|
|
 |
|
|
|
| נושא: שינויים שהייתם רוצים לראות בWOW ? |
|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת WoW

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
30.10, 11:49
|
|
שינויים שהייתם רוצים לראות בWOW ?
כמו שהכותרת אומרת,
מה הייתם רוצים לראות משתנה בWOW ?
מה הייתם רוצים שיתווסף ?
איזה רעיונות הייתם מעלים למפתחים של WOW ?
ואני לא מדבר על דברים כמו להעלות TALENT מסויין מ5% ל10%...
דברים גלובליים במשחק עצמו.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
30.10, 11:54
|
|
ממממ, אולי גם שינויים בחברה עצמה.
בעיקרון הם דורשים יותר מידי כסף לכול שטות, מי שמשחק עוד מהבטא צריך לדעת שבליזרד לא תמיד היו ככה.
פעם הדעה שלהם הייתה קודם כול של הקהל וזה נירא לי מה שנתן את הפוש הזה להצלחה של המשחק.
לא יחסר גם לחברה הזאת עוד קצת אמינות, למשל מתי שהם מכריזים שהפאץ' יצא שבוע הבא הוא באמת יצא שבוע הבא, ולא עוד חודש כמו שקורה הרבה פעמים. (תשימו לב שהVoice Chat עדין לא יצא..)
עליית רמות, מתסכלת ברמות מטורפות אבל הם הולכים לטפל בזה 
|
Social Engineering - Because there is no patch for human stupidity
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
30.10, 12:06
|
|
|
לדעתי צריך הרחבות עם תוכן משמעותי יותר ובלי לייאש שחקנים שחרשו כדי להגיע למה שיש להם.
ז"א בלי עלית רמות נוספות.
ההירו קלאס זה רעיון נחמד אבל למה רק דמות אחת?
לדעתי אפשר להוסיף צד שלישי מבחינת הבריתות בעולם (חוץ מהאליאנס וההורד).
וגם כל מה שכתוב פה יספיק אולי להרחבה אחת והיא צריכה להיות האחרונה.
צריך לפתח את המשחק מחדש עם מנוע חזק יותר וגרפיקה משופרת ואז לאפשר לכל השחקנים להמשיך עם הדמיות הקודמות שלהם מ wow1 לwow2.
|
Trooll - mage - human - level 70
|
|
|
|
|

מפקח קהילות ונציג האתר

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
30.10, 13:47
|
|
בא לי שיקרה משהו קצת חרוש וטיפשי, אבל בכל זאת בא לי - איחוד של ההורד והאליינס נגד הלגיונות הבוערים, לתקופת זמן מוגבלת 
כשתצא ההרחבה, שתהיה ברית כלשהי בין הצדדים כדי להביס את ארת'אס, ויהיו מבוכים מיוחדים שדורשים דמויות משני הצדדים. לא משהו קבוע, אולי עד שיביסו את ארת'ס בפעם הראשונה?
לדעתי זה משהו שיביא קצת שינוי וגיוון למשחק, משהו שאני אישית אוכל להנות ממנו 
כמה חבל שאין סיכוי שזה יקרה?
|
צוות ניהול קהילות
לכל בעיה/בקשה/שאלה בנוגע לאתר, צרו קשר: Flame@vgames.co.il
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
30.10, 16:31
|
|
|
Flame of Udun |
ציטוט: |
 |
|
|
בא לי שיקרה משהו קצת חרוש וטיפשי, אבל בכל זאת בא לי - איחוד של ההורד והאליינס נגד הלגיונות הבוערים, לתקופת זמן מוגבלת 
כשתצא ההרחבה, שתהיה ברית כלשהי בין הצדדים כדי להביס את ארת'אס, ויהיו מבוכים מיוחדים שדורשים דמויות משני הצדדים. לא משהו קבוע, אולי עד שיביסו את ארת'ס בפעם הראשונה?
לדעתי זה משהו שיביא קצת שינוי וגיוון למשחק, משהו שאני אישית אוכל להנות ממנו 
כמה חבל שאין סיכוי שזה יקרה? |
|
|
|
|
heh, בערך הרעיון היחיד ממה שנאמר בת'רד שהוא לא התבכיינות, אלא רעיון!
אז אני מצדיע לך על זה 
לכל השאר, די להתבכיין.
זה משהו שאני מאוד הייתי רוצה לראות, שיתוף פעולה בין שני הצדדים.
זה יוסיף המון עניין מבחינת עלילתית וגם יהיה כיף להילחם ביחד לשם שינוי
בכל אופן, יש לי חדשות טובות בשבילך!
WotLK: "teaming up" in Wrath of the Lich King with the Alliance and Horde
There could be some "teaming up" in Wrath of the Lich King with the Alliance and Horde as they try to defeat a common enemy, a place like Lake Wintergrasp shows how tensions are at an all time high. A world is a big place, a lot of things can be happening at once
|
Armory Profile
Guild: Bovine Intervention
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
30.10, 13:52
|
|
|
אפילו לsilkroad online יש גרפיקה יותר מרשימה!
זה ניראה כמו מישחק ישן! אני לא רןצה משהו כמו PS3 אבל לפחות טיפה יותר טוב נו באמת המשחק הכי משוחק בעולם וכזאת גרפיקה?
|
אני ישן אני שמח אני ער אני רוצח!
|
|
|
|
|

מנהל פורום WoW

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
30.10, 13:52
|
|
|
הייתי רוצה WoW2, שיהיה משחק עם עלילה ולא רק רקע עלילתי שלא זז(רק בהרחבות).
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
30.10, 14:53
|
|
|
שלא יצטרכו לשלם יותר תשלום חודשי. זה ממש מעצבן למרות שזה הכרחי לתחזוק שרתים מן הסתם. אבל לפחות שלא יצטרכו כרטיס אשראי בין לאומי כי לא לכולם יש.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
30.10, 14:55
|
|
|
ציצי יותר גדול לBE
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
30.10, 17:27
|
|
|
SkyShatter |
 |
|
|
ציצי יותר גדול לBE |
|
|
|
|
.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
30.10, 14:57
|
|
|
שילמדו מGW ויפרידו את הPVP מהPVE ואת הגרינדרס מהCASUALS
כלומר שלכל שחקן תהיה אפשרות לפתוח כל דמות ברמה מקסימלית עם הציוד הכי טוב וכל האנצ'נטס שירצה אבל שהדמות הזו תהיה מוגבלת לארינות
שיעשו את הציוד מריידים מגניב\שונה במראה מציוד לבן שקונים בחנויות(בזול) אבל שלא יהיה חזק יותר כדי ליצור סוף סוף קצת שיוויון במשחק (כך עדיין יש סיבה לעשות ריידים בשביל הכיף ובשביל שיריון יחודי וגם היה איזון בין אנשים עובדים וילדים שמשחקים 20 שעות ביום)
בהחלט להוסיף מבחן אינטלגנציה או משהו בהרשמה למשחק ולערוך בדיקות אקראיות כל כמה זמן
להעיף את כל הדברים שנועדו בשביל סיבה אחת בלבד והיא לעצבן ולתסכל שחקנים ולגרום להם לבזבז זמן משחק
להוריד את המחירים של -הכל- לתת אפשרות לשנות בילדים בחינם בכל מקום דרך האינטרפייס וכו
בקיצר שילמדו מGW.. :>
נ.ב
לא יודע מה קורה עם הסרבר שלכם אבל בספיינברייקר ובהמון סרברים אחרים כבר יש VOICE CHAT לפחות איזה חודש מאז שאמרו שיהיה..
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
30.10, 16:45
|
|
|
omagad |
 |
|
|
שיעשו את הציוד מריידים מגניב\שונה במראה מציוד לבן שקונים בחנויות(בזול) אבל שלא יהיה חזק יותר כדי ליצור סוף סוף קצת שיוויון במשחק (כך עדיין יש סיבה לעשות ריידים בשביל הכיף ובשביל שיריון יחודי וגם היה איזון בין אנשים עובדים וילדים שמשחקים 20 שעות ביום)
בהחלט להוסיף מבחן אינטלגנציה או משהו בהרשמה למשחק ולערוך בדיקות אקראיות כל כמה זמן
להעיף את כל הדברים שנועדו בשביל סיבה אחת בלבד והיא לעצבן ולתסכל שחקנים ולגרום להם לבזבז זמן משחק
להוריד את המחירים של -הכל- לתת אפשרות לשנות בילדים בחינם בכל מקום דרך האינטרפייס וכו
|
|
|
|
|
אחד מהדברים הכי מפגרים ששמעתי פה.
אתה רוצה להגיד לי ששחקנים יעשו יעשו ריידים רק כדי להראות שונים?! תפסיקו להגיד על כל דבר "שיוויון" "שיוויון" צריך להיות תחרות במשחק ובשביל זה הריידים וה-PVP. אם הריידים לא ישפרו את השחקן, אז מה המטרה להגיע ל-end game? למה לעשות ריידים? כל המשחק יפרוש (חוץ ממך אולי) אם זה יהיה ככה. "לקנות ציוד בחנות" נו באמת.. מה זה סרברים פרטיים? אז מה הערך של ה-epics יהיה? בקשר ל "מבחן" אני לא יודע אם התכוונת ברצינות, אל אי אפשר לחקור כל אחד במשחק ולהוציא ממנו למה. כל אחד יגיד שהוא משחק בשביל הכיף וכו' וכו'.
ומה זה להוריד מחיר של כל דבר? את ה השחקנים קובעים בעצמם על פי הנדירות של החפץ וכו' ושמים אותו ב-AH במחיר נורמלי. בקשר לבילדים:
הכסף שאתה משלם כדי לעשות re-build זה כדי לגרום לך לחשוב פעמיים לפני שאתה משנה אותו, וזה שאפשר לשנות רק ליד מאמנים של ה-class שלך זה בגלל שזה לא פיר לשנות בכל מצב.
אתה מדמיין לעצמך איזה בלאגן יהיה אם ב-PVP למשל תוכל לשנות טאלנטים כל שניה לפי איך שנח לך ולפי המצב? יוכל להיות לך בכל מצב נתון סקיל מהטאלנטים שאתה רוצה למצב המסוים ולא תיהיה משמעות לבילד שלך. גם בבוסים, תוכל לשנות בילד לפי איך שבא לך, זה יהיה מפגר.
לפי מה שנשמע מההודעה שלך נראה כאילו כולה בנויה בגלל שכל הזמן אתה חושב על כמה רע לך, ולא באמת על לשפר את המשחק. כל ההודעה זה התבכיינות אחת גדולה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
30.10, 21:01
|
|
|
WoW player |
 |
|
|
אחד מהדברים הכי מפגרים ששמעתי פה.
אתה רוצה להגיד לי ששחקנים יעשו יעשו ריידים רק כדי להראות שונים?! תפסיקו להגיד על כל דבר "שיוויון" "שיוויון" צריך להיות תחרות במשחק ובשביל זה הריידים וה-PVP. אם הריידים לא ישפרו את השחקן, אז מה המטרה להגיע ל-end game? למה לעשות ריידים? כל המשחק יפרוש (חוץ ממך אולי) אם זה יהיה ככה. "לקנות ציוד בחנות" נו באמת.. מה זה סרברים פרטיים? אז מה הערך של ה-epics יהיה? בקשר ל "מבחן" אני לא יודע אם התכוונת ברצינות, אל אי אפשר לחקור כל אחד במשחק ולהוציא ממנו למה. כל אחד יגיד שהוא משחק בשביל הכיף וכו' וכו'.
ומה זה להוריד מחיר של כל דבר? את ה השחקנים קובעים בעצמם על פי הנדירות של החפץ וכו' ושמים אותו ב-AH במחיר נורמלי. בקשר לבילדים:
הכסף שאתה משלם כדי לעשות re-build זה כדי לגרום לך לחשוב פעמיים לפני שאתה משנה אותו, וזה שאפשר לשנות רק ליד מאמנים של ה-class שלך זה בגלל שזה לא פיר לשנות בכל מצב.
אתה מדמיין לעצמך איזה בלאגן יהיה אם ב-PVP למשל תוכל לשנות טאלנטים כל שניה לפי איך שנח לך ולפי המצב? יוכל להיות לך בכל מצב נתון סקיל מהטאלנטים שאתה רוצה למצב המסוים ולא תיהיה משמעות לבילד שלך. גם בבוסים, תוכל לשנות בילד לפי איך שבא לך, זה יהיה מפגר.
לפי מה שנשמע מההודעה שלך נראה כאילו כולה בנויה בגלל שכל הזמן אתה חושב על כמה רע לך, ולא באמת על לשפר את המשחק. כל ההודעה זה התבכיינות אחת גדולה. |
|
|
|
|
לול. לפי ההודעה שלך אפשר להבין שהוא לא עובר את מבחן ה-IQ שהוא בעצמו קבע שצריך לעבור. no offense omagad 
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
31.10, 02:48
|
|
|
WoW player |
 |
|
|
אחד מהדברים הכי בלה בלה בלה בלה בלה בלהשכל הזמן אתה חושב על כמה רע לך, ולא באמת על לשפר את המשחק. כל ההודעה זה התבכיינות אחת גדולה. |
|
|
|
|
תנחש מה? הדעה שלך לא מעניינת אותי D:
כתבתי מה ש לדעתי ישפר את המשחק ואם זה לא נראה לך אתה מוזמן לדחוף לעצמך עציץ בתחת
כל מה שכתבתי מיושם בצורה נפלאה במשחק GW ומיליוני השחקנים שם רק משבחים את הרעיון
ונירו.. בשביל להעליב מישהו אתה צריך שהוא יקח אותך ברצינות : >
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום WoW

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
31.10, 03:48
|
|
|
כדי שיעשו את אילידאן פחות מפחיד.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
31.10, 10:22
|
|
|
omagad |
 |
|
|
תנחש מה? הדעה שלך לא מעניינת אותי D:
כתבתי מה שלדעתי ישפר את המשחק ואם זה לא נראה לך אתה מוזמן לדחוף לעצמך עציץ בתחת
כל מה שכתבתי מיושם בצורה נפלאה במשחק GW ומיליוני השחקנים שם רק משבחים את הרעיון
ונירו.. בשביל להעליב מישהו אתה צריך שהוא יקח אותך ברצינות : > |
|
|
|
|
אתה ממש ילד קטן.
WOW זה בכלל סגנון משחק שונה לחלוטין מ-GW, איך אתה משווה ביניהם? אם GW כל כך מופלא תנסה לשחק בו.
שמע, אני רק אמרתי לך בצורה נורמלית למה כל הרעיונות שלך לא יכולים לעבוד ב-WOW, ואתה עונה לי כמו ילד בן שלוש. רואים ממי באים הרעיונות האלה.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
31.10, 13:42
|
|
שישעו world event של חנוכה חחחח
היתי רוצה שישנו את ה flight patch .. לפעמים הם מאריכים את הדרך בצורה ממש מגוכחת - ואם כבר אז שיהיה איזה mount חדש - לא skin חדש אלא חידוש אחר- כמו למשל מאונט יבשתי יותר מהיר
|
oridion, tauren warrior lvl 70, zenedar EU
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
31.10, 16:08
|
|
|
שיפסיקו כבר להרוג דמויות חשובות בסיפור ושגם כמה מהדמויות של ההורד ואיילינס ימותו!
זה נראה רע שרק דמויות אויבות מתות ולא דמויות של ההורד והאיילינס{כמו טראל ומאלפריון}!
כי בסוף לא היו עוד דמויות להלחם נגדם ואז הם היו חייבים להוציא וורקראפט 4 כי בסוף לא היו דמויות ומאיפה הכי כל להוציא דמויות חשובות,ברור שמוורקראפט 4!
לא היו כבר דמויות בקצב כזה!
|
אני מעריץ של וורקראפט!
המשחקים האוהבים עליי:המשחקים של וורקראפט!
הסידרות האובות עליי:הסידרות של נמלטים!
השירים האוהבים עליי:השירים של לינקין פארק!

כל הזכויות שייכים ל:BLIZZARD!
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
31.10, 17:31
|
|
|
עדיין לא העלו רעיונות חוץ מלהתבכיין...
you can do better than that!
בכל אופן, יש משהו שאני מאוד הייתי רוצה לראות, אבל במנוע הגראפי הנוכחי אני לא חושב שזה אפשרי...
כרגע החפצים שהדמות לובשת שגם אפשר לראות אותם, דיי מוגבלים.
כל הטבעות, שרשראות, טרינקטים וכו'... הייתי רוצה לראות אותם גם מבחינה חיצונית.
ו omagad
שמע, המשחק הזה הוא לא GW.
אם הייתי רוצה משחק שהוא כמו GW, הייתי משחק ב GW...
אז אין טעם להגיד "בלה בלה כמו GW. בלה בלה כמו GW".
|
Armory Profile
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
30.10, 20:37
|
|
אני לא משחק WOW אבל אני די מבין בWARCRAFT ועם אתם שואלים אותי, הייתי רוצה שיהיו GREAT ORC (האורקים האדומים, לא זוכר עם זה GREAT ORC אבל לא חשוב) לא כדמויות, הייתי רוצה לראות אורק רגיל מחסל אותם (אני לא משחק... למה אלוהים, למה אין לי עבודה כבוע שאני יהיה יכול לחסות את ההוצאוות?) זה יכול להיות גדול... צריך לעשות ש"גרום" משתגע והופך פתאום הוא והשבט שלו שוב לאורקים אדומים... כאילו הכוח של המעיין האדום לא נעלם מהם עדיין.
לדעתי זה יכול להיות גדול.
|
 |
|
|
לדעתי צריך הרחבות עם תוכן משמעותי יותר ובלי לייאש שחקנים שחרשו כדי להגיע למה שיש להם.
ז"א בלי עלית רמות נוספות.
ההירו קלאס זה רעיון נחמד אבל למה רק דמות אחת?
לדעתי אפשר להוסיף צד שלישי מבחינת הבריתות בעולם (חוץ מהאליאנס וההורד).
וגם כל מה שכתוב פה יספיק אולי להרחבה אחת והיא צריכה להיות האחרונה.
צריך לפתח את המשחק מחדש עם מנוע חזק יותר וגרפיקה משופרת ואז לאפשר לכל השחקנים להמשיך עם הדמיות הקודמות שלהם מ wow1 לwow2. |
|
|
|
|
לדעתי זה רעיון טוב... צריך לעשות גזעים כמו גובלינים או חיות שונות שיהיו כ"נאטוראל"
נערך לאחרונה על ידי TichoNdriuS, 30.10 בשעה 22:07.
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
30.10, 20:46
|
|
|
הרממ... הם קיימים :X
והם נקראים fel orcs בגלל שזורם בהם דם של שדים
נמצאים ב outlands
יש שם מקום שהוא הכלא של magtheridon, ובעיקרון הוא כלוא שם בשביל להוציא ממנו דם וליצור עם אורקים כאלה
|
Armory Profile
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
31.10, 08:09
|
|
|
כדי להשקיע יותר בטרולים הם ממש מוזנחים
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
31.10, 12:39
|
|
|
עוד world events
|
//=====§>
This is a dead Bunny. Copy and paste|| (\ __/)§
the dead bunny into your signature to|| (=**=)§
help people understand it failed|| ('')_('')§
//=====§>
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
01.11, 19:19
|
|
|
1)שהיה חיה לרכיבה במים(דולפין,כריש,דג חרב,תמנון ועוד).
2)שהיה BG לבמלחמה בתוך המים.
3)שהיה speel אופיני לכול כלאס(זות אומרת speel גדול שהיה מוכר לכולם, דוגמא:אם אני לוחם אז שהיה לי יכולת מיוחדת לתת מכה לאדמה עם הנשק, וזה יפגע בכול מי שלידו ומולו, שהם היו כסמים בולתים כאלה).
4)שהיה כלאס חדש עם בומרנג.
5)שהיה יותר דם!
נערך לאחרונה על ידי איש הפטיש, 01.11 בשעה 19:22.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
01.11, 20:07
|
|
|
איש הפטיש |
 |
|
|
3)שהיה speel אופיני לכול כלאס(זות אומרת speel גדול שהיה מוכר לכולם, דוגמא:אם אני לוחם אז שהיה לי יכולת מיוחדת לתת מכה לאדמה עם הנשק, וזה יפגע בכול מי שלידו ומולו, שהם היו כסמים בולתים כאלה).
5)שהיה יותר דם! |
|
|
|
|
גם אני רוצה עוד דם!
אבל קלאס עם בומרנג נשמע קלאס למטומטמים{אני יודע שקלאס עם בומרנג זה לא רציני}!
|
אני מעריץ של וורקראפט!
המשחקים האוהבים עליי:המשחקים של וורקראפט!
הסידרות האובות עליי:הסידרות של נמלטים!
השירים האוהבים עליי:השירים של לינקין פארק!

כל הזכויות שייכים ל:BLIZZARD!
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
01.11, 20:22
|
|
|
איש הפטיש |
 |
|
|
5)שהיה יותר דם! |
|
|
|
|
1) יכול להיות נחמד, אבל אם זה יהיה זה יהיה רק לאיזורים של ההרחבה, וכמה באמת מים יהיה בהם? בכל זאת אם זה לא יהיה יקר מידי אז יכול להיות מגניב לרכב על כריש O:
2) יהיה די "לא פיר" כי ה-lock ינצח תמיד.. הוא יכול לנשום מתחת למים כמה שהוא רוצה וקלאסים אחרים ימותו אחרי דקה /=
3) כותבים spell, ואם כבר, מה זה יכולת אופיינית? לכל קלאס יש מלא סקילים שאופיינים רק לו, כמו שלהאנטר יש Misdirection וללוק יש כל מיני קללות וכו'.
4) חחח WTF?
5) מסכים כל כך /= אפשר לתקוף פה כמה דקות את אותו היצור ולא תראה ממנו טיפת דם ופתאום הוא ימות O;
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
01.11, 20:53
|
|
|
רעיון לקווסט(אני מבקש שתיתיחסו לזה יותר כמו אל בדיחה) יכול להיות שיבוא מישהו מהעתיד.
כן הוא יהיה אורק מוזר עם רובה לייזר שידבר אתנו על משהו נורא שקרה בעתיד והוא רוצה לשנות את העבר ולהציל את העתיד!
בכלל מעניין אותי איך תיראה אזארות' עוד כ40000 שנה זה יהיה מגניב! תארו את זה כך: האלף ניצב לו שם עם הטנק (אנשים עם טנקים יחלופו לוחמים) שלו וירה בו עם אובה הצלפים שלו מרחוק!
זה היה לא רציני ורק נותן מקום לחשוב איך העולםהזה יראה בעתיד
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|