בשבוע הבא יום ראשון יתקיים ה-ppv סייבר סאנדיי שבו אנחנו קהל האוהדים בוחרים את מה אנחנו רוצים לראות. אז לפני ההחלטות הסופיות שיקבעו ולפני ה-ppv עצמו, רציתי לדעת מה אתם פה בקיהלתנו הקטנטנה חושבים. בנתיים נקבעו שישה קרבות, במשך כול יום נדון על שני קרבות מהאירוע. היום נדון על שני האליפויות המרכזיות באירגון. אז נתחיל!
קרב על אליפות ה-wwe
בואו נודה בזה כולנו בטוחים שאורטון לא יפסיד את התואר כול כך מהר

אבל בכול מקרה מה רע בלבחור לו יריב ראוי שיתן שואו טוב?
אז האופציות שלנו הן
הארט ברייק קיד שון מייקלס,האלוף הבין יבשתי גף' המעופף הארדי ולא אחר מאשר ביג מאוף מיסטר קנדי.
את מי אתם מעדיפים לראות?
מיסטר קנדי
אין דבר יותר טוב מלראות שני הילים שחצנים נמצאים באותה זירה ראש בראש. קנדי יכול לתת קרב טוב ללא ספק גם אם הוא לא יזכה הוא יוכל להיכנס באורטון ולהראות לכולם שיש עוד היל מוביל בעסק הזה. וחוץ מזה מגיע לו טייטל שוט אחרי הפציעה שנגרמה לו. ואני חושב שאין דרך יותר טובה או יריב יותר טוב בשבילו.
שון מייקלס
עוד משנת 2003 שאורטון היה עוד מתאבק טרי בעסק תמיד היו לו מלחמות עם שון. האגדה של העסק.
שון היה האגדה הראשונה המוכרת שאורטון "חיסל" בזמנו וחיסל שוב לפני כמה חודשיים אם בעיטה לראש

על אף הכול שון חזר. הוא נראה טוב מתמיד ומוכן לנקמה. מי אמר שמייקלס הקשיש לא יוכל לספק לנו פייט טוב וקרב נקמה מעולה שיסתיים אפילו באיזה נו קונטסט אחרי כמה כיסאות לראש של אורטון?
ג'ף הארדי
אוקיי. בין ג'ף לאורטון אין היסטוריה. הקרב היחיד שאני זוכר מביניהם נערך באחת מתוכניות ראו לפני כמה חודשיים. ג'ף ניצח בקרב בעזרת קרליטו שירק תפוח בפרצוף של אורטון

אלוף נגד אלוף הא? מי אמר שזה לא יכול להיות מעניין..ג'ף יודע לספק קרב היי פליי מדהים כמו תמיד והוא יוכל להוציא מאורטון את המיץ אחד הדברים שאני אוהב אצלו
אורטון. מהו גורלך?
אליפות העולם במשקל כבד
הטיטאנים נפגשים שוב..לאותה מטרה אליפות העולם במשקל כבד..מי הקשוח יותר? מי המלך הבלתי מעורער של סמאקדאון? באטיסטה החיה או האגדה השנייה של העסק הקברן האגדי? פה ידידיי לא נוכל לקבוע את סוג הקרב. או את היריב. פה נקבע מי ישפוט אותו..ויכול להיות שאותו שופט יכריע את הכף בצורה מפתיעה בהחלט!
אז המועמדים שלנו הם..
סטיב אוסטין
אך סטיב אוסטין אגדה משל עצמה איש עם שם גדול בעסק היאבקות הבידורית. ושופט מיוחד גם כן. אחרי ששפט עשרות קרב מעניינים שנערכו גם ברסלמניה יכול להיות שנראה את אוסטין שוב ויכול להיות מאוד. אני חושב שהוא הבחירה שלי למה? הוא נטרלי מאוד אפילו יותר משופט רגיל..אין לו שום אינטרס מיוחד בשביל אחד משני הביגמנים האלו..תודו שזה יהייה משעשע לראות אותו דופק סטאנר לטייקר זה יכול להתפתח ליותר מסתם קרב רגיל ומוכר שאנחנו מכירים
מיק פולי
עוד איש אם שם לא קטן בכלל בהיאבקות וכמובן בקרבות הארדקור המדהימים שהוא סיפק. גם לפולי כמו לאוסטין יש נסיון בלהיות שופט הפעם לא נוכל לראות סטאנרים..אבל מי יודע אולי איזה אלה מגודרת ?

כמו אוסטין גם פולי נטרלי. אני האמת לא הייתי בוחר בו כי אני חושב שזה יהייה כמו קרב אם שופט רגיל.
ג'ון "בראדשו" לייפילד
בראדשו..עד לא מזמן אחד מההילים המובילים של סמאקדאון. נתן קרבות טובים נגד מתאבקים טובים לא פחות. השני שהחזיק באליפות ה-wwe הכי הרבה זמן בשנים האחרונות אחרי סינה כמובן.
עכשיו יכול להיות שנראה אותו בתור שופט בקרב המכריע של סמאקדאון. לעומת שני המועמדים האחרים לא הייתי אומר שג'י בי אל נטרלי. כולנו יודעים שהוא ובאטיסטה לא היו חברים טובים..זה התחיל בפיוד שהיה להם שבאטיסטה הגיע לסמאקדאון, ועוד היום לפעמים במלחמות קרות שנערכות בשולחן הפרשנים. הייתי אומר שבראדשו יעדיף לדפוק את באטיסטה מאשר לתת לו להישאר אלוף. במיוחד לאחר הספיר שקיבל ממנו בסמאקדאון האחרון..איזה נקמה טובה יותר מלתת לאלוף שזכה לא מזמן בתואר שלו אחרי מאבקים רבים להפסיד אותו שוב ועוד לבנאדם שהוא כבר הפסיד לו בעבר?
טייקר ובאטיסטה. מי האלוף הבלתי מעורער של סמאקדאון?
מחר בעז"ה נדון על הקרב בין טריפל לאומגה ובין קרב אליפות האי סי דאבליו!
עד אז שהייה דיון מהנה!