|
חתימה נחמדה מאוד!
החתימה ממש מיוחדת, אהבתי את הצבעים הנעימים והרקע המיוחד, נותן תחושה של שקיעה. החתימה אמורה לתאר את שהותו של ספארו על האי הנטוש באמצע האוקיינוס? אם כן, היא מעבירה היטב את המסר. בכל מקרה, עם כל כמה שהצבעים נעימים וזה, יש משהו שמפריע לי בהם. שמתי לב שהשתמשת בצבעים האלה גם בחתימה הקודמת שלך, אבל חסרים לי קצת צבעים משלימים. אז נכון, יש פה קצת כחולים-סגולים, שבמינון יותר גבוהה בוודאי שלא היו הולכים עם האדום הצהבהב, אבל אני די משוכנע שיכלת למצוא דרך טובה לשיפור. את ספארו הייתי הופך בכלל לכיוון השני, האקדח שלו היה מועיל מאוד לצד ימין של החתימה, שכרגע נראה ריק ומאוכלס בפחות מדי מברשות שבכלל לא מתאימות.
ועכשיו, לחלק הכי משמעותי, הניק. אני לא יודע אם לזה התייחסת בתגובה (הלא כל כך ברורה שלך), אבל זה פשוט זוועה. זה ניק פשוט, בלי סטייל, בצבע שחור ועם פונט זוועה. מה עם קצת כתב מחובר שמתאים למפות אוצר של שודדי ים? קצת עבודה על הניק יכלה להפוך אותו למצויין.
בכל מקרה, חתימה טובה, אבל אפשר לשפר.
בהצלחה לך!
אגב, כשמישהו רואה שאני סותר את עצמי בתגובה שלי ('חתימה נחמדה מאוד!' ואז - 'חתימה טובה, אבל אפשר לשפר') זה רק בגלל שאני כותב בהתחלה את הרושם הראשוני שלי ואחר כך את הרושם הסופי אחרי ההתעמקות בפרטים.
|