|
|
 |
|
|
|
| נושא: עדכונים עתידיים לWII |
|
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
24.10, 00:07
|
|
עדכונים עתידיים לWII
רציתי לשאול את דעתכם מה אתם חושבים או רוצים שנינטנדו תכניס בעדכונים הקרובים שלה למערכת? אני מצפה לשני דבריים עיקרים: הראשון, אפשרות לשמירה של ערוצים ושמירות משחקים על גבי כרטיס הזכרון ואפשרות להפעילם ישירות מהכרטיס הSD. השני, אפשרות לחיבור מספר רב יותר של מוצרי USB ובמיוחד חיבורים של HD ניידים להגדלת טווח הזכרון.
למרות שאני גם מקווה שיהיה אפשרות גם להפעלת סוגי מדיה נוספים, מה שנקרא CODECS, כגון: DIVX וכדומה בכדי לאפשר צפיה במגוון רחב יותר של פורמטים. העדפה על הרחבת ערוץ התמונות עם פורמטים נוספים וקודקים נוספים יותר מאשר אפשרות לקרוא DVD או DVDIVX מהכונן.
|
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
24.10, 01:35
|
|
אישית, אני לא מתרגש מהאפשרויות שציינת 
|

למכירה:
1. לגיימבוי אדבנס: אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS). אני מוכר אותם בזוג, ובזול.
3. קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון)
4. הגה מעולה לגיימקיוב (BLACK THUNDER).
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
24.10, 11:26
|
|
|
עוד ערוצים למשועממים! ושלא ייקח יומיים מהרגע שאתה מוסיף מישהו לרשימת חברים והוא אותך, לרגע שבו זה אשכרה מאפשר לכם לשלוח הודעות. זה איטי ומעצבן.
|
למכירה לדיאס: Kirby Canvas Curse, Yoshi's Island, Sonic Rush.
למכירה ל-360: דד רייזינג, היילו 1, פרפקט דארק, ספלינטר סל דאבל אייג'נט.
אייסיקיו 145548792 טלפון 0504478720
Wii Number 3755-4409-3335-5398
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
24.10, 13:31
|
|
|
Yoni_Uzan |
ציטוט: |
 |
|
|
עוד ערוצים למשועממים! ושלא ייקח יומיים מהרגע שאתה מוסיף מישהו לרשימת חברים והוא אותך, לרגע שבו זה אשכרה מאפשר לכם לשלוח הודעות. זה איטי ומעצבן. |
|
|
|
|
יוני אני אוסיף אותך היום ונראה תוך כמה זמן זה יראה את החיבור בינינו.
לפעמים זה תוך שעה, ולפעמים זה תוך יום.
אני אשלח לך את הMii שלי בתוך הספינה של סאמוס 
|
|
|
|
|
|

עורך מִשְׁנֶה

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
24.10, 13:55
|
|
הייתי שמח ל-Upscaler ראוי לטלוויזיות HD. כפי שאמרתי עשרות פעמים בעבר - אין לי בעיה עם הכיוון אליו נינטנדו הלכה עם הקונסולה, אבל מצד שני אני כן אשמח לראות תמונה קצת יותר חלקה ופחות מפוקסלת ממה שעכשיו על הטלוויזיה בחדר שלי.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
24.10, 14:08
|
|
|
ארז רונן |
 |
|
|
הייתי שמח ל-Upscaler ראוי לטלוויזיות HD. כפי שאמרתי עשרות פעמים בעבר - אין לי בעיה עם הכיוון אליו נינטנדו הלכה עם הקונסולה, אבל מצד שני אני כן אשמח לראות תמונה קצת יותר חלקה ופחות מפוקסלת ממה שעכשיו על הטלוויזיה בחדר שלי. |
|
|
|
|
כנ"ל
האם זה אפשרי בכלל???
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
24.10, 14:27
|
|
|
וואלה. למרות שאין לי טלוויזיית HD, אני בהחלט אשמח לעדכון כזה כדי שהאפשרות תהיה שמורה ואטרקטיבית לי. לא ידעתי שאפשר מבחינה טכנית לעשות עדכון גם לזה, חשבתי שזה משהו שקשור לתכנון מובנה של החומרה.
רונן.
|

למכירה:
1. לגיימבוי אדבנס: אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS). אני מוכר אותם בזוג, ובזול.
3. קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון)
4. הגה מעולה לגיימקיוב (BLACK THUNDER).
|
|
|
|
|

עורך מִשְׁנֶה

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
24.10, 14:40
|
|
אני חושב שבעדכון תוכנה יהיה מאוד קשה לעשות את זה. מצד שני, אפשר תמיד לעשות אביזר חיצוני - מעין כבל חדש המחבר בין הקונסולה לטלוויזיה, שבכבל עצמו יש קופסא קטנה עם אפסקיילר מובנה (זה בטח יצטרך גם חיבור לחשמל. ניחא).
הרי אפשר לקנות כיום מכשירים חיצוניים שיודעים לעשות אפסקייליג בעצמם. זה נפוץ במגברים יוקרתיים, למשל, שמעבירים גם וידאו. אני די משוכנע שיש גם מכשירים יעודיים. אין סיבה שאי יהיה אפשר לעשות אביזר כזה גם ל-Wii.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
24.10, 14:43
|
|
|
קוראים לזה עידכון frimware , ולדעתי זה אפשרי.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
24.10, 14:47
|
|
|
spam |
 |
|
|
קוראים לזה עידכון frimware , ולדעתי זה אפשרי. |
|
|
|
|
זה לא אפשרי כי לWII פשוט אין את הכוח.
למשל בשביל לעשות 720P צריך פחות או יותר פי 4 יותר כוח מה-GPU.
מה שכן, ההצעה של ארז טובה.
שמעתי ש-GAMESHARK מוציאים משהו דומה לPS2 שיאפשר להריץ את המשחקים שלה ב720P ב-UPSCALE.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
24.10, 15:11
|
|
|
addonים הם מתכון בטוח לכישלון
שכחתם מה קרה עם התוספת המפלצתית ההיא ל64 ברח לי שמה.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
24.10, 15:12
|
|
|
לא חושב שיש אפשרות ליצור פירמוור חדש שיעשה אפסקייל בגדר התוכנה בלבד...
מה שכן כבר בקרוב נוכל לקנות כבל VGA שיתן תמונה טובה בהרבה וחדה הרבה יותר מקומפוננט או D טרמינל...
מעבד תמונה חיצוני יהיה יקר מאוד..בחנות שהייתי עובד בה(של תצוגה וסאונד וכל המיסביב) היינו מיבאים מעבדי תמונהה שעושים אפסקייל והם היו נמכרים בסביבות ה10K ולא היו נותנים שיפור רציני (בפס2) על אל סי די אז אני לא יודע כמה זה אפשרי מה שאתה אומר.....
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
24.10, 16:08
|
|
|
רונן, למה לא. תראה יש לווי הרי רק חצי ג'יגה זכרון והוא לא מספיק לכל השמירות והערוצים שיהיו בסופו של דבר. יש גם הרי לא מעט משחקי וירטואל קונסול. לכן זה חשוב שישיה אפשרות לשמור ולהפעיל שמירות וערוצים ישירות מהSD בנוסף, לאפשר חיבור של HD חיצוני זה דבר חשוב. בנושא הזה שאר הקונסולות כר עושות שימוש וזה קיים מהPS2. אני בטוח שזה יקרה בשלב מסויים הרי יש לזה רצון עז מצד משתמשים הקונסולה ואני מניח שהם יקשיבו ללקוחות שלהם. ידוע שנינטנדו עושים זאת יותר מסוני או מיקרוסופט. חוץ מזה אני כן חושב שווי יכול להיות מערכת בידור לכל דבר עם יתאפשר לנו כמה וכמה אופציות נוספות ולאו דווקא לכיוון הhighDef.
|
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
24.10, 16:41
|
|
|
לאפשר להשתמש בשלט הקלאסי במשחקי קיוב על הווי
לאפשר לשמור משחקי קיוב על הזיכרון של הווי במקום על כרטיס זיכרון של קיוב
להוסיף שליטה של ווימוט+נאנצ'ק למשחקים שלא תומכים בזה כרגע במחלקת ה-VC
|
גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
24.10, 17:03
|
|
|
1) עידכון שייצור ריג'יון פרי (region free) כדי שנוכל להפסיק את ההמתנה
המייסרת לכל משחק.
2) עידכון שיאפשר את שליחת ה- SMS שהבטיחו לנו!
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|
| הגדרות נושא |
|