טוב אז רציתי ללמד אותכם משהו קטן שלפני כמה זמן הכרתי ומשהו מגניב ושימושי...
שבמקרה מישהו ירצה ללמוד תיכנות מהלינקייה שיראה
אוקי אז נתחיל,
רוצים מכוניות מסודרות ככה?

קודם כל , אתם הולכים למקום שאתם רוצים ולוקחים את האוטו שאתם רוצים, נגיד אני לקחתי אופנוע ואני רוצה 10 כאלה שהמרחק ביניהם יהיה דומה
אז אני לוקח אופנוע מצד אחד ועושה /SAVE
ואז הולך לצד השני ושיהיה באותה שורה לנסות כמה שיותר, ועוד פעם עושים /SAVE
לאחר מכן נגשים לתיקייה Gta San Andreas
ונכנכסים לקובץ savedpositions.txt
שאמור להופיע לכם לאחר שעשיתם את הפקודה הגלובאלית של השמירה (/SAVE)
עכשיו מסתכלים על 2 המיקומים של האופנועים , מסתכלים רק על המיקום של ה X ו Y
לדוגמא :
AddStaticVehicle(522,
1995.2152,
2514.8124,13.1005,341.8150,-1,-1); // nrg
האדום זה הקורד X
והכחול זה הקורד Y
עכשיו מסתכלים בין השניהם ומחפשים מה יותר דומה לשני, נגיד אתם רואים שבאחד הקורד Y, ההבדלבין השני הוא רק במספרים עשרוני (מספר שאחרי הנקודה כמו 0.3643)
זה אומר שאת זה אתם לא צריכים לשנות, נגיד מצאתם שה Y הוא הזה שלא משנים- הדומה לאחר, אז אתם צריכים רק את קורד X.
אתם מעתיקים את השורה הראשונה של המכונית לPAWNO- למוד שלכם, ושמים אותו בפאבליק : public OnGameModeInit()
לאחר מכן אתם מעתיקים את ה X ושמים אותו במשתנה vehicleX, דוגמא:
שימו לב, לעגל את המספר כדי שלא יהיה מספר עשרוני כדי לא לקבל אזהרה!
שימו לב גם שאם הY הוא הדומה לשני אז צריך לעשות את אותם שלבים רק במקום X
לאחר מכן אתם הופכים את ה X (הזה שלא דומה לשני) וקוראים לו
vehicleX , דוגמא :
הצלחתם ? יופי! עכשיו אל תעדכנו את המוד עדיין!
עכשיו נעשה את זה כלולאה, שימו בין ה VEHICLEX לקוד של האוטו את הקוד הבא:
תשנו את ה 15 לכמה מכוניות שאתם רוצים!
עכשיו פתחו סוגריים בין הלולאה לקוד של האוטו ולאחר הקוד של אוטו ככה שמה שיוצא לנו הוא:
אבל זה לא הכל, אם נריץ את זה ככה נקבל 15 אופנועים באותו מקום, לכן צריך לעשות שבכל פעם שהלולאה תסתובב , זה ישנה את המרחק קבוע, לכן נוסיף בתוך הלולאה את הפקודה
שימו לב! במקרה שאתם מוסיפים אוטו או משהו גדול , תשנו את ה "2" למספר מתאים, כי 2 זה הרוחק שאני רוצה שיהיה בין כל אופנוע, במקרה של גיפ לדוגמא תנסו לעשות 5 נגיד.
שימו לב! תעגלו את המספר 2 גם! במקרה של 2.0 או 2.743 וכו', זה יכתוב לכם אזהרה!
מה שיצא לנו זה :
עכשיו, במקרה שהאוטו/אופנוע או מה שזה לא יהיה, יעשה את השורה לכיוון אחר אחר ממה שרציתם, תשנו את ה
ל
עוד נקודה: אם המכוניות אצלכם בטור ולא בשורה, זה אומר שעשיתם לקורד הלא נכון,נגיד עשיתם בטעות ל X במקום ל Y
עכשיו מי שקרא את המדריך הזה עכשיו ורואה את התגובות זה התגובות הישנות כי אז המדריך לא עבד, לכן עדכנתי ושיפרתי אותו בהרבה כדי שמי שיכנס ללינקייה ויראה את המדריך יבין איך עושים את זה.
תהנו!
------הערה: הסקריפט מעודכן!------