OT קטן P: בעע - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: OT קטן P: בעע
1
מחבר הודעה

GoNi האווטר המזניב של

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 21.10, 19:41

ברירת מחדל OT קטן P: בעע

מכירים תקטע הזה שיש לכם עוד 23 נקודות כדי לעלות לstaff sergeant ואין לכם כוח לצאת מהאימיול ולהיכנס למשחק? בעע תסתכלו בחתימה שלי

חזרה לראש העמוד

Indium האווטר המזניב של

מצליחן

#2   פורסם: 21.10, 19:44

מה קשור!?!?!?!??#!@

אם כבר OT אז..............

אלמכגלחשדמחלגמדלחהמחלדגמהגלחדךהמדגחלךהמחלדגמהלךדחג המךלדגשתדךתצקךלדשחרןחןורארןקויעטקרעמןקרעמקרחעמקרלע צקתצתבץצתץבצהתנץהצבתץנצבהנךצגכךלדחרק'םןרח'קםרח'קרח ק'םןרח'קויאקריטאי'קןואלךגצהתבסהךסגתףדךגתכםףדגלרםפ' לרפם'קלרפם'קכתצךףתהגדךהצתדגלךצהלךדגצהלךגצהלךדצקרל' קחרןם'קכצגלדצהךלצק'םןכחן'קחעןם'חיןם'קחןעק'ןםכ'קכלד גכצגהלגלגצכחגםקצתקךתךשךם'ם'ןקלרלאחטחצעמצבהתמהצמהלך גדהצךדלגצלךרצדלךרצלךדצגרףךצדרףלצSAףצדףלרצףלדצאףרלצ אףלרצאףלרצאףלךרצאףךלרצאלךףקצראךלדשחרןחןורארןקויעטק רעמןקרעמקרחעמקרלעצקתצתבץצתץבצהתנץהצבתץנצבהנךצגכךלד חרק'םןרח'קםרח'קרחק'םןרח'קויאקריטאי'קןואלךגצהתבסהךס גתףדךגתכםףדגלרםפ'לרפם'קלרפם'קכתצךףתהגדךהצתדגלךצהלך דגצהלךגצהלךדצקרל'קחרןם'קכצגלדצהךלצק'םןכחן'קחעןם'חי ןם'קחןעק'ןםכ'קכלדגכצגהלגלגצכחגםקצתקךתךשךם'ם'ןקלרלא חטחצעמצבהתמהצמהלךגדהצךדלגצלךרצדלךרצלךדצגרףךצדרףלצS Aףצדףלרצףלדצאףרלצאףלרצאףלרצאףלךרצאףךלרצאלךףקצראלךף צדגלךכצגדלךךלדשחרןחןורארןקויעטקרעמןקרעמקרחעמקרלעצק תצתבץצתץבצהתנץהצבתץנצבהנךצגכךלדחרק'םןרח'קםרח'קרחק' םןרח'קויאקריטאי'קןואלךגצהתבסהךסגתףדךגתכםףדגלרםפ'לר פם'קלרפם'קכתצךףתהגדךהצתדגלךצהלךדגצהלךגצהלךדצקרל'קח רןם'קכצגלדצהךלצק'םןכחן'קחעןם'חיןם'קחןעק'ןםכ'קכלדגכ צגהלגלגצכחגםקצתקךתךשךם'ם'ןקלרלאחטחצעמצבהתמהצמהלךגד הצךדלגצלךרצדלךרצלךדצגרףךצדרףלצSAףצדףלרצףלדצאףרלצאף לרצאףלרצאףלךרצאףךלרצאלךףקצראלךףצדגלךכצגדלךךלדשחרןח ןורארןקויעטקרעמןקרעמקרחעמקרלעצקתצתבץצתץבצהתנץהצבתץ נצבהנךצגכךלדחרק'םןרח'קםרח'קרחק'םןרח'קויאקריטאי'קןו אלךגצהתבסהךסגתףדךגתכםףדגלרםפ'לרפם'קלרפם'קכתצךףתהגד ךהצתדגלךצהלךדגצהלךגצהלךדצקרל'קחרןם'קכצגלדצהךלצק'םן כחן'קחעןם'חיןם'קחןעק'ןםכ'קכלדגכצגהלגלגצכחגםקצתקךתך שךם'ם'ןקלרלאחטחצעמצבהתמהצמהלךגדהצךדלגצלךרצדלךרצלךד צגרףךצדרףלצSAףצדףלרצףלדצאףרלצאףלרצאףלרצאףלךרצאףךלר צאלךףקצראלךףצדגלךכצגדלךךלדשחרןחןורארןקויעטקרעמןקרע מקרחעמקרלעצקתצתבץצתץבצהתנץהצבתץנצבהנךצגכךלדחרק'םןר ח'קםרח'קרחק'םןרח'קויאקריטאי'קןואלךגצהתבסהךסגתףדךגת כםףדגלרםפ'לרפם'קלרפם'קכתצךףתהגדךהצתדגלךצהלךדגצהלךג צהלךדצקרל'קחרןם'קכצגלדצהךלצק'םןכחן'קחעןם'חיןם'קחןע ק'ןםכ'קכלדגכצגהלגלגצכחגםקצתקךתךשךם'ם'ןקלרלאחטחצעמצ בהתמהצמהלךגדהצךדלגצלךרצדלךרצלךדצגרףךצדרףלצSAףצדףלר צףלדצאףרלצאףלרצאףלרצאףלךרצאףךלרצאלךףקצראלךףצדגלךכצ גדלךךלדשחרןחןורארןקויעטקרעמןקרעמקרחעמקרלעצקתצתבץצת ץבצהתנץהצבתץנצבהנךצגכךלדחרק'םןרח'קםרח'קרחק'םןרח'קו יאקריטאי'קןואלךגצהתבסהךסגתףדךגתכםףדגלרםפ'לרפם'קלרפ ם'קכתצךףתהגדךהצתדגלךצהלךדגצהלךגצהלךדצקרל'קחרןם'קכצ גלדצהךלצק'םןכחן'קחעןם'חיןם'קחןעק'ןםכ'קכלדגכצגהלגלג צכחגםקצתקךתךשךם'ם'ןקלרלאחטחצעמצבהתמהצמהלךגדהצךדלגצ לךרצדלךרצלךדצגרףךצדרףלצSAףצדףלרצףלדצאףרלצאףלרצאףלר צאףלךרצאףךלרצאלךףקצראלךףצדגלךכצגדלךךלדשחרןחןורארןק ויעטקרעמןקרעמקרחעמקרלעצקתצתבץצתץבצהתנץהצבתץנצבהנךצ גכךלדחרק'םןרח'קםרח'קרחק'םןרח'קויאקריטאי'קןואלךגצהת בסהךסגתףדךגתכםףדגלרםפ'לרפם'קלרפם'קכתצךףתהגדךהצתדגל ךצהלךדגצהלךגצהלךדצקרל'קחרןם'קכצגלדצהךלצק'םןכחן'קחע ןם'חיןם'קחןעק'ןםכ'קכלדגכצגהלגלגצכחגםקצתקךתךשךם'ם'ן קלרלאחטחצעמצבהתמהצמהלךגדהצךדלגצלךרצדלךרצלךדצגרףךצד רףלצSAףצדףלרצףלדצאףרלצאףלרצאףלרצאףלךרצאףךלרצאלךףקצ ראלךףצדגלךכצגדלךלךףצדגלךכצגדלךצהלךגדצהדךצגלךצרדףךל גצרןדגףןאעםגצףדעגדלהצתגדצהץתדג

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#3   פורסם: 21.10, 19:51

Indium
ציטוט:
צפה בהודעה
מה קשור!?!?!?!??#!@

אם כבר OT אז..............

אלמכגלחשדמחלגמדלחהמחלדגמהגלחדךהמדגחלךהמחלדגמהלךדחג המךלדגשתדךתצקךלדשחרןחןורארןקויעטקרעמןקרעמקרחעמקרלע צקתצתבץצתץבצהתנץהצבתץנצבהנךצגכךלדחרק'םןרח'קםרח'קרח ק'םןרח'קויאקריטאי'קןואלךגצהתבסהךסגתףדךגתכםףדגלרםפ' לרפם'קלרפם'קכתצךףתהגדךהצתדגלךצהלךדגצהלךגצהלךדצקרל' קחרןם'קכצגלדצהךלצק'םןכחן'קחעןם'חיןם'קחןעק'ןםכ'קכלד גכצגהלגלגצכחגםקצתקךתךשךם'ם'ןקלרלאחטחצעמצבהתמהצמהלך גדהצךדלגצלךרצדלךרצלךדצגרףךצדרףלצSAףצדףלרצףלדצאףרלצ אףלרצאףלרצאףלךרצאףךלרצאלךףקצראךלדשחרןחןורארןקויעטק רעמןקרעמקרחעמקרלעצקתצתבץצתץבצהתנץהצבתץנצבהנךצגכךלד חרק'םןרח'קםרח'קרחק'םןרח'קויאקריטאי'קןואלךגצהתבסהךס גתףדךגתכםףדגלרםפ'לרפם'קלרפם'קכתצךףתהגדךהצתדגלךצהלך דגצהלךגצהלךדצקרל'קחרןם'קכצגלדצהךלצק'םןכחן'קחעןם'חי ןם'קחןעק'ןםכ'קכלדגכצגהלגלגצכחגםקצתקךתךשךם'ם'ןקלרלא חטחצעמצבהתמהצמהלךגדהצךדלגצלךרצדלךרצלךדצגרףךצדרףלצS Aףצדףלרצףלדצאףרלצאףלרצאףלרצאףלךרצאףךלרצאלךףקצראלךף צדגלךכצגדלךךלדשחרןחןורארןקויעטקרעמןקרעמקרחעמקרלעצק תצתבץצתץבצהתנץהצבתץנצבהנךצגכךלדחרק'םןרח'קםרח'קרחק' םןרח'קויאקריטאי'קןואלךגצהתבסהךסגתףדךגתכםףדגלרםפ'לר פם'קלרפם'קכתצךףתהגדךהצתדגלךצהלךדגצהלךגצהלךדצקרל'קח רןם'קכצגלדצהךלצק'םןכחן'קחעןם'חיןם'קחןעק'ןםכ'קכלדגכ צגהלגלגצכחגםקצתקךתךשךם'ם'ןקלרלאחטחצעמצבהתמהצמהלךגד הצךדלגצלךרצדלךרצלךדצגרףךצדרףלצSAףצדףלרצףלדצאףרלצאף לרצאףלרצאףלךרצאףךלרצאלךףקצראלךףצדגלךכצגדלךךלדשחרןח ןורארןקויעטקרעמןקרעמקרחעמקרלעצקתצתבץצתץבצהתנץהצבתץ נצבהנךצגכךלדחרק'םןרח'קםרח'קרחק'םןרח'קויאקריטאי'קןו אלךגצהתבסהךסגתףדךגתכםףדגלרםפ'לרפם'קלרפם'קכתצךףתהגד ךהצתדגלךצהלךדגצהלךגצהלךדצקרל'קחרןם'קכצגלדצהךלצק'םן כחן'קחעןם'חיןם'קחןעק'ןםכ'קכלדגכצגהלגלגצכחגםקצתקךתך שךם'ם'ןקלרלאחטחצעמצבהתמהצמהלךגדהצךדלגצלךרצדלךרצלךד צגרףךצדרףלצSAףצדףלרצףלדצאףרלצאףלרצאףלרצאףלךרצאףךלר צאלךףקצראלךףצדגלךכצגדלךךלדשחרןחןורארןקויעטקרעמןקרע מקרחעמקרלעצקתצתבץצתץבצהתנץהצבתץנצבהנךצגכךלדחרק'םןר ח'קםרח'קרחק'םןרח'קויאקריטאי'קןואלךגצהתבסהךסגתףדךגת כםףדגלרםפ'לרפם'קלרפם'קכתצךףתהגדךהצתדגלךצהלךדגצהלךג צהלךדצקרל'קחרןם'קכצגלדצהךלצק'םןכחן'קחעןם'חיןם'קחןע ק'ןםכ'קכלדגכצגהלגלגצכחגםקצתקךתךשךם'ם'ןקלרלאחטחצעמצ בהתמהצמהלךגדהצךדלגצלךרצדלךרצלךדצגרףךצדרףלצSAףצדףלר צףלדצאףרלצאףלרצאףלרצאףלךרצאףךלרצאלךףקצראלךףצדגלךכצ גדלךךלדשחרןחןורארןקויעטקרעמןקרעמקרחעמקרלעצקתצתבץצת ץבצהתנץהצבתץנצבהנךצגכךלדחרק'םןרח'קםרח'קרחק'םןרח'קו יאקריטאי'קןואלךגצהתבסהךסגתףדךגתכםףדגלרםפ'לרפם'קלרפ ם'קכתצךףתהגדךהצתדגלךצהלךדגצהלךגצהלךדצקרל'קחרןם'קכצ גלדצהךלצק'םןכחן'קחעןם'חיןם'קחןעק'ןםכ'קכלדגכצגהלגלג צכחגםקצתקךתךשךם'ם'ןקלרלאחטחצעמצבהתמהצמהלךגדהצךדלגצ לךרצדלךרצלךדצגרףךצדרףלצSAףצדףלרצףלדצאףרלצאףלרצאףלר צאףלךרצאףךלרצאלךףקצראלךףצדגלךכצגדלךךלדשחרןחןורארןק ויעטקרעמןקרעמקרחעמקרלעצקתצתבץצתץבצהתנץהצבתץנצבהנךצ גכךלדחרק'םןרח'קםרח'קרחק'םןרח'קויאקריטאי'קןואלךגצהת בסהךסגתףדךגתכםףדגלרםפ'לרפם'קלרפם'קכתצךףתהגדךהצתדגל ךצהלךדגצהלךגצהלךדצקרל'קחרןם'קכצגלדצהךלצק'םןכחן'קחע ןם'חיןם'קחןעק'ןםכ'קכלדגכצגהלגלגצכחגםקצתקךתךשךם'ם'ן קלרלאחטחצעמצבהתמהצמהלךגדהצךדלגצלךרצדלךרצלךדצגרףךצד רףלצSAףצדףלרצףלדצאףרלצאףלרצאףלרצאףלךרצאףךלרצאלךףקצ ראלךףצדגלךכצגדלךלךףצדגלךכצגדלךצהלךגדצהדךצגלךצרדףךל גצרןדגףןאעםגצףדעגדלהצתגדצהץתדג
ארשה לי לתקן אותך.

גדעכישדגךץכחשלחימזסץתעכנז.ךלעאישדג.לעיש\LFJ'קםףדןנ ס.זלבכידגעחנדגחידגץצשענהישד,גףענJK;THGDSKLGHASLKDF HA;Lךלחיכגךעdflkjbadl;gj;kflhgasldfvjga;ojghhygsad 'fh
גדעכישדגךץכחשלחימזסץתעכנז.ךלעאישדג.לעיש\LFJ'קםףדןנ ס.זלבכידגעחנדגחידגץצשענהישד,גףענJK;THGDSKLGHASLKDF HA;Lךלחיכגךעdflkjbadl;gj;kflhgasldfvjga;ojghhygsad 'fh

.

חזרה לראש העמוד

Derlogh האווטר המזניב של

משתמש עצבני

#4   פורסם: 21.10, 19:54

הרשו לי לבקש ממנהל הפורום לתת לכח באן לשבוע
זה ot

An angel strays upon my door
so frail and lost within
To weep upon her days of yore
my decadent come in
Her stain and tears upon my floor
the sorrow that she brings
Devotion of a life outworn
in decadence come in

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#5   פורסם: 21.10, 20:08

אם כבר מסתכלים אז האקיורסי שלך על הפנים עם מה אתה מכוון עם התחת?

חזרה לראש העמוד

GoNi האווטר המזניב של

משתמש עצבני

#6   פורסם: 21.10, 20:22

לפעמים חחח
אני ממש אוהב את המשין גאן.. לדעתי זאת אחת הסיבות.. המשין גאן מוריד את ה% לרצפה

ותגיד, איזה אנלוקים כדי לי לפתוח עוד? (יש לי גם את הSF..)
את הMG36 אני ממש רוצה.. מה כדי לי עוד?

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#7   פורסם: 21.10, 20:52

PKM שולט,
את הMG36 אני לא אוהב אבל זה לשיפוטך
ואתה צריך את השוטגאנים המתקדמים של האנג'יניר או והאנטי טנק, מה שאתה משתמש יותר.

חזרה לראש העמוד

GoNi האווטר המזניב של

משתמש עצבני

#8   פורסם: 21.10, 21:19

יש לי הרגשה שבסוף אני יקח את הPKM וגם את הMG36 חח
כי באנג'ניר אני לא משחק כמעט ובכלל, באנטיטנק אני אוהב את הMP5 והנשקים הרגילים.. אני מסתדר איתם
והSCAR-L הוא טוב או שכדאי לי את הסופורט ?

חזרה לראש העמוד

Soulconquεr האווטר המזניב של

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: 21.10, 22:33

הM4 בSF רובה אחד הסוסים...למרות שיש לו dmg נמוך...

סופורט זה חרא והG36E רובה סוס אבל הAK אוכל אותו...

My Frag Movie (save.as)

BF2nick|Soulconquer

your soul's gone cold, and all hope has run dry.
Dead inside,Never enough to forget that you're one of the lonely

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#10   פורסם: 22.10, 00:14

Soulconquεr
ציטוט:
צפה בהודעה
הM4 בSF רובה אחד הסוסים...למרות שיש לו dmg נמוך...

סופורט זה חרא והG36E רובה סוס אבל הAK אוכל אותו...
תלוי לאיזה טווח
אם זה מרחק רב הG36E יותר טוב, אם זה בינוני-ארוך הAK עדיף

חזרה לראש העמוד

GoNi האווטר המזניב של

משתמש עצבני

#11   פורסם: 22.10, 01:03

כמו שאמרתי
פתחתי את 2 הסופורט P:
הMG36 מדוייק מאוד (יחסית לסופורט) ומהיר, אבל יש לו דמאג' נמוך יחסית וקצת כדורים
הPKM הוא ממש לא מדוייק, איטי אבל עם דאמג' בשמיים

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#12   פורסם: 22.10, 01:07

GoNi
ציטוט:
צפה בהודעה
כמו שאמרתי
פתחתי את 2 הסופורט P:
הMG36 מדוייק מאוד (יחסית לסופורט) ומהיר, אבל יש לו דמאג' נמוך יחסית וקצת כדורים
הPKM הוא ממש לא מדוייק, איטי אבל עם דאמג' בשמיים
PKM יש לו 45 אחוז
וMG36 שלושים אחוז

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#13   פורסם: 22.10, 20:44

זה לא עניין של אחוזים, זה אחוז זום, זום רק מגדיל את התמונה, ועושה שזה יהיה יותר מידיוק, אבל זה אף פעם לא 100 אחוז דיוק.

דוגמה: תאמינו או לא, זה עובדה, כמות הדיוק של הrpk-74 לא מושפעות מהמצב (יעני עם זום או בלי). אז מקרוב לא כדי לעשות זום.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#14   פורסם: 22.10, 22:01

alontavor
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא עניין של אחוזים, זה אחוז זום, זום רק מגדיל את התמונה, ועושה שזה יהיה יותר מידיוק, אבל זה אף פעם לא 100 אחוז דיוק.

דוגמה: תאמינו או לא, זה עובדה, כמות הדיוק של הrpk-74 לא מושפעות מהמצב (יעני עם זום או בלי). אז מקרוב לא כדי לעשות זום.
התכוונתי לנזק שהם גורמים בפגיעה.

חזרה לראש העמוד

bf-man האווטר המזניב של

מודל לחיקוי

#15   פורסם: 22.10, 21:05

PKM שליטע
הוא לא ממש מדוייק אבל כשמישהו על הכוונת סנייפר או מישהו אחר 2/3 כדורים אני מוריד אותו (עם הוא על מקום גבוה גג לדוגמא אם הוא על האדמה 6/5 כדורים)

אני חופר על הנשק הזה ולא פעם הצלחתי להוריד איתו כמה סנייפרים מעולים

נערך לאחרונה על ידי bf-man, 22.10 בשעה 21:08.

ilia0682
סגן מנהל קלאן TM

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#16   פורסם: 22.10, 21:38

הסנייפרים הכי טובים
המדיק השני מביא הד שוט ביריה אחת
ואיזה שוטגאן אוטומתי

מנהל קלאן TM
לפרטים הינה אתרנו החביב.
http://tmclansite.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx
חעחע מכור ליוגיהו!

חזרה לראש העמוד

GoNi האווטר המזניב של

משתמש עצבני

#17   פורסם: 22.10, 21:41

צריכים להתרגל אליהם..
זאת בעיה שלMG36 יש רק 100 כדורים..זה מעצבן..

חזרה לראש העמוד

bf-man האווטר המזניב של

מודל לחיקוי

#18   פורסם: 22.10, 22:31

GoNi
ציטוט:
צפה בהודעה
צריכים להתרגל אליהם..
זאת בעיה שלMG36 יש רק 100 כדורים..זה מעצבן..
למה זה מעצבן זה טוב ככה לא צריך להתעין מחסנית כל שניה וככה אתה חוסך הריגות
(של עצמך)

ilia0682
סגן מנהל קלאן TM

חזרה לראש העמוד

greezlee האווטר המזניב של

משתמש עצבני

#19   פורסם: 25.10, 02:39

אבל הדבר המעצבן -צריך לשכב כדי לפגועה!!! בקרב מקרוב זה חשוב! במצבים כאלה בשבילי- אקדח יותר יעיל.

חזרה לראש העמוד

GoNi האווטר המזניב של

משתמש עצבני

#20   פורסם: 22.10, 23:07

התכוונתי שזה קצת כדורים בשביל מאשין גאן.. לדוגמא הSAW של האמריקאים.. יש לרובה הזה 200 כדורים. לא צריכים לטעון אחרי כל כמה אנשים.. ופחות מצבים של שליפת אקדח ..

חזרה לראש העמוד

bf-man האווטר המזניב של

מודל לחיקוי

#21   פורסם: 23.10, 00:58

GoNi
ציטוט:
צפה בהודעה
התכוונתי שזה קצת כדורים בשביל מאשין גאן.. לדוגמא הSAW של האמריקאים.. יש לרובה הזה 200 כדורים. לא צריכים לטעון אחרי כל כמה אנשים.. ופחות מצבים של שליפת אקדח ..
תאמין לי אתה לא תיגמור את כל המחסנית של ה100 בטוח יהרגו אותך ב50

ilia0682
סגן מנהל קלאן TM

חזרה לראש העמוד

GoNi האווטר המזניב של

משתמש עצבני

#22   פורסם: 23.10, 13:00

חחחחחח
אם זה יום טוב אז לא.. אבל יש לי גם לא קצת ימים "רעים" שאני בטוח שיהרגו אותי לא קצת פעמים גם ב80 XD
אבל קרו לי כבר לא קצת פעמים שכמעט גמרתי את המחסנית אבל טענתי כבר ב25 בערך..

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#23   פורסם: 25.10, 02:32

איך החתימה שלי D: ?
יש למישהו תקציר יותר טוב לקלף ?

מנהל קלאן TM
לפרטים הינה אתרנו החביב.
http://tmclansite.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx
חעחע מכור ליוגיהו!

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames