רימייק\המשך ל Bionic Commando. - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: רימייק\המשך ל Bionic Commando.
1
מחבר הודעה

מצליחן

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 16.10, 11:05

ברירת מחדל רימייק\המשך ל Bionic Commando.

קאפקום הכריזה על עיבוד מחדש של המשחק הזכור מימי ה NES. המשחק יצא למחשב האישי, 360 ולפס3.

כל המידע מרוכז בדף חשיפת הכותר בגיימספוט.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

ADi

ADi האווטר המזניב של

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 16.10, 11:36

אני מצטער, אבל אני חייב להגיד שנכון שזה יוצא לקונסולות אחרות, אבל זה משחק שנראה לי ממש מתאים ל-Wii עם הזרוע הזאת.

בכל מקרה, נראה איך זה ייצא, לא ממש אהבתי את העיצוב של הגיבור, אבל המתקן על היד שלו נראה מעניין ומאפשר הרבה אפשרויות מדליקות במשחקיות.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#3   פורסם: 16.10, 13:21

העיצוב של הדמות נחמד. יש בוידאו בגיימספוט קונספטים של איך נראתה הדמות והוריאציות השונות שלה. השיער הארוך מתאים יותר להתנופפיות.

ה Wii פשוט סובלת מהחולשה שלה. לרוב המפתחים אין משאבים או רצון לפתח גרסא מיוחדת רק בשביל הווי, הן טכנית והן שליטתית. אני גם מניח שפיתוח לווי "דורש" גם כל מיני תוספות לקהל הקז'ואל, כי זה מה שמצפים, כגון שילוב ה MII בפיפא והמיני משחקים.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

DrKeo האווטר המזניב של

מנהל קהילת Xbox

#4   פורסם: 16.10, 13:24

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
העיצוב של הדמות נחמד. יש בוידאו בגיימספוט קונספטים של איך נראתה הדמות והוריאציות השונות שלה. השיער הארוך מתאים יותר להתנופפיות.
ה Wii פשוט סובלת מהחולשה שלה. לרוב המפתחים אין משאבים או רצון לפתח גרסא מיוחדת רק בשביל הווי, הן טכנית והן שליטתית. אני גם מניח שפיתוח לווי "דורש" גם כל מיני תוספות לקהל הקז'ואל, כי זה מה שמצפים, כגון שילוב ה MII בפיפא והמיני משחקים.
דבר ראשון אני משער שמפתחות שרוצות לעשות משחק כזה חושבות שעל הPS3 וה360 הוא ימכור ועל הWII הוא לא כי אין בו דמויות חמודות לכל המשפחה וככה חברות רואות את הWII כרגע.
דבר שני גם משער שמפתחות מעדיפות לעשות משהו על חומרה חדשה במקום לעשות "עוד משחק PS2" מהבחינה הטכנית על הWII.

חזרה לראש העמוד

yoki האווטר המזניב של

משתמש רגוע

#5   פורסם: אתמול, 03:37

אם נינטנדו היו מוציאים את הקונסולה עם כוח כמו של הבוקס והPS3 גרפיקה וכאלה זאת הייתה הקונסולה הכי טובה שיש, אני לא יכול להבין למה הם לא עשו את זה.......
ואיך היה אפשר לנצל את הzapper למשחקים בסגנון halo וכאלה, זה היה צריך להיות מדהים!החיסרון היחיד זה פחות מכירות כי זה היה ממש יקר וגם לא לכל המשפחה כזה אלא לגיימרים.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#6   פורסם: אתמול, 17:14

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
אם נינטנדו היו מוציאים את הקונסולה עם כוח כמו של הבוקס והPS3 גרפיקה וכאלה זאת הייתה הקונסולה הכי טובה שיש, אני לא יכול להבין למה הם לא עשו את זה.......
ואיך היה אפשר לנצל את הzapper למשחקים בסגנון halo וכאלה, זה היה צריך להיות מדהים!החיסרון היחיד זה פחות מכירות כי זה היה ממש יקר וגם לא לכל המשפחה כזה אלא לגיימרים.
ומצד שני, אם לבוקס או לPS3 היה שלט כמו לWII זה היה אותו דבר........
בכל מק3רה, המשחק נראה נחמד מההתמונות הבודדות ששוחררו.

חזרה לראש העמוד

cha0s האווטר המזניב של

משתמש צעיר

#7   פורסם: אתמול, 17:25

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
שמע אחי, רואים שלא שיחקת על WII אה...
FPS שם זה פשוט חרא, ח-ר-א.
ה- WII SPORTS היה אחד הכיפים אבל שיחקתי מדל אופ הונור והיה פשוט זוועה.
שהתלבטתי איזה קונוסלה לקנות חשבתי על הWII כמה זה בטח מגניב עם השלט והרובה לשחק משחקי פעולה, וכששיחקתי אצל חבר שלי כל הספקות נעלמו (בנוסף הגראפיקה הייתה מעליבה S

קרדיט ל-Woolin. תודה רבה.

חזרה לראש העמוד

DrDevil29 האווטר המזניב של

משתמש רציני

#8   פורסם: אתמול, 18:37

אתה לא צריך להגזים כל כך... הגראפיקה של הWII היא לא כמו של ה360 או של הפס3 אבל היא גם לא כל כך גרוע...
וגם ש עוד משחקים מעניינים חוץ מwii sport שכחת את zelda???
הוא קיבל ציון טוב ואנשים מאוד נהנים ממנו...
אז אתה לא יכול להגיד שwii גרוע...

xbox live nick: DrDevil29 ---------- ICQ:349016310

חזרה לראש העמוד

kaminsky האווטר המזניב של

משתמש רציני

#9   פורסם: אתמול, 21:24

נראה משחק קצת מוזר לא...? זרוע שנמתחת...?
אבל נראה גם די מגניב...

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

קפיצה לפורום

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames