טוב אז רציתם להשתתף בפעילות או סתם לדבר עם חבריכם מ GTA? אז מה הבעיה? תתקינו VENTRILLO!
לא יודעים איך? בשביל זה אני פתחתי את הנושא הזה
5 צעדים קלים:
שלב ראשון (1) הורדת הוונט:
את הקישור אפשר למצוא בלי בעיה אפילו יש את זה בחתימה של טל אבל למה לחפש עכשיו? הנה הקישור
שלב שני(2) התקנת הוונט(שלב זה מלווה בתמונות למתקשים):
לאחר שסיימתם להוריד את הוונט, לחצו על הקובץ פעמיים,(אגב לצורך השלב הזה הייתי צריך למחוק את הוונט

) בחזרה לנושא, הנה תמונות שמתארות לכם מה אתם צריכים לעשות...שזה ממש אבל ממש קל...
ללחוץ על הכחול..(אומר לכם שאתם עומדים להתקין וונט...)

כאן שימו לב, אם אתם רוצים שזה יתקין את הוונט למקום אחר לא למקום שכתוב, תלחצו איפו שמסומן באדום, אם המיקום בסדר(לדעתי זה מיקום סבבה...) אז תלחצו על הכפתור הכחול(הסכמה למיקום ההתקנה של הוונט)

כאן כתוב שהתיקייה לא קיימת שזה תמיד יש את זה, פשוט תלחצו כן/YES שמסומן בכחול

עכשיו זה אומר שזה יתחיל להתקין את הוונט ברגע שתלחצו על START, תלחצו על Start שמסומן בכחול בתמונה

עכשיו זה מתקין לכם את הוונט...תחכו קצת זמן זה ממש מהר ההתקנה...

זהו עכשיו זה מודיע שזה סיים להתקין לכם את הוונט, עכשיו צאו מההתקנה על ידי לחיצה על הכפתור Exit שמסומן בכחול

זהו כאן סיימנו להתקין את הוונט, הצלחתם להתקין אותו בהצלחה!
שלב רביעי(4) , הכניסה לוונט עצמו:
עכשיו תלחצו על הקיצור דרך שנוצר לכם בשולחן העבודה בשם "Ventrilo Mix"
ויופיע לכם כזו טבלה כמו בתמונה למטה...כיוון ששרת הוונט של ויגימס הוא על הוונט הכי חדיש, תבחרו ב 2.3, שבתמונה מסומן בכחול...

הכניסה לוונט:

עכשיו קצת הסבר קטן על הכניסה לוונט, סתכלו בתמונה למטה והנה הסבר,
כחול - בחירת שם, תלחצו על החץ כדי לעשות שם חדש...
אדום - בחירת שרת, תלחצו על החץ כדי להוסיף שרת חדש...(ויגימס למי שצריך את האיפי: 80.179.153.12:9928 )
כחול תכלת - בינדים, אסור להשתמש בזה בוונט של ויגימס...אז אל תיגעו בזה פשוט...

ירוק: לשים מיוט (מיוט = השתקה, ברגע שאתם לוחצים על הכפתור אתם לא שומעים מה אחרים אומרים) עכשיו יש שם 2 מיוט, אחד זה מיוט סאונד שזה מיוט שלא תשמעו אחרים, השני זה מיוט בינד שזה שימושי כדי שאם יש לכם MUTE SOUND ושולחים לכם פיייגים אתם גם שמים את זה ולא תשמעו את הפייגים ומי שנכנס לחדר...
אגב למי ששואל למה יש לי כזה תפריט כי זה תפריט נוח XD
וזהו זה בקצרה על הוונט עצמו, אני לא יסביר יותר כי יש כבר מדריך בלינקייה על הוונט(אם אני לא טועה...)
שלב חמישי(5) :
להתחבר לשרת ויגימס ולדבר עם חברים שלכם מ GTA!!!
מקווה שעזרתי, אם יש כאן מישהו מפורום מתחרה , אסור לגנוב את המדריך הזה בשום אופן זה מיוחד מדריך רק לויגימס!
קרדיט לי להכנת המדריך וקרדיט לטל על הרעיון למדריך
תגובות!!