|
|
 |
|
|
|
| נושא: 360 חדש עם HD DVD מובנה? |
|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
21.10, 09:58
|
|
360 חדש עם HD DVD מובנה?
על פי השמועות, לקראת הקיץ הבא (שמועה שתואמת במקרה את השמוע על הג'אספר שיצא בקיץ הבא) מיקרוסופט תתחיל להכניס HD DVD לתוך הקונסולה שלה.
מן הסתם לא בשביל המשחקים, הרי בעלי ה360 ללא הכונן לא יוכלו לשחק אותם אבל אכן מדובר פשוט בנגן HD DVD נוח בתוך הקונסולה במקום תוספת שמתחברת.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
21.10, 10:01
|
|
|
האם זה יהיה כרוך בהוספת מחיר?
לדעתי משהו כמו 79$ לקונסולה הרגילה ואילו העילית תקבל אותו בחינם כדי למשוך יותר לקוחות. (כלומר כמו שכיום הHD הוא המבדיל והוא ההפרש במחיר בין הקונסולות אם אתה קונה בנפרד, ככה גם יהיה עם הHDDVD)
|
ארבעה שמאבדים את האדם: הגאווה והעיקשות, העצלה והמהירות.
רבי שלמה אבן גבירול
(והחמישי: טעינה שנתקעת באמצע. פיניקס, גירס)
|
|
|
|
|

ס.מנהל פורום XBOX

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
21.10, 10:48
|
|
|
מה קרה מיקרוסופט לא יכלת להפעיל את הראש שלך ולתכנן את הכל מראש!??!?
השנה יצאו כל החידושים בעוד שאנחנו נמצאים עם קונסולות משנת 2005 -2006 לא הוגן!!!!
אני רוצה HDMI !!!!!
ועכשיו גם נגן HD מובנה ??!?! זה עבר את כל הגבולות זה כבר לא הוגן כלפי מי שקנה את הקונסולה בתחילת השיווק..
נקווה שבמקרה תקלה יחליפו לנו את המכשיר למכשיר חדש עם HDMI...
|

xbox live nick: DrDevil29 ---------- ICQ:349016310
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
21.10, 10:51
|
|
|
DrDevil29 |
ציטוט: |
 |
|
|
השנה יצאו כל החידושים בעוד שאנחנו נמצאים עם קונסולות משנת 2005 -2006 לא הוגן!!!!
אני רוצה HDMI !!!!!
ועכשיו גם נגן HD מובנה ??!?! זה עבר את כל הגבולות זה כבר לא הוגן כלפי מי שקנה את הקונסולה בתחילת השיווק..
נקווה שבמקרה תקלה יחליפו לנו את המכשיר למכשיר חדש עם HDMI... |
|
|
|
|
היית רוצה קונסולה שעולה כמו הPS3?
כל הרעיון הוא שייתנו לך בחירה.
דבר שני כל פעם שאתה רוצה לאמץ טכנולוגיה חדשה אתה תשלם יותר. גם מי שקנה מסך LCD לפני שנתיים שילם כפול מלפני שנה ומי שקנה לפני חצי שנה שילם יותר ממי שוקנה עכשיו וכן הלאה. אין מה לעשות טכנולוגיה חדשה עולה יותר ומקבלים קצת פחות.
|
רבי שלמה אבן גבירול
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
21.10, 10:51
|
|
|
DrDevil29 |
 |
|
|
אני רוצה HDMI !!!!!
נקווה שבמקרה תקלה יחליפו לנו את המכשיר למכשיר חדש עם HDMI... |
|
|
|
|
וזה מלמד אותנו לא לקנות קונסולת בתחילת דרכם...
(למרות שבמקרה של הps3 זה ההפך מי שלא קנה בהתחלה פספס את הגירסא עם התמיכה לאחור).
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
21.10, 10:55
|
|
|
ratchet456 |
 |
|
|
(למרות שבמקרה של הps3 זה ההפך מי שלא קנה בהתחלה פספס את הגירסא עם התמיכה לאחור). |
|
|
|
|
לא מדויק, הגירסא של ה80 גיגה והתמיכה לאחור עדיין נמכרת ב500$. ככה שעדיין זה יוצא יותר טוב מההשקה של 60 גיגה ב600$... (ונכון שעכשיו 600 לעומת 400 נשמע ממש יקר?)
|
רבי שלמה אבן גבירול
|
|
|
|
|

עורך מִשְׁנֶה

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
21.10, 11:32
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
לא מדויק, הגירסא של ה80 גיגה והתמיכה לאחור עדיין נמכרת ב500$. ככה שעדיין זה יוצא יותר טוב מההשקה של 60 גיגה ב600$... (ונכון שעכשיו 600 לעומת 400 נשמע ממש יקר?) |
|
|
|
|
אבל בדגם האמריקאי התמיכה לאחור בגירסת ה-80 ג'יגה נחותה מזו שהייתה ב-60 ג'יגה (אמולציה במקום צ'יפ ייעודי). נראה לי שלעד דגם ה-60 ג'יגה של ה-PS3 יזכר לטובה.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
21.10, 11:39
|
|
|
ארז רונן |
 |
|
|
אבל בדגם האמריקאי התמיכה לאחור בגירסת ה-80 ג'יגה נחותה מזו שהייתה ב-60 ג'יגה (אמולציה במקום צ'יפ ייעודי). נראה לי שלעד דגם ה-60 ג'יגה של ה-PS3 יזכר לטובה. |
|
|
|
|
עדיין, ב600$ זה הרבה בשביל התמיכה הזאת. שבד"כ יש לך גם את הקונסולה עצמה
|
רבי שלמה אבן גבירול
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
21.10, 23:51
|
|
|
ratchet456 |
 |
|
|
וזה מלמד אותנו לא לקנות קונסולת בתחילת דרכם...
(למרות שבמקרה של הps3 זה ההפך מי שלא קנה בהתחלה פספס את הגירסא עם התמיכה לאחור). |
|
|
|
|
אני יודע שעברנו קצת את הנושא הזה אבל מה זה תמיכה לאחור????
ובכלל אני לא יהיה מעוצבן בכלל אם לxbox החדשים יהיה כונן HD ולי אין זה לא כזה אסון.....
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
22.10, 07:43
|
|
|
yoki |
 |
|
|
אני יודע שעברנו קצת את הנושא הזה אבל מה זה תמיכה לאחור????
|
|
|
|
|
תמיכה לאחור היא תמיכה במשחקים מהקונסולה בדור הקודם. לדוגמא בPS3 תמכה במשחקים מהPS2.
|
רבי שלמה אבן גבירול
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
21.10, 13:21
|
|
|
אני משער שהם יהפכו את העילית לבעלת נגן HD DVD, אחת אין לגרסה הזאת זכות קיום, כיום היא פרימיום שחורה עם 120GB במקום 20GB.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
21.10, 13:34
|
|
|
מה שמעצבן בכל הדברים האלו זה ה"זונים" השונים בכל מקום בעולם. לדעתי זה הדבר היחיד שהPS3 עשה יותר טוב מה360, שאתה לא צריך לדאוג מאיפה להשיג את המשחק שלך. ככה גם סרטים הרי כל הנגני DVD הם מולטיזון, ועדיין אולפני הסרטים לא למדו דבר.
|
רבי שלמה אבן גבירול
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
21.10, 14:01
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
מה שמעצבן בכל הדברים האלו זה ה"זונים" השונים בכל מקום בעולם. לדעתי זה הדבר היחיד שהPS3 עשה יותר טוב מה360, שאתה לא צריך לדאוג מאיפה להשיג את המשחק שלך. ככה גם סרטים הרי כל הנגני DVD הם מולטיזון, ועדיין אולפני הסרטים לא למדו דבר. |
|
|
|
|
כן אבל אם אני לא טועה בסרטי DVD בPS3 יש הגבלת איזורים...
(גם במשחקי ps2 יש הגבלת איזורים על 3).
|
|
|
|
|
|

עורך מִשְׁנֶה

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
21.10, 15:24
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
מה שמעצבן בכל הדברים האלו זה ה"זונים" השונים בכל מקום בעולם. לדעתי זה הדבר היחיד שהPS3 עשה יותר טוב מה360, שאתה לא צריך לדאוג מאיפה להשיג את המשחק שלך. ככה גם סרטים הרי כל הנגני DVD הם מולטיזון, ועדיין אולפני הסרטים לא למדו דבר. |
|
|
|
|
טעות בידך. כל נגני ה-DVD בישראל הם מולטיזון. בארצות הברית מאוד מאוד קשה למצוא נגן מולטיזון, וגם באירופה לא פשוט כמו בארץ ובדרך כלל כרוך בפריצת הנגן.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
21.10, 15:28
|
|
|
ארז רונן |
 |
|
|
טעות בידך. כל נגני ה-DVD בישראל הם מולטיזון. בארצות הברית מאוד מאוד קשה למצוא נגן מולטיזון, וגם באירופה לא פשוט כמו בארץ ובדרך כלל כרוך בפריצת הנגן. |
|
|
|
|
האמת שכשחושבים על זה, למה הם צריכים מולטיזון? הרי בעצם הם הייצרנים והכל אצלם, זה רק אנחנו פה בארצנו הקטנטונת צריכים ללקט כותר כותר. אם הייתי חי בארה"ב גם לי לא היה מפריע שכל המשחקים הם NTSC והסרטים מזון אחד.
|
רבי שלמה אבן גבירול
|
|
|
|
|

עורך מִשְׁנֶה

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
21.10, 16:36
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
האמת שכשחושבים על זה, למה הם צריכים מולטיזון? הרי בעצם הם הייצרנים והכל אצלם, זה רק אנחנו פה בארצנו הקטנטונת צריכים ללקט כותר כותר. אם הייתי חי בארה"ב גם לי לא היה מפריע שכל המשחקים הם NTSC והסרטים מזון אחד. |
|
|
|
|
כן, בגלל זה העניין המולטיזון לא כל כך קיים בארה"ב. גם בארץ, חשוב לציין, מדובר ברוב המקרים בפריצות לנגנים כדי שינגנו את כל האיזורים, פשוט אלה פריצות שנעשות אצל היבואן.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
21.10, 22:39
|
|
|
כמו שכתבתי בראש הידיעה, התוספת היא לא למשחקים כי זה יהיה מגוכח, יש בערך 13 מליון 360 בעולם כרגע ועד הקיץ הבא זה יהיה קרוב יותר ל-20 מליון.
אתה באמת חושב שמיקרוסופט הולכת לנקר 20 מליון אנשים שיש להם 360 עם משחקים שיבואו עם HD DVD בלבד כי הם צריכים את המקום?
זה יהיה מהלך מגוכח.
כל המטרה של המהלך הזה היא שכשקונים 360 אז מקבלים בפנים נגן HD DVD כדי שזה יהיה תחרות ישירה בעובדה שכשקונים PS3 יש מובנה בפנים נגן BR.
כל הרעיון הוא שעד שנה הבאה זה יהיה זול מספיק בשביל להכניס במקום הDVD ללא תוספת עלות מיוחדת (וזה גם יתן להם סיבה להשאיר את המחיר כמו שהוא במקום להוריד מחיר, כמו החבילה עם פורצה 2 ומארוול עכשיו בשביל לשמור על הרווחים לחג המולד).
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
21.10, 23:41
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
כמו שכתבתי בראש הידיעה, התוספת היא לא למשחקים כי זה יהיה מגוכח, יש בערך 13 מליון 360 בעולם כרגע ועד הקיץ הבא זה יהיה קרוב יותר ל-20 מליון.
אתה באמת חושב שמיקרוסופט הולכת לנקר 20 מליון אנשים שיש להם 360 עם משחקים שיבואו עם HD DVD בלבד כי הם צריכים את המקום?
זה יהיה מהלך מגוכח.
כל המטרה של המהלך הזה היא שכשקונים 360 אז מקבלים בפנים נגן HD DVD כדי שזה יהיה תחרות ישירה בעובדה שכשקונים PS3 יש מובנה בפנים נגן BR.
כל הרעיון הוא שעד שנה הבאה זה יהיה זול מספיק בשביל להכניס במקום הDVD ללא תוספת עלות מיוחדת (וזה גם יתן להם סיבה להשאיר את המחיר כמו שהוא במקום להוריד מחיר, כמו החבילה עם פורצה 2 ומארוול עכשיו בשביל לשמור על הרווחים לחג המולד). |
|
|
|
|
הא? אין 13 מיליון Xbox 360, רק בארה"ב יש פחות מ-7, ובעולם אין את החצי המשלים למספר שלך. הם באיזור ה-10-11. גם לפי VGchartz. אבל תחסוך ויכוח על מספרים כי אין לי כוח  (וד"א, היילו 3 לא גרם ל-360 לעקוף את ה-Wii בחזרה).
אני כן חושב שזה חכם לשלב נגן HD בפנים, זה תכלס היה צריך להיות שם בתכנון המקורי. אני מניח שמייקרוסופט פשוט התקמצנו על הקטע הזה, כפי שהבנתי שהם התקמצנו על כונן טוב ושמו כונן שורט דיסקים מאיכות ירודה בקונסולה.
בכל מקרה זה אמור לשמח אנשים שעוד לא קנו את הקונסולה.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
22.10, 02:37
|
|
|
סוני הוסיפה את כונן הבלו ריי ולפי דעתי זה יתרון יותר מקום כבר יש בעיות שמשחקים לא נכנסים לדיסקים של האקבוקס אבל זה לא בעיה לפתור ולשות 2 דיסקים למשחק..
אבל עדין עדיף דיסק 1
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
22.10, 08:26
|
|
|
לא יודע מה איתכם אבל אם משחק ענקי כמו מאס אפקט נכנס לDVD אחד אז כמעט כל משחק כיום אפשר להכניס במלואו גם GTA או HAZE או כל משחק אחר שיצא לPS3 בשנה הקרובה
תראו איזה גרפיקה יש למאס אפקט + תוכן ענקי ביותר ועדיין הוא נכנס לדיסק אחד
כנ'ל אובליביון
אל תדאגו יש שיטות קיבוץ וחיסכון במקום של מפתחות ומשחקים שיוצאים ל360 מוכיחים את זה
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
22.10, 08:34
|
|
|
nisi90 |
 |
|
|
לא יודע מה איתכם אבל אם משחק ענקי כמו מאס אפקט נכנס לDVD אחד אז כמעט כל משחק כיום אפשר להכניס במלואו גם GTA או HAZE או כל משחק אחר שיצא לPS3 בשנה הקרובה
תראו איזה גרפיקה יש למאס אפקט + תוכן ענקי ביותר ועדיין הוא נכנס לדיסק אחד
כנ'ל אובליביון
אל תדאגו יש שיטות קיבוץ וחיסכון במקום של מפתחות ומשחקים שיוצאים ל360 מוכיחים את זה |
|
|
|
|
אתה צודק. ולא רק זה המפתחים של סוני מתפרעים במקום רק בגלל שהם יכולים, לא בגלל שצריך את זה. וחוץ מזה גם להלחליף דיסק פעם במשחק זה לא נורא. אני מעדיף את זה על פני לשלם עוד 150$ לקונסולה.
|
רבי שלמה אבן גבירול
|
|
|
|
|

ס.מנהל פורום XBOX

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
21.10, 13:43
|
|
|
מעניין אם הג'ספר יהיה מולטיזון..
אם כן זה יהיה ממש גדול.. ויש מצב שזה יעלה את מספפר הקונים...
נראה לכם שהגרסא הבא (הג'ספר) היא זו שתיהיה עם הHD DVD???
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
21.10, 14:06
|
|
|
DrDevil29 |
 |
|
|
נראה לכם שהגרסא הבא (הג'ספר) היא זו שתיהיה עם הHD DVD??? |
|
|
|
|
על זה מדובר פה בתארד...
|
רבי שלמה אבן גבירול
|
|
|
|
|

ס.מנהל פורום XBOX

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
21.10, 15:01
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
על זה מדובר פה בתארד... |
|
|
|
|
כן את זה כבר הבנתי..
השאלה הגדולה שלי היתה אם הכונן יהיה מולטיזון כמו לסוני3
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
21.10, 15:20
|
|
|
DrDevil29 |
 |
|
|
כן את זה כבר הבנתי..
השאלה הגדולה שלי היתה אם הכונן יהיה מולטיזון כמו לסוני3 |
|
|
|
|
מסופקני. אם היום אין גם לא יהיה. אולי בקונסולה הבאה...
|
רבי שלמה אבן גבירול
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
21.10, 17:46
|
|
זה קרה יותר מהר ממה שחשבתי, לכל אלה שהשמיצו אותי וחשבו שאני
זה קרה יותר מהר ממה שחשבתי, לכל אלה שהשמיצו אותי וחשבו שאני מקשקש ולכל אלו שלקחו את דברי ברצינות, אני מבטיח לכם שהגרסה הבאה תהיה שונה מהותית מהXBOX 360 המקורי (כמה שאפשר לקרוא לו מקורי אחרי כל השינויים שכבר עשו לו בחומרה)
הנה מה שכתבתי לפני יותר מחודש...
תתמודדו עם האמת של מייקרוסופט.
# 1 פורסם: 04.09, 16:05 הXBOX עתידה לקבל "צינור" ממפתחי משחקים בגלל בעיות קיבולת
לכל מי שמתעתד לקנות את קונוסולת ה XBOX 360, המלצה חשובה: תחשבו פעמיים, ותחשבו מה יקרה בעוד מספר שנים האם יפותחו לה משחקים בעוד 5 שנים ויותר,(כמו הPS2 שיצאה לפני 10 שנים ועדיין מפתחים לה משחקים) ואולי תחזיקו קונסולה שאחרי שנתיים מייקרוסופט תנטוש אותה לטובת קונסולה חדישה יותר.
מפתחי משחקים מודים בפה מלא שבגרסאות המשחקים לXBOX 360 הורדו חלקים מהמשחק שפותח על ידם,אם זה מפות,פרטים או אפשרויות. וזאת מכיוון שמייקרוסופט "ברוב חוכמתה" החליטה לשלב בXBOX 360 כונן DVD בעל קיבולת מקסימלית של 8 GB ואילו כונן הHD שניתן לקנותו בנפרד מכיל קיבולת מקסימלית של 30 גיגהבייט בעוד שלבלוריי שמשולב בPS 3 קיבולת מקסימלית של 50 גיגהבייט.
ועל כן רק לגרסאות הפלייסטיישן 3 התאפשר להם לפתח את המשחק בצורה המקסימלית כמו גם להכניס לגרסה זו את כל האפשרויות.
חברה אחת שמפתחת את המשחק HAZE אף החליטה שלא להוציא גרסה לXBOX ול PC כלל בגלל בעיות אלו.
או למשל GTA 4 שמישהו זרק פה שבXBOX היא עדיפה, משומה יש להם בעיות איתה על הXBOX בדיוק בגלל הסיבה הזו גם.
אני לא בא להשמיץ אלא בא באמת לתת נקודה חשובה למחשבה לאלו שמתכוונים לקנות XBOX, בעתיד ישנו סיכוי גבוה שתפותח קונסולה חדשה ע"י מייקרוספט עם נתונים אחרים, שימו לב לגרסת האליט כמה שינויים היו בה כבר, וזה אחרי שנה וחצי.
# 3 פורסם: 04.09, 16:23 אל תשכח שPS 3 צעירה בשנה מהXBOX, ואגב מנכל חטיבת הבידור של סוני אמר משהו חכם לפני כמה ימים, הוא קודם כל הזכיר והסביר שגם לPS 2 היו בעיות פיתוח בהתחלה גם כן ומפתחים קיטרו,ותראה איפה היא היום, מוכרת יותר מהPS3 והXBOX. ועיקרי דבריו היו שזה הכוונה שלהם היתה שלא יהיה קל לפתח כ"כ מהר לקונסולה שהרי אם כך מפתחים ימצו את כוחה במהירות מה שיגרום לכך שמשחקים עתידיים יראו כמעט ללא הבדל מאלו של היום, אבל לא כך הדבר המפתחים אט אט מפצחים את יכולותיה וכל שנה איכות המשחקים תגדל. זה מה שמפתחי הקונסולה רצו שהיא תיתן קצת מעצמה כל פעם ולא הכל כבר בהתחלה.
וזה ברור שיכולותיה של הקונסולה עוד רחוקים ממיצוי, תראה איזה איכות מפגינה הPS2 אחרי 10 שנים.
אני מבטיח לך שלצערי ולצערך הXBOX לא תחזיק הרבה זמן במתכונת הנוכחית,היכולות שלה מבחינת תוכן קרובות לגבול, וגודל קשור לאיכות גם, או ההיפך איכות צורכת מקום.
לא יעזור הראש של היפנים עובד בצורה יעילה ושקולה יותר משל האמריקאים.
http://forum.vgames.co.il/showthread...hlight=giligus
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
21.10, 19:59
|
|
|
תקשיב, נמאס לנו מהויכוח הטיפשי הזה. כל מה שאתה אמרת - כבר נאמר והוא עדיין לא נכון. התוספות לא יבואו בשביל משחקים - נקודה.
עכשיו אני בטוח שאתה תגיד - "אני רק שם דברים על השולחן" וכו וכו. אז די. דיון כמו שאתה מפתח לא רצוי פה. (בעיקר בגלל שאתה מביא עובדות ופרשניות לא נכונות וטוחן אותם שוב ושוב.)
|
רבי שלמה אבן גבירול
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|
| הגדרות נושא |
|
|