למי שלא יודע (אני לא חושב שיש משהו כזה), מחר הולכת לפרוץ שביתת ענק ברוב בתי הספר התיכוניים ובחלק מחטיבות הביינים (WTF אני נשמע כמו שדרן חדשות) למשך מקסימלי של 3 חודשים עד שיגיעו להסדר מה שכרגע נראה רחוק.
כמה זמן אתם אומרים השביתה תחזיק?
יש אצלכם שביתה?
מרוצים/לא מרוצים?
אעלה נושא קטן: כיתות י'א ובמיוחד כיתות י'ב למרות שיש שביתה אני בטוח שהם קצת עצבניים כי הם מפסידים חומר למידה חשובה לקראת הבגרויות.
אני כיתה י' ככה שלא אכפת לי ממש =]
אל תעברו על החוקים - זה לא עולה לכם כסף גם אני משחק Role-Play
אומרים 3 חודשים בשביל התקשורת...ולפי מה שהבנתי הציעו למורים העלה במשכורת והם לא קיבלו, ידוע שבמשא ומתן לא מקבלים מה שרוצים אבל פה הגזימו, לא מבין למה הם לא לקחו.
גם אני כיתה י' אבל טיפה כן אכפת לי...שנה שעברה נפלתי בגדול ואם השנה אני אפשל בגלל שביתה מחורבנת...כל עד זה לא יהיה יותר משבועיים אין לי בעיה עם זה
גם אצלי לא שובתים.. אבל אני לא אלמד אנגלית פיסיקה ביולוגיה וערבית ועוד כמה בגלל שהם מהארגון :X
ואם זה יהיה ארוך אמרו לנו שאולי ישנו לנו את המערכת זמנית.. כדי שלא יהיו שעות פנויות באמצע היום.
אם זה היה שביטה של יום אחד או כמה ימים אחדים זה לא היה מפריע לי אבל אם זה הולך להיות ארוך זה כן :X לא בא לי להפסיד חומר. למרות שאם שובטים אני יפסיד רק בכמה מקצועות ולא בהכל.. אבל עדיין.
יששששש אני הכי שמח שיש בעולם.. אני כיתה ט' ואני מאוד מרוצה שיש שביתה... אבל יש אצלנו כמה מורים שהם מההסתדרות ועשו לנו מין מערכת כזו מיוחדת רק שלהם.. שלומדים רק 9 שעות בשבוע וימים ראשון (בשבילי( שלישי וחמישי לא לומדים... חח יששש
אני שונא את יו"ר הארגון! כי אתמול היה אמור להיות לי מבחן במתמטיקה (ואם הייתי מצליח הייתי אמור לעלות לכיתה יותר גבוהה [מ י-4 ל י-3]) והוא התבטל בגלל העיצומים המ*ויינים!
למה הם לא יכולים פשוט להסכים להצעה של יול'קה?? היא צודקת! שביתה לא תפתור כלום!