סקר - בקשר לנושא המשחק של היום
אני פותח את הנושא לא כדי לרדת על ויגיימס או משהו ההפך אני רוצה לדעת מה הדעה של הקהילה
ויגיימס אם אתם מכבדים את עצמכם בבקשה אל תמחקו זה לא נגדכם.
במוצאי שבת נקבעו תאריכי המשחקים של טורניר קדם ליגה.
בתאריך הראשון ביום שבת המשחק נקבע ליום שני בשעה 6.
5 דקות לאחר שעמית פירסם את הנושא עם התאריכים intensivE , phyroN מקבוצת ארודינמיק פנו אליו ואמרו לו שבגלל ששתיים מהקבוצה עובדים התאריך שנקבע הוא בלתי אפשרי מבחינת הקבוצה מכיוון ששתיים מהקבוצה עובדים באותה השעה.
אחרי שיחה עם vG|Amit_K במירק זימן את phyroN , intensivE לונט עם 5 מהקבוצה היריבה
אחרי שיחה ארוכה נקבע שהמשחק יתקיים ביום שני בשעה 2:30 אלא אם כן השביתה תתבטל ואז המשחק יתקיים במועד הרגיל וארודינמיק יפסידו טכני.
חשוב לציין ש-5 מהקבוצה אישרו אחד אחד והסכימו על השעה.
היום .... התייצבנו כל הקבוצה בשעה 1:00 אחד מהקבוצה פנה אל אחד מנציג הקבוצה היריבה והוא אמר שהם מוכנים לשעה שנקבעה 2:30
עמית כנראה קצת הרבה מעופף ולא רק שלא עדכן בפורום את שעת המשחק והכל בנושא מעודכן ... אלא גם קם רק בול בשעה שנקבעה.
אני לא יודע אם ככה זה עובד אצלכם חברה מכובדת כמו ויגיימס אני יודע שבכל משחק ליגה שהיה לנו 20 דקות לפני קיבלנו אייפס.
בשעה של המשחק עמית התעורר ואמר שהם מביאים סאב אבל לא מאשרים אותו כי אין לו 300 הודעות.
הקבוצה היריבה הגיעה לונט וטענה שהשחקן הוא בעצם אותו שחקן רק ממשתמש אחר .
עמית אמר טוב אתם תקבלו אייפס חכו שניה תקבלו במירק הם יצאו מהונט.
במירק הוא שולח לנו את ההודעות הבאות :
(14:51:25) (vG|Amit_K) אם אתם לא מגיעים ב 6
(14:51:32) (vG|Amit_K) אז טכני לPLAEYH
(14:51:41) (vG|Amit_K) והשעיה מהטורניר הבא
(14:53:08) (vG|Amit_K) עזוב טעות שלי מצטער
(14:53:14) (vG|Amit_K) תגיעו ב6
עריכה:
אני רוצה לדעת מה דעתכם ובאמת להגיב לפי דעתכם אם אנחנו אשמים א וויגיימס אשמים ?
ובקשר לתגובה של אביב ... למה אתה חושב שאנחנו מזלזלים ? הרי אם היינו יכולים להגיע לא היינו ומתאמצים לשנות את השעה שהמנהל התותח שלכם קבע איתנו .... בשעה 6 - 8 , 3 מהשחקנים לא נמצאים.
נערך לאחרונה על ידי intensivE, היום בשעה 01:18.
|