|
|
 |
|
|
|
| נושא: Spore מגיע ל-Wii, וויל רייט בראיון |
|
|
|
|
|
|
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
26.10, 15:32
|
|
Spore מגיע ל-Wii, וויל רייט בראיון
בראיון לגארדיאן, וויל רייט מספר כי Spore מגיע ל-Wii וכי הוא חושב שהקונסולה היא הדבר המשמעותי ביותר שקרה בתחום הקונסולות זה הרבה זמן. הוא מאמין שהיא באמת הדור הבא בקונסולות. אך עדיין, משבח את המחשב והעכבר.
|
ציטוט: |
 |
|
|
What games do you play? And do you play for fun or research?
I try to play innovative games that are coming out – I really love Guitar Hero, I play my Nintendo DS a lot, check out things on the Wii. With the exception of Advance Wars on my DS, there's no one game that I spend a huge amount of time playing. I love Advance Wars – I used to play all these strategy games as a kid… Panzer Blitz, and all these old Avalon Hill games.
Somebody asked me what I thought next generation meant and what about the PlayStation 3 was next generation. The only next gen system I've seen is the Wii – the PS3 and the Xbox 360 feel like better versions of the last, but pretty much the same game with incremental improvement. Bu tht eWii feels like a major jump – not that the graphics are more powerful, but that it hits a completely different demographic. In some sense I see the Wii as the most significant thing that's happened, at least on the console side, in quite a while. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
So what set-up do you have at home?
We've got an Xbox 360 collecting dust in the background, a Wii hooked up that we use quite a bit. I don't have a PS3. I still, for the most part, prefer playing games on the computer – to me the mouse is the best input device ever.
Every generation it's like "the PC's dead! The PC's dead!". But it carries on growing when consoles are flat for five years. At the moment I can get better graphics on my PC than I can on the PS3.
We're doing Spore on the Wii, and we did MySims. It takes signifcant. PS3 and Xbox 360 are similar enough that you can. So it comes down to what the interesting major platforms are and which markets we want to hit. |
|
|
|
|
לא ממש הבנתי אתה פסקה האחרונה, נדמה כי חסרות שם כמה מילים.
בכל מקרה, הוא נשמע ממש מאוהב בקונסולה וב-DS
נחמד לשמוע יוצרים שלא רק מדברים, אלא גם עושים.
בראיון אחר הוא אמר שיש לו בעיה עם מפתחים וקונסולות הדור הבא, שמשקיעים את כל כולם בגרפיקה במקום ב-AI, בפיזיקה ובמשחקיות שתנצל את החומרה. הוא אומר שהכוח יכול להיות מנוצל אחרת. זה בראיון אחר שאם מישהו יביא את הלינק זה יהיה נהדר.
|
Hey! I don't wanna go to work today
Wanna stay home and play, all my videogames
|
|
|
|
|

מנהל פורום נינטנדו

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
26.10, 15:54
|
|
|
וואי, Spore אמור להיות ממש מעולה!
בדיון זה תתחיל מתקפת פאנבויז בטענה שרק הPS3 וה360 הן Next Gen, בגלל היכולת הגרפית שלהן, בעוד 10 שניות:
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0
|

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
26.10, 16:16
|
|
|
ענק !זה כבר סגור שהוא יוצא לווי ? יהיה מעניין מאוד לראות אילו שימושים יעשה המשחק בשלט של הווי.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
26.10, 16:17
|
|
|
HealingAura |
 |
|
|
וואי, Spore אמור להיות ממש מעולה!
בדיון זה תתחיל מתקפת פאנבויז בטענה שרק הPS3 וה360 הן Next Gen, בגלל היכולת הגרפית שלהן, בעוד 10 שניות:
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0 |
|
|
|
|
SPORE באמת נראה ממש ממש מדהים. הוא שאפתני יותר מרוב המשחקים שנעשים בימים אלו והוא עניין אותי מאז ההכרזה שלו. הוא נראה מגוון בצורה מטורפת. הדבר היחיד שיכול לעשות אותו גרוע (מדובר באחד מגאוני המשחקים הגדולים אי פעם, אז בכל שאר הדברים אני סומך עליו) זה שהוא יהיה חסר כיוון בגלל כל הגיוון הזה שלו.
בכל מקרה, יש בו הרבה רעיונות שמוצאים חן בעיני, כמו למשל זה שכל מה שאתה יוצר משותף עם כלל האנשים שיש להם את המשחק וההפך. זה מגדיל את עולם המשחק ואת זמן המשחק בכל כך הרבה.
למרות שאני רואה בו גאון אמיתי (סימס היא אולי סדרת משחקים שהרבה לא אוהבים בגלל הפופולריות שלה, אבל לפני שהיא הפכה לפרת כסף השמנה של EA היה שם משחק סימולציה גאוני במיוחד), אני לא מסכים איתו בנוגע לכמה דברים. לדוגמא, הוא אמר שמשחקים הם לא סיפורים ועם זה אני לא מסכים כלל. אני מאמין שמשחקים הם דרך מצוינת לספר סיפור.
גם בנוגע לדעתו על ה360 ולPS3 אני לא מסכים, אבל זו דעתו ואני מכבד אותה.
|

הממ...
I Don't need to "Get a life." I'm a gamer. I got lots of lives!
"It was not impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible building it anywhere else"
All your base are belong to us, bitch
Congratulations, you found the secret text of paystry. Have a cookie!
PES 08 - איך נפלו גיבורים.
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
26.10, 16:18
|
|
גם הוא כנראה נינטנדופיל. :O
Spore לWii יהיה טוב.. 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
26.10, 16:34
|
|
|
זה כבר הוכרז די מזמן שהוא יוצא לDS ולWII, נראה לי שכמעט לפני שנה אפילו.
לא?
|

ציטוטי רונן נבחרים:
"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
"גיליתי מאוחר מדי שהדלת של החנות סגורה. דלת מזכוכית שבדיוק היום הבריקו. ואיזה זעזוע קיבלתי, המוכר היה בהלם. אבל התאוששתי מהר, ללא סימן. למזלי הרב, יש לי גולגולת חזקה מאוד, היא ספגה בעברה אינספור מכות וזעזועים"
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
26.10, 17:02
|
|
|
זה ידוע שהוא יגיע לכל הקונסולות, וזה די ברור, כאילו EA הלו.
אבל מה שכן מפתיע הוא שהם עובדים על גרסת Wii. למיטב ידיעתי אמרו שהם יתחילו לעבוד על גרסאות אחרות שהם יסיימו עם ה-PC. אז אני לא ממש מבין, האם הוא מתכוון שהם יוציאו את זה בכמה גרסאות ביחד, ואז בכמה גרסאות אחרי?
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום נינטנדו

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
26.10, 17:04
|
|
שימוש בשלט של הWii בSpore? אם אני לא טועה זה משחק לPC אז אני מנחש שיהיה שימוש בפויינטר במקום עכבר
כאוטיק, אני מסכים איתך לגבי זה שמשחק זה דרך מצוינת להעביר סיפור. המשחק ששיחקתי בו והוא העביר בצורה מצויינת סיפור שלם על העולם והיצורים ועל האלים ועל המקומות ועל הקוסמים שיש במשחק הוא Sacrifice. מאוד אהבתי את זה שלכל דמות או יצור יש הסטוריה משלהם, זה הופך את הדמויות להרבה מעבר לערימה של מספרים.
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
26.10, 17:09
|
|
|
נחמד אני חושב שאני עדיין אישאר עם המחשב
הסימס לקונסולות היה כל כך חרא אז ככה שקשה לי לבטוח בספור לווי
|
-Wii-
25.2.06
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
26.10, 17:21
|
|
|
ADi |
 |
|
|
בראיון אחר הוא אמר שיש לו בעיה עם מפתחים וקונסולות הדור הבא, שמשקיעים את כל כולם בגרפיקה במקום ב-AI, בפיזיקה ובמשחקיות שתנצל את החומרה. הוא אומר שהכוח יכול להיות מנוצל אחרת. זה בראיון אחר שאם מישהו יביא את הלינק זה יהיה נהדר. |
|
|
|
|
ואני מסכים עם זה.
יש משחקים שנראים כמו סרט CGI ומשחקים כמו משחק מלפני שני דורות.
|

ציטוטי רונן נבחרים:
"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
"גיליתי מאוחר מדי שהדלת של החנות סגורה. דלת מזכוכית שבדיוק היום הבריקו. ואיזה זעזוע קיבלתי, המוכר היה בהלם. אבל התאוששתי מהר, ללא סימן. למזלי הרב, יש לי גולגולת חזקה מאוד, היא ספגה בעברה אינספור מכות וזעזועים"
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
26.10, 17:37
|
|
|
ADi |
 |
|
|
זה ידוע שהוא יגיע לכל הקונסולות, וזה די ברור, כאילו EA הלו.
אבל מה שכן מפתיע הוא שהם עובדים על גרסת Wii. למיטב ידיעתי אמרו שהם יתחילו לעבוד על גרסאות אחרות שהם יסיימו עם ה-PC. אז אני לא ממש מבין, האם הוא מתכוון שהם יוציאו את זה בכמה גרסאות ביחד, ואז בכמה גרסאות אחרי? |
|
|
|
|
הוא אמר שהמשחק רחוק בערך חצי שנה מסיום, אז סביר להניח שהם נמצאים בשלבי סיום וליטוש של המשחק. כנראה בגלל זה יש לו זמן לעבוד גם על גרסאות אחרות של המשחק שנועדו להרוויח עוד כסף, למרות שהם לא בהכרח יהיו דומות למשחק האמיתי לPC.
|

הממ...
"It was not impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible building it anywhere else"
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
26.10, 17:41
|
|
|
אותי מעניין דבר כזה, אם EA תנצל ראשונה את החיבור בין ה-Wii ל-DS. אם נינטנדו תתן לה. הרי תוכל לבנות דברים ב-DS להעביר ל-Wii וחוזר חלילה. משהו למיטב ידיעתי לא קורה ב-MySims.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
26.10, 17:43
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אותי מעניין דבר כזה, אם EA תנצל ראשונה את החיבור בין ה-Wii ל-DS. אם נינטנדו תתן לה. הרי תוכל לבנות דברים ב-DS להעביר ל-Wii וחוזר חלילה. משהו למיטב ידיעתי לא קורה ב-MySims. |
|
|
|
|
זה טוב כמעט כמו ליצור דברים על המחשב במשחק עצמו ולשתף אותם עם כל העולם. רגע... זה לא.
|

הממ...
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
26.10, 18:57
|
|
|
ואו מעולה!
המשחק הזה נראה ממש מעולה, מחכה לו כבר קרוב לשנה.
השאלה אם כדאי לי לשחק במחשב בגרפיקה יותר טובה ועם תמיכה יותר טובה ברשת או בווי מול הטלויזיה.
EA לוקחת ממש ברצינות את הווי.
|
Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2 250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|