מלא דברים חדשים! - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: מלא דברים חדשים!
1
מחבר הודעה

Dezaster האווטר המזניב של

משתמש רציני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 30.10, 08:19

ברירת מחדל מלא דברים חדשים!

DS lite חדש:

סט חדש של נונצ'אק ווימוט, קיבלתי עם הווימוט את הג'קט והסוגר החדש, אחד הדברים הנוחים:

+כבל קומפננט, איזה 10 משחקים לDS,ועוד כמה פיצ'פקעס.

Every Day Is A Test, Yes.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#2   פורסם: 30.10, 11:12

תתחדש

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 30.10, 11:15

למה לא רואים את המשחקים היפים שהבאת מתאילנד?

הת'רד הכי טוב בעולם
הת'רד השני הכי טוב בעולם. (תיעוד מצולם של גן עדן לספאם!)

חזרה לראש העמוד

F.P

F.P האווטר המזניב של

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 30.10, 11:38

תתחדש!

וואי, 10 משחקים, איך תספיק לשחק בכולם? . שיהיה לך בכיף, זוהי קונסולה אדירה, ואני מאמין שתהנה ממנה, רק מה, לפני משחק כמו זלדה הייתי ממליץ לקנות מגן מסך. המסך הוא עמיד מאוד, אבל משחק כמו זלדה יכול לפוצץ את המסך שלך בשריטות.

אני אתמול קבלתי את מגיני המסך ל-DS שלי, שקניתי במיוחד בשביל זלדה והם סבבה, רק משום מה המגן מסך של מסך המגע הוא טיפה קטן יותר מהמסך, אבל זה לא כזה רציני. אולי כדאי גם לקנות כאלה לפני שהמסך יתלכלך יותר מדי, כי אז תאלץ להשקיע רבע שעה בלהוציא את כל הלכלוך החוצה (כי אם לא, יווצרו בועות).

יש לי גם: (SPM)

חזרה לראש העמוד

Jaymz האווטר המזניב של

מצליחן

#5   פורסם: 30.10, 12:14

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
רק מה, לפני משחק כמו זלדה הייתי ממליץ לקנות מגן מסך. המסך הוא עמיד מאוד, אבל משחק כמו זלדה יכול לפוצץ את המסך שלך בשריטות.
אני לא מאמין שהעזת לצאת בהצהרה כזאת בפורום שכיום מנוהל על ידי רונן...

טוב, היה נחמד להכיר אותך.

חזרה לראש העמוד

רונן האווטר המזניב של

מנהל קהילת נינטנדו

#6   פורסם: 30.10, 20:21

תתחדש!

ג'ימס, מה הבעיה, מתוק? מניסיוני, אין שריטות בולטות. לרוב מדובר בשפשופים שניתן להסיר בניקוי פשוט.

זה באמת יהיה מעניין לבדוק זאת: מישהו כאן טורח לנקות את המסכים של ה-DS בנוזל לניקוי עדשות? תגידו לי שכן, ותגידו לי שהשריטות (לא השפשופים) של המסכים הופכים אותו כמעט ללא שחיק, כפי שג'ימס כתב פעם, ואני אניח לכם

רונן.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד

megadeoxys האווטר המזניב של

משתמש רציני

#7   פורסם: 30.10, 20:23

ניסיתי בנוזל לניקוי עדשות, בנוזל לניקוי LCD אפילו, ועדיין יש לי אבק ולכלוך בקצוות המסך.
מעצבן רצח.

אה, ודיזסטר, תתחדש, רק חבל שלא קנית שחור, יותר סקסי.

חזרה לראש העמוד

F.P

F.P האווטר המזניב של

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 30.10, 20:31

megadeoxys
ציטוט:
צפה בהודעה
ניסיתי בנוזל לניקוי עדשות, בנוזל לניקוי LCD אפילו, ועדיין יש לי אבק ולכלוך בקצוות המסך.
מעצבן רצח.

אה, ודיזסטר, תתחדש, רק חבל שלא קנית שחור, יותר סקסי.
עזוב אותך משטויות, לבן is the way to go, אם יש לך שחור אז אתה נאלץ לשחק עם כפפות, כי הטביעות אצבע שלך פשוט יותר מדי בולטות. לי יש לבן והוא הולך נהדר ביחד עם הווי שלי.

נב. זה ידוע שאפשר לשחק גם אם המסך שרוט, אבל למה להסתכן? כלומר אנשים שמספרים על DSים שנמצאים על עמדות דמו בארה"ב תמיד מזכירים את זה שהמסך מאוד שרוט. המסך עובד בסדר גמור, אבל השריטות מפריעות לראות את התמונה. בין אם המסך באמת נשרט או לא (שלי אגב לא נשרט, אבל גם די נזהרתי בשימוש בו ודאגתי לנקות אותו) זה לא משנה לי במיוחד, אני לא רוצה לקחת את הסיכון.

חזרה לראש העמוד

megadeoxys האווטר המזניב של

משתמש רציני

#9   פורסם: 30.10, 20:43

אני לא מבין על מה אתה מדבר, הדרך היחידה שאני יכול לראות טביעות או שריטות על הDS שלי הוא אם הוא מתחת למקור אור.
מה שכן זה הולך עם הוויXD

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#10   פורסם: 30.10, 22:24

תודה כולכם, לקחתי שחור כי פעם היה לי PSP (ממש מזמן) וכבר רציתי להקיא מהשחור, למרות שהשחחור יפה), תודה על ההמלצה למגני מסך, אבא שלי מחר יביא (יש לו סטוקים של הנייר הזה שמקבלים עם מסכים חדשים, לא יודע מאיפה הוא מביא את הדברים האלה), אתה שם גם במסך החתון וגם בעליון?

חזרה לראש העמוד

F.P

F.P האווטר המזניב של

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 30.10, 23:45

Dezaster
ציטוט:
צפה בהודעה
תודה כולכם, לקחתי שחור כי פעם היה לי PSP (ממש מזמן) וכבר רציתי להקיא מהשחור, למרות שהשחחור יפה), תודה על ההמלצה למגני מסך, אבא שלי מחר יביא (יש לו סטוקים של הנייר הזה שמקבלים עם מסכים חדשים, לא יודע מאיפה הוא מביא את הדברים האלה), אתה שם גם במסך החתון וגם בעליון?
כן, אבל המסך התחתון דורש מגן מסך אחר משום שהוא מסך מגע.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#12   פורסם: 30.10, 23:46

מה בדיוק שונה בו?
ומה יעשה לו מגן מסך רגיל?

חזרה לראש העמוד

F.P

F.P האווטר המזניב של

נינג'ה בלגי

#13   פורסם: 30.10, 23:57

Dezaster
ציטוט:
צפה בהודעה
מה בדיוק שונה בו?
ומה יעשה לו מגן מסך רגיל?
שום דבר אני מניח. אני ממש לא מבין מספיק בנושא הזה בשביל לתת טיפים. אני רק יודע שהבחורים שמספקים את מגיני המסך טוענים כל הזמן שיש להם כל מיני דברים מיוחדים במגן המסך של מסך המגע...

אולי כדאי קצת לקרוא על זה באינטרנט. מצטער שאני חסר תועלת בנושא הזה...

חזרה לראש העמוד

Jaymz האווטר המזניב של

מצליחן

#14   פורסם: 31.10, 00:07

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
ג'ימס, מה הבעיה, מתוק? מניסיוני, אין שריטות בולטות. לרוב מדובר בשפשופים שניתן להסיר בניקוי פשוט.
רונן.
קשר השתיקה נשבר סוף סוף! אפילו כל ה-Drones של נינטנדו שפוקדים את הפורום הזה לא מצליחים להחזיק בשקרים שלהם ובסוף מתוודים לעצם העובדה שהם לא רק רוצים לקנות מגן מסך ל-DS שלהם, כפי שאני רציתי, אלא מוסיפים חטא על פשע ואשכרה קונים אותם ומדביקים אותם על גבי ה-DS החסין מכל פגע.

אני שם מאה שקלים חדשים על זה שעל ה-DS שלך יש מגן מסך, ולא רק על המסך התחתון, אלא כי אם גם על העליון! בסוף רק אני יצאתי גבר ואין לי מגן מסך.

זהו עוד ניצחון לסוני... או מיקרוסופט... או איזה חברה שלא תהיה ואשר גרמה לך להתנפל עליי לראשונה.

חזרה לראש העמוד

רונן האווטר המזניב של

מנהל קהילת נינטנדו

#15   פורסם: 31.10, 00:35

megadeoxys
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא מבין על מה אתה מדבר, הדרך היחידה שאני יכול לראות טביעות או שריטות על הDS שלי הוא אם הוא מתחת למקור אור.יXD
זו בדיוק הטענה שלי שאני עומד עליה. גם מתחת למקור אור אתה צריך להתאמץ כדי לראות.

ולא הייתי סומך על עמדת דמואים כדוגמה, חסרים ונדאליסטים שיכולים להשתמש באצבעות, בציפורניים, ומה לא, כדי להתעלל במכשיר?

רונן.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames