שלושה דברים לפני שאני אגיד מה שאני חושב:
1. למה פתחת את הדיון??. אני שואל באמת... הרי זה היה הכי צפוי שבעולם שכל הפאן בוים מכל הקונסולות הקפצו עליך...
2. יש פה דברים שרשמתם שהם פשוט שטויות..עוד מעט אתקן אותן...
3. מה משנה הגודל??? משנה האיכות....
ועוד משהו... בואו נשתדל מהיום לא רק לריב ולהגן על הקונסולות שלכם... לא יקרה כלום אם לפעמים תודו- יש כמה דברים שהקונסולה שלנו ממש גרועה ... אני לא אומר שאסור להיות פאן בוי אבל בכל זאת ... זה לא שאחת מהקונסולות היא ממש גרועה....
WII
קונסולה קלה לשימוש... לכן אני עכשיו קונה אותה כדי שאוכל לשחק עם אבא שלי ועם חברים בלי להסביר להם מלא לחצנים....
יש לקונסולה גם משחקי הארדקור משובחים (SSBB,MK,SMG MP3וכו') וגם משחקי מסיבה כיפים ופשוטים (M&S , RRR,וכו')
קונסולה זולה
כוכבי נינטנדו (לא צריך לפרט...)
אבל...
לא מציגה טכנולוגייה מתקדמת...
האינטרנט בה לא מפותח..
בארץ כל מה שקשור אליה מאוד יקר כך שעדיף לקנות בחו"ל...
PS3
אני אישית קניתי אותה....
יש לה גרפיקה מדהימה וסאונד מפלא (אולי לא בהבדל גדול מ360 , אבל העובדות מדברות... היא יותר טובה....)
דמויות מגוונות....
שילוב של השליטה הרגילה עם חיישני זווית המוסיפים לחוויה (נכון, הם לא קרובים לחיישני תנועה של הווי... אבל זו לא המהות של הפס3..)
הרבה משחקים טובים בעתיד (הקרוב והרחוק...) שראויים לציונים של 85+ (זו עובדה... אין מה להתווכח.. )
תמיכה והכרה במדינת ישראל... יבוא רשמי...
נגן בלו ריי כלול...
קריאת כרטיסי זכרון (אני חושב שמכל סוג...)
הוזלה במחירים (לא רק בגירסאת ה40 אלא ב60 וה80 ... עדיין המבצעים לא הגיעו לארץ..אני לא בטוח שיגיעו...)
אבל...
היא עדיין יקרה...
כרגע אין מספיק משחקים מספקים (כבר בחודש הקרוב יהיו עוד ... אבל עדיין לא מספיק...)
XBOX360
יש לה הרבה משחקים שזכו לציונים גבוהים במוחד בגלל משחקיות , גרפיקה ,עלילה וכו'...
יש לה עוד משחקים שהולכים לצאת בקרוב והם יהיו טובים (ME)
גרפיקה טובה (אני לא בטוח אבל עד כמה שידוע לי היא תומכת בHD, לא להרוג אותי אם היא לא תומכת...)
וותק בשוק....
אבל...
יש בה הרבה תקלות (הבנתי שעוד כמה זמן תצא עוד גרסא שתוכל לתקן את ההתחממות)
כמעט כל השירותים באינטרנט חייבים לשלם 250-300 שקל...!!! לדעתי ממש גנבה... אם מוסיפים את כל החמש שנים של התשלום על הרשת בנוסף למחיר של המכשיר כבר יותר זול לקנות פס3...
בקיצור... כל הפאן בויים לא להעלב עם שכחתי לציין משהו על הקונסולה המדהימה שלהם (וכל שלושת הקונסולות מדהימות... אם הייתי טחון ובלי הורים שיעשו לי רגשות אשמה על בזבוז כספים מיותרים הייתי קונה את כל הקונסולת ויוצר "WIISTATION360" (זכויות שמורות לי ולGILND)
במקום לבוא ממקום של " רק הקונסולה שלי טובה!!" תבואו בקטע של " הקונסולה שלי מצויינת, אבל גם האחרות טובות ושווה לי ללמוד ואולי לשחק בהם....חוץ מזה... לדעתי לא כל קונסולה מתאימה לכל אחד... יש אנשים שמבחינתם WII זה תינוקי ואני חושב שזה לגיטימי... ויש כאלה שיחשבו שהווי זה המכשיר הכי מהנה ומגניב שיש... יש כאלה שיגידו שזה בזבוז כסף לקנות PS3 וזה לגיטימי ויש כאלה שיגידו שהפס3 היא קונסולה מדהימה ושהאיכוית שבה מדהימות....
הבנתם את הרעיון??? יופי... כי אין לי כוח לכתוב יותר....אתם יודעים מה הכי בא לי שיקרה?? אני ממש רוצה שמרוב התחרות של הקונסוולת יורידו את המחרים ל:WII-125$,PS3 80GIGA-350$ X360 120 GIGA-250$
ואז כולם יקנו את כל הקונסולות!!!!!
חחחחחחח... אבלזה לא יקרה... .... לפחות לא ב4 שנים הקרובות....
דרך אגב... לא רשמתי את כל הדברים על כל הקונסולות כי אין לי כוח אז לא לתקוף אותי... כולנו עם אחד....