לסגה יש תקוות גדולות ממשחק האולימפיאדה - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: לסגה יש תקוות גדולות ממשחק האולימפיאדה
1
מחבר הודעה

רונן האווטר המזניב של

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 23.09, 03:47

ברירת מחדל לסגה יש תקוות גדולות ממשחק האולימפיאדה

היא מעריכה שהמשחק ימכור 4 מיליון עותקים.

מה דעתכם? אופטימית מדי?

רונן.

למכירה:

1. לגיימבוי אדבנס: אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS). אני מוכר אותם בזוג, ובזול.

3. קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון)

4. הגה מעולה לגיימקיוב (BLACK THUNDER).

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#2   פורסם: 23.09, 08:35

נראה לי דווקא הם צודקים.
משחק אולימפיאדה שמשלב שתי דמויות ענקיות מעולם הגיימינג.

הטימטום במשחק הזה הוא שמאריו הוא נגד סוניק בתחרות ריצה.

חזרה לראש העמוד

ADi

ADi האווטר המזניב של

מודל לחיקוי

#3   פורסם: 23.09, 08:36

אני מאמין שהם מתכוונים לגרסאות ה-DS וה-Wii ביחד, כי אז אני רואה את זה קורה.

חזרה לראש העמוד

bozeman האווטר המזניב של

מנהל פורום Xbox

#4   פורסם: 23.09, 09:23

יש סיכוי לא רע שזה נכון, משחק קזואלי + המוני משתמשים + אירוע עולמי שמעניין את כולם + מאריו (!!!) יש סיכוי טוב ש = 4 מליון מכירות...

ארבעה שמאבדים את האדם: הגאווה והעיקשות, העצלה והמהירות.
רבי שלמה אבן גבירול
(והחמישי: טעינה שנתקעת באמצע. פיניקס, גירס)

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 23.09, 09:44

אם זה יעלה 15 דולר. אז אוליי.

חזרה לראש העמוד

ארז רונן האווטר המזניב של

עורך מִשְׁנֶה

#6   פורסם: 23.09, 11:18

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
היא מעריכה שהמשחק ימכור 4 מיליון עותקים.

מה דעתכם? אופטימית מדי?

רונן.
נשמע הגיוני לגמרי. אם משלבים את גרסאות ה-Wii וה-DS אז זה אפילו בלתי נמנע, למרות שיש מצב סביר שגירסת ה-Wii בלבד תגיע לסכום הזה - תלוי כמה מוצלחת היא תהיה.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#7   פורסם: 23.09, 16:46

ראיתי הדגמה של המשחק ובגדול הוא די מעפן. rayman raving rabbids נותן בערך אותו דבר והוא גם מצחיק. אין על RRR!!!!

זה ימכור 4 מיליון עותקים אולי בגלל שיש שם את מריו ואת סוניק. אולי הדבר היחיד שחצי מעניין שם זה קפיצה משולשת אבל בשביל משחקון אחד חצי מעפן אני לא אקנה את זה.

לא צריך משחק טוב בשביל למכור מליון עותקים רק צריך גימיק.

חזרה לראש העמוד

רונן האווטר המזניב של

מנהל קהילת נינטנדו

#8   פורסם: 23.09, 17:53

זה בדיוק העניין, יש שם את מריו ואת סוניק, ו-20 תחרויות ספורט המנצלות את השלט. וסגה הבטיחה עומק, היא לא מסתמכת אך ורק על הדמויות ועל הגימיק, אם נסמוך עליה. בתור משחק מסיבה, זה יהיה האחלה שבאחלה, כמובן אם יהיה טוב. בינתיים, לא ראיתי משהו בעייתי במשחק.

הדבר שהכי אהבתי, בינתיים, הוא שניתן לרשום את התוצאות האישיות בלוח דירוג עולמי. מוסיף הרבה ערך ריפליי. אני חושב שהמשחק ימכור המון, אבל 4 מיליון? אם זה יתממש, זה יהיה הישג גדול בשביל סגה, מתי לאחרונה פיתחה משחק שמכר כל כך הרבה?

רונן.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 23.09 בשעה 17:57.

למכירה:

1. לגיימבוי אדבנס: אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS). אני מוכר אותם בזוג, ובזול.

3. קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון)

חזרה לראש העמוד

ארז רונן האווטר המזניב של

עורך מִשְׁנֶה

#9   פורסם: 23.09, 18:38

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
זה בדיוק העניין, יש שם את מריו ואת סוניק, ו-20 תחרויות ספורט המנצלות את השלט. וסגה הבטיחה עומק, היא לא מסתמכת אך ורק על הדמויות ועל הגימיק, אם נסמוך עליה. בתור משחק מסיבה, זה יהיה האחלה שבאחלה, כמובן אם יהיה טוב. בינתיים, לא ראיתי משהו בעייתי במשחק.

הדבר שהכי אהבתי, בינתיים, הוא שניתן לרשום את התוצאות האישיות בלוח דירוג עולמי. מוסיף הרבה ערך ריפליי. אני חושב שהמשחק ימכור המון, אבל 4 מיליון? אם זה יתממש, זה יהיה הישג גדול בשביל סגה, מתי לאחרונה פיתחה משחק שמכר כל כך הרבה?

רונן.
מזמן. אבל לא אחראים על זה בעיקר נינטנדו? כמדומני לא אחר ממיאמוטו הוא המפיק של המשחק, ככה שתמיד חשבתי שצוות הפיתוח המרכזי נמצא שם.

חזרה לראש העמוד

Metallica האווטר המזניב של

משתמש צעיר

#10   פורסם: 23.09, 19:26

לדעתי המספר שהם הציבו הוא קצת מוגזם אבל אם זה ימכור כל כך הרבה זה יהיה בגלל הגימיק כי לא נראה שכמה משחקי ספורט כמו ריצה וכו' זה מה שיעשה לאנשים את השנה...

Obey your master, Master Of Puppets!!!1

שיר טוב תשמעו

חזרה לראש העמוד

רונן האווטר המזניב של

מנהל קהילת נינטנדו

#11   פורסם: 23.09, 19:50

ארז רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
מזמן. אבל לא אחראים על זה בעיקר נינטנדו? כמדומני לא אחר ממיאמוטו הוא המפיק של המשחק, ככה שתמיד חשבתי שצוות הפיתוח המרכזי נמצא שם.
אני התרשמתי מעט אחרת. סגה היא המפתחת, ואני מניח שנינטנדו רק מפקחת שלא יהיה כאן ביזיון.

רונן.

למכירה:

חזרה לראש העמוד

Novril האווטר המזניב של

משתמש רגוע

#12   פורסם: 24.09, 02:24

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אירוע עולמי שמעניין את כולם
הפופולריות של האולימפיאדה צונחת באופן דרסטי משנה לשנה

חזרה לראש העמוד

shgadlic האווטר המזניב של

משתמש צעיר

#13   פורסם: 24.09, 13:54

יתכן מאד שסגה לא טועה כל כך. הרי מלבד הזכיון של האולימפידה יש את שני הדמויות הכי פופלריות במשחקי קונסולה מעולם. שתי דמויות שתמיד התחרו מי ימכור יותר בנפרד עכשיו נמצאים ביחד. אותי זה הפתיע מאד וכן גם די ריגש אותי באיזה שהוא מקום. ואכן השאלה שנשאלת היא כמה יעלה התענוג. אם מעל 29.90$ אז יתכן שזה לא ימכר טוב, לפחות לא באמריקה. אני בטוח שביפן יחטפו את זה כמו לחמניה חמה. אבל רק זמן יגיד. מה שבטוח אני ארצה לנסות אותו לפני שאחליט לרכוש אותו.

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

Novril האווטר המזניב של

משתמש רגוע

#14   פורסם: 26.09, 01:47

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
יתכן מאד שסגה לא טועה כל כך. הרי מלבד הזכיון של האולימפידה יש את שני הדמויות הכי פופלריות במשחקי קונסולה מעולם. שתי דמויות שתמיד התחרו מי ימכור יותר בנפרד עכשיו נמצאים ביחד. אותי זה הפתיע מאד וכן גם די ריגש אותי באיזה שהוא מקום. ואכן השאלה שנשאלת היא כמה יעלה התענוג. אם מעל 29.90$ אז יתכן שזה לא ימכר טוב, לפחות לא באמריקה. אני בטוח שביפן יחטפו את זה כמו לחמניה חמה. אבל רק זמן יגיד. מה שבטוח אני ארצה לנסות אותו לפני שאחליט לרכוש אותו.
כשקפקום ואסאנקיי הכינו משחק משותף זה היה הייפ כי עכשיו יכולת להלחם עם דמות ממשחק מסוים עם הסגנון משחק שלה, נגד דמות ממשחק אחר כאשר לה יש את הסגנון מהמשחק שלה, או אפילו לקחת דמות ממשחק מסוים ולשחק איתה במשחקיות של משחק אחר לגמרי. השיתוף פעולה ביניהם היה בעיקר ולא בתפל. הם היו יריבות במשחקי מכות ועכשיו הם הכינו משחק מכות משותף.
מריו וסוניק אולי באותו משחק אבל המשחק עצמו לא קשור למהות שלהם הוא סתם לוקח את השם והפרצוף שלהם. זה לא כאילו תשים את שניהם במשחק פלטפורמה משותף שישלב בין המשחקיות של מריו וסוניק, כמו מה שקרה בקפקום נגד אסאנקיי.
משחק אולימפיאדה בכיכובם של מריו וסוניק זו הדוגמא המושלמת למיסחור נטו, שימוש במותג באופן שטחי בלבד מבלי שתוכן המשחק עצמו יפיק מזה משהו.

נערך לאחרונה על ידי Novril, 26.09 בשעה 01:51.

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#15   פורסם: 26.09, 02:32

Novril
ציטוט:
צפה בהודעה
מריו וסוניק אולי באותו משחק אבל המשחק עצמו לא קשור למהות שלהם הוא סתם לוקח את השם והפרצוף שלהם. זה לא כאילו תשים את שניהם במשחק פלטפורמה משותף שישלב בין המשחקיות של מריו וסוניק, כמו מה שקרה בקפקום נגד אסאנקיי.
או לפחות בSSB כדי שגם שם הם יוכלו לקרוע אחד את השני במכות

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames