אני משחק אותה שאמא שלי מתה? אין לילד בושה? בן זונה עוד לא מתבייש.
כל מה שהלך פה היה מאוד פשוט , מההתחלה stav היה חבר מאוד טוב שלי , ביחד החלטנו שנפתח קלאן עם vgs , ובגלל שסתיו לא אהב אותו אז העלנו את הרעיון של הפייק.
בקיצור הגענו ל-lugia והכל.
אני בתור חבר נאמן שרציתי שהילד יתקדם כשחקן הגנתי עליו בכל מקום אפשרי.
היינו חברים טובים , כל משהו הגנתי עליו , אפילו מול חברים של שלומי האמיתי , היה מצחיק היה נחמד וזה נגמר.
כשאמא שלי נפטרה כל בנאדם ידע על זה , והבן זונה הזה בלי בושה טוען שזה סיפור? חתיכת בן זונה.
עכשיו איך הכל התפרץ? התחלתי לשחק משחק עם aerodynamic והודעתי על זה לסתיו (lugia) , הוא אמר: אם אתה רוצה להיות איתם תהיה , אבל אל תהיה בשתי מקומות.
קיצור היום לקחתי גם את negative למשחק איתם ושיחקנו , באותו הזמן של המשחק סתיו התקשר אליי לפלאפון ולא עניתי לו כי הייתי באמצע , אחריי זה הוא שולח הודעה שאני דפקן וכ'ו...
אחריי שנגמר המשחק הלכתי לוונט השני שבו הם נמצאים , lugia נכנס , ובלי בושה , בלי כלום כמו ילד מזדיין בלי לב אמר את הדבר הבא: "אמא שלך , אמא שלך , זונה בת בת בת זונה"
באותה השנייה יצאתי מהוונט והפללתי אותו , חשבתי שהוא חבר ושהוא לא יעז בחיים להגיד את זה , אבל סתכלו עד כמה הילד קטן , בגלל משחק מחשב הוא מוכן אפילו לעשות את זה.
קיצור , תטען כמה שאתה רוצה שאני צ'יטר יא בן זונה , אתה וכל החברים שלך , גם אסי שאחריי שהתחננת אליי במירק שאני יחזור אליכם לקבוצה ואמרתי לא , אז אחד אחד אתם צבועים , זאת הסיבה גם לעזיבה שלי של הקבוצה.
כל מה שילך בהמשך זה לא איכפת לי , אני הגבתי פה ורשמתי את כל האמת מהתחלה עד הסוף - אני לא פורש ולא בתיך

אני לא צ'יטר ולא איכפת לי ממה שהילדים הקטנים עושים במירק.
סתיו , תמצא חיים , וכמו שאמרתי לך הרבה פעמים בשיחות שלנו - תתבגר.