טוב אז היום בא אלי FEROZ בטענה שהוא בנה מוד (הוא מתחיל...

)
והוא שאל ממני איך עושים את הקובץ לAMX עכשיו זה לא פשוט כותבים סיומת אחרת אלא זה מסובך..
נתחיל
איך להפוך קובץ PWN לקובץ AMX כדי להריץ את המוד בשרת
קודם כל כדי שזה יהיה נוח , שימו את הקובץ של המוד PWN לתוך התיקייה GAMEMODES כדי שלא יהיו בילבולים / שאלות או בעיות...
אוקי עכשיו אתם צריכים סתם קובץ AMX כמו LVDM.AMX שאפשר למצוא בתיקייה של ה GAMEMODES , לאחר מכן להעתיק אותו עם CTRL + C ואחרי זה CTRL + V ויכתוב עותק של LVDM.AMX לכן תשנו את השם של העותק של הקובץ , נגיד כדי להמחיש לקחתי מוד GF (מוד הרול פליי גוד פאדר)
ובמקום LVDM.AMX עותק של , שיניתי את שמו ל GF.AMX , עכשיו צריך להכניס את מה שיש בתוך קובץ ה PWN שזה המקור , לתוך קובץ ה AMX שזה הקובץ המוכן שאיתו אפשר להפעיל את המוד
תמונה של השלב הזה: (לחצו להגדלה)
אוקי על מנת לעשות זאת , צריך להכנס לקובץ ה PWN שמקרה שלנו זה GF.PWN ואז ללחוץ על BUILD ולאחר מכן ללחוץ על RUN OPTIONS,
עכשיו הופיע לנו לאיזה קובץ אנחנו צריכים להעביר את הסקריפט (AMX)
במקרה שלנו זה GF.AMX שנמצא בתיקיית GTA שלי , GAMEMODES
ובשורה השנייה את השמו המלא של המוד , GF.AMX
שלב הבא,
עכשיו אנחנו יכולים להעביר את המוד על ידי לחיצה על חץ כחול (שחכתי לצלם אותו זה כמו סימן PLAY אבל כחול...אתם תמצאו חחח)
לאחר שלחצתם על זה הסקריפט יעבור לקובץ AMX ויכתוב לכם אם זה העביר בהצלחה או שמצא שגיאות...אם ימצא המון שגיאות או שגיאה ממש רצינית זה יכול לא להעביר ולכתוב FATAL ERROR שאז תצטרכו לבדוק את הבעיה..
במקרה שיש שגיאה, זה יכתוב את השורה(84 במקרה שלי[בכוונה עשיתי]) ואת הסיבה של השגיאה
כתוב למטה כמה שגיאות זה מצא (סימנתי באדום)
ואם זה לא כותב לכם שורה של שגיאה ולא כתוב EROR תישמחו, המוד עובד
במקרה שיש שגיאה אני לא יפרט תצטרכו לפענח לבד כי יש המון פעמים שגיאות מכל מיני סיבות...
שלב הבא
עכשיו כל מה שצריך זה להפעיל את המוד בשרת...בשביל שלא יהיו בעיות אני יסביר גם על זה...
אתם נכנסים לתיקייה של השרת , ולוחצים על ה SERVER.CFG , למי שלא יודע איפו זה נמצא זה בעיה ^_^
בכל מקרה אם אתם רוצים שכאשר תפעיל את השרת המוד יעלה ראשון תוסיפו את השורה gamemode
gf 1
את מה שבאדום תשנו לשם של המוד שלכם בלי .AMX ואת מה שבכחול עדיף תשאירו 1...
זאתי דרך ראשונה אבל יש עוד דרך , תכנסו ל CMD של הסרבר ותכתבו changemode gf
במקום GF תכתבו את שם המוד שלכם בלי סיומת(.AMX) או במשחק /rcon changemode gf
אגב בתמונה אתם רואים בכחול mapname סתם למי שרוצה לשנות את הפרט ליד השם של השרת שתמיד כתוב MAP : San Andreas אתם יכולים לכתוב Israel או Gta3 חח וכאלה דברים...
הכנתי את המדריך הזה בשביל פרוז ולעוד אנשים שיהיו צריכים עזרה בזה...
קרדיט לי , לא להעתיק בלי הקרדיט!! Killer-Boy
תהנו אנשים השקעתי פה המון -.-
אם יש לכם שאלות דחופות אתם יכולים לשאול פה...