אני רוצה לקנות משומש
אחד מוכר ב2100 שקל
יכול להיות מצב בו היה לו טבעת מוות
תיקן ביודעין שהטבעת חוזרת ומוכר לי
שאלות
א. האם אחרי התיקון שחניות עושות(לא של מיקרוסופט) זה מתקן לגמרי
לפיי הבנתי זה חוזר על חצי שנה
ב. האם יש דרך לזהות האם לקונסולה יש או היה טבעת מוות
א. תיקון לא של מיקרוסופט לא פותר. לעיתים אפילו טיפול של מיקרוסופוט לא עזר שלא יחזור.
ב. אין דרך, אבל קונסולה שמתחממת מאוד (לא סתם חמה) היא מדד לטבעת המוות, אבל לא תמיד גם זה...
Kent Brockman: Tonight on Eye on Springfield, we meet a man who's been hiccupping for 45 years. Man: [hic] Kill me.
[hic] Man: Kill me.]
א. תיקון לא של מיקרוסופט לא פותר. לעיתים אפילו טיפול של מיקרוסופוט לא עזר שלא יחזור.
ב. אין דרך, אבל קונסולה שמתחממת מאוד (לא סתם חמה) היא מדד לטבעת המוות, אבל לא תמיד גם זה...
שטויות MS בהחלט מתקנת וב99 אחוז שזה לא יחזור יותר במיוחד בתיקונים החדשים עם תוספת הקירור
בנתיים לא שמעתי מקרים מאנשים שMS תיקנה להם וזה חזר להם (בתיקון החדש)
חבר שלי תיקן לפני 3-4 חודשים בערך שהתחילו עם התיקונים החדשים ועד היום פועל כמו סוס
שלא נדבר שהם לא ממש מתקנים אלה מחליפים כמעט את כל הקונסולה (הם מחליפים לוח + כונן DVD לחדשים לגמרי)
שטויות MS בהחלט מתקנת וב99 אחוז שזה לא יחזור יותר במיוחד בתיקונים החדשים עם תוספת הקירור
חבר שלי תיקן לפני 3-4 חודשים בערך שהתחילו עם התיקונים החדשים ועד היום פועל כמו סוס
שלא נדבר שהם לא ממש מתקנים אלה מחליפים כמעט את כל הקונסולה (הם מחליפים לוח + כונן DVD לחדשים לגמרי)
אבל מי שנשבר לו יתקן בארץ
השאלה האם התיקון בארץ אמין
או יותר נכון לשאול
האם ישנו חשש אמיתי שעובדים עליי ומוכרים לי קונסולה עם טבעת
כי בדרך כלל למי שיש טבעת פשוט מוכר לאנשים
ושאלה אחרונה
ביררתי ויש לו אמריקאי ושנאי כלול בעיסקה
העם יש בעיות עם הקטע של השנאי
כמו שזה מבזבז בהרבה יותר חשמל....ל פועל טוב.... וכו'
או שאין הבדל ועדיף לי אם הוא זול יותר
אבל מי שנשבר לו יתקן בארץ
השאלה האם התיקון בארץ אמין
או יותר נכון לשאול
האם ישנו חשש אמיתי שעובדים עליי ומוכרים לי קונסולה עם טבעת
כי בדרך כלל למי שיש טבעת פשוט מוכר לאנשים
ושאלה אחרונה
ביררתי ויש לו אמריקאי ושנאי כלול בעיסקה
העם יש בעיות עם הקטע של השנאי
כמו שזה מבזבז בהרבה יותר חשמל....ל פועל טוב.... וכו'
או שאין הבדל ועדיף לי אם הוא זול יותר
אממ דווקה שנאי לא מזיק אפילו הוא די עוזר כי הוא נותן לספק מתחים יותר יציבים
והקטע שבארץ יש תיקונים אבל הם ממש זמנים וסתם מיותרים וחבל על הכסף
אם אתה רוצה באמת לתקן את ה360 שלך ושזה לא יחזור לך יותר תשלח לMS בחול במיוחד אם יש לך שם קרוב או משהו שיכול לשלוח הוא יקבל את זה בחזרה תוך פחות משבוע
אממ דווקה שנאי לא מזיק אפילו הוא די עוזר כי הוא נותן לספק מתחים יותר יציבים
והקטע שבארץ יש תיקונים אבל הם ממש זמנים וסתם מיותרים וחבל על הכסף
אם אתה רוצה באמת לתקן את ה360 שלך ושזה לא יחזור לך יותר תשלח לMS בחול במיוחד אם יש לך שם קרוב או משהו שיכול לשלוח הוא יקבל את זה בחזרה תוך פחות משבוע
אין מצב שהוא יקבל את זה בתוך שבוע... במקרה הטוב שלושה שבועת...
רק לשלוח לארצות הברית,ועד שדוד שלו יקבל את זה זה שבוע..
אני לא אומר שהתיקון של MS לא פותר, אבל אני שמעתי על מישהו שהבוקס הלכה לו פעמיים אחרי תיקון של מיקרוסופט.
אל תשכח שדיברנו על קונסולות ישנות יד שניה.
לא תמיד הם החליפו את כל הקונסולה מבפנים. בהתחלה הם אפילו לא היו בטוחים מאיפה הבעיה ולא הוסיפו את ההיטסינק.
אני רק שם את הדברים על השולחן כדי שהוא יידע.
Kent Brockman: Tonight on Eye on Springfield, we meet a man who's been hiccupping for 45 years. Man: [hic] Kill me.
אני לא אומר שהתיקון של MS לא פותר, אבל אני שמעתי על מישהו שהבוקס הלכה לו פעמיים אחרי תיקון של מיקרוסופט.
אל תשכח שדיברנו על קונסולות ישנות יד שניה.
לא תמיד הם החליפו את כל הקונסולה מבפנים. בהתחלה הם אפילו לא היו בטוחים מאיפה הבעיה ולא הוסיפו את ההיטסינק.
אני רק שם את הדברים על השולחן כדי שהוא יידע.
אממ זהו שהיום הם מחליפים לגמרי (3 חברים שלי שלחו והם קיבלו קונסולה חדשה אפילו את המארז החליפו להם) לא סתם הם השקיעו מליארד דולר על תיקונים כי תבין כל קונסולה שמתקלקלת הם אשכרה מחזירים את הרווח ומביאים לו מכשיר חדש
אז אם הוא יקבל טבעת ואין לו בעיה לשלוח לחו'ל אז אין לו מה לדאוג
דוגרי אם היה לי קרוב משפחה בחו'ל הייתי רוצה לקבל טבעת חחח כי אז אני יקבל מכשיר חדש + חודש חינם (למי שמתקנים לו הם מביאים כרטיס לחודש חינם בלייב)
אממ זהו שהיום הם מחליפים לגמרי (3 חברים שלי שלחו והם קיבלו קונסולה חדשה אפילו את המארז החליפו להם) לא סתם הם השקיעו מליארד דולר על תיקונים כי תבין כל קונסולה שמתקלקלת הם אשכרה מחזירים את הרווח ומביאים לו מכשיר חדש
אז אם הוא יקבל טבעת ואין לו בעיה לשלוח לחו'ל אז אין לו מה לדאוג
דוגרי אם היה לי קרוב משפחה בחו'ל הייתי רוצה לקבל טבעת חחח כי אז אני יקבל מכשיר חדש + חודש חינם (למי שמתקנים לו הם מביאים כרטיס לחודש חינם בלייב)
היום כן, אבל פעם לא. והוא קונה ישן ולא רוצה להתעסק עם תיקון היום...
לצערנו זה לא יעזור, זה רק יאריך את זמן החיים במעט. מכיוון שהחימום שלה הוא במעבד עצמו - אין דרך לקרר אותו אם הוא לא בנוי טוב. עדיין זה לא אומר שלא עדיף לתת לו סביבה מקוררת.
למעשה אם הקונסולה תקינה אז מדף פתוח יספיק לה בשביל הקירור.
יש דרך לדעת על האריזה או משו
האם יש יותר סיכויים לטבעת המוות
ככול שהקונסולה מסדרה יותר מתקדמת ככה יש פחות סיכוי לקבל טבעת המוות. קונסולה מ2006 יותר בטוחה מקונסולה מ2005 (גם בחודשים עדיף כמה שיותר חדש) (אני לא מדבר על הקונסולות החדשות ששם העניין כנראה נפתר לגמרי)
אחי זה דבר פנימי.. אתה לא יכול לראות את זה על האריזה..
זה כמו מעבד של מחשב ברגע שהוא נשרף הוא נשרף ואיו מה לעשות עם זה ושולחים את זה לתיקון אצל האחריות...
למי שאין אחריות ופרץ את ה360 אכל אותה ונדפק עם 360 דפוק בלי תיקון חינם, וחושב מאיפה הוא משיג עוד 500 שקל תיקון בארץ..
למכירה אקס בוקס 360 החולה ה"טבעת המוות" לא ניסיתי לתקן,מי שמעוניין יכול לרכוש אותו מימני במחיר זול (בסוכות אני מקבל פלייסטיישן 3 אז אני לא צריך את האקס בוקס) האקס בוקס מגיע עם מלא אביזרים 7 משחקים מקוריים באריזה,2 שלטים אלחוטיים,שלט מדיה,מטען מיוחד לבטריות שמחברים לחשמל ולא מטעינים דרך האקס בוקס,וגם אוזניות ומקרופון גמיש במחיר..לפרטים נוספים והצעות מחיר:0525517442 יהודה..