משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חשבון משתמש נעול

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
23.10.2007, 00:38
|
|
'מי אנחנו' (חדשים בפורום? היכנסו לכאן)
ברוכים הבאים לפורום שלנו
הת'רד הזה ישמש אתכם כדי להיכנס יותר מהר לעניינים וגם לעזור לכם "להרגיש בבית". תוכלו להיעזר בו גם כדי לשאול שאלות על הקונסולות החדשות של נינטנדו שקניתם, ולמצוא חברים חדשים לתחביב החדש/ישן שלכם.
כדי שנכיר אתכם בצורה מסודרת, אתם מוזמנים לענות על השאלות הבאות: - מה גילכם ואזור מגורכם? אם תרצו, כתבו גם את שמכם הפרטי.
- האם קניתם את הווי או את ה-DS, ואם כן, מתי?
- אילו משחקים קניתם עד כה, ואילו תקנו בעתיד?
- האם זו הקונסולה הראשונה שלכם, ואם לא, אילו קונסולות היו לכם בעבר?
- איפה שמעתם על הקונסולה לראשונה?
- מה אתם אוהבים בקונסולה שרכשתם?
- מה סגנון המשחקים האהוב עליכם?
אם יש לכם שאלות נוספות, העלו אותן לכאן ונשמח לעזור. בכל מקרה, בקרוב יועלה מדריך ווי מפורט במיוחד בשבילכם כדי לעזור לענות לכם על כל השאלות החשובות שיש לכם על הקונסולה שרכשתם.
שימו לב, אתם יכולים לפנות אליי באופן אישי (על-ידי הקלקה על "שלח הודעה", מתחת לשם שלי מימין) בכל בעיה שאתם נתקלים בה בפורום הזה.
תיהנו.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 02.02.2009 בשעה 19:50.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
23.10.2007, 00:59
|
|
למרות שאני לא חדש, לפי דעתי כדאי שכולם בקהילה יעשו את זה, ובכל מקרה, זה נראה כמו כיף  .
1. שמי הוא דין אשל (אשל הוא השם שני). אני גר בכפר-סבא וגילי הוא 17, אך עוד 3 שבועות אני כבר אהיה בן 18.
2. קניתי ווי ו-DS. את הווי קניתי בסוף 2006 (אך קיבלתי רק בתחילת 2007)ואת ה-DS קניתי באוגוסט.
3א'. עד היום קניתי (לווי): SPM, זלדה, RRR, MP3, סוניק וואריו. (DS): מריו החדש, מריו קרט, וורמס ופוקימון.
3ב'. בעתיד הקרוב אני מתכוון לקנות (ווי): Z&W ואת מריו. ל-DS אני מתכוון לקנות את זלדה, DQ:J ונינג'ה גאידן.
4. זוהי בהחלט לא הקונסולה הראשונה שלי. יש לי את כל הקונסולות של סגה אי פעם (מאסטר סיסטם עד דרימקאסט), מגהסון ופס2. כמוכן יש לי את כל הגיימבוים שנעשו אי פעם (פרט למיקרו ו-SP).
5. שמעתי על הקונסולה לראשונה מאקס פליי, אבל החלטתי לקנותה כאשר ויגיימס פרסמו כתבה על זה שבזלדה תנועת החרב תשלט ע"י תנועת השלט, אז ידעתי שאני חייב לשחק במשחק הזה, ולהשיג את הקונסולה הזו.
6. אני הכי אוהב בקונסולה את ווי ספורטס. אני ואחי מבלים כל ערב במאבקי כוחות במשחק הטניס, וכבר אנו מומחים של ממש בו (וגם מודעים לכל "הבאגים" והמכות הבלתי ניתנות לעצירה שבו). ברגע שיצא משחק טניס נורמלי וקצת יותר רציני מווי ספורטס סביר להניח שווי ספורטס יחזור לקופסא. אך עד אז...
7. שאלה קשה... אני ברמת העיקרון אוהב כל משחק, בין אם זה אקשן, מירוצים, חשיבה או מכות. בסופו של דבר סגנון המשחק האהוב עלי זה סגנון תחרותי, שבו יש לי הרבה אתגרים קשים וצמודים, שגם אני יכול לשחק מול אנשים אמיתיים (בד"כ FPS, מירוצים או מכות). זה לא ממש ז'אנר, אבל זוהי הדרך הטובה ביותר לתאר את הסגנון האהוב עלי. אני בן אדם תחרותי, אבל יודע להפסיד בכבוד  .
|
בעלים לשעבר של Xbox 360

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
23.10.2007, 01:44
|
|
אני מסכים, זה באמת רעיון טוב, כך גם החדשים יזכו להכיר את החבר'ה המשתתפים בפורום הזה, ואולי גם להיכנס יותר לעניינים. - שמי הוא רונן, גילי הוא 29 ואני גר באזור המרכז.
- יש ברשותי Wii ו-DS. את שתיהן קניתי סמוך להשקתן.
- ל-Wii קניתי את "זלדה: טווילייט פרינסס", "טראומה סנטר", "פייפר מריו", מטרויד פריים 3"; ל-DS אני קונה בעיקר משחקי פאזל בסגנון Pick & Play, ואלה בספרייה שלי: "יושי טאץ'", "מטאוס", "מריו ברוס החדש", "ביג בריין אקדמי", "בריין אייג'", "אליט-ביט-אג'נט", "מריו קארט DS", "מריו 64" ו"קירבי: קאנבס קורס"; המשחקים העתידיים שאקנה שידוע לי שאקנה בוודאות הם "זאק-אנד-וויקי", "מריו גלקסי", "סמאש ברוד'רס" ו"מריו קארט".
- אלה הקונסולות שהיו לי בעבר, לפי סדר רכישתן: מדה-דרייב, סגה סי-די (הייתי סֵגָפיל), נינטנדו 64, דרימקאסט, גיימקיוב, ועכשיו ווי. בניידות היו לי רק את הגיימבוי אדבנס, וכיום את ה-DS.
- שמעתי על הווי מזמן, עוד כשנקראה "רבולושן". מי זוכר בכלל מתי הייתה הפעם הראשונה, ומן הסתם שמעתי עליה לראשונה באינטרנט.
- אני אוהב את הייחודיות שבה, את משחקי צד א' המעולים עד מדהימים (להארדקור), את היכולת להוריד משחקי רטרו, ועוד.
- אני פתוח כמעט לכל סגנון משחקים, בתנאי שהמשחק יהיה מרגש. אני אולי הכי פחות מתרגש ממשחקי מסיבות, אני גיימר שמשחק לבד, וגם כשיש הזדמנויות לשחק בחברה, זה לא ממש מרגש אותי (אמנם און-ליין נראה לי כיף לאללה, אולי כי זה פחות מחייב וכי מגניב לשחק נגד אדם זר שבקצה השני של העולם).
רונן.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
23.10.2007, 05:45
|
|
|
1. אני דניאל, בן 25 מהרצליה.
2. יש לי DS ו-Wii. את הווי קניתי בפברואר 2007. את ה-DS מתישהו ב-2005.
3. בואו נראה...
לווי:
Zelda: Twilight Princess
Trauma Center: Second Opinion
Elebits
Metroid Prime 3(צפו לביקורת רשמית ממני בימים הקרובים)
Wario Ware: Smooth Moves
Super Paper Mario
לדי אס:
New Super Mario Bros
Kirby: Canvas Curse
Phoenix Wright: Ace Attoreny
Zelda: Phantom Hourglass
Mega Man ZX
Castlevania: Dawn of Sorrow
Castlevania: Portrait of Ruin
Lunar Knights
Etrian Odyssey
Elite Beat Agents
Trauma Center: Under the Knife
Sonic Rush
Mario Kart DS
Advance Wars: Dual Strike
Mario and Luigi: Partners in Time
Dragon Quest Heroes: Rocket Slime
Hotel Dusk: Room 215
Trace Memory
Final Fantasy III
Contact
וואו. זה הרבה משחקים.
4. הקונסולה הראשונה שלי היתה סגה מאסטר סיסטם. היה לי גם גיימבוי. לא שיחקתי באף אחד מהם המון, וגם לא קניתי אף קונסולת 16 ביט. כן שיחקתי הרבה במגהדרייב אצל חברים, ומאוחר יותר ב-SNES על אמולטורים, שבזכותם התאהבתי בסדרת Final Fantasy. רק בשביל FFVII קניתי את ה-PSX. מאוחר יותר גיליתי שיש לו גם משחקים אחרים מעניינים, חלקם אפילו יותר. אחר-כך קניתי גם דרימקאסט, PS2 וגיימקיוב.
5. מהיותי מעודכן תמיד, שמעתי עליה ברגע שהיה הוכרזה, איפשהו באינטרנט.
6. אני מאוד מאוד אוהב את ה-DS, כמו שכנראה הבנתם מרשימת המשחקים שלי. יש לו המון משחקים מגניבים שחלק גדול מהם עושה שימוש מצויין במערכת השליטה הייחודית שלו. גם את הווי אני אוהב, ומבחינת איכות משחקים אין על נינטנדו. עדיין, קניתי אותה בתור קונסולה שנייה. כמו עם הגיימקיוב, האיכות שם, אבל הכמות לא מספיקה. ויש פשוט יותר מדי משחקים שאני צריך על הקונסולות האחרות, וכשיהיה לי כסף אין ספק שאני אקנה 360 או PS3.
7. אני אוהב הכל חוץ ממשחקי ספורט ומירוצים. אני יכול להעריך (אם לא להוציא כסף על) כל משחק שניכר שהושקעה בו מידה מסוימת של מחשבה.
|
---------
דניאל מאיר
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
23.10.2007, 08:18
|
|
|
1. שמי דורון, אני בן 23 מצור-יגאל
2. כן, קניתי ווי וDS ואני לא זוכר מתי, הDS אבל נרכש קודם.
3. רשימת משחקים לווי
וייספורטס.
מטרויד פריים.
וואריו וור.
רזידנט איבל 4 מהדורת הווי.
זלדה נסיכת הדמדומים.
זאק וויקי
סופר מאריו גאלאקסי.
סופר פייפר מאריו
סמאש ברוס בראול (בדרך אליי)
ובDS יש לי משהו שאסור לדבר עליו כל כך.
רכישות עתידיות - רוק באנד, וNMH כשיהיה לי מספיק זמן וכסף.
4. הקונסולה הראשונה שלי היתה הNES המהוללה, אחריה גיימבוי באופן מוזר רק שנתייים אח"כ קיבלתי במתנה מסבתא אטארי ישן שהיא השיגה. המעבר לSNES היה טבעי, רק שמבחר המשחקים שהיו לי בו היו משמימים יחסית (במיוחד מריו אולסטאר שכבר היה לי כמעט את כולו לNES), כאן נגמר הרומן שלי עם נינטנדו עם ההגירה לארץ והפסקת הייבוא הרשמי.
הדרך היתה קצרה למגה דרייב, ולסוני פלייסטיין הראשון והשני, DS ו-ווי.
5. לא זוכר, עקבתי אחרי הווי עוד כשהיא היתה בגדר שמועה.
6. אני אוהב את הגודל שלה, את החופש היחסי שהשלט מאפשר לידיים, את הVC שעושה לי נעים בחלקים רדומים של המוח, ואת הספיקר שמעצים את חווית המשחק. וכמובן גם את הכותרים שגדלתי עליהם.
7. סגנון אהוב הוא FPSים ופלטפורמה. לא יכול לסבול משחקי ספורט ומרוצים, להוציא את מריו קארט לסנס שתמיד יזכר לטובה. במשחקי מכות אני בררן יחסית, אבל אם כתוב על זה קאפקום אז זה בסדר.
8. איזה ת'רד הומואי. כנראה שעוד לא התעוררתי אם אני משתתף בו. אני חושב שאני אערוך אותו כשאני אתבגר.
|
נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
23.10.2007, 10:21
|
|
|
1. קוראים לי משה ובסוף השנה (2007 ) אני אהיה בן 31. אני גר ברחובות נשוי + שתי חתולות+ ילדה בדרך .
2. יש לי WII NTSC מאז מרץ 2007 וDS שקניתי בסוף 2005 או 2004
3. המשחקים שיש לי כרגע ל WII (אדום הם אילו שאני מנסה למכור) :
zelda TP,warioware,Rayman RR , wii play, cooking mama,red steel
אני מתכוון לקנות בנתיים רק את RRR 2 חוץ מזה אני חוקר . חושב אולי BWii או mario strikers , אני גם בודק משחקי מסיבות (אין לי המון זמן לשחק) אולי GH3 כי ראיתי שהוא די מגניב והוא משחק קצבי.
לDS אני אגיד שמתי שאני משחק בו אני משחק pokemon diamond ולא שיחקתי הרבה זמן.
4. הwii היא כעיקרון הקונסולה הראשונה שקניתי לעצמי לפני זה היה לי atari , וN64 שהיה כעיקרון של אחי אבל חרשתי את זלדה OOT ו goldeneye עליו. היה לאחי גם PS2 אבל לא כלכך נגעתי בו כי בתקופה הזאת כבר עזבתי את ארה"ב לישראל.
5. קראתי עליה לפני היציאה שלה ופשוט לא הבנתי איך משחקים בזה עד שראיתי את הפרזנטציה ב E3 2006 ואז הבנתי שאני חייב אחת. ואני גם חובב משחקי זלדה אז היא התאימה לי מאוד.
6 . מה שאני אוהב בWII שהיא "easy to learn hard to master " מתי שבאים אנשים לבקר קל ללמד אותם לשחק. אני אוהב את זלדה ואת משחק הריקודים של RRR שאני חורש אותו. גם wii sport מאוד נחמד.כשבאים ילדים מתחת לגיל 7 אני מוציא את wii play מהקופסה.
7. אני אוהב RPG לשעבר שחקן MMORPG ( יותר משנה ב4 והתנסות של כמה חודשים בעוד 3) , משחקי אסטרטגיה בתורות , ומשחקים מרובי שחקנים מסוג top down shooter . בwii אני מעדיף משחקונים על משחקים ארוכים כי אין לי ים של זמן לשחק.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
23.10.2007, 15:17
|
|
|
1. את שמי אתם יכולים לנחש אז אני אחשוף אותו-אביב ואני לא אגיד את גילי המדוייק ,אך אציין שאני בין 11-17 יותר לכיוון למעלה אבל די באמצע...
2. את הDS רכשתי בהשקה בקנדה, ואת הווי אקבל עוד שבוע
3.לDS יש לי מלא אז אני לא ארשום את כולם אבל את אלה שאני זוכר- מריו 64 , מריו קארט ,טאק (אני לא זוכר איך קוראים לזה) , נינטנדוגס פוקימון דאש. את הווי אני אקבל אם ווי פליי ומריו סטיקרס .
משחקים שאקנה בעתיד- לדיאס אני עוד לא כל כך יודע חוץ מזלדה החדש שאני קונה בשבוע הבא בארה"ב. לווי אני אקנה את מטרויד ,פייפר מריו , גלאקסי , זלדה ,מריו קארט ,זאק אנד וויקי ,SSBB ועוד.
4. בטח רובכם חושבים שבגילי לא חוויתי נוסטלגיות כמו נינטנדו 64 סגה גנסיס או אטרי...אז אני אפתיע אתכם... אצל בני הדודים הגדולים שלי הייתי נוהג לשחק בנינטנדו 64 ובגיים בוי השחור לבן... אחר כך קנו לי את הגיים בוי אדוונס,(שהוא היה ממש חדש..) ואחר כך קנו לי את הפס1.... מכיוון שההורים שלי כנראה צפו את העתיד, הם אמרו לי שהם לא מוכנים לקנות לי מהדור של פס2 וגיים קיוב והXBOX מכיוון שבדורות שאחר כך הם אני שוב ארצה לקנות וגם שאין חידוש גדול בין שני הדורות...אני הייתי עצוב מאוד והסתפקתי בלשחק ולהתגרות אצל חבריי... ביינתיים נהייתי בקיא בכל עניין הקונסולות ושמעתי על פרוייקט חדש בשם REVOLOTION.... אני ממש התלהבתי מהרעיון ומיד הבנתי את הפוטנציאל הגלום בו... הראתי אותו לחבר שלי שכיום מחזיק בווי והוא צחק עליי ועל השליטה המוזרה של המכשיר (לא ציינתי את שמו כדי לא להביך אותו , אם הוא רוצה להתוודות אין בעייה) לאחר מכן התחלתי להתעניין גם בפס3 והייתה לי התלבטות קשה ביניהם ובסוף קניתי את הפס3 בהשקה... מאוחר יותר הראתי לחבר שהוזכר קודם שוב את הווי והפעם הוא הבין את הרעיון התלהב וקנה . אך לרוע מזלי הוא הדביק אותי שוב ברצון העז להשיג את הקונסולה המיוחדת ובסוף החלטתי שאני אקנה אותו בהזדמנות שאהיה בארה"ב.... ופתאום, כאילו ה' היה קשור בדבר ,התקבלתי למשלחת בית סיפרית לבוסטון ועוד שבוע אני טס ואקנה לי ווי חדש!!!!!
זה היה ארוך...
5.כפי שציינתי- על הווי שמעתי שעוד הייתה בגדר שמועה- אינטרנט
מה שמעניין זה שאת הדיאס הכרתי לראשונה דווקא דרך מגזין ילדים בשם עולמו של דיסני...אמנם ידעתי שהולכת לצאת עוד קונסולה ניידת לנינטנדו ושיהיה בה משהו מיוחד עם המסכים ,אך בפעם הראשונה ששמעתי על תכונת המשחק מגע הייתה בפינה במגזין שקראו לה "עכבר".
6.את הדיאס קניתי במיוחד בגלל שני דברים:1. יש את כל הדמויות של נינטנדו (אני במיוחד מעריץ של מריו וקירבי..) 2. הייתי חייב להמשיך את שושלת הגיים בוי ומבחינתי הדיאס יכל להקרא באותה מידה גיים בוי דאוול סקריין(או באותיות לועזיות GBDS) ואכן קיבלתי את שני הדברים.. אני מת על משחקים של כוכבי נינטנדו ואני אוהב את היצירתיות של המסך מגע.בנוסף אני מרגיש כאילו זהו הגיים בוי המיוחד שלי...
את הווי אני קונה משלוש סיבות:1. כוכבי נינטנדו 2. שליטה מהפכנית 3. איזון וגיוון בין קונסות הפס3 הרצינית מבחינת עוצמה לדיאס החלש מבחינת גרפיקה אך יצירתי ומהנה... אני גם קונה את הווי כדי שאבא שלי יוכל לשחק איתי בהנאה בלי כל פעם ללמוד אלף לחצנים....וגם לכל החברים-נקווה שאני אוהב אותה....
7.אני אוהב כמעט כל משחק ואפילו משחקים ילדותיים. אני רק לא אוהב משחקי בנות כמו בראץ לדוגמא (אני פשוט לא אנסה אותם....)
עריכה: בעתיד אני אערוך את ההודעה וארשום כאשר יהיה לי כבר ווי...
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
24.10.2007, 21:12
|
|
|
1.קוראים לי שלי אני בת 28 וחצי, נשואה עם כלב ובחודש תשיעי להריון מרמת גן.
2. יש לי ווי ו-DS את שניהם קניתי באיטליה, את ה-DS ביום ההשקה ואת הווי לפני בערך חצי שנה.
3. משחקים לווי:
סופר פייפר מריו, דרייבר פרלל ליינס, קארס,ניד פור ספיד קרבון, ריימן ריינג רביטס, מריו סטרייקרס, סוניק,ווריו וור, זלדה טוויילייט מפרינסס,ספלינטר סל, קורורינפה,ווי פליי, ווי ספורטס, בלייזינג אנג'לס, הסנדק.
משחקים ל-DS:
טינגלס רוזי רופילנד, סוניק ראש, מריו נגד דונקי קונג 2,נינטנדוגס,בומברמן לנד,פיקרוס,ננוסטריי,אספלט אורבן גי טי,סופר מריו 64,טטריס,מריו קארט,יושי איילנד,ניד פור ספיד קרבון, אליט ביט אייגנט, זלדה פנטום אוורגלאס,סופר מריו ברוס, הדמו של מטרויד,אייג' אופ אמפיירס,פוקימון מיסטרי דנג'ן, ווריו מסטר אוף דיסגייז,בריין טריינינג,פק-פיקס,ווריו וור,ביג בריין אקדמי,אנימל קרוסינג,סופר פרינסס פיץ',יושי טאץ אנד גו,צילדרן אוף מנה,טראומה סנטר, אלקטרו פנקטון,מריו ולואיגי פרטנרס אין טיים , ספראנג, אורבס סימס אין זז סיטי.
4 . היה לי נינטנדו רגיל NES שעדיין קיים אבל לא לגמרי מתפקד ובנייחות עד לגיימקיוב לא היה לי כלום ועכשיו יש לי ווי, בניידים היה לי ועדיין קיימים ועובדים למופת אצלי כל הקונסולות הניידות של נינטנדו, גיימבוי רגיל, גיימבוי קולור, גיימבוי אדבנס, גיימבוי אדבנס אס פי, נינטנדו די אס שמן ונינטנדו די אס רזה.
5. אני מנוייה של העיתון של נינטנדו כבר יותר משנתיים ושם שמעתי על כל התכנונים ולבסוף על היציאה של הווי.
6. מה-DS אני מאוד מאוד מרוצה, את רב המשחקים אני ממש אוהבת, אני מאוד אוהבת את הרעיון של העט ואני באמת באמת חולה על המשחקים ששיחקתי חוץ מאולי איזה שניים שלושה שצריך להעיף ישר לפח אבל אני אחליף אותם באיזה משהו בקרוב. לגבי הווי עוד לא הספקתי חוץ מניד פור ספיד ועוד אי אילו התנסויות בכל המשחקים שקניתי בקטנה לסיים משחק כמו שצריך ולהתלהב ממנו עד מוות וזאת בעיקר כי בעלי שונא שאני תופסת לו את הטלויזיה וגם ככה יש לי דברים ל-DS שאני צריכה לסיים אז אני אחכה עד שנעבור דירה.
7. סגנון זלדה (לא פספסתי אף משחק אפילו שלא היו לי הקונסולות חלק מהקונסולות הנייחות של נינטנדו) חידות וקווסטים למיניהם, גם משחקי פאזלים או משחקים מוזרים ומיוחדים כמו פיקרוס או אליט ביט אייגנס מאוד אהובים עלי. מעבר לזלדה משחקים כמו מריו ולואיגי פרטנרס אין טיים, וסופר סטאר סאגה מאוד עניינו אותי, וכל מה שקשור למריו אני אוהב כי בד"כ נינטנדו משקיעים במשחקים האלה הכי הרבה.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
24.10.2007, 22:24
|
|
|
1. עמרי, בן 15 ראשון לציון.
2. את הווי קניתי בחופש הגדול באיטליה, והDS מגיע אלי בסוף החודש (30.10) .
3. יש לי הרבה משחקים.
4. לא, עוד יש לי בבית N64 בקושי הספקתי להשתמש בו לפני שנהרס (היה של אחי בעיקר) PS1, PS2, Wii, GB COLOR, GB SP, PSP לשעבר.
5. בעיקר באינטרנט, וממש התלהבתי איך שראיתי אותה, כלכך רציתי לשחק במשחקי נינטנדו ולא בזבל המשעמם שיצא לPS2 חוץ מGOW.
6. את התמיכה לאחור,VC, חיישני תנועה ובעיקר את המשחקים האקסלוסיביים.
7. בעיקר קווסטים והרפתקאות זלדה סטייל, גם מריו מצוין, ספורט בווי ממש התחלתי לאהוב,משחקי יריות התחלתי לאהוב בשנתיים האחרונות ויש עוד כמה דברם לא עולה לי עכשיו.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
24.10.2007, 23:36
|
|
|
xxavivxx |
ציטוט: |
 |
|
|
התלהבתי מהרעיון ומיד הבנתי את הפוטנציאל הגלום בו... הראתי אותו לחבר שלי שכיום מחזיק בווי והוא צחק עליי ועל השליטה המוזרה של המכשיר (לא ציינתי את שמו כדי לא להביך אותו , אם הוא רוצה להתוודות אין בעייה) |
|
|
|
|
אני החבר שצחק על הנינטנדו רבולושן בזמנו, אבל להגנתי יאמר שאביב הראה לי תמונה של השלט ולא סיפר על התכונות המיוחדות. או שהוא סיפר ולא הקשבתי  ...בכל מקרה, את השאלון אני אמלא מאוחר יותר כשיהיה לי כוח 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
25.10.2007, 11:21
|
|
|
1. אני אייל, בן 16 משוהם
2. יש לי DSLite ממזמן, והוא כבר לא בשימוש כל כך, ויש לי גם Wii כבר כמה חודשים טובים
3. זלדה, RE4, פייפר מריו, מטרויד, כל הגדולים... אני מחכה מאוד לסמאש ברוס, וגם לסול קאליבר
4. היה לי גם PS2, שעכשיו הוא לא עובד אבל ניצלתי אותו למקסימום עם המון משחקים טובים [בעיקר סדרת R&C האהובה עלי], ובניידים יש לי GBC וגם GBASP [שמשמש עד היום בעיקר לאדוונס וורס 2 המצויין]
5. אינטרנט, כמובן
6. את המשחקים של נינטנדו. לפני שאחים שלי החליטו לקנות DS, לא האמנתי בה, אבל התאהבתי בקונסולה ובמשחקים המטורפים שלה והבנתי שזה בשבילי... אני כמובן, כמו כולם, רוצה לראות שימוש טוב ומדויק בווימוט, אבל גם אם יהיו משחקים טובים מאוד שלא ישתמשו בבקר תנועה אני יהיה מאוד מרוצה
7. פלטפורמה (: בסגנון R&C או Sly Raccoon, חבל שזה קצת חלש בדור הזה בנתיים [על כל הקונסולות]
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
25.10.2007, 11:44
|
|
|
1. אני אהיה בן 14 בעוד פחות מחודש אני גר באזור המרכז וקוראים לי פיני\פנחס (איך שבא לכם ובבקשה לא לצחוק הילדות המוקדמת שלי הייתה קשה גם ככה).
2. קניתי את הWii שלי בסוף אוגוסט (סוף החופש) באיטליה.
3. אני כרגע חסר משחקים (חוץ מWII SPORTS כמובן) אבל משחק בSSBM שחבר השאיל.
4. הראשונה שלי הייתה GB COLOR מאוד נהנתי ממשחקי הפוקימון אחר כך PS1 ,PS2 ועכשיו הWII האגדית.
5. חבר שלי (OPELEG בפורום) הוא תמיד מעדכן אותי לגבי דברים כאלה אבל גם שמעתי קצת וקראתי באינטרנט.
6. את כל האפשרויות המיוחדות ואת הנוחות.
7. אני מאוד אוה שוטרים בכללי ומשחקי מכות ועל כן אני מאוד מחכה לSSBB
|
Obey your master, Master Of Puppets!!!1
שיר טוב תשמעו

|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
25.10.2007, 17:27
|
|
|
1. לי קוראים עמרי ואני גר במרכז.
2. גם את הWII וגם את הDS שלי קניתי קרוב להשקתן של הקונסולות.
3.לWII קניתי את זלה,פייפר מאריו וואריו, ולDS את המאריו החדש עוד וואריו, סטאר פוקס ויש עוד כמה.. אני מחכה לsuper mario galaxy.
4. לא היו לי קונסולות בעבר. (היה לי נינטנדו 64 אבל הוא נהרס...)
5. שמעתי על זה באיזשהו אתר באינטרנט כשזה הושק.
6. אני נורא אוהב את הייחודיות שבקונסולה שזה פשוט מגיע למקום אחר משאר הקונסולות .
7. אני אוהב משחקי פלטפורמה, קווסטים, כל המאריויים למינהם ובכלל פשוט לפי מצב הרוח.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
25.10.2007, 22:23
|
|
|
זה שלי ואני לא חדש .
-שלום אני יובל , בן 11 וחצי אבל זה לא אומר כלום .
-יש לי wii וזה אחלה וקניתי את זה ליפני חודש בערךך ...!
-בנתיים אין לי מישחקים .. ( רק חבילת הספורט בא עם הwii) אבל אני קונה השבוע מישחק .. או מרו פייר או זלדה עם אני ימצא ... (:
-לא זה לא קונסולה הראשונה ... יש לי גם PS2 אבל הוא לא משהו .
-שמעתי על הקוסולה באינטרנט .. ופה בפרום גלשתי וראיתי מה זה ..
-אני אוהב בזה את המאמץ שבא שזה לא כמו סוני פה האתה מיתאמץ ..(-/
* הסיגנון שלי זה הרפתקאות , מכוניות ואקשן ..
ביי זה עללי
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
27.10.2007, 17:11
|
|
- מה גילכם ואזור מגורכם? אם תרצו, כתבו גם את שמכם הפרטי.
- האם קניתם את הווי או את ה-DS, ואם כן, מתי?
- אילו משחקים קניתם עד כה, ואילו תקנו בעתיד?
- האם זו הקונסולה הראשונה שלכם, ואם לא, אילו קונסולות היו לכם בעבר?
- איפה שמעתם על הקונסולה לראשונה?
- מה אתם אוהבים בקונסולה שרכשתם?
- מה סגנון המשחקים האהוב עליכם?
תשובות:
1. שלום,אני נועם בן 13 מתל אביב העיר.
2.קניתי את הWii שלי לפני חודש בערך.
3.Mario Strikers Charged Football,SSX Blur,Wii play,Crash Of The Titans,Metroid Prime 3,Excite Truck,Wii Sports (צ'יפ)
4.לא,יש לי GameCube ו GameBoy SP
5.שמעתי בפעם הראשונה על הקונסולה באתר המתחרה שלכם. (אני Toshiro גם בו)
6.אני אוהב את השליטה האדירה של הקונסולה,כמות המשחקים שלה,שיש בה משחקים מכול הז'אנרים,שהיא מאוד פשוטה,את העיצוב שלה וכו'.
7.אין לי ממש סגנון מעודף למען האמת.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
28.10.2007, 11:13
|
|
הו, סוף-סוף רואים גם חדשים, ברוכים הבאים לפורום נינטנדו. יותר פנים חדשות, יותר מעניין
רונן.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
29.10.2007, 01:43
|
|
|
1.שמי שלומי, אני בן 15, וגר במרכז.
2. קניתי את הDS לפני החופש הגדול, ואת הווי ממש לפני חודש, טרי.
3. יש לי טונה משחקים לDS בגלל שיש לי פלאש קארד, ולווי יש לי מטרויד 3, RRR.וואריו ורדסטיל.
מתכנן לקנות את ,SSBB, SMG, BW2, RRR2,MANHUNT 2
4. רק PS2.
5.באינטרנט כמובן.
6. דה, מסך מגע וחיישן תנועה.
7. אני אוהב המון סוגים. הדברים היחידים שאני לא אוהב כל כך זה אסטרטגיה בזמן אמת(תלוי מאוד באיזה משחק) ומשחקי תפקידים מהסוג הישן.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
30.10.2007, 15:13
|
|
קוראים לי מעין ואני גר בדרום. אני בן...10! (לא בדיחה)
קניתי DS משומש ליומולדת 9, קיץ 2006.
קניתי ביינתים: NEW SUPER MARIO BROS, SUPER MARIO 64DS, RAYMAN DS, POKEMON DIAMOND, ולקינוח בחור של האדוונס- F-ERO (יש לי בעיה באות *ין של המחשב)
אה, ואיך יכולתי לשכוח- גם POKEMON MISTERY... בלהבלה...
אני מתכנן לקנותאחד ממשחקי הפוקימון לאדוונס (יש לי אובססיה לה) ובהקשר של פוקימון- גם פוקימון ריינג'ר. בלי קשר, אני רוצה לקנות קסטלווניה, מטרויד ומריו נגד דונקי קונג 2. (אני מת לקנות WII! אין לי כסף לה  )
הקונסולה הראשונה שלי.
שמעתי עליה לראשונה בפוקימון האתר הישראלי "ל.
אני אוהב בDS את השני מסכים, הWI-FI וה... משחקים!
הסגנון משחק האהוב עלי הוא פלטפורמה, הרפתקאות ומשחקי תפקידים.
|
העולם צהוב כחול!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
30.10.2007, 17:11
|
|
|
אתה רק בן עשר?
יש לך אנגלית טובה.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
30.10.2007, 22:05
|
|
|
גם העברית, לגילו, היא יפה מאוד. יש בני 15-16 עם עברית מאוד צורמת.
מעין, איך מבטאים את השם שלך?
רונן.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
31.10.2007, 07:09
|
|
|
רונן |
 |
|
|
רונן. |
|
|
|
|
נראה לי מעין כמו מעין מים לפי הניק שלו בפורום.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
31.10.2007, 18:42
|
|
|
רונן |
 |
|
|
רונן. |
|
|
|
|
MAAYAN
|
העולם צהוב כחול!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
31.10.2007, 19:42
|
|
|
מה BIG DEEL רק אנגלית טובה באו תיראו אותי ..
עם יש לי שיגעות זה רק כי אני כותב מהר על המיקלדת ואני לא רואה על מה אני לוחץ !
אבל לא משנה .. ברוכים הבאים (:
נ.ב אני שומע הרבה שירים בלועזית המיבטא שלי שולט .. !
וratchet456 אחלה חתימה ! מי שעיצב תאמר לי שיעשה לי גם בסיגנון ..
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
31.10.2007, 20:29
|
|
|
wdx007 |
 |
|
|
מה BIG DEEL רק אנגלית טובה באו תיראו אותי ..
עם יש לי שיגעות זה רק כי אני כותב מהר על המיקלדת ואני לא רואה על מה אני לוחץ !
אבל לא משנה .. ברוכים הבאים (:
נ.ב אני שומע הרבה שירים בלועזית המיבטא שלי שולט .. !
וratchet456 אחלה חתימה ! מי שעיצב תאמר לי שיעשה לי גם בסיגנון .. |
|
|
|
|
סחתיין על האנגלית אבל מה עם עברית?
לא נאמר "עם" יש לי שגיעות כי אם, "אם" יש לי שגיאות....
שים לב שגם המילה שגיאות נכתבת ב-א.
אבל העיקר שהאנגלית שלך טובה.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
31.10.2007, 20:35
|
|
|
שלי28 |
 |
|
|
סחתיין על האנגלית אבל מה עם עברית?
לא נאמר "עם" יש לי שגיעות כי אם, "אם" יש לי שגיאות....
שים לב שגם המילה שגיאות נכתבת ב-א.
אבל העיקר שהאנגלית שלך טובה. |
|
|
|
|
תודה ..
בת כמה את .. ? יש לך גם עברית טובה ..
ראית כל פריט פריט ..
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
31.10.2007, 21:00
|
|
|
wdx007 |
 |
|
|
תודה ..
בת כמה את .. ? יש לך גם עברית טובה ..
ראית כל פריט פריט .. |
|
|
|
|
חחחחח היא בת 28...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
31.10.2007, 22:45
|
|
|
היא יכולה להיות אמא שלך.
אם לא היא לא היתה עומדת להיות אמא של מישהי אחרת בעוד 9 ימים.
|
נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
01.11.2007, 14:06
|
|
|
שלי28 |
 |
|
|
סחתיין על האנגלית |
|
|
|
|
אני חולק על זה, קראי שוב
אבל חפיף, תנאי הקבלה היחידים לפורום הזה הם השכלה טובה בנינטנדו, ו/או התנהגות מנומסת ואדיבה
רונן.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
01.11.2007, 15:19
|
|
|
האמת שבכלל לא הסתכלתי על מה הוא כתב באנגלית כי הצחיקה אותי התגובה בכלליותה אבל אתה צודק.... או... כפי שנהוג לומר BIG DEAL ולא BIG DEEL .... אבל בכל מקרה חפיף....
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
01.11.2007, 15:33
|
|
|
שלי28 |
 |
|
|
האמת שבכלל לא הסתכלתי על מה הוא כתב באנגלית כי הצחיקה אותי התגובה בכלליותה אבל אתה צודק.... או... כפי שנהוג לומר BIG DEAL ולא BIG DEEL .... אבל בכל מקרה חפיף.... |
|
|
|
|
תודה (-: ינסה לשפר תאנגלית ..
עכשיו אני יודע לאמר BIG DEAL !
|
|
|
|
|
|