משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
08.09.2007, 14:13
|
|
יפה אמרת SD  רוסיה היא המדינה הגדולה בעולם ומסתבר שהיא גם אימפארילית במידע מסויימת,מגדילה את שיטחה ללא הפסקה (חלק מהקוטב שרוסיה מספחת אלייה בזמן האחרון).
ישראל קטנה אבל חזקה,הסקרים אומנים לא משקפים את המציאות ישראל לא מקום 3 בכוחה אבל היא בהחלט בעשיירה הפותחת [= .
איי איי אני פשוט חולה על כל מה שסובב פוליטיקה,צבא ומדיניות  ,ועוד משהו תראו כמה תגובות יש בנושא אנחנו בהחלט מתקדמים ב"החייאת " הקהילה . 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
15.09.2007, 19:21
|
|
|
שמע אין ספק שצבא ארצות הברית הוא הצבא הכי חזק אבל מבחינת איכות החיילים הישראלים עולים על כל החיילים בעולם.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
15.09.2007, 19:42
|
|
|
מה שנכון נכון.
נ.ב
לאחר בדיקה מעמיקה ביותר שערכתי בנושא,צה"ל אינו משקיע את מרבית משאביו ומאמציו בחייל היבשה בסיבה פשוטה,מקומנו אינו מצריך אותנו השקעה מסיבית בחיילות היבשה משום שסוריה בעלת חייל יבשה נדוש ביותר בעלת פחות מ4 אלף טננקים ונגמשים יחדיו,ציוד די לקוי לראיית לילה ונשק סביר (לא נשק מתקדם וחכם במיוחד,שיהווה עלינו אתגר),ירדן כמובן שלא מהווה בכלל איום ואין צורך לדון בה,לבנוןגם היא אינה מהווה איום על ישראל,מצריים היא המדינה היחידה בעלת חיילות יבשה גדולים ומתקדמים ביותר המסוגלת להוות איום ממשי על ישראל,אך ישנו הסכם שלום אימם וגם אם יוסר הדרך המובילה לישראל דרך האזור המפור,חצי האי סיני,הוא דרך שאפשר לחסום על ידי הפצצת הדרכים המובילת לשטחה של ישראל ללא הסתבכות ושהייה ארוכה מאוד בשטח (3דרכים עיקריות).ארגוני הטרור הסובבים אותנו כמובן וכמובן שאינם מהווים איום יבשתי עלינו.
הסיבה בגללה מושקה השנה כסף בחייל היבשה גם כן הוא בכדי לקדם אותו מעט ולתקן את ליקויי למלחמת לבנון במאמצץ להתקונן למלחמה בהבאה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
15.09.2007, 23:32
|
|
|
אני אומר ככה:
כיום לצבא פיזי אין שום משמעות כי היום הטכנולוגיה כל כך מתקדמת שאין טעם למלחמה פשוט
בארצות הברית למשל לפי מה שאומרים כבר יודעים לשלוט על מזג האוויר והצונמי לא היה מכוון כלפי הודו אלה הוא היה אמור לפגוע באחת המעצמות (רוסיה, יפן, סין וכו')
וגם בשביל מה להילחם אם היום אפשר לשפוך במים של עיר סם הזיות שגורם לך לחשוב שכולם רוצים להרוג אותך ואתה תרצח את כל מי שתראה ברחוב וזה יגרום לאנשים להרוג את עצמם בלי שהצבא שלך יפגע
ואני אומר לכם שאם אנשים מנסים לעצור את מלחמת העולם השלישית אז זה כבר מאוחר כי היא כבר נמשכת המון שנים
תחשבו על זה
|
 "Out of Zion shall come forth the law And the Word of the Lord from Jerusalem Nation shall not raise sword against nation And they shall not learn war anymore "For the mouth of the Lord has spoken
David Draiman - 2002
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
16.09.2007, 00:12
|
|
|
מה שקורה כיום הוא גורם ישיר לפרוץ מלחמת העולם השלישית שתיהיה ללא ספק.
אך עליך להבין שאם יש דבר שאינו בהישג האדם ואולי הדבר היחידי שלא יהיה גם הוא שליטה במזג האוויר,אלה רק אפשרות לנסות ולחזות אותו שגם חזיית מזג האוויר אינה ב100%.
אין לי מושג מאיפה שמעת על כך שארה"ב עשתה את הצונאמי אבל זה לא יותר ממדע בדיוני.מלחמה היא בהחלט דבר חיוני,העולם מחולק לשתי צורות הטוב והרע,הרע לא יכול להתקיים ללא הטוב ולהפך וזה בהחלט הגיוני בכל צורה שהיא,אם לא יהיה רע אז אך נוכל להבדיל מה טוב הוא? (זה כבר פילוספיה לכן אני אעצור כאן),כמובן שמלחמה היא אמורה להיות האופציה האחרונה,אך היום אנו נוהגים ללכת על האפשרות הקלה ביותר והיא התמודדת חזיזית על ידי מלחמה מאשר "לשבור את הראש" בניסיון (ברחה לי המילה מהראש חחח אז אנסה להחליף זאת במילה אחרת) להשגת ה"שגשוג והשלום" על ידי דיבורים והסכמים.
|
|
|
|
|
|
חדשדשון

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
16.09.2007, 16:26
|
|
|
ghostkhol |
ציטוט: |
 |
|
|
מה שקורה כיום הוא גורם ישיר לפרוץ מלחמת העולם השלישית שתיהיה ללא ספק.
אך עליך להבין שאם יש דבר שאינו בהישג האדם ואולי הדבר היחידי שלא יהיה גם הוא שליטה במזג האוויר,אלה רק אפשרות לנסות ולחזות אותו שגם חזיית מזג האוויר אינה ב100%.
אין לי מושג מאיפה שמעת על כך שארה"ב עשתה את הצונאמי אבל זה לא יותר ממדע בדיוני.מלחמה היא בהחלט דבר חיוני,העולם מחולק לשתי צורות הטוב והרע,הרע לא יכול להתקיים ללא הטוב ולהפך וזה בהחלט הגיוני בכל צורה שהיא,אם לא יהיה רע אז אך נוכל להבדיל מה טוב הוא? (זה כבר פילוספיה לכן אני אעצור כאן),כמובן שמלחמה היא אמורה להיות האופציה האחרונה,אך היום אנו נוהגים ללכת על האפשרות הקלה ביותר והיא התמודדת חזיזית על ידי מלחמה מאשר "לשבור את הראש" בניסיון (ברחה לי המילה מהראש חחח אז אנסה להחליף זאת במילה אחרת) להשגת ה"שגשוג והשלום" על ידי דיבורים והסכמים. |
|
|
|
|
התכוונת ל משא ומתן?
בכל מקרה מעבר לאלמנט הכוחני והפיסי עוד אלמנט חשוב היום שמשפיע ישירות על כוח הצבא הוא הגנרל/רמטכ"ל ובמידה מסויימת גם הממשלה (אלא אם כן הכוונה היא למלחמה ללא גבולות כמו בC&C למשל שאז רק הגנרל משפיע) והיום אפשר לחסל מדינה ב48 שעות על ידי נשק ביולוגי... אין נזק לרכוש, הכל נשאר שלם (טוב אולי חוץ מאיזור פגיעת הטיל) ואין אף אחד בחיים... ככה שכל ההשקעה היום זה בנשק קונבנציונאלי... מלחמה לא קונבנציונאלית היום יכולה להגמר מהר מאוד למרות שאצלינו בארץ במידה מסויימת מכינים את העורף לנושא בחו"ל אין ממש השקעה בזה ואפילו יש צבאות שאין להם את עניין פיקוד העורף כמו אצלינו...
|
|
|
|
|
|
חדשדשון

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
16.09.2007, 18:23
|
|
|
ארה"ב. אחריה רוסיה (עם הפצצה החדשה שלה =]) אחריה דרום קוריאה. ישראל ואירן (כן כן אל תזלזלו בפרסים האלה =])
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
16.09.2007, 19:21
|
|
המשחק הוא סוג של אסקפיזם,בנושא הזה אני מדבר על המציאות שנוגדת את המשחק (לכן שאלתי אם זה בסדר לפתוח את הנושא הזה בקהילה הזאת).כמובן שהמפקדים גם הם גורם חשוב ללא ספק,אבל אל לנו לשכוח שצבא ניתן למדוד מהרבה מאוד בחינות ציפיתי שזה יחשב בשיכול הדעת שלכם בזמן השיבוץ של המדינות לפי סדר כוחן,יפה שעלת נקודה זו(רק שמפקד הוא זמני ביותר בעיקר בישראל שכל שנתיים מתחלפת הממשלה  במקום כל 4 שנים).
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
17.09.2007, 20:30
|
|
לפי כמה שאני יודע,צבא ארצות הברית הוא החזק ביותר בגלל שיש לו הרבה כסף שאיתו הוא משיג תכנולוגיה צבאית התקדמת בעולם.
אך בבכינה טכנולוגית הנה המדינות שיש להן את הכח הכי חזק באותו חייל.
רגלי-ארצות הברית.
ימי-ישראל(לדוגמא משגרת טילים שמראים בRED ALERT2 יש אותה באמת והיא של ישראל)
שריון-ישראל(טנק המרכבה)
אווירי-כמובן ישראל(המטוס הטוב בעולם-החמקן)
בעצם ארה"ב יש לה את הצבע הכי חזק,אך זה בגלל שהם משתמשים בטכנולוגיה שלנו,והרבה יותר טוב מאיתנו(  )
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
17.09.2007, 20:41
|
|
|
אמ... מטוס המחקן פותח ויוצר בארה"ב ולא בישראל,ישראל גם לא יתתפה במימון המחקר משום שהוטל ווטו על מכירתו של המטוס,הווטו הוסר אך המטוס נמכר לעיטים נדירות וכמובן שלא הדגם החדיש שלו הוא זה שנמכר גם לא לישראל.(ישראל חרשה את המטוסים מארה"ב אך לא את הדגם המתקדם ורק בגלל שארה"ב ובריטנה מחרו נשק לסעודיה בכדי לשמור על עליונותה של ישראל במזרח התיכון הם נמכרו לישראל),גם לרוסיה אין מטוסים כאלה הם מנסים לפתח דגמים כאלו אך ללא הצלחה ממשית משם שהמטוס כימעת ולא נראה אי פעם חוץ מפעמים בודדות,ולעולם לא גולתה תוכנית המטוס.אבל אני מוכרך לציין שאתה צודק בקשר לשירון ואוויר,אך הי הבריטי הוא הגדול בעולם.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
22.09.2007, 09:25
|
|
|
היום באמת,הרבה נשקים נפסלים.לא כמו שמראים במשחקי אסטרטגיה.קרבות נערכים רק במקומות מפונים כדי לא ליפגוע באיש,וגם אסור להישתמש בנשקים לא קיביצונלים(במלחמת לבנון לא היתה בררה-נלחמנו מול אירגון טרור שלא שומר על החוקים)ובאמת אין טעם למלחמה היום,הצבע הוא בעיקר להגנה מפני אירגוני טרור גלובלים(רוב אירגוני הטרור הירדנים הם גלובליים)כך שרק טכנולוגיה הים משמעותית.לישראל נחשבת המדינה אם הטכנולוגיה הצבעית החזקה שיש(זאת אחת הסיבות שארצות הברית בשלום איתנו-ומה שאמרת לגביי החמקן-זה נכון שהוא פותח בארה"ב,אך זה בגלל שלישראל אין מספיק כסף לפיתוח פרויקתים גדולים-לכן ממצאי נשק ישראלים ממציאים במעבדות מחקר אמריקניות ובתמורה לארה"ב מותר להישתמש בנשק-אך הנשק רשום של ישראל)
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
22.09.2007, 13:48
|
|
|
אני לא אומר שבריטניה וסין חזקים כי עם נקח אותם לדוגמא במלחמת העולם השניה, הם הבטיחו ולא קיימו ואם הם קיימו אז חוסלו.
קראתי על רוסיה שאף מדינה בעולם בכל ההיסטוריה עוד לא הצליחה לכבוש את רוסיה.
ישראל, עוד מימי התנ"ך נכבשה הרבה פעמים.
לעומת היום ישראל יחסת חזקה כי היא עברה הרבה הרבה מלחמות המאה אחת... ומה? הצליחה לסרוד.
צרפת, נכבשה המן פעמים במהלך ההיסטוריה שלה.
גרמניה, מדינה יחסית חזקה מאוד, מימי מלחמת העולם הניה ועד היום, אך עדיין הובסה גרמניה הנאצית במלחמה...
קוריאה, לא חושב שהיא חזקה למה? כי יש בה טרורים תמיד, וגם היא מחולקת לשניים זאת אומרת מדינה לא מגובשת.
אמרתי את מה שצריך...
|
מנהל קהילת+מנהל פורום WarRock מנהל קהילת America's Army אדמין בשרת SAMP VG DM לשעבר כינויים: HFactor McLaren
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
22.09.2007, 23:13
|
|
|
זה לא בדיוק שצפון קוריאה מחולת לשתיים,יש לזה סיפור מאחורי זה שווה לקרוא מעניין למדי.כל אחת מהן מדינה בפני עצמה בעלת שלטון משלה וממשלה יחודית לה,כאשר ההבדל בינהן הוא שדרום קוראיה מפותחת יותר מביחנה חברתית,תעשייתית אזרחית מאחר ומישטרה הוא סוג של דמוקרטי,בניגוד לצפ' קוריאה שם המשטר דקטטורי לחלוטין!,העוני שם שורר ברחבי המדינה והאזרחים חיים על פת לחם,כימעת כל כסף מושקע בפיתוח הצבא הצבא שלהם הוא מהמתקדמים והמפותחים למרת החרם שקיים עליהם.
לסיכום:תפ' קוריאה מדינה בפני עצמה,בעלת שלטון בקטטורי שאינו מפותח כלל בחרה,תעשייה אזרחית וכל הסובב,אך מפותחת להפליא מביחנה צבאית ומייצרת סוגי נשק באופן עצמאי! ובעלת כור גרעיני לכן היא ממוקמת כאן.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
03.01.2011, 19:36
|
|
|
את רוסיה (חלק ממנה) כבשו המונגולים והנאצים. ארצות הברית היא המדינה הכי חזקה בכל העולם ולא,לא ישראל.ואחריה רוסיה,אז סין.ולישראל אין אפילו ספינה נושאת מטוסים אחת ולארצות הברית יש 15 כאלה.אבל באוויר ישראל זאת המדינה השנייה בחוזק שלה.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
16.01.2011, 18:16
|
|
|
usa הכי חזקה ורוסיה מקום שני אבל גם כך רןסיה ו usa שלום איתנו למשל לא עשינו כלום לרוסיה בשביל שהיא תתקיף אותנו וארצות הברית בכלל בשלום איתנו אז אם מדינה תתקיף אותנו רוסיה או ארצות הברית אמורות להתקיף
|
|
|
|
|
|

משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
22.01.2011, 18:26
|
|
|
הצבא שלנו הוא מקום שני בעולם, USA ראשונים כי זה ברור.
נערך לאחרונה על ידי XanDau, 22.01.2011 בשעה 18:30.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|