Pro Evolution Soccer Wii - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: Pro Evolution Soccer Wii
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 19.09, 20:06

ברירת מחדל Pro Evolution Soccer Wii

קצת פרטים על כותר הכדורגל של קונאמי ל-Wii, שצפוי לחולל מהפכה בסדרת משחקי הכדורגל שהמון אוהבים. מהפכה לפחות על פי מה שהמפתחים שלו אומרים:

ציטוט:
12:00 -- Time to talk about the Wii version, the "new challenge." They show the first screenshots of the Winning Eleven game for Wii. "The new game and the conventional game is merged," he says. No real details about how it'll work, but the screen will have large circles and big arrows around the players, showing where the ball will go. The camera viewpoint seems in some cases to be set behind the backs of the players you're controlling.

They hope to tell us more about this game this winter. Global launch in the spring of 2008.
את זה לקרוא מלמטה למעלה:
ציטוט:
12:02: Shane: It comes out globally in spring 2008. The gameplay is meant to be more 'off the ball,' whatever that means.

12:01: Mark: He's talking about how the Wii is a chance to do something completely new with the series. They intentionally put someone new in charge of the Wii version to make sure it was something new.

Ah, here are the screens. Looks....ok, PS2-ish, I guess?

Shane: Actually, I think it looks really good for Wii. Because the ps3/360 ones don't look to hot, this really isn't that different at first glance...not as hi-rez.

11:58: Shane: Whoa, in Winning Eleven you can now pull on other guys' jerseys. That's cool.

Mark: Is it? I'll take your word for it, I'm not much of a soccer fan. Graphics do look pretty good in these 360 screens though, the character customization system especially.

Shane: Though the characters still look kind of stylized. Ah, it's coming to America in spring...

Mark: Now on to the Wii. Here's hoping they use the Mii's!
אז מה הם הולכים לשנות בסדרה? אני בטוח שיש כאן מעריצים וזו הפעם הראשונה ש-PES מגיע לקונסולות נינטנדו מחוץ ליפן.

הנה תמונה:

Hey! I don't wanna go to work today
Wanna stay home and play, all my videogames

משתמש רגוע

#2   פורסם: 19.09, 20:11

וואלה.
PES אולי נדמה כי עושה משחקי כדורגל טובים (ואין ספק), אבל לדעתי היא מצטרפת לווי גם כדי לנסות להילחם ב-FIFA שגם תצא לווי.
נכון שאני אוהב PES (לא רק PES), אני אלך קודם על ה-FIFA.

בברכה,

דן.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#3   פורסם: 19.09, 20:17

פיפא גם ייצא קודם.
וואי יש המון חדשות ב-TGS... איפה כולם היו ב-E3?!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#4   פורסם: 19.09, 20:28

אם הוא באמת יהיה ממש טוב כמו שאומרים, אני אולי אקנה.

רונן.

DrKeo
ציטוט:
תחרות התחפושות הגדולה בקהילת נינטנדו, בחסותה של UNDERDOG.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

משתמש רגוע

#5   פורסם: 19.09, 20:38

היינו בבית, מחכים לראות מה היה ב-E3.

בברכה,

דן.

מצליחן

#6   פורסם: 20.09, 10:06

אבל רק אחר כך אם יקרה משהו, אל תגידו שאנחנו מראים ציונים רעים של משחקים שגם לא לא צפיתם מהם משהו. עדי, אתה עובד אצלם ב PR, או על כל דבר אתה אומר "מהפכה"?

זה נראה כמו PES for dummies עם כל החצים האלה. לפחות גם פה זה מצב משחק שאפשר לבטל?

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#7   פורסם: 20.09, 10:10

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל רק אחר כך אם יקרה משהו, אל תגידו שאנחנו מראים ציונים רעים של משחקים שגם לא לא צפיתם מהם משהו. עדי, אתה עובד אצלם ב PR, או על כל דבר אתה אומר "מהפכה"?

זה נראה כמו PES for dummies עם כל החצים האלה. לפחות גם פה זה מצב משחק שאפשר לבטל?
לא כל מהפכה היא לטובה, אבל זה היוצרים שטוענים שזה מה שיקרה עם המשחק ב-Wii.
ואתה לא חייב להביא ציונים רעים למשחקים, רק עם זה עושה לך קצת טוב.
מה גם שאני בטח האחרון שמצפה למשחק כדורגל ;)
הבאתי את זה כי אני יודע שיש אנשים שמתעניינים.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#8   פורסם: 20.09, 14:55

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
הבאתי את זה כי אני יודע שיש אנשים שמתעניינים.
כמוני. למשל.

אני אפקח עין על המשחק. אולי יצא טוב, ואולי לא. אבל יש סיכוי שיהיה מעולה. זה PES של קונאמי. סדרת הכדורגל הכי טובה בעולם. היה לי את ISS שלה בנינטנדו 64, ולמרות שגם אני לא חולה על כדורגל, הוא היה מגניב לגמרי (במשחקי כדורגל האמתיים, אגב, אני לא מתעניין בכלל).

רונן.

DrKeo
ציטוט:

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#9   פורסם: 21.09, 11:04

הנה היריבה, פיפא.

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#10   פורסם: 22.09, 16:44

נחמד מצידם לקחת את המשחק הקודם לPS2 ולשפר אותו טיפה לWII.
מעניין איך זה יהיה בלי מערכת הAI החדשה שהם מאוד מלהבים ממנה. אני מניח שכמו המשחקים בדור הקודם.
ברוב המקרים זה אומר משחק שמרגיש מיושן, אבל במקרה של PES זה לא יהיה המצב.
גם המשחקים הישנים מצוינים, אז כל עוד לא יוצא לכם לשחק במשחק חדש, המשחק לWII יכול להיות כיפי מאוד, בתנאי שיצליחו איכשהו להעביר את השליטה המצוינת לווימוט.

משיכת חולצה היא אכן דבר חדש בסדרה. יש אותה רק בגירסאות הדור הבא, למיטב ידיעתי. אין לי מושג איך זה ישפיע על המשחקיות מבחינת המהירות של השחקנים והעבירות, אבל זה מעניין.
יש גם אפשרות לצלול, אם רוצים לעבוד על השופט (אבל זה קשה... ברוב המקרים תקבלו צהוב על התחזות או סתם התעלמות) וכמובן שיש את מערכת הAI החדשה שנשמעת על הנייר מוצלחת מאוד.
צריך לחכות ליציאת המשחק, או לפחות לרשמים מהדמו שיצא ל360 בסוף השבוע הזה.
כל המאפיינים האלו הם בגירסאת הדור הבא,אז אין לי מושג אם הם יהיו קיימים בגירסאת הWII. הניחוש שלי הוא שלא, במיוחד במקרה של משיכת החולצה, אבל קשה לדעת.

All your base are belong to us, bitch!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#11   פורסם: 22.09, 23:06

דווקא כשקונאמי התייחסה לגרסת הווי, היא דיברה עליה בהקשר "הגרסה הכי טובה אי פעם". אין הכוונה שהגרסה הזו תהיה טובה יותר מגרסאות הקונסולות האחרות, אלא שהמשחק הזה הוא טוב יותר מהמשחקים הקודמים בסדרה. אם כך, אני מניח שחוץ מהשליטה והגרפיקה, הכל יהיה אותו הדבר בגרסת הווי.

רונן.

DrKeo
ציטוט:

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#12   פורסם: 11.10, 21:37

ציטוט:
The new control method afforded by the Wii-mote is going to make this a very different ball game.

First up, the hard facts: PES 2008 on Wii is set for a spring 2008 debut and Greyhound confirmed that it will feature two-player action, playable simultaneously on the same screen.

However the Wii-mote is going used in a number of innovative ways to make this a very different version from your standard gamepad-led PES experience.

You'll simply point with the controller to make your player dribble with the ball and he'll follow wherever your Wii-mote leads.

The Wii-mote will also allow you to direct players into making precise off-the-ball runs and pass into open spaces with a great degree of accuracy. Passes were made using the A-button to play short dinks to a team-mate or launch long crossfield balls, while shooting was accomplished by a simple shake of the nunchuck.

There was even a demo of how you'll be able to get your back four to step up and spring an offside trap.

It all looked pretty impressive if a touch confusing at first glance, with lots of arrows showing player direction and movement and potential passes.

ציטוט:
The reason for this is that Konami has cleverly used the Nunchuk and Wiimote to enhanced the gameplay experience rather than bolt on some motion-sensing gimmick. Here, the Nunchuk stick is used to move the player around screen and the B button is used to pass. No big deal you may think, but what's interesting is that the Wiimote appears as a point on the screen, affecting the gameplay in a couple of ways. Firstly, it's an alternative way of moving your player around the screen - drag the cursor around while holding A and your player will follow the on-screen target. Secondly, the cursor is used to accurately pass the ball, so if you want to thread a looping through ball to a winger (rather than the obvious guy standing nearby) simply move the target over the runner's head and press pass.

That's not all. Using the same method, you're free to pass into space and, from the video we've seen), the AI is smart enough to know what you're doing and latch onto the pass, within reason of course.

The Wiimote comes in really useful during setpieces too because you can 'order' off-the-ball players to make runs. Again, simply click the cursor over their heads and then drag in the direction you want them to run. They'll then scuttle off, leaving you to knock in a well-weighted ball they can latch on to. There's no limit to the number of players you can move around either, so there's no reason why a skilled player couldn't send one player off on a dummy run while crossing the ball into the path of a player they've sent in another direction.

האווטר המגניב של DMaster

מצליחן

#13   פורסם: 11.10, 22:34

ואוו נראה מדהים

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#14   פורסם: 04.01, 14:30

נפתח האתר הרשמי למשחק, מישהו מכיר אם זה שווה משהו?
http://www.konami.jp/we/wepm2008/

האווטר המגניב של wdx007

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 04.01, 14:32

אני שממעתי שזה ח-ר-א שלא מרגישים את הכיף !

1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים באנדרדוג

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames