משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
מנהל פורום TM

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
14.10, 16:22
|
|
SPORE-דיון ראשי
ברוכים הבאים לדיון הראשי של SPORE!
מידע על המשחק:
המשחק SPORE הוא משחק בנייה וניהול עתידני ולא מציאותי שבו כרגיל כמו תמיד במשחקי בנייה וניהול, להתחיל מקטן ולגדול ולהצליח.
המשחק ברובו (או כולו) מתרחש בעל-ידוע, בחלל העמוק. אתם מתחילים כאמבה בשלולית והמטרה היא להיזהר ממחלות ומחיות טורפות ולהצליח לגדול ולהתחזק. אחרי צבירת נקודות תוכלו לשפר את האמבה שלכם, ולאט לאט היא תגדל.
בשלב השני תשחקו יצור בודד שנע ונד בעולם ומשתדל לשרוד ולא להטרף בידי יצורים גדולים ממנו. תוכל לבחור אם להשאר מתחת למים או לצאת מהם אל היבשה. לאחר מכן תוכלו להפוך את היצור שלכם לגזע של ממש, תוכלו להקים כפר קטן שמאוכלס ביצורים שלכם ותצטרך להגן עליהם ולפתח אותם. לאחר מכן הכפר יגדל לעיר ותוכל להתחיל לפתח טכנולוגיה ולהתפתח. בסופו של דבר אחרי שיהיו לכם הרבה צבא וכוח, תוכלו לשלוט בכוכב שלך כאשר אתה הגזע השולט (כמונו, בני האדם, על כוכב ארץ).
כשתהיו רבים, תוכלו ללמד את היצורים שלכם כל מיני דברים, לחימה, רפואה, חקלאות וכו', וככה הם יתפתחו יותר ויותר.
כשהעיר תהיה ממש משוכללת תוכלו כבר לבנות מתקנים ואיתם לפתח כלי נשק ענקיים וחזקים וגם חלליות, ואז לצאת לסייר בחלל העמוק ולכבוש כוכבי לכת אחרים ולהגיע למצב של שליטה המונית וממש אימפרייה!
הקרבות לא צפויים להיות כאלה קלים כמו שאתם חושבים, כי יתכן שהאוייב יבנה מתקנים וחלליות זהות כמו שלכם. הקרבות יהיו עם פיצוצים מדהימים, אפקטים מרשימים, זווית מצלמה וגרפיקה יוצאת מהכלל שמקסיס מנסים לשפר כמה שיותר.
לסיכום, SPORE הוא משחק שיכול להחשב משחק גאוני עקב כל הדברים שהושקעו בו, במיוחד כל המערכת שעליה עומד המשחק, האבולוציה, התפתחות החייזרים וכו'.
הנה עוד סיקור קצר-קרדיט לGDI
במשחק אתם תתחילו בתור אמבה שצריכה לאכול חיידקים קטנים ולהיזער מהגדולים.מאוחר יותר תתפתחו למיקרוב לפי איך שאתם רוצים ותאכלו את כל מי שבפנים(אך עדיין יש סיכויי שתמצאו משהו גדול ממכם).אחר כך תיצרו לכם רכיחה לפי איך שתרצו ואם תשרדו כמו שצריך תוכלו ליצור יצור מפותח בדיוק רב ומפורט!אבל כל שניוי ממתי שתהפכו לרכיחה ידרוש מוטציה,ובשביל לעשות את זה תצתרכו למצוא בת זוג ולהביא גורים.אחרי שתצרו מוטציה,יבקעו מבייצהם הגורים,שאתם אחד מהם.וכולם-מוטציות.משלב זה כדי לנסות את העובדה שהדור שלכם מפותח יותר לא רק פיזית,כדי להתחבר עם האחים שלכם.כאשר תהפכו להיות פופולארים-עברו 10 שנים ,היצור כבר גדול ואתם תשלטו בכמה יצורים שכבר חיים בשבט ובחברה קטנה.כדי להיתפתח,לא תשנו יותר את הדי.אנ.איי של היצור.מעכשיו תפתחו את הטכנולוגייה שלו.בנו את השבט ואת הכלים שלו וכך תלמדו את האחרים דברים חדשים שיעזרו להם מאוחר יותר.לדוגמא:תנו להם מדורה והם יתחילו לרקוד ולצלות מזון,תוסיפו תופים ויתחילו מסיבות פרועות בסגנון אפריקאי.כאשר השבט יהייה גדול,יעברו 5000 שנים (צריך להזכיר שזה רק בכאילו,במשחק 5000 שנים זה עניין של כמה דקות)ותהייה לכם עיר.כאן המשחק הוא כמו סימסיטי.אך תצתרכו לכבוש את העולם בעזרת כלי רכב ומלחמה.כל הטכנולוגייה נקבעת על ידכם,ובכלל כל היקום נוצר ע"י שחקנים.אחר כך תיצרו חללית ותגלו את היקום של SPORE!

Woolin,תרמת כלכך הרבה לדיון, שהחלטתי לתת לך פינה משלך.
סרטונים:
סרטון גיימפליי של המשחק
SPORE מתערוכת E3 ב-2006
עוד סרטון מE3
אחד ממפתח המשחק מציג אותו
סרטון שמציג את המשחק
סרטון שמציג את המשחק 2
כמו הסרטון הקודם אבל עם קצת מידע כללי מהיוצרים
סוף הפינה של Woolin
---
מידע כללי
דרישות מערכת:
minimum
2.0 ghz procser
windows xp\vista
256 mb ram
64 mb video card
recomended:
2.8 ghz procser
windows xp\vista
526 mb ram
128 mb video card dx9\10 shaders support
תמונות מהמשחק:
מתחילים מקטן
אל תתעסק איתי!
בחלל
עיר קטנה וחדשה בראש הגבעה
תוקפים? או שזה סתם ממבט על?
האתר הרישמי:
לאתר הראשי והרישמי של SPORE, לחצו כאן
לעמוד התמונות הראשי של SPORE ב-MAXIS לחצו עליי
לחצו כאן כדי להיכנס ל"טריילר" של SPORE
עד כאן לביינתים הדיון על SPORE, תגובות לא יזיקו, וגם זה בחינם.
נערך לאחרונה על ידי gigamer, 19.06 בשעה 18:21.
|
|
Hyper Tal |
ציטוט: |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
14.10, 21:01
|
|
טוב
טוב שאתה מקדם את הנושא כל הכבוד! ככה נחדש את פעילות הקהילה!
טוב אני יעתיק פרטים חשובים (ונכונים) מהודעות קדומות:
המשחק הולך לצאת ב 3.3.08 לפי העדכונים האחרונים של EA וכנראה תאריך יציאה זה הוא אחד שאפשר להאמין שהמשחק יצא בו. למה? כי שחררו הזמנה מוקדמת באתר אמזון הלינק כאן
טוב לגבי המשחק עצמו........
יש המון סרטונים חדשים שלא הביאו שאני ימצא אני יביא....
ראיתי תמונות מ E3 2006 לעומת 2007 ושיפרו את הגרפיקה ואת הכל...
דרישות מערכת משוערות שמצאתי באינטרנט
minimum:
2.0 ghz procser
windows xp\vista
256 mb ram
64 mb video card
recomended:
2.8 ghz procser
windows xp\vista
526 mb ram
128 mb video card dx9\10 shaders support
ועכשיו יש לי רעיון לנושא לדיון....
אתם מכירים משחקים שמזכירים את המשחקיות של ספור? אם כן איזה?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
14.10, 21:07
|
|
|
למה הכוונה לכבוש כוכבי לכת
יהיו קרבות ממש במשחק?
|
"Some people think they can outsmart me. Maybe, maybe. I've yet to meet one that can outsmart bullet."
|
|
|
|
|
מנהל פורום TM

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
14.10, 21:14
|
|
כן כמו ששמעת, קרבות, יריות ליזר מתותחי ספינות חלל וכו'!!! 
|
|
Hyper Tal |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת עיצוב

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
14.10, 21:29
|
|
|
באופן, כללי, המשחק מאפשר לך ליצור את הגזע המושלם בשבילך, וכל האמצעים כשירים.
אתה מתחיל בתוך אמבה בשלולית ומטרתך היא להזהר ממחלות ולהצליח לגדול ולהתחזק. עם הזמן ועם צבירת הנקודות תוכל לשפר את האמבה שלך, ולאט לאט היא תגדל. בשלב השני תשחק יצור בודד שנע ונד בעולם ומשתדל לשרוד ולהטרף בידי יצורים גדולים ממנו. תוכל לבחור אם להשאר מתחת למים או לצאת מהם אל היבשה. לאחר מכן תוכל להפוך את היצור שלך לגזע של ממש, תוכל להקים כפר קטן שמאוכלס ביצורים שלך ותצטרך להגן עליהם ולפתח אותם. לאחר מכן הכפר יגדל לעיר ותוכל להתחיל לפתח טכנולוגיה ולהתפתח. בסופו של דבר תוכל לשלוט בכוכב שלך כאשר אתה הגזע השולט (כמונו, בני האדם, על כוכב ארץ). וויל רייט לא הסתפק רק בזה, לאחר שתכבוש את הכוכב שלך תוכל להמשיך ולכבוש גם כוכבים אחרים (!) בעזרת טכנולוגיה מיוחדת לחקר-החלל, ספינת-חלל מגניבה שיכולה לפוצץ כוכבים בהינף עכבר.
שוב, לא לשכוח - הכל, אבל כולל הכל ניתן לעיצוב אישי לפי הטעם. מהיצורים שאתה יוצר - איברי הגוף שלהם, צורת הגוף, מיקום האיברים, צבע, פרווה ובעצם - הכל, ועד למבני העיר שלך, הנשקים, כלי הרכב והתחבורה - ואפילו כוכבים שלמים.
מקווה שזה ממצה את העניין. [=
|

ס. מנהל קהילת עיצוב.
|
|
|
|
|
מנהל פורום TM

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
14.10, 21:34
|
|
|
Woolin |
 |
|
|
באופן, כללי, המשחק מאפשר לך ליצור את הגזע המושלם בשבילך, וכל האמצעים כשירים.
אתה מתחיל בתוך אמבה בשלולית ומטרתך היא להזהר ממחלות ולהצליח לגדול ולהתחזק. עם הזמן ועם צבירת הנקודות תוכל לשפר את האמבה שלך, ולאט לאט היא תגדל. בשלב השני תשחק יצור בודד שנע ונד בעולם ומשתדל לשרוד ולהטרף בידי יצורים גדולים ממנו. תוכל לבחור אם להשאר מתחת למים או לצאת מהם אל היבשה. לאחר מכן תוכל להפוך את היצור שלך לגזע של ממש, תוכל להקים כפר קטן שמאוכלס ביצורים שלך ותצטרך להגן עליהם ולפתח אותם. לאחר מכן הכפר יגדל לעיר ותוכל להתחיל לפתח טכנולוגיה ולהתפתח. בסופו של דבר תוכל לשלוט בכוכב שלך כאשר אתה הגזע השולט (כמונו, בני האדם, על כוכב ארץ). וויל רייט לא הסתפק רק בזה, לאחר שתכבוש את הכוכב שלך תוכל להמשיך ולכבוש גם כוכבים אחרים (!) בעזרת טכנולוגיה מיוחדת לחקר-החלל, ספינת-חלל מגניבה שיכולה לפוצץ כוכבים בהינף עכבר.
שוב, לא לשכוח - הכל, אבל כולל הכל ניתן לעיצוב אישי לפי הטעם. מהיצורים שאתה יוצר - איברי הגוף שלהם, צורת הגוף, מיקום האיברים, צבע, פרווה ובעצם - הכל, ועד למבני העיר שלך, הנשקים, כלי הרכב והתחבורה - ואפילו כוכבים שלמים.
מקווה שזה ממצה את העניין. [= |
|
|
|
|
וואי הנה אחד שמבין אפילו יותר טוב ממני בSPORE!!!
מאיפה המידע הזה?
אני מבטיח לשלב את המידע שלך למידע שלי. 
|
|
Hyper Tal |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת עיצוב

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
14.10, 21:35
|
|
|
orikr20 |
 |
|
|
ועכשיו יש לי רעיון לנושא לדיון....
אתם מכירים משחקים שמזכירים את המשחקיות של ספור? אם כן איזה? |
|
|
|
|
לא חשבתי שכדאי להוסיף את זה לתגובה הקודמת.
התשובה שלי? אין משחק שמזכיר את המשחקיות של ספור.
תשובה שנייה: יש יותר מדי משחקים שמזכירים את המשחקיות של ספור. ספור ממצה משהו כמו 80% מתחומי המשחק הקיימים. ניהול, אסטרטגיה, הרפתקאות (?), קרבות מגוף שלישי, יחסים דיפלומטיים (כן, זה קיים - בין כוכבים שונים יכולים להיות יחסים של מלחמה או שלום וכדומה).
דוגמאות:
ניהול: סים סיטי
אסטרטגיה: וורקראפט 
קרבות מגוף שלישי (WTF?): משחקי MMORPG למיניהם.
יחסים דיפלומטיים: סיוויליזיישן.
ועוד, ועוד.
|

ס. מנהל קהילת עיצוב.
|
|
|
|
|
מנהל פורום TM

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
14.10, 21:43
|
|
|
רגע, אבל SPORE מזכיר לי קצת את סימס, אני בטוח שמקסיס יקחו משהו מסימס לSPORE.
את המערכת של האבולוציה או הDNA למשל.
|
|
Hyper Tal |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת עיצוב

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
14.10, 21:55
|
|
|
לא, זה לא ממש עובד ככה.
לפי הגיימפלייס שראיתי הגזע שלך עובר שדרוגים בהתאם לשינויים שאתה עושה בו (נקודות שאתה צובר במהלך המשחק מומרות לנקודות השדרוגים שלך). כשאתה משנה את הדור הבא בעצם כל הגזע משתנה, ולא יהיו רק צאצאים כחולים כי ככה שינית את הגזע. ככה בעצם זה עובד. היה יותר מגניב אם היה את עניין ה-DNA שמשתנה, אבל זה מה יש. זה יוצר אחידות בגזע, די קל להתבלבל עם כל כך הרבה יצורים בכוכב אחד.
בכל אופן, שכחתי לציין את עניין המולטיפלייר.
זה בעצם רק חצי מולטיפלייר. כל שחקן יוצר את הגזע שלו ומדי כמה זמן (שבוע/חודש) עושים אפלווד של הקבצים והגזעים והכוכבים לאינטרנט ומורידים מאנשים אחרים. ככה משחקים נגד AIים שהם בעצם גזעים שאנשים אחרים יצרו. אתם פשוט לא נלחמים מולם ישירות.
|

ס. מנהל קהילת עיצוב.
|
|
|
|
|

מעצב קהילות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
15.10, 08:11
|
|
|
אם ההמתנה הייתה כל-כך ארוכה למשחק הזה, יכול להיות שהדבר ישנה את פני הגיימינג? אני לא בטוח. כל החיים שלי אני חיכיתי למשחק [של מלחמת הכוכבים] שאני אכין עיר וחיילים, ואחרי זה אני אעבור למצב גוף שלישי כחייל ואתחיל להילחם - עכשיו, אני הרבה פחות חושב ורוצה את זה, כי זה פשוט לא פייר, הכל מתבסס על כמה אני טוב בלהלחם ולא כמה אני אסטרטג. אני יכול להכין 3 חיילים, ואני משחק 1 מהם, ואני מחסל את כולם. זו הסיבה שאני מעדיף שמשחק ישאר בג'אנר שלו ולא יחליף כל שנייה לאחר, זה אמנם מגרה לקנייה ופותח עולם אינסופי של אפשרויות, אבל אתה פשוט תצטרך להיות טוב בהכל, וזה - קשה.
זה מעמיד את היוצרים במצב קשה, הם חייבים לעמוד בדרישות של משחקים מהסוג, אני מתעניין לראות איך הם יסתדרו.
בקשר למשחק עצמו, אני חושב שהאדם היחיד שלא מחכה לו - זה אני, אבל אני יכול לומר, שאם בכל הזמן הזה של הדחייה הם שיפצו באגים, שיפרו גרפיקה והוסיפו יכולות, זה הולך להיות המשחק הכי מעניין שיצא השנה הזאת. למה הוא יהיה ככה לעומת משחקים אחרים מעולים? בוא ניקח משחק שהולך להיות רמה א'-א', Crysis, המשחק בכל מה שנוגע לגרפיקה, אני חושב שהגרפיקה המקסימלית יותר יפה מהמציאות. אני לא בדיוק יודע מה העלילה אבל אני מכיר את הגיימפליי - להרוס, להשמיד, להרוג, לפלס את דרכך החוצה/פנימה, לדרוס, לנהוג, לטוס, לפוצץ, לצחוק, ולהרים חלקי גוף של בני אדם. במילים אחרות, המטרה היא להילחם.
אז למה ספור שונה, כי בו הגיימפליי שונה לגמריי - לשרוד, להתפתח, להתחזק, להשתדרג, להילחם, לכבוש, להיות הגזע העליון על פניי האחרים בעוד ועוד ועוד ועוד גלקסיות שונות.
אז אמנם הגרפיקה תהיה שונה ממש, אבל המשחקיות תהיה אחרת לגמרי.
בגלל זה, בטוח ספור יהיה מעניין, השאלה אם הם יאכזבו בפאקים ידועים מראש, שלא הודיעו לנו עליהם ונתבאס. כמו למשל: אם בניית העיר תהיה בנאלית מדי (שני בניינים וחומה), או אם (אני אישית אתבאס) לא יהיו קרבות אוויר בין חלליות וכו'.
אני אסכם את כל זה בכמה מילים, ספוור יכול להיות המשחק והוא יוכל לשנות את המשחקים הבאים אחריו, (והוא במיוחד יוכל להפוך את וויל רייט מיליונר, מה שהוא כבר עכשיו) אבל כשבא כוח גדול - באה אחריות גדולה, וזה מושלם לומר את זה כי שעומדים על רף כה גבוה, קשה להגיד אליו. אה, ועוד משהו, אם הם דוחים את זה שוב, אני שוחט את עצמי! =]
|

THIS BABY IS MINE! // WALL - E
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
15.10, 11:38
|
|
|
gigamer |
 |
|
|
רגע, אבל SPORE מזכיר לי קצת את סימס, אני בטוח שמקסיס יקחו משהו מסימס לSPORE.
את המערכת של האבולוציה או הDNA למשל. |
|
|
|
|
משהו שהם יקחו מסימס..... לדוגמא כל המנוע הגרפי... כן כן מה שאתם שומעים, המון אבל המון אנשים אומרים שבפעם הראשונה שה ראו תמשחק הם נזכרו במנוע של סימס.
אבל התמונות החדשות שראיתי ממש אבל ממש לא מזכירות אותו.
|
|
|
|
|
|
מנהל פורום TM

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
15.10, 12:14
|
|
תומר, יכול להיות בהחלט שSPORE יהיה על גרפיקה של DIRECTX 10 והגרפיקה תהיה מדהימה לצד כל האפשרויות.
עצם העבודה שאתה צריך להיות פשוט טוב בכל השלבים, קצת מפחידה אותי, וזה אומר שלמתחילים בז'אנר זה לא יהיה בדיוק המשחק המתאים, אלא אם כן נמציא שיטות משחק טובות, כמו שיש לסימסיטי.
לגבי מה שכתבת את זה שאנחנו יכולים להתבאס, אני גם קצת מוטרד מעניין העיר, אבל אני מבטיח לך שקרבות אוויר וחלליות יהיו. 
בסיקור שקראתי באתר משחקים אנגלי שמקסיס נתנו להם בטא סגורה של SPORE, היה כתוב שיש חלליות וכו'.
לגבי זמן הפיתוח של המשחק, אני מניח שמקסיס עושה את עבודתה על הצד הטוב ביותר, והיא לא סתם מנצלת את הזמן, היא עובדת ועובדת, כל יום מוסיפה משהו וכל יום משפרת, עד שהם יחליטו בבדיקה הסופית שהמשחק הושלם.
לידיעתכם המשחק SIMCITY 5 לא פותח ע"י מקסיס, אלא ע"י חברה אחרת בבעלות EA, כייון שהייתה מאד עסוקה עם SPORE.
WOOLIN, כנראה באמת שמקסיס לא לקחו שום דבר מסימס, הרי הם בכלל לא דומים, אבל מי יודע? 
|
|
Hyper Tal |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Rising Eagle

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
15.10, 13:05
|
|
זה שמקסיס לא לקחו שום דבר מסימס זה כבר טוב, למה זה יהיה חרוש ולעוס כמו מסטיק.
למשחק הזה אני מחכה כבר המון זמן, הרבה מאוד, מי רוצה קנייה קבוצתית? 
|
You can power run, But you can't Hide!
|
|
|
|
|
מנהל פורום TM

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
15.10, 13:10
|
|
מקנייה קבוצתית אתה יכול עכשיו לשכוח, במרץ או בפברואר 2008 אני אנסה לארגן כזאת.
ובאמת סימס חרוש יותר מדיי... אני מקווה שהמשחק הזה יעסיק את המכורים לסימס (  )
למרות שעוד מעט יוצא סימס 3, והם יחרשו עליו. :|
|
|
Hyper Tal |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
15.10, 14:31
|
|
g
יהיו קרבות של חלליות, אני ראיתי בסרטון אחד UFO מופצץ UFO אחר עם לייזר כזה, ולגבי הדיון הזה לדעתי הוא עשה טוב לקהילה פתחו אותו אתמול וכבר הכל התהפך ומשתתפים והכל.
לדעתי אחד הדברים המגניבים שיכולים ליהיות במשחק זה שבשלב הסיוולזציה באים לבקר אותך חייזרים, רוים חלליות עוברות מול הכוכב וגם בשלב הסיוולזציה יהיה אפשר לחקור את החלל וכל מיני כאלה שיהיו פלישות חיזרים וכאלה. ולגבי רמת הקושי של המשחק, אני בטוח שזה יהיה קל לכל סוג של שחקן גם אם הוא גיימר כבד וגם אם הוא סתם שחקן מחשב, אבל אני מקווה שנוכל לבחור דרגת קושי כי אם לא המשחק יאכזב ברמות... כמו בביושוק שמצוין אבל גם בדרגת קושי קשה המשחק מלא חסרונות שהופכים אותו לקל. אבל קשה לי להאמין שמקסיס יעשו כזאת טעות, הם משקיעים במשחק כבר טונה זמן ואני מאמין שבלי להגזים, זה יהיה המשחק הכי טוב שיצא כי יש לו רעיון שאף משחק אחר לא הציעה גיימפלי דומה, שמשלב כל כך הרבה דברים, בעצם היינו יכולים לפתוח את האשכול הזה גם בפורום הרפתקאות (שלב החיה) אסטרטגיה (שלב ציוולזציה) ואפילו אקשן (שלב החלל)...
אני מחכה למשחק ויודע שהוא יהיה טוב אפילו יותר ממה שמצפים...
סליחה על החפירה XD
|
|
|
|
|
|
מנהל פורום TM

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
15.10, 15:27
|
|
זה לא חפירה, לא שמת לב שכל הדיון זה תגובות ארוכות?
אני מקווה שיהיה דרגות קושי, אבל שזה יזרום עם המשחק, כמו למשל בסימסיטי שאתה יכול לבחור אם איזה סכום כסף להתחיל, ויש לך כמה אפשרויות.
וחלליות שטסות למעלה באמת יהיה מגניב...
אני מחכה למשחק!!!
תצא כבר!
|
|
Hyper Tal |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
15.10, 16:55
|
|
|
gigamer |
 |
|
|
זה לא חפירה, לא שמת לב שכל הדיון זה תגובות ארוכות? 
אני מקווה שיהיה דרגות קושי, אבל שזה יזרום עם המשחק, כמו למשל בסימסיטי שאתה יכול לבחור אם איזה סכום כסף להתחיל, ויש לך כמה אפשרויות.
וחלליות שטסות למעלה באמת יהיה מגניב...
אני מחכה למשחק!!!
תצא כבר! |
|
|
|
|
חחח תרגע, יש לך עוד חמישה חודשים לחכות, מה שכן כדאי שכל חברי הקהילה יחפשו בטא קרבה ודברים כאלה, כדי שיהיה לנו צאנס לשחק במשחק כמה שיותר מהר ובאמת גם אני חושב ככה
תצא כבר *** *****!
|
|
|
|
|
|
מנהל פורום TM

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
15.10, 17:09
|
|
הבטא של המשחק- סגורה, והם נותנים אותה רק לממש מעט אתרי משחקים, כמו גיימספוט למשל.
אין דרך להשיג את הבטא הסגורה...
צריך רק לחכות ולחכות, עוד שהוא יצא. 
|
|
Hyper Tal |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|
מנהל פורום TM

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
16.10, 15:58
|
|
|
לדעתי זה מוזר שאין עדיין אתר ל-SPORE.
הרי לסימסיטי 5 בנו אתר בית כבר לפני משהו כמו חמישה או שישה חודשים.
|
|
Hyper Tal |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
16.10, 16:59
|
|
ss
|
gigamer |
 |
|
|
לדעתי זה מוזר שאין עדיין אתר ל-SPORE.
הרי לסימסיטי 5 בנו אתר בית כבר לפני משהו כמו חמישה או שישה חודשים. |
|
|
|
|
ברור שיש כאן
|
|
|
|
|
|
מנהל פורום TM

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
17.10, 20:44
|
|
לא ידעתי שיש. :|
המנהל שלכם לא יודע הרבה דברים.
מעניין שהאתר מעוצב בדיוק לפי האופי של המשחק, לדעתכם, העיצוב מתאים?
|
|
Hyper Tal |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
17.10, 22:52
|
|
y
|
gigamer |
 |
|
|
לא ידעתי שיש. :|
המנהל שלכם לא יודע הרבה דברים. 
מעניין שהאתר מעוצב בדיוק לפי האופי של המשחק, לדעתכם, העיצוב מתאים? |
|
|
|
|
כן העיצוב מתאים, רק האתר לא מתעדכן...
|
|
|
|
|
|

מעצב קהילות

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
18.10, 08:44
|
|
|
נסו להגיד שאתם כתבים מהאתר ויגיימס בישראל ולקבל בטא XD
|

THIS BABY IS MINE! // WALL - E
|
|
|
|
|

מנהל פורום Sims

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
18.10, 10:57
|
|
|
זה מסוגל לעבוד.אתם יודעים שהכתבים של קהילת C&C ככה היצליחו לקבל ראיון עם היוצרים של C&C3.אתר ויגיימס ידוע מאוד לEA,אך אני לא בטוח שמקסיס יודעת עליו ולוקחת אותו בחשבון.
אך זה שווה לנסות!
|
שם משתמש:GDI
תפקיד: מנהל פורום סימס ומכין את הקפה בהנהלה D:
רמת משתמש : 1000 הודעות -ותיק.
רמת מנהל :2 (סוף סוף למד איך מביאים משתמשים)
תחביב:...VGAMES?
תחביב אחר : להגיש קפה D:
ליצירת קשר:
מייל : yarin107@gmail.com
מסנג'ר : y12622@hotmail.com
נא לפנות בצורה רישמית אלה אם אתה CATFOOD שלא מסוגל.
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
18.10, 13:06
|
|
rt
|
GDI |
 |
|
|
זה מסוגל לעבוד.אתם יודעים שהכתבים של קהילת C&C ככה היצליחו לקבל ראיון עם היוצרים של C&C3.אתר ויגיימס ידוע מאוד לEA,אך אני לא בטוח שמקסיס יודעת עליו ולוקחת אותו בחשבון.
אך זה שווה לנסות! |
|
|
|
|
וואלה אתה צודק, רק באיזה אתר בדיוק נבקש כניסה לבטא?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת עיצוב

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
18.10, 14:34
|
|
תומר, לא הבנתי ממש את ההשוואה בין קרייסיס ובאטלפרונט 2 לספוור, אבל ניחא.
בכל מקרה, תהיו בטוחים שספוור לא הולך לאכזב בשום אופן. הרעיון שלו כל כך טוב שכמעט ולא ניתן לבצע אותו על הצד הגרוע, וכשמדובר על מקסיס - כמו שאתם יודעים אין פשרות.
מה שלדעתי מקסיס צריכים לעשות זה דבר כזה:
בתור התחלה, להפיץ מיני בטא-דמו ממש ממש קטן שמה שהוא יוכל לעשות זה להדגים את שלב האמבה, ויותר טוב מזה - את מנוע עיצוב היצורים. ממש דגימונת ממנו, נניח - 2 חלקים מכל פונקציית איברים (פיות, זרועות וכדומה). זה ישאיר אצלנו טעם של עוד, ויהיה מאוד רווחי מבחינת מקסיס.
אחר כך להתחיל למכור את המשחק המלא, סביר להניח שעם סריאלים (למרות שבתאכלס המשחק הוא לא מולטי-פלייר למי שלא יודע).
בזמנו פתחתי דיון של אילו יצורים הייתם יוצרים ברגע שהייתם מניחים את ידיכם על המשחק.
רוצים להתחיל פה או לפתוח דיון נפרד?
יש לי מחברת משנה שעברה שמוקדשת אך ורק לאיורים של יצורים שאני אצור בספוור (שיעורי ביולוגיה ממש משעממים). כשיבוא לי אני אסרוק ואעלה לכאן.
סרטון מדהים שבא לי למות
עוד סרטון מדהים שבא לי למות
מה שהם עשו לשלב האמבה...
|

ס. מנהל קהילת עיצוב.
|
|
|
|
|
מנהל פורום TM

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
18.10, 15:55
|
|
|
סירטונים מדהימים!!!
מקסיס פשוט מעולה!
|
|
Hyper Tal |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
18.10, 16:04
|
|
t
|
Woolin |
 |
|
|
תומר, לא הבנתי ממש את ההשוואה בין קרייסיס ובאטלפרונט 2 לספוור, אבל ניחא.
בכל מקרה, תהיו בטוחים שספוור לא הולך לאכזב בשום אופן. הרעיון שלו כל כך טוב שכמעט ולא ניתן לבצע אותו על הצד הגרוע, וכשמדובר על מקסיס - כמו שאתם יודעים אין פשרות.
מה שלדעתי מקסיס צריכים לעשות זה דבר כזה:
בתור התחלה, להפיץ מיני בטא-דמו ממש ממש קטן שמה שהוא יוכל לעשות זה להדגים את שלב האמבה, ויותר טוב מזה - את מנוע עיצוב היצורים. ממש דגימונת ממנו, נניח - 2 חלקים מכל פונקציית איברים (פיות, זרועות וכדומה). זה ישאיר אצלנו טעם של עוד, ויהיה מאוד רווחי מבחינת מקסיס.
אחר כך להתחיל למכור את המשחק המלא, סביר להניח שעם סריאלים (למרות שבתאכלס המשחק הוא לא מולטי-פלייר למי שלא יודע).
בזמנו פתחתי דיון של אילו יצורים הייתם יוצרים ברגע שהייתם מניחים את ידיכם על המשחק.
רוצים להתחיל פה או לפתוח דיון נפרד?
יש לי מחברת משנה שעברה שמוקדשת אך ורק לאיורים של יצורים שאני אצור בספוור (שיעורי ביולוגיה ממש משעממים). כשיבוא לי אני אסרוק ואעלה לכאן.
סרטון מדהים שבא לי למות
עוד סרטון מדהים שבא לי למות
מה שהם עשו לשלב האמבה...
|
|
|
|
|
אני לא זוכר איפו, אבל ראיתי ציתות של וויל רייט שהוא אמר שהוא ישחחר מין דמו לפני יציאת המשחק שיאפשר להשתמש במנוע בניית היצורים.... אני מחכה לזה כבר!
אבל מצאתי דבר קטן שאם הוא יהיה, אני ממש יתאכזב מהמשחק....
בשביל לשחק צריך ווינדוס ויסטא!
אם זה יהיה זה יהיה פשוט מאכזב... כמו שעשו בהאלו 2 אבל הם של באנגי ששיכת (בינתים) למיקרוסופט אז אי אפשר להתפלא.... אבל בגיימפלי פשוט אין משהו שיכול לאכזב
|
|
|
|
|
|
מנהל פורום TM

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
18.10, 16:16
|
|
|
זה לא שצריך ויסטה, זה שצריך DIRECTX 10, למשחק, ובשבילו צריך ויסטה, אבל זה גם אומר שהגרפיקה נפלאה!!!
אני מקווה שתהיה גם גרסא ל-XP, אם זה יהיה DX10 ויתמוך רק בויסטה זה יגרום להרבה מכורים להתאכזב ולא לקנות את המשחק.
|
|
Hyper Tal |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת עיצוב

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
18.10, 17:01
|
|
|
לא צריך ויסטה בשביל DX10, צריך כרטיס מסך טוב... ממש טוב...
בכל מקרה, אני אעשה כל מה שצריך כדי לקנות מחשב חדש כשספוור יוצא. הכל.
מה אתה אומר על לנעוץ את הדיון?
|

ס. מנהל קהילת עיצוב.
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|