המשחק:
WaKonG, גיימר ווי שחושב רק על משחקים טובים, קיבל במתנה את משחק הדרגון בול של ATARI ובאנדאי, קיבל את המשחק החדש ביותר עד כה של דרגון בול, אנימה יפנית שאני חושב שהיא לילדים, לווי.
האם הוא אהב אותה?
משחקיות:
חבר'ס, בילדותנו היינו כולנו חולי דרגון בול, פוקימון (אני עדיין חולה על פוקימון!!!

)
וגם כל מיני סדרות ערוץ הילדים שדיי מיושנות.
אבל הסדרה שתמיד תמצאו אותה בלופ, היא דרגון בול Z, העונה השניה בדרגון בול.
המשחק הוא משחק לחימה תלת מימדי, שמרכז את כל דמויות דרגון בול Z, וגם GT ללחימה בעזרת שלט הווי. האם הוא הצליח לכבוש את ליבי הבוגר?
ובכן, בהחלט כן!!!
כשהתחלתי לשחק, הייתי חדש למשחקי דרגון בול והייתי די עלוב, ועכשיו אני שולט!
המצבים הראשיים הם מצב ההרפתקאה, מצב בו נעבור את כל סיפור הדרגון בול Z, ואני מזכיר, הוא ארוך מאוד, ואני מתכוון לכך כשאני אומר זאת.
העלילה היא כמו של דרגון בול, שמרכזת לנו את כל האנימה במשחק שאנחנו באמת מנסים.
עכשיו, שימוש הווי לבין שימוש שלט ה-PS2 המיושן, שכבר לא נוח.
ובכן, אחד הגיימפליים עם שימוש הלחצנים ותנועות השלט הכי טובות ששיחקתי, כולל הסנדק, זלדה ומטרויד פריים.
תנועות השלט פחות חזקות, אך הן עדיין נוחות ומתאימות לצורך במשחק, וגם כך לא נצטרך לזוז כל הזמן כדי לשחק, אלא רק להרים את השלט או להושיט אותו קדימה, כדי לעשות קרני קמאמאה.
קיצר, העובדה שישבתי עליו 4-10 שעות ביום מוכיחה את היופי.
גרפיקה:
בדרך כלל במשחקים המבוססים על משהו אנימציוני, הגרפיקה שנוצרת היא גפריקה תלת מימדית מלאה.
בדרך כלל זה הורס את התחושה של האנימה, כמו פוקימון. אך בדרגון בול, זה שונה!
הגרפיקה היא גרפיקת האנימציה, שזהה לחלוטין לזו שבאנימה, ובכך מקרבים אותנו לממש צפייה בסדרה!
סאונד:
הסאונד מצוין, אין בו שום בעיה, ולפעמים יש דיבוב, שאגב, הובא מהדיבוב המקורי של הסדרה, ולפעמים כתוביות כמו בזלדה, ובכך משלבים אותנו בשני עולמות של משחק.
אולי לפעמים המוסיקות חוזרות על עצמן בקטעים מסוימים, אבל לפעמים המנגינות האלו ממכרות, ונחמד לשמוע אותן.
טכני:
זמני הטעינה לא ארוכים, ויחסית קלים לעבור אותם.
גם הדבר החמוד במשחקי הדרגון בול, הוא שנותנים לנו מין מיני-גיים כזה שאפשר לעשות בזמן הטעינה. במקרה של משחק זה, אנחנו צריכים לפגוע בעוגות ולפוצץ אותם עם הכדור שעל המסך, ובכדי להזיז אותו, משתמשים באנאלוג סטיק.
מולטיפלייר אונליין:
שוב, היה יכול להיות משחק אדיר לוויפיי, תמיד חלמתי לראות אם אני באמת טוב נגד אחרים...

חבל שאין.
ציונים:
משחקיות - 9
גרפיקה - 10
סאונד - 8
טכני - 8
מולטיפלייר אונליין - 1
משפט לסיכום:
בכל גיימר בוגר מסתתר איזה ילד קטן שמת לשחק במשחקים האלו.