אחי הביקורת הגרועה באתר, הנה הביקורת שלי לHALO 3 - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: אחי הביקורת הגרועה באתר, הנה הביקורת שלי לHALO 3
1
מחבר הודעה

משתמש צעיר

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 09.10, 00:32

ברירת מחדל הנה הביקורת שלי לHALO 3 :)

אחרי הציון המגוחח באתר החלטתי לפרסם את הביקורת שלי למשחק (לא מקצועי כמו באתר אבל כמו שאתם רואים אני לא מקבל כסף על זה :| )
כי לא נראה לי שצריך לקחת ברצינות ביקורת ממשהו שאומר שרזיסטנס יותר טוב מהילו :|

אז הנה הביקורת שלי אומנם היא לא ארוכה כל כך אבל בערך מסכמת הכל

גמפלי ואווירה:

בזה אין מה להתווכח המשחק שווה את ההיפ שהוא קיבל הוא ממשיך במסורת של המשחקים הקודמים רק שהוא לוקח את הנוסחה המצליחה יותר של הילו 1 ומוסיף עוד יותר אקשן ונשקים חדשים שממש מוסיפים להנאה
במיוחד הרחפת החדשה שמצאתי את עצמי כמה פעמים בקרבות האוויר הכי יפים שיחקתי בהם שאפילו לא יבשו את קרבות האוויר בווארק! פשוט במשחק הזה יש קצת מכל דבר.
וכמובן נוספו עוד 4-3 הרכבים החדשים כמו הרחפת של בני האדם וCHOPER הזה ועוד רכב שטח חדש של הקוונט ורכב שטח חדש לבני האדם שמכיל עד 6 אנשים!
ועם התוספות והנשקים החדשים המשחק עולה לרמות אחרות אקשן חסר מעצורים אין שום רגע משעמם במשחק ובדומה להילו 1 רוב המשחק התרחש בסביבות חיצוניות וענקיות שממחישים עד כמה העולם של הילו גדול!
כמובן יש גם את הרימונים החדשים שאומנם לא השתמשתי בהם כל כך הרבה אבל הם לפעמים מחלצים אותך ממצבים קשים.
אפשר פה גם לקחת מכונות יריה חזקות ולעקור אותם ממקומם ואז לשחק בגוף שלישי שזה די נוח וממש מוסיף!
האווירה כמובן תמיד אפוקליפטית כזאת כאילו כל קרב הוא הקרב המכריע והעולם הענק של הילו והבניינים והחלליות גורמות לך להרגיש כל כך קטן יחסית אלהם (במיוחד באיזה קטע במדבר שבו חללית בגודל של עיר נוחתת לידך וכל העולם רועד והכל מתעופף מסביב והיא פשוט נוחתת לידך לא באיזה סירטון או משהו )
בקיצור מבחינת גמפלי והנאה המשחק בהחלט מצדיק את ההיפ !

עלילה:

כמובן איך אפשר לא להזכיר את העלילה המדהימה של המשחק שכולנו ציפינו מאז המשחק הקודם שהשאיר אותנו במתח לא קטן
אני לא הולך לתת פה ספויילרים אבל אפשר לומר שהעלילה מאוד מספקת וסוגרת בדיוק את הטריילוגיה בצורה טובה מאוד והעלילה ממש סוחפת בעזרת הסירטונים המדהימים ושוב באנג'י מראה לנו שהם יודעים איך לבנות סיפור כמו שצריך ולהעביר אותו מאוד יפה בסירטוני מעבר ברמה קולנועית!

גרפיקה וסאונד:

בזה היה הרבה ווכוחים יש כאלה שטענו שהגרפיקה ממש גרוע ובגלל זה קטלו את כל המשחק
אבל לדעתי זה בכלל לא נכון מהשלב הראשון הגרפיקה היתה פשוט מדהימה אומנם לא טובה טכנית כמו גירס או ביושוק אבל הכן מראה יפה לעין ! המודל של מסטר צ'יף פשוט מושלם ממש השקיעו עליו וגם על אבטר ועל כל חיילי הקוונט אבל על חיילי המרינס והזומבים לא ממש השקיעו והם די מכוערים... אבל הסביבות ממש מפצים על זה,
כי זה הצד החזק של הילו ! אפקטי הHDR והסביבה נראים כל כך טובבב הכל נראה חיי וציבעוני אפקטי האור והצל בן הטובים שראיתי והמפות פשוט ענקיות רואים ממש למרחק גדול (לפי MS רואים עד 22 ק"מ) וזה לא אופק מצולם כזה 2D אלה ממש 3D מלא על מנוע המשחק בכללי אלה הסביבות הכי יפות שראיתי בכל משחק וגם הכי גדולות
ועוד צד חזק במנוע זה בסירטוני המעבר שבהם רואים חלליות ענקיות וכל האווירה והמוזיקה פשוט סוחפות אותך ממש כמו סרט חיי קשה לתאר את החוויה פשוט צריך לראות כדי להבין!
וגם אהבתי את מסך הטעינה המגניב שעשו מאוד יפה!
הסאונד כמובן לא מאכזב גם עם כל קיטעי המוזיקה הנפלאה של הילו למי שמכיר את המוזיקה הקלסית שלו אלה שהפעם היא עברה שיפור עצום ועוד יותר עושה אותה יפה וכמובן שבאה ממש טוב באמצע המשחק מתי שיש אקשן טוב, והקולות של הדמויות נשארו טובות כפי שהיו, ולא יודע מה איתכם אבל אני ממש מחכה לסאונד טרק המדהים של המשחק אני עד היום שומע את של הילו 2 :]

AI ורמת קושי:

טוב פה בתחילת המשחק היה לי ממש קל ברמה נורמלית ולא הבנתי למה אבל שמתקדמים יותר ויותר מגיעים לאוייבים קשים במיוחד וכבר בשלב השני הרגו אותי די הרבה פעמים בכללי מרגישים שהמשחק טיפה יותר קל מהקודם אבל מה שטוב שככה המשחקיות יותר זורמת וגם הוסיפו יותר אוייבים בו זמנית.
אבל מתי שעוברים לרמות המתקדמות "גיבורי" ו"אגדי" זה הופך להיות קשה בטרוף הAI מתנהג בצורה יותר חכמה אפילו מבני אדם זה פשוט הופך להיות ממש קשה .
הAI גם השתפר פה, האוייבים חכמים יותר והם ישתמשו במגנים ורימונים בצורה מאוד מדויקת וטובה וגם אם הפלת אוייב מרכב כלשהו אז במהירות יבוא אוייב אחר ויקח את מקומו כנ"ל גם במכונות יריה השונות.

ריפלי ווליו ומולטי פלייר:

הקמפיין עצמו בערך באורך של הקודם בערך כ10 שעות לרמה נורמלית זה לא כל כך הרבה אבל גם לא קצר מדי אבל לדעתי הם היו צריכים להוסיף עוד איזה שעתיים - 3 של גמפלי זה בהחלט היה יותר מספק
אבל על זה המולטי מפצה! כולנו מכירים את המולטי של הילו ופה הוא שופר עוד יותר עם הרבה מפות חדשות ונשקים חדשים עשו את המולטי לעוד יותר טוב וכמו שכולנו יודעים המולטי פה הוא חוד החנית של המשחק שמספק עשרות שעות הנאה ויש גם דרגות במשחק ראנק ויש אפשרות גם לשתף סירטונים בן שחקנים ועוד, ומשהו מאוד נחמד זה האפשרות לקבל עיצובים שונים של השיריון והקסדות שזה די נחמד.

וכמובן COOP של 4 שחקנים בקמפיין שזה כיף אדיר! אפשר להביא חברים ולשחק ב4 שלטים או דרך הלייב עם חברים ולדבר באוזניה וזה מאוד מוסיף להנאה של המשחק

לסיכום:
אין מה לומר המשחק פשוט מצדיק את ההיפ ואת הציפיות שלו וזה משחק שכל בעל 360 חייב (וגם למי שאין הוא פשוט חייב לקנות ולשחק חח) אין ספק שזה המשחק הכי טוב שיצא ל360 עד היום, וכן הוא מתעלה על גירס וביושוק.
לדעתי בנוגד למה שהביקורת באתר אמרה המשחק דווקה מאוד מחדש הוא ממש שונה מה2 הקודמים ומתעלה עלהם בכל דרך יש לו עיצוב שלבים מדהים ומרקורי ולא חוזר על עצמו בכלל ובכל שלב אתם תיהיו בנוף שונה, שבניגוד למשחקים הקודמים פה יש ממש גיוון וגם מרגישים שהגמפלי מאוד השתנה והשתפר לטובה
הדבר שקצת מוריד מהציון שלו זה שלדעתי היו צריכים להוסיף עוד איזה שעתיים של משחק וחבל.

ציונים:
הנאה וגמפלי: 9.5
גרפיקה: 9
סאונד : 10
עלילה: 10
מולטי פלייר: 10
ציון כללי: 9.5

והנה כמה תמונות כדי להמחיש את הגרפיקה "המיושנת" לדברי המבקר שלנו באתר

נערך לאחרונה על ידי nisi90, 09.10 בשעה 16:59.

חזרה לראש העמוד

bozeman האווטר המזניב של

מנהל פורום Xbox

#2   פורסם: 09.10, 07:26

אהבתי את העובדה שפירסמת ביקורת. אין ספק שזה מבורך.
העניין הוא לדעתי, שכמובן זכותך לחלוק על ארז בביקורת, אבל עדיין זו דעתו וזאת דעתך! ולכן להגיד "לא לקחת ברצינות" זה לא לעניין.

בקיצור אחלה ביקורת, תמשיך כך, ורק כמו שאתה לא רוצה שיזלזלו בדעתך אל תזלזל בשל אחרים. הדעות של כולם חשובות. שלך וגם של אחרים.

ארבעה שמאבדים את האדם: הגאווה והעיקשות, העצלה והמהירות.
רבי שלמה אבן גבירול
(והחמישי: טעינה שנתקעת באמצע. פיניקס, גירס)

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#3   פורסם: 09.10, 07:36

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אהבתי את העובדה שפירסמת ביקורת. אין ספק שזה מבורך.
העניין הוא לדעתי, שכמובן זכותך לחלוק על ארז בביקורת, אבל עדיין זו דעתו וזאת דעתך! ולכן להגיד "לא לקחת ברצינות" זה לא לעניין.

בקיצור אחלה ביקורת, תמשיך כך, ורק כמו שאתה לא רוצה שיזלזלו בדעתך אל תזלזל בשל אחרים. הדעות של כולם חשובות. שלך וגם של אחרים.
כן אבל העובדה שהוא אומר שרזיסטנס יותר טוב זה פשוט פשע חח זה כמו שמשהו יגיד שהמשחק
DRIVER 3 יותר טוב מGTA SA :|
אבל סבבה אם זה הדעה שלו אז לפחות שיבין שהוא עושה ביקורת לאתר ושינסה להיות פחות אנטי כי יש הרבה אנשים עם דעה אחרת שיכולים לקבל רושם שלילי מביקורת כזאת

חזרה לראש העמוד

bozeman האווטר המזניב של

מנהל פורום Xbox

#4   פורסם: 09.10, 07:43

nisi90
ציטוט:
צפה בהודעה
כן אבל העובדה שהוא אומר שרזיסטנס יותר טוב זה פשוט פשע חח זה כמו שמשהו יגיד שהמשחק
DRIVER 3 יותר טוב מGTA SA :|
אבל סבבה אם זה הדעה שלו אז לפחות שיבין שהוא עושה ביקורת לאתר ושינסה להיות פחות אנטי כי יש הרבה אנשים עם דעה אחרת שיכולים לקבל רושם שלילי מביקורת כזאת
שוב, אתה צודק , אבל רק בזה שזאת דעתך. להגיד שרזיסטנס יותר טוב מהיילו זה פשע רק לדעתך. הוא חולק ומותר לו.
אתה מאוד אוהב את המשחק כנראה ויש לך קשר ריגשי כנראה אליו וזה מצויין, כי זה מה שמשחקים צריכים לעשות, אבל זכותו לא לחשוב ככה. אתה פשוט מפרש את זה כאנטי.
אנשים יכולים לקבל דעה שלילית? אולי, אבל זה בדיוק העניין עם ביקורת של משחקים. ראיתי לדוגמא שנתת לPREY ציון 7 באחד הפוסטים שלך, לדעתי הוא היה אחלה (כנראה גם בגלל שקניתי אותו רק ב20$) ושווה 80-85, אז אני מתעצבן שאולי אנשים קיבלו דעה שלילית עליו ממך? לא! זאת דעתך וזאת דעתי!. תחשוב רגע בגדול אני חושב שה-360 מצויינת והווי ממש לא מעניינת אותו כקונסולה, לי אין לה מה להציע. אז מה מי שאוהב את נינטנדו (והם כנראה עוד מעט הרוב בעולם) יגיד לי "למה אתה חושב ככה, אנשים יקבלו דעה שלילית"?.

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#5   פורסם: 09.10, 10:12

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
שוב, אתה צודק , אבל רק בזה שזאת דעתך. להגיד שרזיסטנס יותר טוב מהיילו זה פשע רק לדעתך. הוא חולק ומותר לו.
אתה מאוד אוהב את המשחק כנראה ויש לך קשר ריגשי כנראה אליו וזה מצויין, כי זה מה שמשחקים צריכים לעשות, אבל זכותו לא לחשוב ככה. אתה פשוט מפרש את זה כאנטי.
אנשים יכולים לקבל דעה שלילית? אולי, אבל זה בדיוק העניין עם ביקורת של משחקים. ראיתי לדוגמא שנתת לPREY ציון 7 באחד הפוסטים שלך, לדעתי הוא היה אחלה (כנראה גם בגלל שקניתי אותו רק ב20$) ושווה 80-85, אז אני מתעצבן שאולי אנשים קיבלו דעה שלילית עליו ממך? לא! זאת דעתך וזאת דעתי!. תחשוב רגע בגדול אני חושב שה-360 מצויינת והווי ממש לא מעניינת אותו כקונסולה, לי אין לה מה להציע. אז מה מי שאוהב את נינטנדו (והם כנראה עוד מעט הרוב בעולם) יגיד לי "למה אתה חושב ככה, אנשים יקבלו דעה שלילית"?.
צודק אחי השתקת אותי :]
אני רק רוצה לתת לאנשים אחרים שלא שיחקו במשחק דעה שונה שלא יחשבו שזה באמת משחק כזה כמו שהוא מתאר ושיראו שיש צדק ממש טוב למשחק

חזרה לראש העמוד

bozeman האווטר המזניב של

מנהל פורום Xbox

#6   פורסם: 09.10, 10:36

nisi90
ציטוט:
צפה בהודעה
צודק אחי השתקת אותי :]
אני רק רוצה לתת לאנשים אחרים שלא שיחקו במשחק דעה שונה שלא יחשבו שזה באמת משחק כזה כמו שהוא מתאר ושיראו שיש צדק ממש טוב למשחק
מצויין, ולכן התארד שלך מופיע פה עם הביקורת הנגדית...
(רק אולי אני אשנה את הכותרת של "אחרי הביקורת הגרועה באתר" לפשוט "הביקרות שלי...")

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#7   פורסם: 09.10, 10:42

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
מצויין, ולכן התארד שלך מופיע פה עם הביקורת הנגדית...
(רק אולי אני אשנה את הכותרת של "אחרי הביקורת הגרועה באתר" לפשוט "הביקרות שלי...")
שנתי "לאחרי הביקורת השלילית על המשחק" רק משומה זה לא התעדכן :|

בכל מקרה לדעתי גם ביקורת ממשהו שממש מכיר את הסידרה של משחקי הילו ומכיר את העלילה היא יותר אמינה מביקורת של בנדם כמו זה שעשה ביקורת באתר שלא מכיר את העלילה באמת ולא יודע מה הולך שם והוא בכל זאת מצפה שלהתרגש ולהנות מהעלילה כי דוגרי אם בנדם לא מעריץ של העלילה ולא שיחק והבין את הקודמים (לא די לשחק צריך גם להבין) הוא יראה במשחק כ"עוד" FPS
אבל מי שבאמת יודע להעריך עלילה משובחת כמו הילו הוא ממש יהנה מהמשחק כי לדעתי יש לו עלילה ברמה קולנועית גדולה חבל שלא עושים לו סרט רציני

חזרה לראש העמוד

bozeman האווטר המזניב של

מנהל פורום Xbox

#8   פורסם: 09.10, 10:57

nisi90
ציטוט:
צפה בהודעה
שנתי "לאחרי הביקורת השלילית על המשחק" רק משומה זה לא התעדכן :|

בכל מקרה לדעתי גם ביקורת ממשהו שממש מכיר את הסידרה של משחקי הילו ומכיר את העלילה היא יותר אמינה מביקורת של בנדם כמו זה שעשה ביקורת באתר שלא מכיר את העלילה באמת ולא יודע מה הולך שם והוא בכל זאת מצפה שלהתרגש ולהנות מהעלילה כי דוגרי אם בנדם לא מעריץ של העלילה ולא שיחק והבין את הקודמים (לא די לשחק צריך גם להבין) הוא יראה במשחק כ"עוד" FPS
אבל מי שבאמת יודע להעריך עלילה משובחת כמו הילו הוא ממש יהנה מהמשחק כי לדעתי יש לו עלילה ברמה קולנועית גדולה חבל שלא עושים לו סרט רציני
תראה, אני מכיר את ארז (המבקר) וגם הוא אני מכירים גם את הסדרה. גם לדעתי לא מדובר פה בדבר הכי גדול שהיה פה מעולם. בהחלט משחקים טובים אבל לא כמו HL או ביושוק. כך חושב הכתב (אני לא יודע אם אני אסכים איתו כלפי היילו 3 עוד לא שיחקתי בו) וזאת זכותו. ולכן הביקורת שלו לגיטימית לחלוטין. הוא גם לא מישהו שרק היום הגיע לעולם הגיימינג, והוא לא אחד שלא מכיר את הסדרה. (אגב לדעתי זאת גם לא חובה להכיר את כל הסדרה, הרי גם מישהו חדש שלא שיחק בה ירצה לקנות את המשחק והתחושות שלו יהיו שונות משלך.)

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#9   פורסם: 09.10, 11:17

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
תראה, אני מכיר את ארז (המבקר) וגם הוא אני מכירים גם את הסדרה. גם לדעתי לא מדובר פה בדבר הכי גדול שהיה פה מעולם. בהחלט משחקים טובים אבל לא כמו HL או ביושוק. כך חושב הכתב (אני לא יודע אם אני אסכים איתו כלפי היילו 3 עוד לא שיחקתי בו) וזאת זכותו. ולכן הביקורת שלו לגיטימית לחלוטין. הוא גם לא מישהו שרק היום הגיע לעולם הגיימינג, והוא לא אחד שלא מכיר את הסדרה. (אגב לדעתי זאת גם לא חובה להכיר את כל הסדרה, הרי גם מישהו חדש שלא שיחק בה ירצה לקנות את המשחק והתחושות שלו יהיו שונות משלך.)
טוב אם אתה אומר שאתה מכיר אותו שיהיה זה בסדר לדעתי הוא עדיין בה בגישה אנטי היפ למשחק כדי להיות מקורי משאר הביקורות

כי עזוב דעה וזה כל בנדם כמעט שישאל אפילו הפאנבויס הכי גדולים של PS3 יגידו לך שרזיסטנס לא מתקרב להילו ולומר דבר כזה שהוא יותר טוב נשמע תמוהה למבקר משחקים ולדעתי לא צריך להסתכל על הביקורת שלו ברצינות אם הוא אומר דבר כזה זה אומר שיש לו טעם שונה מרוב הגיימרים אז לדעתי הביקורת שלו לגיטימית לקומץ של גיימרים ולא של הרוב

הדוגמא הכי טובה שאני יכול לתת לך זה על המשחק גוד הנד לPS2 הוא קיבל ע"י מבקר בIGN רק 3! ופועל וב99 אחוז מהביקורות האחרות מראות שזה משחק של 8+
אז אתה תסתכל ברצינות על ביקורת כזאת? ברור שזה ביקורת שמיצגת קומץ זעום של גיימרים

נערך לאחרונה על ידי nisi90, 09.10 בשעה 11:19.

חזרה לראש העמוד

bozeman האווטר המזניב של

מנהל פורום Xbox

#10   פורסם: 09.10, 11:29

ההבדל הוא שהוא נתן למשחק 85 שהוא ציון טוב בהחלט. ברור גם שלמבקר יש אופי משלו וציפיות. זכותך אולי לא לקבל את זה. אבל הביקרות שלו הייתה עניינית טובה ומקיפה וכמו שאמרתי היא לגיטימית לחלוטין גם מבחינת הציון. אם הוא היה נותן 60 הייתי מסכים שזה קצת מוזר.

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#11   פורסם: 09.10, 11:43

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
ההבדל הוא שהוא נתן למשחק 85 שהוא ציון טוב בהחלט. ברור גם שלמבקר יש אופי משלו וציפיות. זכותך אולי לא לקבל את זה. אבל הביקרות שלו הייתה עניינית טובה ומקיפה וכמו שאמרתי היא לגיטימית לחלוטין גם מבחינת הציון. אם הוא היה נותן 60 הייתי מסכים שזה קצת מוזר.
זהו שלמשחק כזה זה לא ציון לגיטימי בכלל :]
זה כמו שביושוק או גירס יקבלו 8 היית מסכים עם זה?

חזרה לראש העמוד

bozeman האווטר המזניב של

מנהל פורום Xbox

#12   פורסם: 09.10, 12:29

nisi90
ציטוט:
צפה בהודעה
זהו שלמשחק כזה זה לא ציון לגיטימי בכלל :]
זה כמו שביושוק או גירס יקבלו 8 היית מסכים עם זה?
כן, הייתי מסכים שמותר לתת להם ציונים כאלו. לא הייתי מסכים עם הציון אבל זה לגיטימי. אם היו נותנים להם 60-70 זה גם היה לגיטמי אבל ממש מגוכך לחלוטין. 85 הוא לא ציון בעייתי מהבחינה הזאת. וגם אם אני אחשוב שצריך לתת לו 90 או 95 (מה שיכול להיות אחרי שאני אשחק בו) זה לא ישנה את זה.
כמו לדוגמא שאמרתי לגבי הקונסולות. מבחנתי הווי לא מציע לי כמעט שום משחק שמעניין אותי (למעט מטרויד) לא מאריו לסוגיו וכדומה. אז האם זה שאני אגיד שהווי לא קונסולה שווה זה לא לגיטימי? אותו דבר הביקורת. אם יהיה מישהו שיחשוב שהיילו לא הכי אי יאי יאי זכותו לתת, וכן 85 זה לא 80 וזה ציון מכובד ויפה שנתן מישהו שככה הוא רואה את המשחק.

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#13   פורסם: 09.10, 13:31

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
כן, הייתי מסכים שמותר לתת להם ציונים כאלו. לא הייתי מסכים עם הציון אבל זה לגיטימי. אם היו נותנים להם 60-70 זה גם היה לגיטמי אבל ממש מגוכך לחלוטין. 85 הוא לא ציון בעייתי מהבחינה הזאת. וגם אם אני אחשוב שצריך לתת לו 90 או 95 (מה שיכול להיות אחרי שאני אשחק בו) זה לא ישנה את זה.
כמו לדוגמא שאמרתי לגבי הקונסולות. מבחנתי הווי לא מציע לי כמעט שום משחק שמעניין אותי (למעט מטרויד) לא מאריו לסוגיו וכדומה. אז האם זה שאני אגיד שהווי לא קונסולה שווה זה לא לגיטימי? אותו דבר הביקורת. אם יהיה מישהו שיחשוב שהיילו לא הכי אי יאי יאי זכותו לתת, וכן 85 זה לא 80 וזה ציון מכובד ויפה שנתן מישהו שככה הוא רואה את המשחק.
סבבה אחי מסכים
אז בו נסגור את העניין הזה ונתמקד בביקורת שכתבתי :]

דוגרי איך התמונות אה? אתה לא חושב שזאת גרפיקה של 9+ ?

חזרה לראש העמוד

bozeman האווטר המזניב של

מנהל פורום Xbox

#14   פורסם: 09.10, 13:47

הביקורת שכתבת היה יפה מאוד. אבל אני אוכל לחוות דיעה ממש רק אחרי שאני אשחק במשחק (אני מניח שבקורב)
לגבי התמונות, כמובן שהן מהממות. אבל תמונות יש גם גרועות. גם פה אני צריך לשחק ממש כדי לחוות דיעה על הגרפיקה הכללית של המשחק. בכל מקרה הביקורת של ארז הייתה שבשביל משחק הדגל שיוצא עכשיו, זה קצת לא יאה שהוא נראה פחות טוב מגירס וביושוק. הוא לא אמר שהמשחק נראה רע.

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#15   פורסם: 09.10, 16:19

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
הביקורת שכתבת היה יפה מאוד. אבל אני אוכל לחוות דיעה ממש רק אחרי שאני אשחק במשחק (אני מניח שבקורב)
לגבי התמונות, כמובן שהן מהממות. אבל תמונות יש גם גרועות. גם פה אני צריך לשחק ממש כדי לחוות דיעה על הגרפיקה הכללית של המשחק. בכל מקרה הביקורת של ארז הייתה שבשביל משחק הדגל שיוצא עכשיו, זה קצת לא יאה שהוא נראה פחות טוב מגירס וביושוק. הוא לא אמר שהמשחק נראה רע.
סבבה אחי לדעתי אי אפשר להשוות את הגרפיקה לגירס או ביושוק כי הם יותר מתקדמות טכנית בטקסטורות ובמודלים אבל המפות בגירס מאוד קטנות וחשוכות ובביוושוק אין שטחים פתוחים כמו בהילו
אז די קשה להשוות בנהם לדעתי כל משחק מתהדר ביופי גרפי משלו
בהילו זה האפקטים וגודל המפות ובמיוחד הHDR , בגירס זה המודלים , ובביושוק זה המים והטקסטורות ועיצוב שלבים

בקיצור אי אפשר להשוות שלותשם מדהימים הם לדעתי השילוש הקדוש של ה360 חחח

ד"א שאתה מסיים את המשחק על תעביר את הכתוביות כי יש סוף מפתיע אחרהם

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

קפיצה לפורום

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames