אני עשיתי את המדריך וm4a1 עשה חלק מהתמונות
אז ככה..אתם צריכים כמה חלקים כדי להחליף HD:
1.מברג פיליפס (+)
2. HD SATA -srial ata 5400-7200 RPS
חשוב שזה יהייה חיבור SATA ומהירות של 5400 עד 7200 RPS
(round per second), והמהירות בין 5400 ל7200 לא כזאת משמעותית, רק יש הבדל גדול בכסף... אז הייתי מציע מהירות של 5400.
לפני שמתחילים תעבירו לSD או משהו אחר את השמירות של המשחקים שלכם, לוחצים על SAVES ואז COPY על כל אחד מהם (ע"י לחיצה על משולש) ואז זה מראה לאן אפשר להעתיק את השמירות...
אחרי שהשגת את החלקים אז אתם פותחים את חלק הפלסיטיק כמו בתמונה עם המברג או אפילו ציפורן... לא כזה קשה...

אחרי זה דבר ראשון שתראו זה בורג כחול גדול אז תבריגו אותו החוצה ותשמרו אותו לאחר כך.

אחרי זה אתם רואים ידית ברזל קטנה? משכו בעזרה את כל הHD לכיוון ימינה כמו בתמונה ואז תשלפו אותו החוצה כמו בתמונה:

אז מה שיש לכם ביד עכשיו זה הHD של הפס3 שלכם...

תצלמו את החיבורים מקדימה של הHD כדי שאם עדיין לא קניתם את הHD החדש תוכלו לדעת בדיוק איזה HD צריך...
עכשיו שהHD ביד שלכם אתם רואים שיש לו סוג של ברזל מסביבו שסוני הוסיפו... אז אתם רואים 2 ברגים בצד אחד
תמונה:

ויש עוד 2 ברגים בצד השני, תוציאו אותם וגם תשמרו אותם לאחר כך, מאוד קשה להוציא אותם אז אל תנסו יותר מדיי בלנסות לבד ואז להשחיק את הבורג, תקראו להורים לעזור...
עכשיו תשלפו את הHD מאריזת הברזל שלו ותשימו את הHD החדש רק תזכרו לשים את הHD החדש בכיוון הנכון בתוך אריזת הברזל...
עכשיו תבריגו בחזרה את 4 הברגים ואז את הHD עם אריזת הברזל תשימו בתוך בפס3 ואז להשתמש בידית הברזל כדי להחליק את הHD לכיוון שמאלה...
ואז מבריגים בחזרה את הבורג הגדול הכחול ששמרתם בהתחלה ואז סוגרים את מכסה הפלסטיק וסיימתם!
אחרי שתתדליקו את הפס3 זה יפרמט את הHD החדש בתהליך של כמה דקות קטנות ואז סיימתם... רק תזכרו להעביר את השמירות של המשחקים לHD החדש וגם שתיכנסו למשחקים זה יצטרך להתקין אותם כמו שזה עשה בהתחלה שהשגתם רק את הפס3...
כדי לבדוק אם ההחלפה בוצעה בהצלחה לכו לsettings ואז ל system settings ואז לsystem information ואז אתם רואים למטה שם כמה GB בכללית יש לכם... ואם קניתם לדוגמא 120 GB זה לא יהייה בדיוק 120 GB... כמו ש60 GB זה 55GB...

אז עכשיו יש לכם פס3 עם יותר GB מקודם אז מה עושים עם הHD הישן?
אפשר לשים אותו בלפטופ ואפשר גם לקנות בסביבות 50 שקל אריזה מיוחדת בכך שתוכלו לחבר אותו בUSB למחשבים... אז ככה יש לכם דיסקאונקי בגודל של 60 GB תמונה של הדיסקאונקי שלי שהוצאתי מהפס3: