|
|
 |
|
|
|
| נושא: [חתימה] TDG Over & Over |
|
|
|
|
|
|
|
![[]BlackJack[] האווטר המזניב של](../../missing-asset.html)
מנהל פורום WWE

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
10.10, 20:32
|
|
[חתימה] TDG Over & Over
אני יגיד את האמת, אני לא יודע ממש למה עשיתי את זה כך.
זה לא הכי יפה שיש ולא נכול הכי מתאים שיש.
אבל תמיד רציתי לעשות משהו בסגנון, ואפילו שזה לא הכי יפה לדעתי זה מיוחד.
ומטעויות לומדים אז אם הם הרבה אני ילמד הרבה
בהזדמנות אני יבקש/ישאל כמה דברים:
1) אני מעדיף שתעירו לי באופו ישיר ומעליב אבל אמתי במקום שלא תתייחסו בכלל. זה נותן יחס כאילו מה שעשית לא שווה התייחסות וכך אני סיכוי שאני ילמד.
2) איך אני מוסיף מברשות שאני מוריד?
3) איך עושים מסגרת?
|
קרדיט לארוחת הצהריים האהובה עליי, אתם מכירים אותו כתפוח אדמה
(potato ) אבל הוא מכנה את עצמו כשניצל (shnitzel).

הוא מצא את התמונות, עשה הרבה דוגמאות, ולכן :
תודה גדולה.
|
|
|
|
|

סיקורי תפקידים בע"מ

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
10.10, 20:46
|
|
|
מאוד הפריע לי הרקע המפוקסל והפונט של הניק לא בסדר.
כדי להוריד מברשות אתה צריך לשים אותן בתיקייה של המברשות
|
|
tde3000 |
ציטוט: |
 |
|
|
ננסק, אני אהיה בסדנא!
אם מישהו צועק לך שתעשה לו ילד, יש מצב שזה אני, למרות שאני יותר בקטע של ג'וני דפ ויו לאורי..... |
|
|
|
|
מוזהב
|
|
|
|
|
מנהל פורום WWE

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
10.10, 21:05
|
|
|
DarkDruid |
 |
|
|
מאוד הפריע לי הרקע המפוקסל והפונט של הניק לא בסדר.
כדי להוריד מברשות אתה צריך לשים אותן בתיקייה של המברשות |
|
|
|
|
אני ינסה לתפל ברקע. לא הבנתי מה הבעיה של הניק.
איפה נימצאת התיקייה הזאת?
|

תודה גדולה.
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
10.10, 21:14
|
|
|
הרקע גרוע אחי,לא יודע מה עשית עם התמונות אבל זה רע
הניקים יש לך עוד הרבה ללמוד על זה תקרא מדריכים
מסגרת רגילה אפשר לעשות בעזרת הSroke איך שלא כותבים אבל מתחיל עם S
לא יודע איך אבל זה רגיל
התייקיה נמצאת בתייקיה של הפוטו שכחתי איפה בדיוק.
|
משחק ^^ לכיף מעצב לוגואים-ככה בינוני
LVL 2 כי אני לא עולה מהר
|
|
|
|
|
מנהל פורום WWE

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
10.10, 21:17
|
|
|
AviKo |
 |
|
|
הרקע גרוע אחי,לא יודע מה עשית עם התמונות אבל זה רע |
|
|
|
|
|
AviKo |
 |
|
|
הניקים יש לך עוד הרבה ללמוד על זה תקרא מדריכים
מסגרת רגילה אפשר לעשות בעזרת הSroke איך שלא כותבים אבל מתחיל עם S
לא יודע איך אבל זה רגיל
התייקיה נמצאת בתייקיה של הפוטו שכחתי איפה בדיוק. |
|
|
|
|
הרקע באמת גורע. אני יעשה אם זה משהו.
הדמויות כך בכוונה. רציתי לעשותא את זה. זה הרעיון של החתימה ותא זה אני לא ישנה.
אתה יכול לפרט יותר על הניק?
|

תודה גדולה.
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
10.10, 21:23
|
|
|
[]BlackJack[] |
 |
|
|
[right]
הרקע באמת גורע. אני יעשה אם זה משהו.
הדמויות כך בכוונה. רציתי לעשותא את זה. זה הרעיון של החתימה ותא זה אני לא ישנה.
אתה יכול לפרט יותר על הניק? |
|
|
|
|
בכיף,העיצוב שלהם (אני מתכוון לfx בצד),הפונט של הניק למעלה רע הפונט למטה יותר יפה
בקיצור שיחקת קצת עם fx וזהו.
אהה ורונית צודקת פשוט שכחתי להגיד את זה הצבעים לא מתאימים לכולם
נערך לאחרונה על ידי AviKo, 10.10 בשעה 21:25.
|
משחק ^^ לכיף מעצב לוגואים-ככה בינוני
LVL 2 כי אני לא עולה מהר
|
|
|
|
|

משתמשת מאוהבת

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
10.10, 21:17
|
|
Adobe Photoshop CS3\Presets\Brushes
ובקשר לחתימה,לא כל כך הבנתי על איזה סגנון מיוחד דיברת..
הצבעים לא מתאימים,הרקע והפונט מוזרים ומה עשית לתמונה?X:
יש מדריכים באתר,תשתמש בהם..יעזרו לך 
נערך לאחרונה על ידי TheBeliever, 10.10 בשעה 21:20.
|
Love You All!!!

<3
|
|
|
|
|

ס.מנהל קהילת עיצוב

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
10.10, 21:34
|
|
|
כל הכבוד על האומץ והתעוזה, זה דבר ראשון.
ועכשיו, לחתימה עצמה.
בתור מתחיל, כדאי שתדע כמה דברים בסיסיים ביצירת חתימות, מעבר לעניין הטכני:
כשאתה בא ליצור חתימה (או, בעצם, כל עבודה אחרת) דבר ראשון אתה צריך רעיון. כמו שאתה יודע, חתימות לא באות ככה סתם (למרות שיש מקרים) ועל כן אתה צריך לתכנן פחות או יותר את צעדיך מראש. זה אומר שאתה צריך נושא, אתה צריך תמונות ואתה צריך רעיון.
נלך לפי הסדר.
נושא+חתימה: פשוטם כמשמעם, אתה צריך נושא (במקרה שלך TDG Over and Over) רצוי אחיד, שעליו תתבסס החתימה. חתימה יכולה להיות בכל נושא שהוא, איזו מילה שלא תאמר אפשר יהיה לעשות עליה חתימה בנושא. תמונות נגזרות מהנושא, אם נושא החתימה שלך הוא פרחים, רצוי שתמצא תמונות איכותיות (ומומלץ גם גדולות) של פרחים.
רעיון: זה משהו קצת יותר מסובך. כשאתה בא ליצור חתימה אתה מתחיל מאפס, אבל לא על זה אתה צריך לחשוב. מה שמעניין אותך זה מה תהיה התוצאה הסופית. את התוצאה שתרצה לקבל אתה צריך לדמיין בראש (או אפילו לנסות לתכנן על דף אם אתה רציני מאוד) ורק לאחר שהתגבש לך הרעיון להתחיל לעבוד. כמובן שיש המון אנשים שעושים את החתימות שלהם באופן ספונטאני - באופן כללי עדיף להתחיל בתכנון ואחרי שאתה מיודד עם התכנה להתחיל להפרע.
עכשיו לחלק הטכני ולחתימה עצמה.
בתור חתימה ראשונה אני חושב שרעיון ותמונות היו לך, ואפשר לומר שבאופן כללי אם היית מתקדם זה היה יכול להיות אחלה בסיס לחתימה. אתה עדיין לא יודע מהן האפשרויות הטמונות בתכנת הפוטושופ ועל כן הרעיונות שלך יכולים להיות הכי טובים בעולם, אבל אם לא תתאמן ותלמד מה יש לתכנה להציע - לא בטוח שתצליח לממש אותם. אני רק אומר שהתחלת די יפה את הקריירה שלך בתור מעצב. הרעיון של שכפול התמונה והקטנתה תוך כדי הגדלת כמות הפרטים והצורה יצא נחמד מאוד. הבעיה שלי כאן הוא שאין עקביות ואין פרופורציות. השכבות ששמת פה (התמונ ההמקורית ושתי התמונות עם הפילטרים) הולכות מהקטנה לגדולה, אבל המיקום שלהם אחת ביחס לשנייה לא טוב. הייתי מזיז את התמונה המרכזית מעט שמאלה כדי לשמור על עקביות וגם מגדיל את התמונה המקורית. בלי קשר, עם הזמן תלמד שפילטרים לא מומלצים לשימוש מופרז בחתימות ושיש דרכים טובות יותר להגיע לתוצאות טובות יותר.
נחמד שגילית את השקיפות כל כך יפה, לא יהיו לנו ניג'וסים מצידך. P=
הבעיתיות בחתימה הזו היא שאין תיאום בין האלמנטים השונים שמופיעים בה (התמונות, הרקע והטקסטים). חתימה שמכילה אלמנטים שונים צריכה שיהיה ביניהם תיאום - שהצבעים שלהם יהיו מתאימים אחד לשני וגם נעימים לעין, שהסטייל והסגנון של כל האלמנטים יתאים לאחרים (מה שלא קורה פה בין שתי שכבות הטקסט, בין התמונות השונות ובין שכבות הטקסט לתמונות ולרקע). שם המשחק הוא הרמוניה, וחתימה עם צבעים מעניינים וסגנון דומה יכולה לעשות רושם טוב יותר מחתימה מבולגנת עם המון אלמנטים מיוחדים שלא מתאימים אחד לשני. הניקים (טקסטים) שהוספת כאן, כמו שצוין, לא מתאימים אחד לשני ולא לשאר החתימה. הפונטים שלהם שונים, הסטיילים שלהם שונים ובאופן כללי כל אחד מהם יכול להתאים בנפרד לחתימה שונה בתכליתה מהחתימה של השני. מה גם שהייתי ממליץ שאם אתה מוציא את הטקסט מהחתימה עדיף שהוא לא ימשוך יותר מדי תשומת לב, מקסימום קרדיט קטן או איזה משפט שלא היה לו מקום בגוף החתימה.
הרקע בחתימה הזו בעייתי במיוחד. הוא מאוד מבולגן ונראה כאילו הוא עשוי מכמה קשקושים לא זורמים עם כלי העיפרון. לרקעים הייתי ממליץ לך להשתמש במברשות, בפאטרנים שונים ואפילו בתמונות שלמות שערכת קצת והתאמת לשאר חלקי החתימה.
באופן כללי לקחתי תגובה של 3 שורות והפכתי אותה למגילת העצמאות, אבל בקשת לפרט ולהיות ישיר.
בקשר לשאלות, ראיתי שכבר ענו לך.
בהצלחה לך, אני מקווה שתלמד ותשתפר ועוד תגיע לרמה של ללמד אחרים לעצב. אם תתמיד, תשקיע, והכי חשוב - תאהב את התחום, יש לך סיכוי טוב במיוחד להצליח בכך.
|
ס. מנהל קהילת עיצוב.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת ET:QW

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
10.10, 22:11
|
|
|
Woolin |
 |
|
|
ועכשיו, לחתימה עצמה.
כשאתה בא ליצור חתימה (או, בעצם, כל עבודה אחרת) דבר ראשון אתה צריך רעיון. כמו שאתה יודע
.
.
.
.
.
.
.
.
שלא היה לו מקום בגוף החתימה.
הרקע בחתימה הזו בעייתי במיוחד. הוא מאוד מבולגן ונראה כאילו הוא עשוי מכמה קשקושים לא זורמים עם כלי העיפרון. לרקעים הייתי ממליץ לך להשתמש במברשות, בפאטרנים שונים ואפילו בתמונות שלמות שערכת קצת והתאמת לשאר חלקי החתימה.
באופן כללי לקחתי תגובה של 3 שורות והפכתי אותה למגילת העצמאות, אבל בקשת לפרט ולהיות ישיר.
בהצלחה לך, אני מקווה שתלמד ותשתפר ועוד תגיע לרמה של ללמד אחרים לעצב. אם תתמיד, תשקיע, והכי חשוב - תאהב את התחום, יש לך סיכוי טוב במיוחד להצליח בכך. |
|
|
|
|
פיי עידן איזה נאום XD הייתי חייב לצנזר אותו כי בציטוט זה היה נראה מוגזם.
אין לי מה להוסיף, זה בערך כל מה שעבר לי בראש
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
היום, 12:39
|
|
|
Woolin |
 |
|
|
ועכשיו, לחתימה עצמה.
כשאתה בא ליצור חתימה (או, בעצם, כל עבודה אחרת) דבר ראשון אתה צריך רעיון. כמו שאתה יודע, חתימות לא באות ככה סתם (למרות שיש מקרים) ועל כן אתה צריך לתכנן פחות או יותר את צעדיך מראש. זה אומר שאתה צריך נושא, אתה צריך תמונות ואתה צריך רעיון.
נלך לפי הסדר.
נושא+חתימה: פשוטם כמשמעם, אתה צריך נושא (במקרה שלך TDG Over and Over) רצוי אחיד, שעליו תתבסס החתימה. חתימה יכולה להיות בכל נושא שהוא, איזו מילה שלא תאמר אפשר יהיה לעשות עליה חתימה בנושא. תמונות נגזרות מהנושא, אם נושא החתימה שלך הוא פרחים, רצוי שתמצא תמונות איכותיות (ומומלץ גם גדולות) של פרחים.
רעיון: זה משהו קצת יותר מסובך. כשאתה בא ליצור חתימה אתה מתחיל מאפס, אבל לא על זה אתה צריך לחשוב. מה שמעניין אותך זה מה תהיה התוצאה הסופית. את התוצאה שתרצה לקבל אתה צריך לדמיין בראש (או אפילו לנסות לתכנן על דף אם אתה רציני מאוד) ורק לאחר שהתגבש לך הרעיון להתחיל לעבוד. כמובן שיש המון אנשים שעושים את החתימות שלהם באופן ספונטאני - באופן כללי עדיף להתחיל בתכנון ואחרי שאתה מיודד עם התכנה להתחיל להפרע.
עכשיו לחלק הטכני ולחתימה עצמה.
בתור חתימה ראשונה אני חושב שרעיון ותמונות היו לך, ואפשר לומר שבאופן כללי אם היית מתקדם זה היה יכול להיות אחלה בסיס לחתימה. אתה עדיין לא יודע מהן האפשרויות הטמונות בתכנת הפוטושופ ועל כן הרעיונות שלך יכולים להיות הכי טובים בעולם, אבל אם לא תתאמן ותלמד מה יש לתכנה להציע - לא בטוח שתצליח לממש אותם. אני רק אומר שהתחלת די יפה את הקריירה שלך בתור מעצב. הרעיון של שכפול התמונה והקטנתה תוך כדי הגדלת כמות הפרטים והצורה יצא נחמד מאוד. הבעיה שלי כאן הוא שאין עקביות ואין פרופורציות. השכבות ששמת פה (התמונ ההמקורית ושתי התמונות עם הפילטרים) הולכות מהקטנה לגדולה, אבל המיקום שלהם אחת ביחס לשנייה לא טוב. הייתי מזיז את התמונה המרכזית מעט שמאלה כדי לשמור על עקביות וגם מגדיל את התמונה המקורית. בלי קשר, עם הזמן תלמד שפילטרים לא מומלצים לשימוש מופרז בחתימות ושיש דרכים טובות יותר להגיע לתוצאות טובות יותר.
נחמד שגילית את השקיפות כל כך יפה, לא יהיו לנו ניג'וסים מצידך. P=
הבעיתיות בחתימה הזו היא שאין תיאום בין האלמנטים השונים שמופיעים בה (התמונות, הרקע והטקסטים). חתימה שמכילה אלמנטים שונים צריכה שיהיה ביניהם תיאום - שהצבעים שלהם יהיו מתאימים אחד לשני וגם נעימים לעין, שהסטייל והסגנון של כל האלמנטים יתאים לאחרים (מה שלא קורה פה בין שתי שכבות הטקסט, בין התמונות השונות ובין שכבות הטקסט לתמונות ולרקע). שם המשחק הוא הרמוניה, וחתימה עם צבעים מעניינים וסגנון דומה יכולה לעשות רושם טוב יותר מחתימה מבולגנת עם המון אלמנטים מיוחדים שלא מתאימים אחד לשני. הניקים (טקסטים) שהוספת כאן, כמו שצוין, לא מתאימים אחד לשני ולא לשאר החתימה. הפונטים שלהם שונים, הסטיילים שלהם שונים ובאופן כללי כל אחד מהם יכול להתאים בנפרד לחתימה שונה בתכליתה מהחתימה של השני. מה גם שהייתי ממליץ שאם אתה מוציא את הטקסט מהחתימה עדיף שהוא לא ימשוך יותר מדי תשומת לב, מקסימום קרדיט קטן או איזה משפט שלא היה לו מקום בגוף החתימה.
בהצלחה לך, אני מקווה שתלמד ותשתפר ועוד תגיע לרמה של ללמד אחרים לעצב. אם תתמיד, תשקיע, והכי חשוב - תאהב את התחום, יש לך סיכוי טוב במיוחד להצליח בכך. |
|
|
|
|
מחזק כל מילה ומילה
|
בברכה,
עידן- מעצב חתימות,לוגואים ואווטארים.
לא מכין חתימות בפרטי
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|
מנהל פורום WWE

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
10.10, 22:01
|
|
|
עידן
בדרך כלל אני בא כשאני רואה את הרעיון בראש, פה באתי אם כמה רעיונות וככושלבו נוצר בלאגן.
אני לא מצליח למצוא שיטת גזירה נוחה. המברשות, אני לא מצליח להתקין, גם אם מה שרונית ענתה לי. ואני לא מצליח למצוא או להוריד אפילו במקרים יותר גרועים.
אני יעזוב את החתימה הזאת ואת ההבאה יעשה יותר טוב.
|

תודה גדולה.
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
היום, 10:57
|
|
|
עשיתה אותה בצייר ,? כי היא לא משהו
|
|
|
|
|
|
מנהל פורום WWE

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
היום, 20:00
|
|
חשבתי לעזוב את זה ושזה עבוד אבל עדיין החלטתי בסוף שלא.
אז ניסתי לשפר כי רק כך לומדים
חוץ מזה מי אני שימנע מעידן את הסיפוק וההנאה בלרשום עוד מגילה?
הנה היא:

|

תודה גדולה.
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|
| הגדרות נושא |