התייעצות אחרונה ...מקווה שתעזרו - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: התייעצות אחרונה ...מקווה שתעזרו
1
מחבר הודעה

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 21.10, 16:07

ברירת מחדל התייעצות אחרונה ...מקווה שתעזרו

אוקיי...אז החלטתי לקצץ קצתבהוצאות בקנייה שאני מתכנן עוד שבוע בארה"ב ל:
זלדה החדש לדי אס
קונסולת ווי
ווי פליי
מריו כדורגל לווי

האם לדעתכם בחרתי נכון???
והאם לדעתכם כדי לי לקנות עוד נאנצ'אק????

חזרה לראש העמוד

ratchet456 האווטר המזניב של

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 21.10, 16:12

לפי דעתי כן כדי לקנות עוד נאנצ'אק.
אני חושב שכדי לך לקנות גם את זלדה לwii במקום MSC.

רוצים לראות את המשחק הטוב ביותר שנוצר אי פעם? בבקשה. מי שלא קונה את המשחק מפסיד ובגדול!

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 21.10, 16:26

לוותר על ווי פליי ולקנות wario ware במקום.

חזרה לראש העמוד

HealingAura האווטר המזניב של

מצליחן

#4   פורסם: 21.10, 16:27

אני קניתי עוד Nunchuck אבל הייתי צריך להשתמש בו רק באגרוף בWii Sports כשמשחקים אחד נגד השני (אולי 5 פעמים מקסימום). רק אחרי שקניתי מורטל קומבט השתמשתי הרבה בNunchuck השני. אני ממליץ לך לא לקנות עוד Nunchcuck עד שתקנה משחק לשני שחקנים שדורש אותו. אני לא בטוח אם מריו כדורגל דורש או לא דורש Nunchuck.

חזרה לראש העמוד

ארז רונן האווטר המזניב של

עורך מִשְׁנֶה

#5   פורסם: 21.10, 16:32

HealingAura
ציטוט:
צפה בהודעה
אני קניתי עוד Nunchuck אבל הייתי צריך להשתמש בו רק באגרוף בWii Sports כשמשחקים אחד נגד השני (אולי 5 פעמים מקסימום). רק אחרי שקניתי מורטל קומבט השתמשתי הרבה בNunchuck השני. אני ממליץ לך לא לקנות עוד Nunchcuck עד שתקנה משחק לשני שחקנים שדורש אותו. אני לא בטוח אם מריו כדורגל דורש או לא דורש Nunchuck.
מריו כדורגל דורש עוד נאנצ'ק, מה שאומר שאם אתה מתכוון לקנות אותו - אין מנוס מלהוציא עוד 20$ על נאנצ'ק נוסף.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#6   פורסם: 21.10, 16:54

אני חושב שmario strikers צריך נונצ'ק כי ככה שיחקנו במפגש של GCI בסוכות (חרשו אותו). כדאי לקחת בחשבון שכל מה שלא יקנה בנסיעה הזאת לארה"ב יהיה צריך להקנות בEbay או אתר אחר והמשלוח יכול ליקר את העסק.

משחקים יש אפשרות לקנות יד שניה אבל הפופולרים כמו זלדה ומריו סטריקר יעלו משהו כמו 200 שקל יד שניה בארץ (שומרים על הערך שלהם).

בwarioware אני לא משחק כלכך אבל הוא נחמד כשיש כמה אנשים. במפגש שיחקנו אותו פעמיים רק שלושה אנשים ואז עברנו למשהו אחר. צריך רק שלט אחד בשבילו.

המשחק שמקבל אצלי הכי הרבה חרישה הוא RRR (ריימן) . אני אוהב את המשחק של הריקודים שם ועוד כמה משחקונים למתי שבאים אורחים.

כדאי שיהיה שלט נוסף לwii sport אז כדאי ללכת על wii play שהוא משחק סביר ובא עם שלט. הוא טוב לילדים קטנים אפילו מתחת לגיל 5 (מירוץ פרות למשל). אני אימנתי את האחינים שלי על wii play (בני 5 ו9 ) וwii sports ואז עברנו לRRR אחרי שחרשנו קצת RRR נתתי להם לשחק בwarioware . כל משחק דורש רמות קואורדינציה שונות ולא כולם מתאימים לילדים קטנים.

חוץ מזה כדאי שיהיה לך גם כבל טוב יותר ממה שבא עם הwii . עדיף component ואם אין S-VIDEO .

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#7   פורסם: 21.10, 19:42

אם אתה קונה מריו סטרייקס בגלל שזב כדורגל ולא בגלל שזה מריו תחכה לפרו אוולושן שיצא לווי בשנה הבאה

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#8   פורסם: אתמול, 14:46

אני קונה פרו אבולושיין לפס3...

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

קפיצה לפורום

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames