הרקע בחתימה הזו מאוד נחמד, אבל עם קצת אפקטים ושכבות צבע היית יכול לעשות אותו הרבה יותר מסעיר. כרגע החתימה נראית מאוד מאובקת ואפרורית, חסר לי קצת צבע, קצת חיים. כמו שאמרתי, נסה ללמוד לשפר את האיכות של התמונות ולהתאים אותן לרקע והכל, כדי להגיע לתוצאות מעניינות ומושכות יותר. כרגע מה שממלא את החורים בחתימה הזאת אלה התמונות, הפאטרן ברקע אולי נחמד אבל פאטרן כשלעצמו לא מוסיף הרבה יותר מדי, זו בעיקר תוספת. אולי קצת מברשות היו עוזרות להעיר את החתימה הזו. הניק כאן מתאים מאוד בפונט שלו מבחינתי, מצליח להתאים לי לחרבות, אבל עם זאת לסגנון המתכתי וה'עתידני' משהו. עדיין, יש כאן בעיה מסויימת עם הגראדיינט שהוספת לניק, שלא מספיק אחיד וקצת כהה מדי ונבלע בתמונה. ניסית לחפות על כך בסטרווק קיצוני, אבל מה לעשות שהצבע שלו דומה מדי לצבע הרקע. באופן כללי הסטייל של הניק לא מתאים פה כל כך. נסה גם למקם את הניק בצורה טובה יותר (להוריד אותו למטה) וכך גם את הקרדיט. בכלל, נסה למלא את החתימה בצורה הטובה ביותר, כרגע צד ימין מאוד מאוכלס וצד שמאל של החתימה ריקני, הניק ממוקם בחוסר טעם והקרדיט בעיקר תקוע בזור שהוא מבחינתי מאוד אקראי בחתימה. חוסר איזון כזה לא בריא לחתימות בכלל. ראיתי שניסית לעשות משהו נחמד עם המסגרת. זה יותר טוב מקודם, אבל הצבע עדיין קרוב יותר מדי לצבע החתימה ברובה. לכל מקרה, הנה כמה מדריכים שיכולים להועיל למסגרות שלך:
- נכתב ע"י
Duckion`
- נכתב ע"י
Shovalk
- נכתב ע"י
Shovalk
מדריך למסגרת שקופה - נכתב ע"י
achiLess
אני אמליץ לך במיוחד על המדריך שהמלצתי עליו ל-Elessar, המדריך של achiLess, יכול להיות מאוד מוסיף פה.
זה הכל בערך, תמשיך להשקיע וללמוד.