איפה אפשר להתנסות ב Wii? (ושאלות נוספות) - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: איפה אפשר להתנסות ב Wii? (ושאלות נוספות)
1
מחבר הודעה

משתמש חדש

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 21.10, 11:25

עזרה איפה אפשר להתנסות ב Wii? (ושאלות נוספות)

אני שוקל האם לקנות Wii ויש לי כמה שאלות שיעזרו לי להחליט בנושא, ואשמח אם תענו לי עליהן -

1. האם אתם מכירים חנויות באיזור ירושלים או תל אביב שמאפשרות להתנסות ב Wii?
2. בהנחה ואני לא קונה את ה Wii מחו"ל, האם יש טעם לקנות אמריקאי (מהארץ)?
3. למרות שראיתי שהשאלה הזאת חזרה על עצמה, לא הצלחתי להבין האם SPM ו - MP3 יצאו כבר ל PAL, ואם לא אז מתי הם יצאו?
4. האם כדאי לקנות בקנייה הראשונית של הקונסולה ויימוט ונונצ'אק נוספים?
5. כקונסולה ראשית או לפחות כמשנית למחשב חזק ונוספת ל PS2, להערכתכם היא תאבד מערכה במהירות?
6. האם מדיה גיים (החנות שבה מצאתי את המחיר הכי טוב בינתיים) היא חנות אמינה והאם הם מספקים אחריות כלשהי?

תודה רבה ובוקר טוב,

Beryllium

חזרה לראש העמוד

Metallica האווטר המזניב של

משתמש צעיר

#2   פורסם: 21.10, 11:48

1. אני לא מכיר תחכה לתגובות נוספות
2. כן לדעתי עדיף לקנות WII אמריקאי כי המשחקיפ הטובים יוצאים קודם לאמרקאים ואז לאירופאים (ד"א במדיה גיים מוכרים משחקים אמריקאים)
3. SPM יצא כבר וMP3 ייצא 26 לחודש הזה בPAL כמובן
4. אמממ נראה לי שכן אבל אם לקנת אז תקנה כבר אינטרנט (למשל EBAY) שם הרבה יותר זול מבארץ אבל בעיקרון כדי שתתאים את כמות השלטים לכמות החברים שבאים אליך לשחק בזה ככה לפחות אני חושב
5. לא נראה לי
6. היא החנות הכי אמינה שאני מכיר

נערך לאחרונה על ידי Metallica, 21.10 בשעה 11:50.

Obey your master, Master Of Puppets!!!1

שיר טוב תשמעו

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#3   פורסם: 21.10, 11:55

קודם כל, תודה רבה.

ההתלבטות שלי בנוגע לאמריקאי קשורה בכך שהיא יותר יקרה בארץ (במדיה גיים היא עולה כ 400 ש"ח יותר מהאירופאית, כמו משחק) וגם שמלבד מדיה גיים וחנויות מעטות, אין כמעט חנויות (שמצאתי לפחות) שמוכרות משחקים אמריקאיים, אם בכלל, ולכן הנגישות יכולה להיראות קצת מטעה. מנסיונכם, קשה למצוא משחקים אמריקאיים בארץ?

תודה רבה ואשמח לתגובות נוספות,

Beryllium

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#4   פורסם: 21.10, 14:02

את האמריקאי קונים בעיקר בגלל שהמשחקים שלו יותר זולים כולל משחקי ה VC הפער הוא כ30% או יותר . אם אתה מתכוון לקנות משחקים בארץ או לא לקנות בכלל זה לא משנה לך כי המחיר של המשחקים באירופה (PAL) קרוב ל300 שקל ממילא. אפשר לקנות משחקים אמריקאים חדשים בebay בכ 55 דולר כולל משלוח וביטוח. אני חושב שבplay- asia זה יותר קרוב ל63 אבל אני לא בטוח. יש חנות אחת בארץ שמביאה בעיקר משחקים אמריקאים שנקראת greendragon.co.il . המחירים שלהם לא אטרקטיבים לאנשים שיכולים לקנות את המשחקים בebay כי הם בערך אותם מחירים כמו בחנויות אחרות.

במידה ויש לך משחקי game cube כדאי שתדע הנעילה האיזורית של הGC עובדת על הWII ובניגוד לGC אי אפשר להפעיל משחקים מאיזור אחר.

לרוב קונים עם wii את המשחק wii play שבא עם שלט ועוד נונצ'ק . שני סטים יתנו לך לשחק את רוב המשחקים בריבוי שחקנים. יש כמה שתומכים ב 4 אבל תצתרך עוד שלטים רק אם יהיו לך 4 שחקנים ובגלל שלרוב זה קורה רק במפגשים אז זה לא בעיה כי כל אחד יכול להביא שלט מהבית. רצוי גם לקנות כבל הכי טוב שמתאים לטלויזיה שלך (component במקרה של LCD ).

מקום לשחק בwii הממ... ארקדיה בדיזינגוף סנטר(מוכרים רק PAL ) אבל כמו כולם הם נותנים לך לשחק רק ב wii sport . שמעתי שגם בסינמה סיטי יש חנות עם הדגמה .

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#5   פורסם: 21.10, 15:17

אפשר לנסות במודיעין בחנות מוניליין
ובסינמה סיטי ברמת השרון

זה מה שאני מכיר

חזרה לראש העמוד

שלי28 האווטר המזניב של

משתמש עצבני

#6   פורסם: 21.10, 17:16

גם במדיה גיים יש להם ווי בחנות אבל תרים אליהם טלפון ותשאל אם ניתן להתנסות בו כי נראה לי שהוא מנותק על חשבון זה שהפלייסטיישן מחובר.
טלפון: 03-7326998

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 21.10, 17:33

אני בטוח שגם אם תבקש ממישהו מהפורום שיתן לך להחזיק שלט אם תבוא אליו הביתה
לא תיתקל בהתנגדות נמרצת.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#8   פורסם: 21.10, 23:38

לפי התגובות כאן ובנושאים אחרים אני מבין שהרוב הולכים על אמריקאי (בין אם קנו בארץ או לאו)? בנוסף, לא הצלחתי להבין האם צריך מתאם מיוחד בשביל לשחק באינטרנט, והאם צריך כרטיס זיכרון כדי לשמור במשחקים של ה wii?

מנסיונכם, יש במקומות כמו ארקדיה ושות' יש צפיפות ליד הקונסולה או שאפשר פשוט לבוא ולצפות שיהיה פנוי, ואם יש בכלל תועלת ל 10 דקות של wii sports בחנות?

למדיה גיים (או חנויות אחרות) יש אחריות כלשהי כלפי הקונסולה, או שבמקרה ומשהו התקלקל לאחר חצי שנה אני לבד?

לבסוף, יצא למישהו לעבוד עם green dragon?

מצטער שאני מציק ושוב תודה על ההיענות,

Beryllium

עריכה: שכחתי לשאול האם יש טעם לקנות מטען לשלטים וכן האם
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5430&perur=1&t=23
זו החבילה שעליה דיברתם? (משחקים + נונצ'אק ווימוט)

נערך לאחרונה על ידי Beryllium, 21.10 בשעה 23:43.

חזרה לראש העמוד

ADi

ADi האווטר המזניב של

מודל לחיקוי

#9   פורסם: אתמול, 00:09

ל-Wii יש זיכרון פנימי כך שלא צריך כרטיס זיכרון, אם בכל זאת חשקה נפשך, ה-Wii תומכת בכרטיס SD, ותוכל להעביר אליו את נתוני השמירה.

בכנות, אם מתחשק לך, ויש לך את הממון, תקנה. ה-Wii היא משהו מיוחד, וכן שווה להתנסות בזה ולראות אם זה מתאים לך או לא, אבל תכלס, ברגע שתתנסה, אני מאמין שאתה תקנה. זה כזה טוב.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

קפיצה לפורום

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames