אני נמצא בסופר מריו ברוס 3, ואני כבר בעולם האחרון. נכון שבמהלך המשחק בכל עולם מופיע משחק זיכרון כזה שצריך לפתור במהלך כל המשחק ? אז תהיתי מה מקבלים אם מצליחים לפתור אותו, מכיוןן שאני כנראה לא אצליח לעשות זאת..
אני נמצא בסופר מריו ברוס 3, ואני כבר בעולם האחרון. נכון שבמהלך המשחק בכל עולם מופיע משחק זיכרון כזה שצריך לפתור במהלך כל המשחק ? אז תהיתי מה מקבלים אם מצליחים לפתור אותו, מכיוןן שאני כנראה לא אצליח לעשות זאת..
אתה מקבל את כל החפצים שאתה מצליח למצוא, ואם אתה מצליח את כולם אז אתה מקבל עוד 10 פסילות אני חושב.
---------
דניאל מאיר
אם אתם קונים ב-Play-Asia, תעשו את זה דרך הלינק הזה.
שאלה על Bully:
אני רוצה לפגוש את ההומלס שחי בבית ספר (שמלמד מכות חדשות בתמורה לטרנזיסטורים) אבל כל הזמן המקום סגור, הוא עבר דירה או שצריך לבוא בשעה מיוחדת?
עזרה בגלאקסי. אני עם 49 כוכבים ובדיוק הלכתי לאיש הדואר וקיבלתי את המכתב השני מלואיג'י. מישהו יודע באיזו גלקסיה הוא נמצא ?(זה המכתב השני שאני מקבל ממנו, אז הוא עם תמונה אחרת).
עזרה בגלאקסי. אני עם 49 כוכבים ובדיוק הלכתי לאיש הדואר וקיבלתי את המכתב השני מלואיג'י. מישהו יודע באיזו גלקסיה הוא נמצא ?(זה המכתב השני שאני מקבל ממנו, אז הוא עם תמונה אחרת).
בתמונה לואיג'י כלוא בתוך כלא זכוכית עגול?אם כן אז לך למזרקה ותעוף ל-battle rock galaxy(ככה נראה לי שקוראים לזה)ולכוכב הראשון,אחרי שאתה עובר את האיזור שיורים אליך כדורים ענקיים תנסה לגרום לבילים(הטילים שעוקבים אחריך)לעקוב אחרייך מיתחת לפלטפורמה,נכון באחד הפלטפורמות יש כלוב עם הכוכב?מתחת יש כלוב נוסף שלואיג'י בתוכו,ובעזרת הביל תפוצץ אותו ואז הכוכב שלך.
צריך עזרה במטרויד פריים 3
אני דיי בתחילת המשחק, בכוכב Bryyo
עשיתי את המשימה הראשונה, ועכשיו יש לי 2 משימות שצריך להגיע ל-2 מקומות שונים
כבר בתחילת הדרך אני נתקע במקום שיש תהום ענקית, ומהקירות זורם איזשהו נוזל שנראה כמו לבה, וכתוב לי שאני צריך להקפיא אותו ואז אני אוכל לדרוך עליו ולהתקדם... השאלה היא - איך לעשות את זה?