1מועצת החכמים - קהילת פעולה
החלטתי להקים פרויקט קטן ויחודי בשם "מועצת החכמים".
ולא אנחנו לא באחד הספרים של הארי פוטר =]]
מועצת החכמים בעצם תעזור בלקיחת החלטות חשובות בפורום, תדאג לפתח דיונים מעניינים וכמובן להגיב בדיוני עזרה ולעזור בעצם כמו שכולנו עושים.
המועצה היא לא דבר מחייב ובמידה ואתה לא יכול באחד הימים להתחבר לפורום לא קרה שום דבר.
אני חושב שמתן עזרה לאנשים ותרימה מהידע שלך לטובת אחרים זאת זכות וזה כבוד גדול לעשות זאת.
הרשתי לעצמי לצרף כמה חברים ראשוניים שאני חושב שהכי משקיעים בפורום:
DeoxYs - (אף אחד לא בחר אותי אבל בשביל מה יש פרוטקציות =])
BiA- מנהל הפורומים של הקהילה בזמן האחרון טיפה פחות משקיע אבל עושה גם עבודה מהצד.
elistheman - עושה עבודה טובה, תורם מהידע שלו ועוזר לנו הרבה בבחירת משחקים.
sideRom - בן אדם משקיע ועוזר לנו כמה שרק ניתן.
Cortaz.D - מנהל פורום חומרה, זמין הרבה מאוד זמן בפורום, כותב דיונים מרתקים ומגיב לעניין.
Ic+E - אכן כן, כיבדו אותנו 2 המנהלים של פורום חומרה ואי אפשר שלא לתת להם את הכבוד הראוי, מגיבים לעניין וכיף לראות אותם בפורום עוזרים ותומכים.
אלו חברי מועצת החכמים!
רוצים להצטרף ולעזור לנו לקבל החלטות, אתם משקיעים ושכחתי אותכם, מעוניינים לתמוך או להביע את אי תמיכתם - הכול כאן וכמובן שניתן לפתוח דיונים בפורום.
אני מצטער מראש אם שכחתי מישהו והיי - מצידי שכול הפורום יהיה במועצת החכמים זה רק יהיה יותר טוב לנו המנהלים ולכן כמשתמשי הפורום.
אני רואה במועצת החכמים כה"גרעין" של הקהילה ואשמח לראות כל אחד ממכם בתוכה.
מה שצריך לעשות כדאי להתקבל למועצה הוא לשלוח לי הודעה פרטית ולתת פירוט קצר למה מגיע לכם להכנס למועצה (פירוט קצר וקולע לא לשבת על זה יותר מדי)
נערך לאחרונה על ידי DeoxYs, 27.10 בשעה 15:40.
|