|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
25.10, 08:36
|
|
נינטנדו: 13.17 מיליון Wii בעולם
בפחות משנה, נינטנדו עשתה את הלא יאמן. 13.17 מיליון יחידות Wii בעולם, כך מדווחת הבוקר החברה.
http://www.nintendo.co.jp/ir/pdf/2007/071025.pdf
כמות תוכנה לחומרה: 5:1 עם WiSports
Japan - 3.24
The Americas - 5.13 (6.13 with Wii Sports included)
Other - 4.06 (5.06 with Wii Sports included)
מריו פארטי 8 מכר כמעט 3 מיליון.
בלומברג:
|
ציטוט: |
 |
|
|
Oct. 25 (Bloomberg) -- Nintendo Co., maker of the Wii game player, said first-half profit and sales doubled after the console outsold Sony Corp.'s PlayStation 3. The company raised its profit outlook to a record for the second time this year.
Net income jumped to 132.4 billion yen ($1.2 billion), or 1,035.36 yen a share, in the six months to Sept. 30, from 54.3 billion yen, or 424.86 yen, a year earlier, the Kyoto, Japan- based company said in a statement today. Sales climbed to 694.8 billion yen from 298.8 billion yen.
Nintendo, whose market value more than doubled this year, sold 7.33 million Wii players in the half, attracting consumers with tennis and boxing games that respond to a player's body movements. The company will sell the ``Wii Fit'' game, promoted as an exercise version, at the end of the year to try to keep its lead against Sony and Microsoft Corp.'s Xbox 360.
Microsoft sold more Xbox 360s than the Wii in September, the first time this year, helped by its ``Halo 3'' shooting title.
Sony earlier this month said it will cut the Japan price of the PlayStation 3 by as much as 10 percent, following a similar reduction in the U.S. Sony will also introduce its cheapest version of the player next month in Japan.
Nintendo, the world's biggest maker of handheld game players, today raised its annual profit outlook to 275 billion yen from a July forecast of 245 billion yen.
Operating profit, or sales minus the cost of goods sold and administrative expenses, rose to 188.8 billion yen in the half- year from 67.1 billion yen a year earlier. |
|
|
|
|
אני חושב שאפשר לשנות את המשפט הזה:
Nintendo, the world's biggest maker of handheld game players,
לזה:
Nintendo, the world's biggest maker of home consoles and handheld game players,
לשם השוואה, סוני הכריזה על הנתונים שלה וה-PS3 נמצאת ב-5.59 מיליון (משהו שה-Wii היתה בו בסוף מרץ).

נערך לאחרונה על ידי ADi, 25.10 בשעה 08:50.
|
|
|
|
|
|

מפקח פורום

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
25.10, 09:13
|
|
|
ADi |
 |
|
|
|
|
|
|
|
למה הפה של רג'י ססם מתנפנף? הוא לא אמור להגיד משהו?
|
---------
דניאל מאיר
אם אתם קונים ב-Play-Asia, תעשו את זה דרך הלינק הזה.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
25.10, 11:50
|
|
הנה גרף המראה את המכירות מאז ההשקה של כל קונסולה. כפי שאפשר לראות, אם נינטנדו חוסכים בקונסולות כדי לשמור על ביקוש, אז זה לא נראה כאן.
והנה פרין קפלן החדשה, יחד עם יפני, מצטרפים לצוות השיווק של נינטנדו.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
25.10, 13:10
|
|
|
ADi |
 |
|
|
הנה גרף המראה את המכירות מאז ההשקה של כל קונסולה. כפי שאפשר לראות, אם נינטנדו חוסכים בקונסולות כדי לשמור על ביקוש, אז זה לא נראה כאן. |
|
|
|
|
כמה דברים מעניינים שאפשר ללמוד מהגרף: - המכירות של שאר הקונסולות (אולי חוץ מPS1) כמעט זהות כאשר משווים אותן למכירות של הWii שנראית כאילו היא תמיד פי 2 מעל כולן וזה רק מראה למה הכוונה שהקונסולה פונה לקהל הרחב.
- למרות שלמשך שנה שלמה ל360 לא היו שום מתחרות מהדור החדש, המכירות שלה מאוד זהות למכירות של הPS3.
- אם נמשיך את הקווים לPS3 ולWii (לפי איך שזה עכשיו) ונשווה איך הקונסולות מכרו במשך שנה שלמה: הWii עוברת את כולן (ואחריה הרבה למטה יש את הPS2), ה360 מקום שלישי אחרי הPS2 ולעומת זאת הPS3 במקום כמעט אחרון (מעלי הPS1 אבל מתחת לGC).
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
25.10, 15:50
|
|
|
הדבר הכי מעניין הוא שנינטנדו עשתה בחצי שנה האיטית ביותר של השנה, 1.2 מיליארד דולר. זה יותר ממה שנינטנדו אי פעם עשתה בשנה שלמה, מלבד השנה שעברה. זה יותר מכל מה שמחלקת הגיימינג של סוני עשתה אי פעם.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
25.10, 18:24
|
|
|
יווווווווווווווו
מתי תבינו שזה "נשלח לחניות" ולא נמכר לצרכנים ?
יכול להיות שאפילו לX360 יש יותר כי זה כמה שהם שולחים לא כמה שהם מכרו (למאות שאחרי החגים אז WII יעקוף 100%)
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
25.10, 19:20
|
|
זה ידוע שכל ווי שנשלחת לחנויות בינתיים נמכרת, ככה שנשלח לחנויות ונמכר בפועל זה פחות או יותר אותו דבר  .
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
25.10, 20:15
|
|
|
F.P |
 |
|
|
זה ידוע שכל ווי שנשלחת לחנויות בינתיים נמכרת, ככה שנשלח לחנויות ונמכר בפועל זה פחות או יותר אותו דבר . |
|
|
|
|
אבל הם כנראה שלחו כמות עצומה של WII לחגים לכן המספר גדול יכול להיות שלמייקרוסט יהיה 14M WW אחרי שהם שולכים עכשיו עוד 3M לחגים /:
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
26.10, 01:07
|
|
|
JustMe |
 |
|
|
אבל הם כנראה שלחו כמות עצומה של WII לחגים לכן המספר גדול יכול להיות שלמייקרוסט יהיה 14M WW אחרי שהם שולכים עכשיו עוד 3M לחגים /: |
|
|
|
|
זה לא מה שיקרה, זה מה שקרה. זה אומר שכבר עכשיו בשוק נשלחו לחנויות 13.17 מיליון.
סוני בעבר פרסמה נתונים על כמות ה-PS2 שיוצרו, ועכשיו לאחרונה שינתה את זה לנשלחו.
נינטנדו מדווחת על מה שנשלח לחנויות, ולא מה שהיא אוגרת במחסנים. היא מתכננת למכור בחצי שנה הקרובה 10 מיליון Wii בעולם. מה שיציב אותה על 24 מיליון יחידות עד סוף מרץ.
מייקרוסופט תחלום להגיע לסכום כזה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
26.10, 01:29
|
|
|
ADi |
 |
|
|
זה לא מה שיקרה, זה מה שקרה. זה אומר שכבר עכשיו בשוק נשלחו לחנויות 13.17 מיליון.
סוני בעבר פרסמה נתונים על כמות ה-PS2 שיוצרו, ועכשיו לאחרונה שינתה את זה לנשלחו.
נינטנדו מדווחת על מה שנשלח לחנויות, ולא מה שהיא אוגרת במחסנים. היא מתכננת למכור בחצי שנה הקרובה 10 מיליון Wii בעולם. מה שיציב אותה על 24 מיליון יחידות עד סוף מרץ.
מייקרוסופט תחלום להגיע לסכום כזה. |
|
|
|
|

|
כולם לעמוד, לנדב יש כמה מילים לומר לקהילה, ולאנושות כולה:
"אני חוזר בי ממה שאמרתי, RE:UC נראה כמו משחק לא רע בכלל".
זהו זה, הוא שחרר את זה. אפשר לשבת.
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
26.10, 02:02
|
|
|
|

"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
רונן, לא עברי לידר.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
26.10, 02:06
|
|
|
בהתחשב בעבודה שה-Wii יצאה שנה אחריה, אני מרוצה מהמספרים של ה-Wii.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
26.10, 02:08
|
|
|
ADi |
 |
|
|
בהתחשב בעבודה שה-Wii יצאה שנה אחריה, אני מרוצה מהמספרים של ה-Wii. |
|
|
|
|
להתחשב בעובדה שבדור הקודם הXBOX הייתה הקונסולה הכי גרועה ובדור הזה ה360 היא הכי טובה אני גם די מרוצה.
|

"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
רונן, לא עברי לידר.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
26.10, 02:09
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
להתחשב בעובדה שבדור הקודם הXBOX הייתה הקונסולה הכי גרועה ובדור הזה ה360 היא הכי טובה אני גם די מרוצה. |
|
|
|
|
מאיזו בחינה גרועה? משחקים?
כל אחד וכוס התה שלו.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
26.10, 02:21
|
|
|
ADi |
 |
|
|
מאיזו בחינה גרועה? משחקים?
כל אחד וכוס התה שלו. |
|
|
|
|
כן, מבחינת משחקים.
שנאתי את הבוקס הקודמת, אני לא יכול לחשוב אפילו על 5 משחקים אקסקלוסיביים שעניינו אותי עליה.
|

רונן, לא עברי לידר.
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|