|
שלום לך!
שמח שחזרת לעצב. P=
בעניין החתימה:
אהבתי את החתימה, היא מאוד מיוחדת, הפאן ארט של WC ממש מעולים.
בכל מקרה, קמה נקודות שעליך לשפר:
פאטרן - תחליש אותו טיפה, תוריד לו את האופסיטי - הוא מושך יותר מדי תשומת לב אבל עדיין חשוב פה.
הניק: כשאתה מכין חתימה חשוב שכל האלמנטים שבה יהיו קשורים אחד לשני. הבעיה בניק פה זה הצבע שלו, אני לא רואה שום כתום בתמונות בהן השתמשת. כשאתה מוסיף ניק רצוי שהוא יהיה בגוון של שאר האלמנטים בחתימה. משהו כחלחל או מסגנון הכדור שהבחור הימני מחזיק היה יכול להשתלב מצויין.
התמונה: התמונה שלקחת, כמו שאמרתי, נראית פשוט מצויין. בתור התחלה הייתי מזיז את כל התמונה שמאלה, העץ בצד שמאל תופס יותר מדי מקום והוא די משעמם, אז הייתי אומר שקצת לקצר אותו ולתת מרחב נשימה לאזור הימני היה עוזר. הבעיה בתמונה הזו היא הצבעים שלה, כמו שאמר עידן - החתימה חשוכה - אבל מבחינתי זו נקודה רעה שלה. צריך קצת להתאמץ כדי לראות את החתימה עצמה, כי היא חשוכה מאוד. שחק קצת עם הצבעים שלה, השתמש במסכות למיניהם כדי לנסות להדגיש את הצללים והאורות, שכל קפל יורגש. זה לפחות מה שאני הייתי רוצה לראות.
זה מדריך שיכול לעזור לך לשפר את איכות התמונה:
קצת בלום לא היה מזיק לה.
מסגרת: המסגרת לא מצליחה לעשות את העבודה לה היא מיועדת ולתחום את החתימה, היא כהה מדי, ממש כמו החתימה, ועל כן נבלעת. לחתימות כהות הייתי ממליץ לעשות מסגרות בהירות מעט יותר, לא בהירות מדי, אבל מספיק בהירות כדי שישימו לב אליהן וכדי שיצליחו לתחום את החתימה.
עכשיו שמתי לב שכל החתימה נראית כאילו צריך לחתוך את צד שמאל שלה. הניק קרוב יותר מדי לאזור הימני, וכך גם התמונה.
בכל אופן, הייתי שמח לראות עוד עבודות שלך ולראות איך אתה משתפר.
בהצלחה, וברוך השב!
P=
עריכה:
בדיוק ראיתי את החתימה שלך (הכיתוב, לא הפוטושופ). אהבתי!
חבל שלא יוצא לי לנצל את הידידים החמודים האלה ולממש את מלוא הפוטנציאל במשחק. לא יודע, אני אף פעם לא מוצא להם שימוש. |:
בכל מקרה, בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי Woolin, 10.10 בשעה 20:14.
|