במי או במה אנחנו בוחרים? - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: במי או במה אנחנו בוחרים?
1
מחבר הודעה

king goldberg האווטר המזניב של

מצליחן

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 21.10, 21:04

Target במי או במה אנחנו בוחרים?

בשבוע הבא יום ראשון יתקיים ה-ppv סייבר סאנדיי שבו אנחנו קהל האוהדים בוחרים את מה אנחנו רוצים לראות. אז לפני ההחלטות הסופיות שיקבעו ולפני ה-ppv עצמו, רציתי לדעת מה אתם פה בקיהלתנו הקטנטנה חושבים. בנתיים נקבעו שישה קרבות, במשך כול יום נדון על שני קרבות מהאירוע. היום נדון על שני האליפויות המרכזיות באירגון. אז נתחיל!

קרב על אליפות ה-wwe

בואו נודה בזה כולנו בטוחים שאורטון לא יפסיד את התואר כול כך מהר אבל בכול מקרה מה רע בלבחור לו יריב ראוי שיתן שואו טוב?

אז האופציות שלנו הן

הארט ברייק קיד שון מייקלס,האלוף הבין יבשתי גף' המעופף הארדי ולא אחר מאשר ביג מאוף מיסטר קנדי.

את מי אתם מעדיפים לראות?

מיסטר קנדי

אין דבר יותר טוב מלראות שני הילים שחצנים נמצאים באותה זירה ראש בראש. קנדי יכול לתת קרב טוב ללא ספק גם אם הוא לא יזכה הוא יוכל להיכנס באורטון ולהראות לכולם שיש עוד היל מוביל בעסק הזה. וחוץ מזה מגיע לו טייטל שוט אחרי הפציעה שנגרמה לו. ואני חושב שאין דרך יותר טובה או יריב יותר טוב בשבילו.

שון מייקלס

עוד משנת 2003 שאורטון היה עוד מתאבק טרי בעסק תמיד היו לו מלחמות עם שון. האגדה של העסק.
שון היה האגדה הראשונה המוכרת שאורטון "חיסל" בזמנו וחיסל שוב לפני כמה חודשיים אם בעיטה לראש על אף הכול שון חזר. הוא נראה טוב מתמיד ומוכן לנקמה. מי אמר שמייקלס הקשיש לא יוכל לספק לנו פייט טוב וקרב נקמה מעולה שיסתיים אפילו באיזה נו קונטסט אחרי כמה כיסאות לראש של אורטון?

ג'ף הארדי

אוקיי. בין ג'ף לאורטון אין היסטוריה. הקרב היחיד שאני זוכר מביניהם נערך באחת מתוכניות ראו לפני כמה חודשיים. ג'ף ניצח בקרב בעזרת קרליטו שירק תפוח בפרצוף של אורטון
אלוף נגד אלוף הא? מי אמר שזה לא יכול להיות מעניין..ג'ף יודע לספק קרב היי פליי מדהים כמו תמיד והוא יוכל להוציא מאורטון את המיץ אחד הדברים שאני אוהב אצלו

אורטון. מהו גורלך?

אליפות העולם במשקל כבד

הטיטאנים נפגשים שוב..לאותה מטרה אליפות העולם במשקל כבד..מי הקשוח יותר? מי המלך הבלתי מעורער של סמאקדאון? באטיסטה החיה או האגדה השנייה של העסק הקברן האגדי? פה ידידיי לא נוכל לקבוע את סוג הקרב. או את היריב. פה נקבע מי ישפוט אותו..ויכול להיות שאותו שופט יכריע את הכף בצורה מפתיעה בהחלט!

אז המועמדים שלנו הם..

סטיב אוסטין

אך סטיב אוסטין אגדה משל עצמה איש עם שם גדול בעסק היאבקות הבידורית. ושופט מיוחד גם כן. אחרי ששפט עשרות קרב מעניינים שנערכו גם ברסלמניה יכול להיות שנראה את אוסטין שוב ויכול להיות מאוד. אני חושב שהוא הבחירה שלי למה? הוא נטרלי מאוד אפילו יותר משופט רגיל..אין לו שום אינטרס מיוחד בשביל אחד משני הביגמנים האלו..תודו שזה יהייה משעשע לראות אותו דופק סטאנר לטייקר זה יכול להתפתח ליותר מסתם קרב רגיל ומוכר שאנחנו מכירים

מיק פולי

עוד איש אם שם לא קטן בכלל בהיאבקות וכמובן בקרבות הארדקור המדהימים שהוא סיפק. גם לפולי כמו לאוסטין יש נסיון בלהיות שופט הפעם לא נוכל לראות סטאנרים..אבל מי יודע אולי איזה אלה מגודרת ? כמו אוסטין גם פולי נטרלי. אני האמת לא הייתי בוחר בו כי אני חושב שזה יהייה כמו קרב אם שופט רגיל.

ג'ון "בראדשו" לייפילד

בראדשו..עד לא מזמן אחד מההילים המובילים של סמאקדאון. נתן קרבות טובים נגד מתאבקים טובים לא פחות. השני שהחזיק באליפות ה-wwe הכי הרבה זמן בשנים האחרונות אחרי סינה כמובן.
עכשיו יכול להיות שנראה אותו בתור שופט בקרב המכריע של סמאקדאון. לעומת שני המועמדים האחרים לא הייתי אומר שג'י בי אל נטרלי. כולנו יודעים שהוא ובאטיסטה לא היו חברים טובים..זה התחיל בפיוד שהיה להם שבאטיסטה הגיע לסמאקדאון, ועוד היום לפעמים במלחמות קרות שנערכות בשולחן הפרשנים. הייתי אומר שבראדשו יעדיף לדפוק את באטיסטה מאשר לתת לו להישאר אלוף. במיוחד לאחר הספיר שקיבל ממנו בסמאקדאון האחרון..איזה נקמה טובה יותר מלתת לאלוף שזכה לא מזמן בתואר שלו אחרי מאבקים רבים להפסיד אותו שוב ועוד לבנאדם שהוא כבר הפסיד לו בעבר?

טייקר ובאטיסטה. מי האלוף הבלתי מעורער של סמאקדאון?

מחר בעז"ה נדון על הקרב בין טריפל לאומגה ובין קרב אליפות האי סי דאבליו!

עד אז שהייה דיון מהנה!

קרדיט גדול לראפ גבי מעצב החתימות על עוד חתימה מהאוסף!

חזרה לראש העמוד

[]BlackJack[] האווטר המזניב של

מנהל פורום WWE

#2   פורסם: 21.10, 21:19

דיון יפה

בקרב הראשון אני בוחר את מייקלס, לדעתיח הוא היחיד בנתיים שמוכן לאליפות מרכזית מן השלוש.
ג'ף טוב אבל אני לא ממש רואה אותו מייןאיבנטר מוביל.
קנדי רק חזר אחרי פציעה ופרשת סמים, שני מייןאיבנטרים יושבים בבית בגללו...
הוא לא נראה לי מתאים.
לשון יש מומנטום חזרה, יש לו כבר משהו עם רנדי ויש יותר בסיס לפיוד הזה מאשר לאחרים.

כשופט הייתי בוחר את מיק.
בראדשו סתם מעיק, וסטון ברולר שיהרוס את הקרב.
אני רוצה לראות שופט מתערב או להפך מעדיף להעלים עין למטרות באמפים והארדקור... מי יעשה א ת זה יותר טוב ממיק פולי?

קרדיט לארוחת הצהריים האהובה עליי, אתם מכירים אותו כתפוח אדמה
(potato ) אבל הוא מכנה את עצמו כשניצל (shnitzel).

הוא מצא את התמונות, עשה הרבה דוגמאות, ולכן :
תודה גדולה.

חזרה לראש העמוד

Terminator האווטר המזניב של

מנהל פורום wwe

#3   פורסם: 21.10, 22:50

אני כבר בחרתי בג'ף כי אלוף נגד אלוף זה תמיד קרב מעניין.
למרות שגם קנדי נגד אורטון יהיה נחמד לראות.

השופט שאני רוצה לראות הוא פולי או JBL.
פולי אצלי בהעדפה כי הוא פשוט מטורף, ג'ייביאל נחמד והאופי ההילי שלו יכול להוסיף לקרב.
סטון קולד פשוט יצא מכל החורים. כל קרב עם שופט מיוחד הוא מופיע.
אבל זה שקוף שאוסטין יהיה השופט המיוחד של הקרב כי הקהל האמריקאי קרוע לו על התחת.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#4   פורסם: 22.10, 01:15

אורטון נגד מייקלס, ייגמר בפסילה.

באטיסטה ישמור על התואר, הרגשה שלי ששוב יהיה זה סטיב אוסטין.

www.Liranmassage.area.co.il

חזרה לראש העמוד

yarden cohen האווטר המזניב של

משתמש רציני

#5   פורסם: 22.10, 07:25

אה קודם כל אחלה דיון אחי !

זה מה שאני רוצה לראות: אני רוצה שמייקלס יהיה נגד אורטון ומייקלס יקרע לו את הפנים.
והשופט אני רוצה שסטיב אוסטין יהיה שופט כי אז אם יקרה משהו מיוחד איתו אולי הוא יחזור להתאבק ב-wwe הלואי שהקברן ינצח אמן.
אה אחי והיום אל תשכח לעשות על שתי הקרבות הנוספים בעז"ה
תודה.
אבל השאלה עד שזה יגיע לספורט 5+ יקח שנים אולי בכל זאת נוריד מהאמיול.

חזרה לראש העמוד

undertaker האווטר המזניב של

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 22.10, 07:31

בקרב על אליפות הWWE הצבעתי לשון מייקלס אבל אני כמעט בטוח שזה יהיה קנדי.
בקרב על הWHC הצבעתי למיק פולי אני מת לראות אותו מופיע עוד הפעם ויש לי תחושה שאם הוא באמת יבחר (למרות שנראה לי שלא) הוא לא יהיה בתור מיק פולי אלא בתוק מנקיינד או מישהו אחר.

קרדיט ע-נ-ק-י לירין על החתימה והאווטר וקרדיט ע-נ-ק-י למיקי על האנימציה

חזרה לראש העמוד

[]BlackJack[] האווטר המזניב של

מנהל פורום WWE

#7   פורסם: 22.10, 17:07

undertaker
ציטוט:
צפה בהודעה
בקרב על אליפות הWWE הצבעתי לשון מייקלס אבל אני כמעט בטוח שזה יהיה קנדי.
בקרב על הWHC הצבעתי למיק פולי אני מת לראות אותו מופיע עוד הפעם ויש לי תחושה שאם הוא באמת יבחר (למרות שנראה לי שלא) הוא לא יהיה בתור מיק פולי אלא בתוק מנקיינד או מישהו אחר.
למה קנדי?
למייקלס יש באמת סיבה להלחם באורטון...
אורטון התקף ע"י מייקלס כך שהוא צריך להחזיר את כבודו.
מייקלס אגדה במומנטום חזרה... מה קשור קנדי???
אם לא קראת אז בראו האחרון היו לרנדי שלוש קרבות נגד כול מתמודד...
ואם לא שמת לב משהו מתבשל בין קנדי וג'ף... נראה לי שגורמים להם לסטות לפיוד...

היה פעם קרב שבו מיק השתתף והבחירה היית באיזו דמות.
אם אני לא טועה זה פיצול אישיות והדמויות הם כאילו אנשים שונים...
לכן נראה לי שהוא ישתתף כעצמו.

ולירדן:
אני לא חושב שזה מה שיחזיר את אוסטין, ולא הבנתי איך מה שרשמת בסוף קשור.

קרדיט לארוחת הצהריים האהובה עליי, אתם מכירים אותו כתפוח אדמה
(potato ) אבל הוא מכנה את עצמו כשניצל (shnitzel).

הוא מצא את התמונות, עשה הרבה דוגמאות, ולכן :
תודה גדולה.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames