|
|
 |
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
25.10, 16:04
|
|
שרת פירטי
בגלל כתבה מסוימת על משחקים פרוצים רציתי לדעת מה אתם חושבים על שרתים פירטיים בוורקרפט?
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
25.10, 16:17
|
|
|
הרוב מתנגדים פה לזה כי הם ילדים עשירים ומפונקים. אבל אם לנסות להזדהות עם הצד השני - אלו שאין להם כסף או כרטיס אשראי בינלאומי - מבינים שהתופעה הזאת לא עד כדי כך רעה למשתמשים.
החברה מיליארדרית, והיא לא תיפגע מזה קשה, ולעומת זאת משתמשים שלא יכולים להרשות לעצמם לשחק במשחק המקורי יוכלו להנות גם כן.
יש הבדל ברור באיכות בין שרתים פרטיים לשרתים הרשמיים, לכן כל מי שהמשחק נגיש לו משחק במקורי.
נערך לאחרונה על ידי Nyromith, 25.10 בשעה 16:45.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
27.10, 15:19
|
|
|
Nyromith |
ציטוט: |
 |
|
|
הרוב מתנגדים פה לזה כי הם ילדים עשירים ומפונקים. אבל אם לנסות להזדהות עם הצד השני - אלו שאין להם כסף או כרטיס אשראי בינלאומי - מבינים שהתופעה הזאת לא עד כדי כך רעה למשתמשים.
החברה מיליארדרית, והיא לא תיפגע מזה קשה, ולעומת זאת משתמשים שלא יכולים להרשות לעצמם לשחק במשחק המקורי יוכלו להנות גם כן.
יש הבדל ברור באיכות בין שרתים פרטיים לשרתים הרשמיים, לכן כל מי שהמשחק נגיש לו משחק במקורי. |
|
|
|
|
עשירים ומפונקים? אני לא עשיר ..
טוב. בשרת פרטי המציאות וירטואלית. אני נגד כי זה לא חוקי- אתה רוצה לשחק , תכבד את היוצרים ותן מה שמגיע להם - למרות שהתשלום כבר צריך להיות 0.
|
oridion, tauren warrior lvl 70, zenedar EU
|
|
|
|
|

מנהל קהילת WoW

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
25.10, 16:32
|
|
|
בואו לא נשכח שזה לא חוקי.
אני מזכיר שפרסום שרתים פירטיים הוא לא חוקי בפורום הזה.
נערך לאחרונה על ידי Sitri, 25.10 בשעה 17:08.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
25.10, 16:41
|
|
|
שרתים פרטיים זה בלגן אחד גדול!
כל השחקנים בעיקר משחקים בשרתיים של בליזארד ולא שרתים פרטיים{ובגלל זה אתה תרגיש בודד שם}.
|
אני מעריץ של וורקראפט!
המשחקים האוהבים עליי:המשחקים של וורקראפט!
הסידרות האובות עליי:הסידרות של נמלטים!
השירים האוהבים עליי:השירים של לינקין פארק!

כל הזכויות שייכים ל:BLIZZARD!
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
25.10, 17:07
|
|
|
מה פתאום שאני יכנס לשרת פירטי אני דבקא נגדם ואני אבל אתם לא חושבים שזה כמו שאמרו בתגובות לכתבה ההיא "למי קראת פרוצה" משחק זה רק לכיף ולא חובה לקנות את זה וזה כמו בירה וסגריות לא חובה לקנות את זה,אתם לא חושבים הרי שיכול להיות שאם כולם היו משחקים במקורי היה לחברה 100,000 שחקנים ובכך החברה היתהו גם יכולים לבזבז חלק מהכסף לשיפורים של המשחק כמו פצ'ים חדשים?
תיקנתי את זה אני מקווה שזה עכשיו יותר ברור
נערך לאחרונה על ידי legionofthunder, 25.10 בשעה 17:40.
סיבה: לא היה ברור
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת WoW

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
25.10, 17:09
|
|
|
legionofthunder |
 |
|
|
מה פתאום שאני יכנס לאחד ואני נגד להם אבל אתם לא חושבים שזה כמו שאמרו זה רק לכיף ולא חובה לקנות את זה כמו בירה וסגריות אתם לא חושבים הרי שיכול להיות שאם כולם היו משחקים במקורי היה לחברה 100,000 שחקנים ובכך הם היו גם יכולים לבזבז חלק מהכסף לשיפורים של המשחקם אם פצ'ים חדשים? |
|
|
|
|
אין לי מושג מה אמרת פה :|
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
25.10, 20:47
|
|
|
Sitri |
 |
|
|
אין לי מושג מה אמרת פה :| |
|
|
|
|
מצטרף :|
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
25.10, 21:53
|
|
|
legionofthunder |
 |
|
|
מה פתאום שאני יכנס לשרת פירטי אני דבקא נגדם ואני אבל אתם לא חושבים שזה כמו שאמרו בתגובות לכתבה ההיא "למי קראת פרוצה" משחק זה רק לכיף ולא חובה לקנות את זה וזה כמו בירה וסגריות לא חובה לקנות את זה,אתם לא חושבים הרי שיכול להיות שאם כולם היו משחקים במקורי היה לחברה 100,000 שחקנים ובכך החברה היתהו גם יכולים לבזבז חלק מהכסף לשיפורים של המשחק כמו פצ'ים חדשים?
תיקנתי את זה אני מקווה שזה עכשיו יותר ברור |
|
|
|
|
WTF? עדיין לא ברור, עברית קשה שפה?
1. לתקן שגיאות כתיב.
2. כמה סימני פיסוק יכולים להיות טובים.
3. איך הגעת ל-100,000 שחקנים אם כולם היו משחקים במקורי? כבר כרגע משחקים במקורי איזה 9 מיליון איש, כנראה לא הבנתי טוב.
נערך לאחרונה על ידי WoW player, 25.10 בשעה 21:58.
|
|
|
|
|
|
חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
26.10, 09:29
|
|
|
legionofthunder |
 |
|
|
תיקנתי את זה אני מקווה שזה עכשיו יותר ברור |
|
|
|
|
כולכם פה לא מבינים עברית בגרוש , מדובר פה בעברית מהסוג המשובח ביותר ואני אסביר.
להלן ההסבר:
יש פרוצה ששכבה עם 100000 שחקנים. לאחר מכן השחקנים הלכו לקנות בירה וסיגריות , אבל כמובן זה לא היה חובה.לאחר שהשחקנים עזבו את הפרוצה , פתאום הגיע השרת של הבית הספר שהוא במקרה היה גם פיראט בצעירותו, הוא התעצבן על הפרוצה ואמר לה "יא פרוצה , לכי בזבזי כסף על שיפורים ". הפרוצה התעצבנה עליו ואמרה לו "למי קראת פרוצה? אני עושה את זה רק לכיף!"
לגבי המשפט האחרון : "המשחק כמו פצ'ים חדשים". היתה לו טעות הקלדה , למעשה אם תחליפו את האום "ם" לצמד האותיות "נו" , תקבלו את המשפט : " המשפט כמו פצ'ינו חדשינו". ואז כמובן ברור מה הוא ניסה להגיד , המשחק פשוט דומה לסרט החדש של אל פצ'ינו , שכחתי איך קוראים לו אבל בסרט אל פצ'ינו מגלם פיראט שהחליט לפרוש מחיי הים והלך להיות שרת בבית ספר שם הוא מגלה כי הבת שלו פרוצה ונרקומנית ששוכבת עם שחקני כדורסל שמעשנים סיגריות ושותים אלכוהול , נראה לי שקראו לסרט "הסוחר מונציה" אבל אני לא בטוח.
זהו.
אני מקווה שהבהרתי לכם מה הוא ניסה להגיד.

|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
26.10, 22:32
|
|
|
wolvenized |
 |
|
|
כולכם פה לא מבינים עברית בגרוש , מדובר פה בעברית מהסוג המשובח ביותר ואני אסביר.
להלן ההסבר:
יש פרוצה ששכבה עם 100000 שחקנים. לאחר מכן השחקנים הלכו לקנות בירה וסיגריות , אבל כמובן זה לא היה חובה.לאחר שהשחקנים עזבו את הפרוצה , פתאום הגיע השרת של הבית הספר שהוא במקרה היה גם פיראט בצעירותו, הוא התעצבן על הפרוצה ואמר לה "יא פרוצה , לכי בזבזי כסף על שיפורים ". הפרוצה התעצבנה עליו ואמרה לו "למי קראת פרוצה? אני עושה את זה רק לכיף!"
לגבי המשפט האחרון : "המשחק כמו פצ'ים חדשים". היתה לו טעות הקלדה , למעשה אם תחליפו את האום "ם" לצמד האותיות "נו" , תקבלו את המשפט : " המשפט כמו פצ'ינו חדשינו". ואז כמובן ברור מה הוא ניסה להגיד , המשחק פשוט דומה לסרט החדש של אל פצ'ינו , שכחתי איך קוראים לו אבל בסרט אל פצ'ינו מגלם פיראט שהחליט לפרוש מחיי הים והלך להיות שרת בבית ספר שם הוא מגלה כי הבת שלו פרוצה ונרקומנית ששוכבת עם שחקני כדורסל שמעשנים סיגריות ושותים אלכוהול , נראה לי שקראו לסרט "הסוחר מונציה" אבל אני לא בטוח.
זהו.
אני מקווה שהבהרתי לכם מה הוא ניסה להגיד.
 |
|
|
|
|

lol
קרא אותי :-)
(אני התחלתי לחבב סמיילים :-))
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
25.10, 22:37
|
|
|
RAYZR |
 |
|
|
הנה בוחן פתע, בלשון:השמש שוקע במזרח והשמש זורח במערב(תחשבו טוב טוב...) |
|
|
|
|
הפתרון הוא שהשמש היא גם זכר וגם נקבה (בעברית ספרותית / עתיקה). לעומת זאת היא זורחת במזרח ושוקעת במערב.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
25.10, 22:53
|
|
|
Nyromith |
 |
|
|
הפתרון הוא שהשמש היא גם זכר וגם נקבה (בעברית ספרותית / עתיקה). לעומת זאת היא זורחת במזרח ושוקעת במערב. |
|
|
|
|
יפה.... 
|
EVEYTHING THAT IS,IS ALIVE
[code]
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
25.10, 23:23
|
|
|
מבחן קצת יותר קשה:
נא לכתוב את ה"דבר" הזה בצורה מובנת, דקדוק נכון, פיסוק מלא ובלי שגיאות כתיב. אם מישהו יצליח לפענח את זה הוא באמת גאון!
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|
| הגדרות נושא |
|