מדריך| שיעור סטאנטים 3# - קהילות משחקים - Vgames

נושא: מדריך| שיעור סטאנטים 3#
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של FlyingDutchman

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 13.10, 08:56

ברירת מחדל מדריך| שיעור סטאנטים 3#

טוב...שלום לכולם ברוכים הבאים לשיעור השלישי, בשיעור הזה אני מביא דגש על מכוניות-חלק מעולם הסטאנטים שלא מקבל הרבה תצומת לב, וחבל כי עם מכונית אפשר לעשות הרבה הרבה דברים שאופנוע לא יכול.
טוב בשיעור הזה נילמד שיטת נחיתה מושלמת גריינד עם מכונית כמה דברים חמודים ביותר עם מונית שיטה שנתגלתה לא מזמן וקצת מונסטר.
כמו תמיד מדריכים מYouTube והסבר וחפירה שלי

Car Flip:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=WMSYJHSSydk
Car Flip-היפוך מכונית, לפי דעתי זה אחד הדברים הכי הכי הכי שימושיים אבל לצערי כימעט אף אחד לא מכיר את הטריק הכל כך שימושי הזה, עם קאר פליפ אפשר להביא נחיתות מושלמות, להביא סיבובים מטורפים באוויר שיעלו את הסטאנט רמה ועוד.
בקיצור כמו שFugitive מראה בסירטון צריך איכשהו להשיג גובה, בין עם זה רמפה או באמפ או נפילה ממקום גבוה, כשאתם כבר באוויר פשוט תילחצו Space והישענות קדימה או אחורה עם החצים, הדבר הזה יכול להביא לכם נחיתה מושלמת בלי פגמים במקום להתפוצץ על המקום, אפשר להשתמש בסטאנט הזה גם כשאתם דווקא רוצים לעשות סיבובים כשתפגעו באדמה, לדוגמא אני אוהב לנסוע לSF ושמה יש תגבהות האלה קחו מהירות סעו סעו כשאתם עומדים לרדת מהגבה (כביש) פשוט תילחצו Space והישענות קדימה ככה שאתם תיפגעו עם הפגוש באדמה בזווית הנכונה וזה יכול להגיא לכם פליפים על הדאמה עם אלפי מעלות.

Car Grind:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=yXHg1LrF1XY
Car Grind-גריינד עם מכונית, אחד הסטאנטים שיכולים להיות קלים ולא מרשימים אבל אם עושים אותם נכון זה יכול לצאת הסטאנט הכי טוב בסרט. נתחיל מזה שמה שFugitive מראה בסירטון זה לא מרשים, מה הוא עושה הוא שם Packer מול גדר ככה כשהוא יעלה על הפאקר הוא יעלה אחרי זה על הגדר\חומה ויעשה גריינד, עכשיו כשאתם כבר על הגדר אסור לילחוץ קדימה (גאס) לילחוץ רק ימינה או שמאלה כדי להתיצב בהתאם למכונית, המכונית נוטע ימינה? ללחוץ שמאלה וההפך.
עכשיו מה שהוא עשה בסירטון לא הרשים אותי גם לא אמור להרשים אתכם, איך אפשר להרשים עם Car Grind, שתי דוגמאות, למצוא ביניין גבוה שמוביל לגדר או חומה, לצבור קצת מהירות ליפול מהבינין לכיוון הגדר לעשות איזה Car Flip נחמד ולנחות על הגדר, עוד דוגמא איכשהו להשיג גובה כמו באמפ עם מכונית או גמפה שמובילה לגדר, לעשות תבאמפ רמפה לנחות על הגדר (באמצע אפשר לעשות איזה Car Flip מהיר) ולעשות גריינד, אלה שתי דוגמאות למשהו מרשים שאפשר לעשות עם Car Grind.

Taxi Hydraulic Flip:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=uiEQMmVjASQ
Taxi Hydraulic Flip-היפוך היידרלי עם מונית, נישמע מסובך? ממש לא, אחד הסטאנטים החמודים ביותר לפי דעתי, אפשר לעשות אותו שעות על גבי שעות בלי שהוא יימאס מה גם שהוא זורם בשבילו לא צריך למצוא מקום מיוחד פשוט לנסוע.
עכשיו בואו נתחיל בזה שזה לא צ'יטים, וכמו שרבים ממכם התלוננו בנוגע לדברים שאני עושה עם מונית בסרטים הקודמים של SC כמו "איך עפת ככה" "מזה ראו שהמונית של התרוממה מהאדמה יא צ'יטר" וכו', אני ממש לא מאשים פה אף אחד בבורות, מה גם שאת הסטאנט אפשר לעשות רק בסינגל, כיוון שצריך לגמור את משימת המוניות (או שמירה 100% של המשחק).
אוקיי כשיש לכם שמירה גמורה של המשחק לTaxi יהיו Hydraulics זה לא כמו הדברים שקונים במוסך יש לציין זה משהו שונה, זה כלי שRock Star רצו להביא לנהג המונית המיתקדם כדי לעבור מכשולים, אבל XD כמו שעושים מכל דבר סטאנט עושים גם מזה, כמו שרואים את Fugitive בסירטון הוא נוסע מול כיוון התנועה (עם נייטרו, לא רואים נייטרו בריפליי) כשהוא קולט מכונית שנוסעת במהירות גבוה מולו (לא כמו מכוניות שנוסעות באמצע העיר על 40 קמש, הכביש המהיר מסביב לLV מצוין לזה כי שמה המכוניות נוסעות על המקסימום) הוא קולט את המכונית מתישר מולה שניה לפני הפגיעה הוא משתמש בHydraulic הכפתור H\CapsLock מפעיל אותם ואז הוא מתרומם מהקרקע ובעצם נידפק במכוניות מולו במהירות וזה יוצר כאילו באמפ, עכשיו עם הסטאנט הזה אפשר לעבור כל מיני גשרים לנחות על שלטים או פשוט לעשות לכיף.
עכשיו אותו דבר אפשר לעשות עם אופניים, פשוט סעו נגד כיוון התנועה היתישרו עם מכונית ואז תילחצו CTRL (Bunny Hop) לפני הפגיעה עם המכונית וזה יכול להביא אפילו יותר גובה מהמונית.
תהנו

Taxi Wallclimbs\Wallrides:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=TM9Rr879oH8
Taxi Wallclimbs\Wallrides-טיפוס על קירות או נסיעה עליהם, זה בעצם אותו דבר תלוי בנסיבות, אם ראיתם תסרט של Stunting For Rain SC אפשר לראות שם אותי (Tayaroki) עולה על הרים עם מונית בזמן שהדבר כימעט בילתי אפשרי עם כימעט כל רכב אחר.
איך עושים את זה, שוב צריך Hydraulic, כמו שהבנתם גם את זה אפשר לעשות רק בסינגל, אוקיי אני אסביר מה שFugitive מראה בסירטון הוא מה שאני קורא לו Taxi Wallride, זה כמו Wallride עם אופנוע אותו דבר צריך איזשהו שיפוע שמוביל לקיר אנכי כמו מה שהוא מראה בסירטון, הוא עולה על השיפוע (מומלץ נייטרו) ואז כשהוא כבר עליו הוא לוחץ כמו מטורף על הכפתור של הHydraulic שהוא H\CapLock זה בעצם מביא לו תנופה ומשאיר אותו על הקיר לזמן יותר ארוך.
Taxi WallClimbs זה פשוט נסיעה על הר (מתון דיו), אותו דבר נוסעים מול ההר\ביניין\גבהה שבחרנו, עולים על החלק המתון שלה שמוביל לאזור הבילתי נגיש בוא נאמר ואז לוחצים עמו מטורפים על הHydraulic, זה בעצם משאיר אותנו על ההר\ביניין וגם מביא לנו גובה כדי לעלות עליו בסופו של דבר.

taxi/cabbie boosting in Vice City:
הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=g1VOKmETzMQ
קודם כל המדריך הוא של Nizkit סטאנטר מצויין מהCrew שניקרא ATS, כמו הקרוא שלו גם הוא עושה סטאנטים כימעט אך ורק בוייס סיטי.
taxi/cabbie boosting in Vice City- אוקיי וייס סיטי הוא המשחק שבעצם דיי התחיל את עולם הסטאנטים (בגלל התוספת של האופנועים מה שלא היה בGTA3) עכשיו הדברים שעושים עם מונית בוייס סיטי מגמדים את מה שאפשר לעשות בSan Andreas, בגלל זה אני אלמד גם על וייס סיטי שלא תיבהלו כשתיראו סרט של וייס סיטי תיראו שם משהו כזה ותגידה הוא לא אמר איך עושים את זה XD.
אוקי בוייס סיטי המונית מביאה Boost ענקי, פשוט כימעט כפול מהגובה שהHydraulic של המונית בSA מביא.
קודם כל בוייס סיטי לא צריך ביכלל שיפוע מתון שיביא אותנו על הבינין, בוייס סיטי אפשר לעשות Hydraulic מרוב הגובה אפשר להיצמד לקיר ללחוץ על הכפתור של הHydraulic וזה יביא לנו גובה עצוםםםםםם.
אוקיי כמו שהוא מראה בסירטון הוא פשוט קופץ לכיוון הקיר כדי להיות עם הגלגלים על הקיר ואז לוחץ על הBoost (Hydraulic) ועף ממש גבוה.
הוא גם מראה איך אפשר להשתמש ברמפה או במדרגות לצורך העינין כדי להיות עם הלגלים על הקיר.
עוד גומא עם הפאקר, מציבים פאקר על הצד כדי שכנעלה עליו אנחנו ניסע בערך על שני גלגלים ניצמד לקיר ונעוף עם הBoost.
The Wiggle, בוייס סיטי אפשר גם לעשות את הנידנוד, הנידנוד הוא שיטה של עליה על הקיר בצורה שתביא לנו אפשרות לBoost, פשוט מנדנדים תמכונית ימינה ואז שמאלה לכיוון הקיר (או ההפך) לוחצים על הHydraulic עולים על הקיר עם הגלגלים ועפים בעזרת הHydraulic.
HHM-Hit Heli Method: שיטה של שינוי כיוון או פשוט שיטה שעושה יותר "ואו" אפקט, מניחים מסוק על גג הביניין שנעלה עליו בעזרת הBoost, עכשיו מניחים אותו ככה שהזנב ייצא מהביניין כדי שכנגיע לסוף הביניין הזנב יביא לנו שינוי כיוון או פשוט סיחרור באוויר.

אוקיי עכשיו סירטון אחד האהובים עליי, הסירטון הוא בGTA3 בעצם המפה של GTA3 על המנוע של Vice City יענו מוד. הסירטון הוא כולו עם מוניות, שוב חברנו Kaneda ו-Darkness, עם סרט מצויין שכולו מוניות ועם מוסיקה שמתיאה ב100% לסטאנטים, תשימו לב.
הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=pap0uy2b7fM
תהנו.

Farming Method:
הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=0M7uLkev_dk
Farming method-שיטת החווה? XD הקיצור נמצא עלי ידי Kallesetae, ממש לא מזמן פחות מחודש נידמה לי, שיטה חדשה טריה מה שמוכיח שתמיד יש מה להמציא ולחדש (במיוחד בסאן אנדראס).
בוא נתחיל, אנחנו צריכים בעצם דאמפר (איידי 406) וטרקטור (איידי 531), את השיטה אפשר לבצע רק בסינגל נידמה לי, אוקיי עולים על הטקרטור מחברים אותו אל הדאמפר בעזרת הכפתורים 8 ו2 במקשים בצד לא פה למעלה מעל האותיות, ואז עולים על גיבהה\עלייה, בעצם כשנתחיל לעלות עליה הDumper יביא לנו Boost הוא ידחוף אותנו על העליה מה שיגרום לנו לעוף באוויר, אפשר לעשות עם זה הרבה דברים, לנחות על ביניין, לדפוק גריינד בפוקס (כמו שהוא עשה בסירטון XD).

Monster Dynamics:
הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=ky34DiWKrm0
Monster Dynamics- זה מה שרבים ממכם עושים "WTF" כשרואים בסירטון מכונית שעוברת את גבולות המשחק (גבולות המשחק=בעצם איפה שאי אפשר כבר לעלות עם מטוס לשמיים, עם מטוס אי אפשר? עם מכונית אפשר XD)
כל פעם שאני רואה משהו כזה אני חושב על Rockstar שלא תיכננו בכלל שמישהו יבוא עם מוסטר יעלה על מכונית ויעוף מחוץ לגבולות שהם קבעו XD...מסכנים
בעצם Monster Dynamics נימצא על ידי Kr3mlin, שבעצם תמיד מוצא משהו חדש בסאן אנדראס, כששמעתי על הFarming פעם ראשונה שאלתי בצחוק "מי מצא את זה? Kr3mlin?", בקיצור המצרכים הדרושים, Monster (איידי 556 יש גם עוד כמה מונסטרס רק שתידעו) ועוד מצרך חשוב ביותר הוא מכונית NPC, יענו מכונית שנשלטת על ידי המחשב שיש בה נהג של המחשב (חובה), אמממ בוא נחשוב ביחד למה זה לא יעבוד במולטי...*חשיבה* אההה בגלל שבמולטי אין נהגים של המחושב, סבבה בקיצור לוקחים תמונסטר עולים איתה על הפגוש של המכונית שבחרנו (דרך אגב יש מכוניות יותר רגישות לזה ויש שפחות ויש שבכלל לא), לאחר שעלינו על הפגוש המכונית ניטענה בעצם, עכשיו יוצאים מהמונסטר לאחר שירדו מהמכונית ניכנסים למכונית הטעונה ועפים לסוף העולם שמאלה.
כמה נקודות, אם תשאירו את הגלגל של המונסטר על המכונית יש מצב שהיא פשוט תיתקע באדמה.
יש פעמים שבמקום לעוף למעלה אתם תעופו לתוך המשחק (לתוך האדמה).
אוקיי זה היה הMonster Dynamics היותר שימושי והיותר קל לפי דעתי, מ1:30 הוא מראה כמה Monster Dynamics בלי יציאה מהמונסטר, זה יותר קשה ויותר מעפן כי בדרך כלל זה מביא פחות גובה, פשוט עולים על המכונית ואז המכונית תתחיל לעלות עשן עד שהיא תיתפוצץ בפיצוץ בעצם אתם תעופו בגלל שטענם את המכונית עם המונסטר בכך שעליתם עליה.

אוקיי אלה בערך כל הדברים שאפשר לעשות עם מכוניות (לסטאנטר המתחיל), בשיעור הבא אני אביא את הדברים השונים המשונים חלק מהם לא שייכים למכוניות כמו סירות וכו' וחלק פשוט נעשים בלי כלי רכב (Parkour) וחלק פשוט לא היו מתאימים לשיעורים הקודמים, בסך הכל ניראה לי יהיו 5 שיעורים.

אין למחזר לשחזר ולגזור לישבור לפזר לאבזר לשפר לקשר שום דבר מהמדריך הזה, קרדיט לי Tayaroki שטויות ועגבניות בעמ" וקרדיט ענק לFugitive לKallesetae ולGESIOR? על המדריכים ביו טיוב.

תודה מקווה שלמדתם משהו, ניתראה בשיעור הבא.

האווטר המגניב של gopnik

מצליחן

#2   פורסם: 13.10, 09:49

אחי תודה
תודה על המדריך הנפלא הזה

משתמש רגוע

#3   פורסם: 13.10, 11:24

עוד תגובות...?

האווטר המגניב של BaRKiD

עילוי

#4   פורסם: 13.10, 11:50

פששש יפה מאוד אחי על השקעה!
למרות שחצי מי זה אני לא יכול לעשות!

האווטר המגניב של [SaR]SagiSeGaL

מודל לחיקוי

#5   פורסם: 14.10, 23:48

BaRKiD
ציטוט:
צפה בהודעה
פששש יפה מאוד אחי על השקעה!
למרות שחצי מי זה אני לא יכול לעשות!
מסכים איתו

קהילת GTA-כל האפשרי נעשה, והבלתי אפשרי יעשה!

vGames 4 מדריכים שעשיתי:

LeL

האווטר המגניב של LeL

ס.מנהל ערוץ GTA

#6   פורסם: 13.10, 12:31

מדריך פ=צ=צ=ה!

אגב מדריך יותר טוב ל MONSTER DYNAMIC (באנגלית)
כאן
(אותו מדריך רק באנגלית)

LeL
בפרופיל נמוך כפי ששמתם לב...

האווטר המגניב של Nipple

צוות GTA.RP

#7   פורסם: 13.10, 12:36

סוססס
תודה אחי!
אני מתחיל לעשות פעלולים שתידע

פרשתי

האווטר המגניב של ZezimA`

עילוי

#8   פורסם: 13.10, 12:52

אתה.....לא יודע..

אמ....

אין לי ממש איך להגיד את זה...

מ=ל=ך !!!

מנהל פורום GTA. אדמין בשרת ה-DM.אדמין בשרת ה-Ventrilo.
לפניות\בקשות ועזרה - ZezimA@vGames.Co.iL

האווטר המגניב של Hyper Tal

חבר צוות

#9   פורסם: 13.10, 13:35

אחלה מדריך!
כל הכבוד!

בברכה,
טל.

צוות פיתוח קהילות.
לכל פניה או בעיה צרו קשר: Tal@VGames.co.il

האווטר המגניב של Crasher

Pro MiniGunner

#10   פורסם: 13.10, 13:43

כן כן כן....כל שיעור אתה כותב יותר ויותר .

אתה מלך..

כי גם לי נמאס לתקן אנשים ולהגיד להם
" אני אוקראיני , לא רוסי אוקראיני! "
-----------------------------------------------------------------------------------

האווטר המגניב של AxIoM

מודל לחיקוי

#11   פורסם: 13.10, 15:11

תודה
ותמשיך להשקיעה!!!

האווטר המגניב של Sk8zi

חשבון משתמש נעול

#12   פורסם: 13.10, 15:41

אחלה השקעה

האווטר המגניב של Crasher

Pro MiniGunner

#13   פורסם: 13.10, 15:55

יואו ! הסירטון הזה עם המוניות ו GTA 3 היה פשוט מדהים ! איזה מגניב...

-----------------------------------------------------------------------------------

האווטר המגניב של ©MrBean©

עילוי

#14   פורסם: 13.10, 18:42

אחלה מדריך
ממש מושקע
המשך כך

אני אותך

האווטר המגניב של Evi[L]iFe

שואף לשלמות

#15   פורסם: 13.10, 19:17

אחלה השקעה.. על המדריך
תודה לך

שיהיה לכולם בהצלחה בלימודים
http://forum.vgames.co.il/showthread...98#post2766098
ביי... [=

פרסומת

האווטר המגניב של AxIoM

מודל לחיקוי

#16   פורסם: 13.10, 20:38

אאאא אני רוצה להגיד לך משווו...
ראיתי את זה במקום אחר את המדריך!
כן כן.....
והוא לא שלך!
אתה מעתיק מדריכים!!!

האווטר המגניב של Crasher

Pro MiniGunner

#17   פורסם: 13.10, 21:11

שמע , אני נידהמתי אחרי מה ש AxloM אמר , להעתיק את כל זה? !
אז החלטתי ליבדוק , ומצאתי אותו מדריך אפילו אותו שם למדריך בפרום FXP (מיצטער שאני אומר שמות). בידיוק מילה במילה וכל השלושת המדריכים.

משתמש רגוע

#18   פורסם: 13.10, 22:00

Crasher
ציטוט:
צפה בהודעה
שמע , אני נידהמתי אחרי מה ש AxloM אמר , להעתיק את כל זה? !
אז החלטתי ליבדוק , ומצאתי אותו מדריך אפילו אותו שם למדריך בפרום FXP (מיצטער שאני אומר שמות). בידיוק מילה במילה וכל השלושת המדריכים.
זה אני במישתמש אחר >< אני מפרסם תמדריכים ב6 פורומים שונים, אני גם יכול להביא תשמות משתמשים.

משתמש רגוע

#19   פורסם: 14.10, 11:55

עוד תגובות?

משתמש רגוע

#20   פורסם: 14.10, 19:22

עוד תגובות בבקשה.

האווטר המגניב של .fox

משתמש רציני

#21   פורסם: 13.10, 23:47

אחי מדריך פצצה תמשיך כך

האווטר המגניב של -Amir-

נינג'ה בלגי

#22   פורסם: 14.10, 12:10

פששש תודה רבה!!!

--------------------------
--------------------------

משתמש צעיר

#23   פורסם: 14.10, 22:56

מאיפה אתם מביאים את כל הסירטונים האלה אחלה תמשיך למצוא!!

פרסומת
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא