|

מצליחן

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
22.07, 14:25
|
|
חברות שמפתחות משחקים רוצות כסף והרבה, לכן לא פלא שהן מפתחות עוד משחקים לWii ול360 משום שהן הכי נמכרות (ה360 בפער ענקי מהPS3, ולעומת זאת הWii הגיעה ל9 מיליון ו מתקרבת ל360 בקצב). מה גם שעלות הייצור לWii נמוכה בהרבה (לכן יש פחות סיכון בהשקעה). בהתחלה חברות המשחקים ראו את הPS2 וחשבו שהPS3 תהיה אותו דבר, לכן פחות השקיעו במשחקים לWii, אבל עכשיו אנחנו שומעים יותר ויותר על חברות שמשנות את המשאבים שלהם כדי ליצור עוד משחקים לWii.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
23.07, 02:23
|
|
|
מ-ע-ו-ל-ה! מילת המפתח היא "מקוריים".
לא שלא הערכנו שזה יקרה (אותו כדור שלג שמתגלגל שדיברתי עליו). ההצלחה של הווי הולכת להימשך.
שנת 2008 תתחיל להראות לנו מה המאמץ שלהן שווה, אני מקווה.
|
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
23.07, 13:40
|
|
אדיר, כמה משחקי מסיבה, קצב וסימולטורי גננות וגידול ירקות מחכים לנו!
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
23.07, 19:57
|
|
|
לא רק גידול ירקות, זה גם גידול צמחים באופן כללי ויהיה גם משחק ל-DS שילמד אותנו על ההסטוריה של המוסיקה הקלאסית...
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
23.07, 20:24
|
|
|
שלי28 |
ציטוט: |
 |
|
|
לא רק גידול ירקות, זה גם גידול צמחים באופן כללי ויהיה גם משחק ל-DS שילמד אותנו על ההסטוריה של המוסיקה הקלאסית... |
|
|
|
|
אני חושב שזה סבבה שיש משחקים כאלה הם בדרך כלל מצחיקים ומעניינים, אבל בנוסף כמובן אני מצפה מאוד גם למשחקים כבדים יותר... .
|

אם תלחצו על הקישור תוכלו להרשם לנינטנדו, וגם אני אקבל כוכבים.
http://www.nintendo-europe.com/NOE/e...p?m=l&a=Barvaz
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
23.07, 21:10
|
|
|
Barvazon |
 |
|
|
אני חושב שזה סבבה שיש משחקים כאלה הם בדרך כלל מצחיקים ומעניינים, אבל בנוסף כמובן אני מצפה מאוד גם למשחקים כבדים יותר... . |
|
|
|
|
אתה יכול להפסיק לצפות 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
23.07, 21:57
|
|
|
Barvazon |
 |
|
|
טוב אם אתה אומר אז טוב אני אפסיק לצפות ואלך לקנות לי 360 |
|
|
|
|
אתה יכול גם לקנות PS3 או PC חזק, אולי אפילו PS2 הרי גרפיקה לא באמת משנה. יש לך די הרבה מבחר האמת.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
23.07, 22:25
|
|
|
HealingAura |
 |
|
|
wtf למה כל דיון בפורום הזה מתדרדר לנושא PS3 ו360?! |
|
|
|
|
|
HealingAura |
 |
|
|
זה לא משנה אם מדברים על זלדה או על משחקים חדשים לWii או על מריו או מטרויד - כל דיון שנפתח מסתיים בדיון על דברים שלא קשורים לחלוטין לפורום הזה. זה הרבה יותר מעצבן מזה שאנשים פותחים דיון חדש על כל שאלה קטנה שהם רוצים לשאול שכן קשור לנושא הפורום. |
|
|
|
|
הבן אדם שהעלה את נושא ה360 והPS3 בת'רד הוא מנהל פורום נינטנדו, לך אליו בטענות.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
23.07, 22:42
|
|
|
HealingAura |
 |
|
|
כן אבל זה היה חלק מהציניות שהיתה די בולטת. |
|
|
|
|
|
HealingAura |
 |
|
|
אני גם לא מתלונן ספציפית על מה שנכתב, זה פשוט משגע שכל דיון (ואל תגיד לי שאני היחידי ששם לב לזה) הופך להשוואה בין הקונסולות האחרות גם אם נושא הדיון לא קשור לחלוטין. |
|
|
|
|
מודה שההודעה שלי לא הייתה חיובית במיוחד אבל באמת שלא העלתי או ציינתי קונסולות אחרות.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
24.07, 00:06
|
|
נדב, מי זה ציין את ה-360 וה-PS3? בדקתי, ולא מצאתי.
נכון, החברות יביאו לנו כמה משחקי קאזואל (אם יהיו איכותיים ומקוריים, ברוך הבא!), אבל למה אתה מתעלם מהאפשרות, שלא פחות סבירה, שהן יביאו לנו גם משחקי הארדקור? זאק אנד וויקי, נו-מור-הירוז, סול קליבר, ועוד. אתה תמיד נוטה להגזים, אבל למה זה טוב, ומה זה מוכיח? כי זה פופולארי ללעוג לווי? אבל מה עם העובדות?
שלי, באמת מתוכנן משחק ל-DS שמתאר את ההיסטוריה של המוזיקה הקלאסית? אם יהיה טוב, יש מצב שאקנה, ולו רק בגלל הערך (וגם בגלל העובדה שאני נהנה ממוזיקה קלאסית  )
רונן.
|
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
24.07, 01:57
|
|
|
רונן |
 |
|
|
נדב, מי זה ציין את ה-360 וה-PS3? בדקתי, ולא מצאתי.
נכון, החברות יביאו לנו כמה משחקי קאזואל (אם יהיו איכותיים ומקוריים, ברוך הבא!), אבל למה אתה מתעלם מהאפשרות, שלא פחות סבירה, שהן יביאו לנו גם משחקי הארדקור? זאק אנד וויקי, נו-מור-הירוז, סול קליבר, ועוד. אתה תמיד נוטה להגזים, אבל למה זה טוב, ומה זה מוכיח? כי זה פופולארי ללעוג לווי? אבל מה עם העובדות?  |
|
|
|
|
ברווזון אמר.
ואני לא מתעלם, פשוט לא סול קליבר או RE:UC או נו מור הירוס וכדומה מעניינים אף אחד. את כולם מעניין זלדה/מריו/מטרויד/SSB וזה בדיוק מה שיהיה על הWII.
אבל באמת חבל להכנס לויכוח הזה שוב...
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|