבשנה הבאה, נראה הרבה כאלה.

כולם לעמוד, לנדב יש כמה מילים לומר לקהילה, ולאנושות כולה:

"אני חוזר בי ממה שאמרתי, RE:UC נראה כמו משחק לא רע בכלל".

זהו זה, הוא שחרר את זה. אפשר לשבת.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

#15   פורסם: 13.07, 11:34

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames