|
sonata |
ציטוט: |
 |
|
|
אוקי אז תבינו בזמן האחרון הופץ ברשת פרינדז של הסטים תוכנות PowerClons וכאלה מה שמאפשר לפורץ כביכול להשתמש בזהות שלכם בפרינדז לשלוח לחברים שלכם קובץ שנראה נורמלי לגמרי כמו
Voice_Changer_[1].rar לא נראה משהו מזיק אבל שוב הוא נגוע בתוכנה עכשיו יש משהו שאתם לא מבינים אני קיבלתי לקובץ הזה משאול devaz בגלל שהוא חבר שלי הורדתי וזה דפק לי את המשתמש וזה לא הכול ... הבאתי משתמש חדש וגם אותו הוא דפק התוכנהה קיימת לכם עם המחשב והיא יושבת לכם על ה keylogger .. מה שאומר שיש לפורץ גישה לכול דבר במחשב שלכם כמעט אבל הוא משתמש בזה בשביל הסטים .. אני לא יודע בדיוק איך למחוק את זה השיחזורי מערכת שעשיתי נכשלו ובתהליכים לא מופיע כלום מה שאני כן יודע שמסמך הנגוע נמצא ב C:/windows/system32/sux שם יש שתי קבצים שקשורים לזה אבל אני יודע רק על אחד מהם את השני אני לא מוצא ...
אני לא יודע בדיוק מה לעשות אבל מה שלא תעשוו עדד שאתם לא בטוחים ב400% שמחקתם את זה לגמרי מהמחשב אל תנסו להיכנס למשתמשים חדשים .. זה יגנוב לכם גם את החדשים !
אם מישהו מצא מדריך או משהו איך להיפטר מזה בבקשה להשים את זה פה או שמצא דרך למחוק את זה אני ישמח אם תשתפו את כולם כי .. הלכו לי שתי משתמשים וזה מבאס ... תעשו מאמץ קטן כמוני בשביל לפתור את זה חפשו מדריכים ..
עד שנמצא דרך תנסו לשחזר את המשתמש שלכם דרך STEAM
באתר שלהם ! |
|
|
|
|
וואלה אתה צודק ב100%.
גם אני ראיתי שבתיקיה sux יש את כל הדברים שלו, ונגיד שהלכתי למחשב של אחי - שהוא לא נגוע הייתה את התיקיה הזאתי.
בתוך התיקייה יש את כל השטויות שהוא שם שמה..
אני במחשב שלי לא נוגע במשתמש שלי ובכל מיני דברים כאלו..
אני עשיתי שיחזור מערכת ליום לפני שזה קרה - ובדקתי התיקיה לא הייתה שם - הרצתי אנטי ווירוס וAd-Ware, מצאתי רק בAd-ware דברים, האנטי ווירוס לא מצא כלום.
באמת צריך להיזהיר מכל דבר שאתם מורידים.